Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-24@07:16:20 GMT

چرا ابتلا به کرونا همچنان افزایشی است؟

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۶۹۹۶۹

چرا ابتلا به کرونا همچنان افزایشی است؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شرق، براساس آمارهای رسمی اعلام‌شده بیشترین تعداد قربانیان ایرانی این ویروس در یک شبانه‌روز، پانزدهم فروردین با 158 نفر فوتی به ثبت رسید. پس‌از‌آن تعداد قربانیان هر روز کمتر و کمتر شد و از روز بیست‌و‌ششم فروردین تعداد قربانیان روزانه به زیر صد نفر رسید. پیش‌از‌آن و برای یک‌ ماه و یک روز، یعنی از بیست‌و‌پنجم اسفند 98 تا بیست‌و‌پنجم فروردین 99 هر روز تعداد کسانی که به‌ این ‌دلیل جان خود را از دست می‌دادند، بیشتر از صد نفر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس‌از‌آن هم کمترین تعداد قربانیان 24ساعته در روز 26 اردیبهشت ثبت شد که 35 نفر بود. پس‌از‌آن برای چند روز آمار دوباره افزایشی شد و دو روز بعد یعنی 28 اردیبهشت به 69 نفر رسید؛ اما روند دوباره به نسبت کاهشی شد و روز گذشته طبق اعلام سخنگوی وزارت بهداشت تعداد قربانیان کرونا 34 نفر بود که کمترین تعداد در مدت 75 روز گذشته است. اما در همین مدت تعداد مبتلایان روزانه با تست مثبت ابتلا به کرونا که از دهه اول اردیبهشت به حدود هزار نفر در روز رسیده بود و حتی در روزهای 11 تا 13 اردیبهشت به زیر هزار نفر هم رسید، یکباره روندی افزایشی پیدا کرد و حتی در روزهای انتهایی اردیبهشت به حدود دوهزارو 400 نفر در یک روز هم رسید. ثبت تعداد افراد قطعی کرونای مثبت در روزهای میانی فروردین در اوج خود بود و برای یک هفته هر روز بیشتر از سه هزار نفر مبتلای جدید شناسایی و ثبت می‌شد؛ اما این روند تا وسط اردیبهشت هر روز کاهشی بود تا اینکه دوباره از اواسط اردیبهشت روند افزایشی شروع شد و همچنان تعداد افرادی که روزانه ابتلای آنها به کرونا مثبت می‌شود، بالای دو هزار نفر است.

آن‌گونه که سخنگوی وزارت بهداشت روز گذشته اعلام کرد، میزان شناسایی مبتلایان به کرونا در 24 ساعت، دوهزارو 23 نفر بود؛ اما تعداد کشته‌ها 34 نفر و 19 استان هم بدون آمار فوتی بود. این حداقل بیستمین روز پیاپی است که میزان مبتلایان و مرگ‌ومیر ناشی از کرونا با هم فاصله چشمگیری دارند. حالا دیگر به نظر می‌رسد کشته‌های کرونا به سمت صفر‌شدن میل می‌کند؛ ‌اما دلیل این تفاوت میان آمار مرگ‌ومیر و ابتلا در چیست؟

دکتر ایرج حریرچی، قائم‌مقام وزیر بهداشت دلیل این تفاوت میان آمار مرگ‌ومیر و میزان ابتلا را توضیح داد. حریرچی گفت: روند بستری و روند مرگ‌ومیر ما کاهش پیدا کرده؛ ولی چون روند بیماریابی ما فعال‌تر شده و کسانی که در تماس با بیماران هستند، هم مشمول پیگیری می‌شوند؛ بنابراین تشخیص در مراحل اولیه بیشتر شده و مراقبت‌های ویژه‌ای هم که داریم، باعث بهبود بیشتر شده. باید توجه داشت که در مقایسه با زمان اوج بیماری کرونا در کشور، بیش از ۷۰ درصد موارد مرگ بر اثر این ویروس کاهش یافته و در اکثر استان‌ها روند نزولی بیماری به صورت درخور‌توجهی مشاهده می‌شود. او با تأکید بر اینکه سیاست ما پیشروی به سمت کاهشی‌شدن بیماری است، تأکید کرد: همه مشاغل فعلا بازگشایی نمی‌شوند و سیاست ما حداکثر بازگشایی‌ها برای تأمین اقتصاد و معیشت مردم است. به گفته حریرچی روزانه حدود 15 تا 20 هزار تست تشخیص کرونا در کشور انجام می‌شود.

