Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری برزیل هم‌زمان با تداوم شیوع ویروس کرونا در کشورش در یک تجمع حامیانش حضور پیدا کرده و از آن‌ها به خاطر حمایت از دولتش تقدیر به عمل آورد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، یکی از دلایل گسترش ویروس کرونا در برزیل سیاست‌های ژایر بولسونارو، رئیس جمهوری این کشور اعلام شده که خطرات ویروس کرونا را جدی نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهوری برزیل به دلیل رویکرد و سیاست خود در قبال گسترش ویروس کرونا مورد انتقاد قرار گرفته است.

علاوه بر تداوم بحران شیوع کرونا در برزیل که این کشور را در جایگاه دوم از نظر میزان مبتلایان به این ویروس در جهان قرار داده، بولسونارو با یک رسوایی سیاسی نیز دست به گریبان شده است.

ژایر بولسونارو بر اساس یک سری تصاویر زنده که در صفحه فیس‌بوک او پخش شد، ضمن همراهی بادیگاردهایی با ماسک خودش ماسکی به صورت نزده بود و در همین حین از معترضانی که پرچم‌های برزیل را تکان داده و او را یک افسانه می‌خواندند، استقبال کرد.

این اتفاق چند روز بعد از آن می‌افتد که برزیل به لحاظ شدت شیوع کرونا از روسیه نیز پیشی گرفته و در جایگاه دوم فهرست کشورهایی با بیشترین میزان ابتلا و تلفات کرونا ویروس بعد از آمریکا قرار گرفت. این یکی از چندین تظاهراتی است که بولسونارو در هفته‌های اخیر از برگزاری آن حمایت کرده بود.

از سوی دیگر دادگاه عالی برزیل اخیرا اقدام به انتشار ویدیویی از یک نشست وزرای دولت مربوط به تاریخ ۲۲ آوریل کرده است که در آن بولسونارو می‌گوید، به دنبال تغییر برخی مقام‌های امنیتی و روسای آن‌ها و حتی برخی وزرا به دلیل مزاحمت این افراد برای خانواده‌اش است.

سرجیو مورو، وزیر دادگستری سابق برزیل اخیرا بولسونارو را به تلاش برای مداخله در تحقیقات پلیس برزیل متهم کرد.

بولسونارو در تجمع اخیر با مردم دست داده و در کنار آن‌ها عکس گرفت و حتی یک پسر بچه را نیز روی شانه‌هایش بالا برد و اینگونه نشان داد که به تدابیر مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی از بابت مقابله با کرونا ویروس در کشورش بی‌اعتناست. انتظار می‌رود که تجمعات بیشتری در حمایت از بولسونارو با این وضع در شهر سائوپائولو، پرجمعیت‌ترین شهر برزیل برگزار شود.

کارشناسان گمان می‌کنند که تعداد واقعی مبتلایان در برزیل می‌تواند تا ۱۵ برابر بیشتر از میزان رسمی ثبت شده باشد. بولسونارو در انظار عمومی بدون رعایت قوانین و مقررات مربوط به کرونا ظاهر می‌شود و بدون زدن ماسک به میان طرفداران خود می‌رود. کاخ سفید دوشنبه (۲۵ مه) اعلام کرد شهروندان غیرآمریکایی که می‌خواهند از برزیل وارد آمریکا شوند نباید تا ۱۴ روز قبل در برزیل بوده باشند. محدویت‌های جدید آمریکا شامل خارجیانی می‌شود که به مدت ۱۴ روز در برزیل بوده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ژایر بولسونارو ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۶۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم پس از کرونا چیست؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، معمولاً افرادی که به ویروس کرونا مبتلا می‌شوند ظرف چند هفته بهبود می‌یابند. اما بعضی از افراد، حتی کسانی که علائم زیادی ندارند و بیماری‌شان خفیف است ممکن است علائمی داشته باشند که پس از مدت طولانی ادامه پیدا کند. این مشکلات گاهی سندرم پس از کرونا یا کووید طولانی مدت نام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: ویروسی که موجب بی‌خوابی می‌شود سندرم پس از کووید ۱۹

سندرم پس از کووید-۱۹ شامل انواع علائم جدید، برگشتی یا مداوم است که افراد بیش از چهار هفته پس از ابتلا به کووید-۱۹ تجربه می‌کنند. در بعضی افراد، سندرم پس از کووید، ماه‌ها یا سال‌ها طول می‌کشد؛ به گونه‌ای که در بعضی موارد باعث ناتوانی فرد می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که بین یک ماه تا یک سال پس از ابتلا به کووید-۱۹، از هر ۵ فرد ۱۸ تا ۶۴ ساله، حداقل یک نفر یک دچار مشکلاتی می‌شود که ممکن است ناشی از کووید باشد.

