Web Analytics Made Easy - Statcounter

کنسرت‌های آنلاینی که خواننده‌ها کاملا دلی و بدون دریافت هزینه برای مخاطبانشان در فضای اینستاگرام برپا می‌کردند حالا با پرداخت دستمزدهای بالا به خواننده‌ها برای حضورشان در سالن‌های، نفس برپایی این کنسرت‌های مردمی را نابود کرد.

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو: 

همزمان با اواسط اسفندماه و شیوع ویروس کرونا در کشور، فعالیت ها و کنسرت های موسیقی هم مانند سایر فعالیت های فرهنگی و هنری کشور با تعطیلی مواجه شد که این اتفاق تلخ  برای اهالی موسیقی یک نکته تاریک و ناامیدکننده ای محسوب میشود زیرا بازه زمانی یک ماهه 15 اسفند تا 15 فرودین ماه ، پیک طلایی برپایی کنسرت ها در سراسر کشور محسوب میشود که علاوه بر خواننده ها و نوازنده ها، عوامل مختلفی در حوزه موسیقی در کنار برپایی کنسرت ها مشغول به کار میشوند و کسب درآمد میکنند که با شیوع ویروس کرونا در کشور و تعطیلی کنسرت های موسیقی بسیاری از هنرمندان این حوزه از کار بیکار شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تبدیل تهدید کرونا به فرصت

تعطیلی کنسرت ها دو پیامد منفی در پی داشته است یکی بیکاری بسیاری از نوازنده ها و عوامل فنی کنسرت ها در این ایام است که امیدواریم وعده های وزارت ارشاد در خصوص بهبود وضعیت معیشتی هنرمندان بیکار شده بزودی محقق شود اما پیامد دوم آن بعد روانی قضیه است که عدم برپایی کنسرت ها هم موجب سرخوردگی اهالی موسیقی و همچنین عدم نشاط علاقه مندان به کنسرت های موسیقی شده است که در این باره بسیاری از خواننده های مطرح بیکار ننشسته اند و تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کردند و با هدف تزریق نشاط در جامعه از همان اواخر اسفندماه در صفحه‌های شخصی‌شان در فضای مجازی به‌تنهایی برای مخاطبانشان برنامه اجرا کردند که به شدت مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت زیرا این عده از خوانندگان کاملا دلی و در ارتباطی صمیمی و بی واسطه  با مخاطبانشان آهنگ‌های درخواستی آنها را برایشان اجرا ‌کردند تا تحمل قرنطینه‌های خانگی را برای مردم ساده‌تر کنند که این اتفاق در سایر کشورهای دذنیا هم اتفاق افتاد و بسیاری از خوانندگان و نوازندگان جهان تصمیم گرفتند که به‌صورت خودجوش و بدون هیچ حمایتی از طرف ارگان‌های دولتی برای مخاطبانشان در فضای مجازی برنامه اجرا کنند.

آغاز روند نابودی "کنسرت آنلاین" با ورود شهرداری!

این روند زیبا تا اوایل فروردین ماه سال 99 ادامه داشت تا اینکه شهرداری تهران با ورود بی مورد به این عرصه، نه تنها جلوی این طرح مردمی بصورت اتوماتیک گرفته شد بلکه با سیاست گذاری های اشتباه خود، حال و هوای عجیبی به فضای کنسرت آنلاین بخشید.

شهرداری تهران که در سال‌های گذشته رویدادی با عنوان «نوروزگاه» در ایام نوروز برگزار می‌کرد؛ امسال تصمیم گرفت با تغییر نام این رویداد به «نوروزخانه»، آن را به‌صورت مجازی و آن‌لاین برگزار کند، برای این منظور شهرداری با حدود ۱۵ خواننده قرارداد بسته و از آنها خواسته  بود که هر شب در برج میلاد به اجرای برنامه برای صندلی‌های خالی بپردازند، در عین حال این اجراها به‌صورت آن‌لاین پخش می‌شد و حتی به مناسبت تعطیلات عید فطر هم این برنامه ها تکرار شد.

اما این برنامه با دو ضعف عمده برخوردار بود یکی آنکه سایتی که به ‌عنوان پخش‌کننده آن‌لاین این اجراها معرفی شده بود، دچار مشکل فراوانی شد و بسیاری از مخاطبان مدت زیادی معطل  این سایت شدند و هیچگاه به لحاظ تعداد مخاطب نتوانست به آمارهای آنلاین کنسرت های مجازی و شخصی خواننده ها در اینستاگرام برسد .

ریخت و پاش نجومی از جیب مردم

اما  نکته دوم  و مهم تر موضوع هزینه های گزافی است که در این حوزه از سوی شهرداری تهران انجام میشود، کنسرت های آنلاینی که خواننده ها کاملا دلی و بدون دریافت هزینه برای مخاطبانشان در فضای اینستاگرام برپا میکردند حالا با پرداخت دستمزدهای بالای شهرداری تهران به خواننده ها برای حضورشان در سالن خالی برج میلاد کار را کاملا خراب کرد و این در ذهن مردم تداعی میشود که با توجه به همه مشکلات بالای مردم تهران، هزینه کردن شهرداری در حوزه کنسرت آنلاینی که توسط خواننده ها کاملا رایگان انجام می شد چه توجیهی دارد؟ و آیا برای این بذل و بخشش بی دلیل از جیب بیت المال علت قانع کننده ای دارد؟

از سوی دیگر پیگیری‌های برخی خبرگزاری ها در این مدت نشان می‌دهد که برخی چهره های حاضر در این فستیوال از 20  میلیون تا 50 میلیون تومان برای حضور و اجرای زنده در این فستیوال دریافت کرده اند.