حریرچی در پایان خاطرنشان کرد: ما چند معیار داریم؛ یکی معیار مرگ‌ومیر، یکی بستری و دیگری معیار شناسایی افراد جدید. درباره مرگ‌ومیر و بستری کرونا 70 درصد در مقایسه با یک تا دو ماه اخیر کاهش داشته‌‌ایم. اصولا اگر مبتلایان بیشتر شوند، بستری و مرگ‌ومیرمان افزایش می‌‌یابد؛ اما میزان بستری و مرگ‌ومیر کشور ما به طور واضحی کاهش یافته است که این امر ناشی از افزایش قدرت بیماریابی ماست؛ یعنی از دوهزارو 500 موردی که کشف می‌‌شود، 70 تا 80 درصد ناشی از بیماریابی در افراد کم‌علامت و بی‌علامت و پیگیری افراد دارای تماس نزدیک است. این یک موفقیت بزرگ است که سیستم توانسته تعداد آزمایش و بیماریابی را بالا ببرد.

بنا بر اعلام دکتر کیانوش جهانپور از روز یکشنبه تا ۵ خرداد ۱۳۹۹ و بر‌اساس معیارهای قطعی تشخیصی دو‌هزار‌و ۲۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد. از بین مبتلایان جدید، ۳۳۸ مورد بستری و هزار‌و ۶۸۵ مورد معادل ۸۳ درصد از موارد جدید از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند. به گفته جهانپور، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۳۷‌هزار‌و ۷۲۴ نفر رسید. او ادامه داد: متأسفانه در ۲۴ ساعت گذشته، ۳۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند. جهانپور گفت: مجموع جان‌باختگان این بیماری به هفت‌هزار‌و ۴۵۱ نفر رسید. او ادامه داد: خوشبختانه تاکنون ۱۰۷‌هزار‌و ۷۱۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده‌اند. دوهزارو 585 نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. جهانپور گفت: تاکنون ۸۱۸‌هزار‌و ۹۱۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. وضعیت استان خوزستان، همچنان قرمز است؛ اما شاهد کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی موارد بستری در مقایسه با روزهای گذشته هستیم. او همچنین تأکید کرد: در ۲۴ ساعت گذشته در ۱۹ استان موارد فوتی صفر و در پنج استان، فقط یک مورد فوتی گزارش شده است.

مینو محرز، عضو کمیته ستاد مبارزه با کرونا و متخصص عفونی، نیز گفته‌های حریرچی را تأیید کرد. محرز گفت: درست است که میزان آمار اعلامی مبتلایان افزایش دارد؛ اما واقعیت این است که میزان ابتلا در کشور کاهش داشته؛ اما آمار تشخیصی بالا رفته است. مرگ‌ومیر پایین آمده؛ چون میزان کشندگی این بیماری هم کاهش پیدا کرده. بسیاری از مبتلایان سرپایی درمان می‌شوند. الان حتی کسانی که دچار نوع خفیف کرونا می‌شوند و در خانه درمان می‌شوند، در آمار گنجانده می‌شوند؛ اما به طور کلی وقتی ویروس‌‌ها از فردی به فرد دیگر منتقل می‌‌شوند، ممکن است ضعیف شود. برای مثال ایدز در چند دهه گذشته مقداری تضعیف شده است. ویروس سارس در کمتر از یک سال نیز ضعیف شد و از بین رفت. محرز با ابراز نگرانی از بازگشایی مشاغل پرخطر تأکید کرد: باید هنوز خیلی مراقب باشیم. ماه رمضان باعث شده بود که مردم باز هم به ناچار در منزل باشند؛ اما حالا رستوران‌ها باز شده و بیماری گسترش پیدا می‌کند. در رستوران وقتی گروهی برای غذا‌خوردن می‌روند که ماسک نمی‌زنند و دو ساعت در کنار هم هستند و همین می‌تواند آمار مبتلایان را افزایش دهد. همین‌طور این مسئله درباره باشگاه هم صدق می‌کند. شما وقت رفتن به باشگاه که ماسک و دستکش استفاده نمی‌کنید، اصلا نوع فضای باشگاهی در کشور مستعد اپیدمی کروناست. فضای بسته، نزدیک‌بودن ورزشکاران از نظر فیزیکی و... ممکن است خطرات را دوباره بالا ببرد. بنا بر اعلام نظر کارشناسان و مسئولان وزارت بهداشت در هر صورت باید به هم‌زیستی با کرونا عادت کنیم. ایرج حریرچی در گفت‌وگویی اعلام کرده بود: از 18 تا 24 ماه پس از شروع ویروس یعنی تا پاییز 1401 باید بسیاری از مناسبات را تغییر دهیم. بشر ممکن است بر این ویروس پیروز شود؛ اما هنوز نمی‌‌دانیم که رفتار ویروس از لحاظ شدت و وسعت درگیری چگونه خواهد شد. یکی از مناسبت‌‌هایی که باید تغییر دهیم، رفتارهای اجتماعی مانند دست‌دادن، در آغوش کشیدن و نزدیک دیگر افراد نشستن است. دهه‌هاست که ما سرخک را می‌‌شناسیم و واکسن آن را داریم؛ اما بسیاری از کشورهای اروپای غربی هنوز موفق به ریشه‌‌کنی آن نشده‌‌اند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا کرونا در ایران کرونا ویروس کووید ۱۹ تعداد قربانیان مرگ ومیر نفر رسید هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۹۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان

