Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@13:20:16 GMT

۸۵ درصد بیماران حاد تنفسی قم بیماری زمینه ای دارند

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۶۸۵۹۷

۸۵ درصد بیماران حاد تنفسی قم بیماری زمینه ای دارند

به گزارش دوشنبه شب روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم محمد رضا قدیر در بازدید از بیماران بستری در بخش اورژانس بیمارستان کامکار قم، اظهار داشت: خانواده ها در مراقبت از افراد مُسن و با بیماری زمینه ای حداکثر دقت را به خرج دهند.

قدیر بیان داشت: امروز که از اورژانس بیمارستان کامکار بازدید داشتم، ۱۰۰ درصد بیماران اورژانس افراد مُسن یا با بیماری های زمینه ای بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین ضمن بررسی روند جداسازی بیماران کرونایی از غیر کرونایی در بیمارستان کامکار قم افزود: با رعایت تمامی پروتکل های لازم در مرحله نخست جدا سازی، بخش درمانگاه سرپایی بیمارستان کامکار ویژه بیماران غیر کرونایی به زودی راه اندازی می شود و در مراحل بعدی نیز شاهد فعالیت بخش های مختلف دیگر از جمله اتاق عمل ویژه بیماران غیر کرونایی خواهیم بود.

رئیس علوم پزشکی قم همچنین با پزشکان و کادر درمانی بیمارستان کامکار قم دیدار، و در جریان وضعیت کاری آنها قرار گرفت.

کرونا ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع و ازجمله راه‌های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است، پزشکان توصیه می‌کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

ویروس کرونا موسوم به « کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی‌ماه ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند. 

برچسب‌ها قم بیماری های ویروسی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم بیماری های ویروسی بهداشت و سلامت قم بیماری های ویروسی بهداشت و سلامت بیمارستان کامکار ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۸۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳ هزار خدمت در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه ارائه شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا شبانکاره بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مراجعه کنندگان به این مرکز، ۲ هزار و ۶۵۳ خدمت سرپایی و ۴۲۲ خدمت بستری با مدت بستری طولانی دریافت کرده‌اند.

رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی شهرستان گناوه افزود: از تعداد بیمار بستری شده، ۱۸۰ نفر در بخش ICU BICU، ۶۰ نفر در بخش ترمیم و ۱۸۲ نفر در بخش حاد بستری شده‌اند.

وی تصریح کرد: تا پایان سال ۱۴۰۲ مراجعان از خدمات جراحی، گرفت (پیوند پوست)، پانسمان نوین، ترمیم و مراقبت از زخم، ازون تراپی و پانسمان زخم دیابتیک و… بهره‌مند شده‌اند.

شبانکاره افزود: با توجه به اینکه این بیمارستان تنها بیمارستان سوانح و سوختگی در استان بوشهراست، سالانه شاهد مراجعه بیماران سوختگی با درصدهای مختلف هستیم که بطور میانگین ۷۰ درصد بیماران بستری شده درصد سوختگی ۲۰ تا ۵۰ داشته و ۳۰ درصد دیگر دچار سانحه ۵۰ تا ۱۰۰ درصد شده‌اند.

رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی شهرستان گناوه گفت: به دلیل تخصصی بودن بیمارستان و ماندگاری چندین روزه و چند هفته‌ای بیمارانی که دچار سانحه سوختگی شده‌اند، همکاران ما در بخش‌های مختلف با ایثار و خوش رویی به التیام دردهای بیماران کمک می‌کنند و بعضاً شستشوی یک زخم سوختگی ساعت‌ها طول می‌کشد به طوری که پرستار ما صبح بر بالین بیمار حاضر می‌شود و وقتی کارش تمام شد عقربه ساعت بعد ظهر را نشان می‌دهد و همین صبر و حوصله و تخصص همکاران است که آنان را شایسته بهترین تقدیرها می‌کند، و من از همه آنها تشکر می‌کنم که انسانیت را به معنای واقعی نشان می‌دهند.

کد خبر 6084705

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • بیماری ایکس ؛ همه گیری بعدی جهانی در راه است؟
  • بیماری ایکس؛ همه‌گیری بعدی جهانی در راه است
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بیش از ۳ هزار خدمت در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه ارائه شد