در واقع این کنسرت‌های آنلاین «نوروزخانه» شهرداری؛ آن طور هم که می‌گویند رایگان نیستند. این کنسرت‌ها تنها برای مخاطبان رایگان است و گروه‌های حاضر در این رویداد قراردادهایی دارند که رقم‌های بالایی هم بابتِ هر اجرا دریافت می‌کنند.

تکرار اشتباه 

از سوی دیگر اپراتوز بزرگ "ایرانسل" هم با برپایی کنسرت همایون شجریان راه اشتباه شهرداری تهران را در این خصوص ادامه داده است و شب گذشته با برپایی کنسرت آنلاین همایون شجریان در تالار وحدت موج عجیبی از نارضایتی مخاطبان را در فضای مجازی در پی داشت که این دسته از مخاطبان به خاطر سرعت پایین سایت مورد نظر موفق به تماشای اجرا نشدند.

در مجموع باید گفت، پشت پرده دخالت بد موقع شهرداری تهران و ایرانسل به طرح "کنسرت آنلاین" یک دلیل واضح و آشکار بیشتر ندارد و آن اینکه این نهادهای دولتی و نیمه خصوصی صرفا برای خودنمایی مجموعه خود دست به چنین اقداماتی میزنند  و با انجام هزینه های بالا مرگ زودهنگام طرح مردمی "کنسرت آنلاین" را رقم زدند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهرداری تهران کنسرت آنلاین برپایی کنسرت برای مخاطبان کنسرت ها خواننده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار شهرداری تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی بختیاری زاده پیرامون آخرین وضعیت فروش آنلاین میوه و سبزیجات در شهر تهران اظهار کرد: فروش آنلاین میوه و سبزیجات از ۲۱ بهمن سال گذشته در شهر تهران آغاز شده است. البته این طرح به صورت پایلوت در بعضی مناطق پیشتر شروع شده بود تا نقاط ضعف و قوت طرح احصا شود.

قیمت فروش آنلاین با قیمت خرید حضوری از میادین یکسان است

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با اشاره به اینکه قیمت فروش آنلاین با قیمت میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران یکسان است، ادامه داد:  هزینه ارسال  برای هر سبد کالایی بین ۲۰ تا ۳۰ کیلوگرم (۱۰قلم کالا) ۲۴هزار و پانصد تومان است.

امکان مرجوعی میوه و سبزیجاتی که از نظر کیفیت مشکل دارند، وجود دارد

وی با بیان اینکه در حال حاضر بدون تبلیغات، حدود ۸۰۰ سبد کالا در ماه برای شهروندان ارسال می‌شود، گفت: در صورتی که  میوه‌ای برای شهروندان ارسال شد و کیفیت قابل‌ قبولی نداشت و از نظر کیفیت مشکل داشت، امکان مرجوعی وجود دارد.

مهدی بختیاری ادامه داد: در صورتی که فروش آنلاین در منطقه‌ای تحت پوشش نبود، شهروندان می‌توانند از طریق سامانه شهرزاد اطلاع دهند.

فروش آنلاین فرآورده‌های پروتئینی، محصولات بازرگانی و لبنی؛ نیمه اول امسال

وی در ادامه با اشاره به اینکه فروش آنلاین در حال حاضر مختص میوه، سبزی و سیفی جات است، تصریح کرد: فروش آنلاین فرآورده های پروتئینی، محصولات بازرگانی و لبنی هم ان‌شاء الله در ۶ ماهه ابتدای سال آغاز خواهد شد.

بختیاری زاده تأکید کرد: میانگین اختلاف محصولات میوه و تره بار شهرداری تهران با سطح بازار ۴۲ درصد و این اختلاف در سبزیجات ۲۹ درصد است‌.

زمان ارسال در فروش آنلاین بین ۳۰ دقیقه تا ۹۰ دقیقه است

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با اشاره به اینکه میانگین زمان ارسال در فروش آنلاین بین ۳۰ دقیقه تا ۹۰ دقیقه است، ادامه داد: زمان و ساعت کاری ارسال فروش آنلاین سازمان میادین در روزهای شنبه تا چهار شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۷ بعد از ظهر، روز پنجشنبه ۸ صبح تا ۱۲ و در روزهای تعطیلی رسمی سفارش گیری برای فروش آنلاین وجود ندارد. همچنین سفارش هایی که بین ساعت ۱۳ تا ۱۵ ثبت شود بین ساعات ۱۵ تا ۱۷ ارسال خواهند شد. شهروندان تهرانی می‌توانند با نصب سوپراپلیکیشن «شهرزاد» و مراجعه به بخش میوه و تره بار، درخواست خود را خرید ثبت کنند.

یکی از مزایای خرید آنلاین از سازمان میادین و میوه و تره بار شهرداری تهران صرفه جویی در وقت و همچنین کاهش ترافیک برای شهروندان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین کنسرت بی‌کلام «نوای آفتاب» در سال جدید
  • «نوای آفتاب» یک کنسرت بی‌کلام برگزار خواهد کرد
  • آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام
  • ارکستر نوای آفتاب سال جدید را با موسیقی بی کلام آغاز می‌کند
  • شنیدن فهرست بهاری خوانندگان در اردیبهشت/ «غزه» همچنان مهم است!
  • چرا دانلود غیرقانونی آهنگ را دوست داریم؟
  • جزئیات فروش آنلاین میوه و سبزیجات از میادین و میوه و تره‌بار شهرداری تهران
  • رونق کنسرت‌ها تهدید یا فرصت؟
  • ماجرای لغو کنسرت موسیقی در بوشهر چه بود؟
  • یک هم‌خوانی برای افزایش حال خوب در کنسرت خواننده پاپ