ضمن آنکه در میان افراد ۶۵ ساله و بالاتر هم اغلب از هر چهار نفر حداقل یک نفر دچار عوارض پس از بیماری می‌شود بیماری پزشکی دارد که ممکن است ناشی از کووید باشد.

دکتر مصطفی نوری‌زاده، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گروه بیوتکنولوژی در مورد ابتلای جدید افراد به کرونا می‌گوید: بیماری کرونا ویروس که از اواخر سال ۲۰۱۹ شروع شد تا امروز حدوداً موجب ابتلای ۷۰۴ میلیون نفر به این بیماری شده و در این بین نیز تقریباً ۷ میلیون نفر جان خود را از دست دادند.

به غیر از آنکه این بیماری از لحاظ روانی، سلامت و اقتصاد موجب مشکلاتی زیادی شد؛ این مشکلات همچنان هم ادامه دارند.


آلرژی بعد از کووید

به گفته این استاد دانشگاه یکی از عوارضی که تا به امروز در مورد آن صحبت نشده بوده به وجود آمدن آلرژی بعد از دوران کووید است. این نظریه را مطالعه‌ای که به تازگی در نیچر چاپ شد ثابت کرده است.

این مطالعه که در کشورهای کره جنوبی، ژاپن و انگلستان انجام شد و در آن ۲ میلیون نفر شرکت کردند ثابت کرد کووید ۱۹ موجب افزایش آلرژی در افراد شده است.

افزایش بیست درصدی ابتلا به آلرژی

دکتر نوری زاده می‌گوید: نتایج مطالعات نشان داد افرادی که در این ۴ سال به کرونا مبتلا شدند به میزان ۲۰ درصد بیشتر از دیگر افراد مشکلات آلرژی را تجربه کردند؛ یعنی ویروس کرونا احتمال به وجود آمدن آلرژی را ۲۰ درصد افزایش داده است.

یکی از مشکلات عمده‌ای که بعد از کووید به میزان قابل توجهی افزایش داشت آسم است؛ یعنی افرادی که قبلاً به کرونا مبتلا شده‌اند دو برابر بیشتر از افرادی که به کرونا مبتلا نشدند می‌توانند مشکلات آسم را تجربه کنند.

یکی از واکنش‌های آلرژیک نیز رینیت یا آبریزش بینی است. این مطالعه همچنین ثابت کرده احتمال اینکه افراد مبتلا به کرونا به رینیت مبتلا شوند ۲۵ درصد افزایش داشته است.

مشکلات دو برابری عوارض ابتلای سخت به کرونا

به گفته این استاد دانشگاه در حالت کلی افرادی که بعد از ابتلا به کرونا علائم شدیدتری را تجربه کردند نسبت به افرادی که علائم خفیفی داشته‌اند با احتمال ابتلای بیشتری به مشکلات آلرژیک مواجه شده‌اند. این نسبت در افرادی که علائم شدیدتری را تجربه کردند ۵۰ درصد و در افرادی که علائم خفیف‌تری را تجربه کرده‌اند ۱۴ درصد است.

تشکیل لخته و ابتلا به سکته

نتیجه دیگری که این پژوهشگران حاصل کردند این بود که تزریق واکسن توانسته به میزان قابل توجهی موجب کاهش واکنش‌های آلژیک بعد از کووید شود.

احتمال می‌رود این تأثیر به خاطر تحت تأثیر قرار گرفتن سلول‌های تی از سیستم ایمنی باشد که مطالعات بعدی این نظر را تأیید یا رد خواهند کرد. همچنین تشکیل لخته یا سکته نیز از عوارض دیگر ابتلا به بیماری کرونا به شمار می‌رود.

منبع: همشهری آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1227939 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • رئیسی: طوفان الاقصی شکست راهبردی اسرائیل و حامیانش بود
  • تدابیر یزد برای ۴۸ ساعت بارانی/تعطیلی تمام کمپ‌های کویرنوردی یزد
  • تدابیر جمهوری اسلامی، مانع مهندسی‌های دشمن است
  • تدابیر یزد برای ۴۸ ساعت بارانی
  • ساعت کار نمایشگاه کتاب و پیشنهاد گذاشتن صندوق رأی
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • جنجال‌آفرینی مجدد بولسونارو در برزیل
  • نتیجه‌ گرفتن مس رفسنجان با پشت سر گذاشتن بحران بدنسازی!
  • نعیم قاسم: پیام «وعده صادق» به اسرائیل و حامیانش رسید