به گزارش قدس آنلاین، دوم اردیبهشت ۱۳۵۸، یادآور تدبیر حکیمانه امام خمینی(ره) در تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده که یکی از دستاوردهای ارزشمند و مهم انقلاب اسلامی است، نهادی که انگیزه تشکیل آن حفاظت و صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی است.امام خمینی(ره) در بخشی از سخنان خود در حمایت از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فرمود: «من از سپاه راضی هستم و به‌هیچ‌وجه نظرم از شما برنمی‌گردد. اگر سپاه نبود، کشور هم نبود. من سپاه پاسداران را بسیار عزیز و گرامی می‌دارم. چشم من به شماست. شما هیچ سابقه‌ای جز سابقه اسلامی ندارید.»حضرت آیت‌اللّه‌ خامنه‌ای نیز درباره جایگاه سپاه در نظام جمهوری اسلامی ایران می‌فرماید: «سپاه در تاریخ شناخته‌شده خود ما، یک پدیده کم‌نظیر و شاید بی‌نظیر است؛ یعنی سپاه، موجودی است که ولادت و رشد و نمای آن در صحنه انقلاب، آن هم در عرصه دشوارترین آزمون‌های انقلاب بود.»سپاهی از جنس مردم، که در این سال‌های بعد از انقلاب اسلامی، لحظه به لحظه بر محبوبیتش میان ملت افزوده شده و تأثیر مثبت حضورش در همه عرصه‌ها، خصومت دشمنان با آن را بیشتر کرده است و در مجموع باید گفت کارنامه پرافتخار سپاه در عرصه‏‌های مختلف، امیدهای فراوانی را بر مسئولان نظام و همه دوستداران انقلاب در سراسر جهان ایجاد کرده است، سپاهی که از خود مردم است و ضرورت حضورش در همه صحنه‌ها غیر قابل انکار است.سپاه پاسداران امروز ۴۵ ساله شد و از زمانی که امام (ره) فرمان تاسیس این نهاد مردمی را صادر کرده تا امروز در خط مقدم دفاع از انقلاب کشور و خدمت به ملت بوده و توانسته وظیفه‌اش را به درستی انجام دهد، بنابراین در این گزارش قصد داریم به بخشی از خدمات سپاه به مردم شریف ایران بپردازیم.

حضور سپاه در عرصه سازندگی

سپاه پاسداران افزون بر وظیفه اصلی خود که حفظ کیان اسلامی کشور بود بر اساس فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی وارد میدان سازندگی کشور شد. هدف سپاه از ورود به این عرصه، استفاده بهینه از منابع و امکانات اقتصادی و عمرانیِ موجود در سپاه، مشارکت در اجرای برنامه های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور، کسب تجربه و دانش فنی به منظور افزایش توان دفاعی سپاه، تداوم ارتباط با مردم و ایجاد بستر مناسب برای مشارکت نیروهای متخصص بسیجی در توسعه کشور بود.البته هم زمان با پیروزی انقلاب اسلامی و از همان روزهای نخست، موضوع سازندگی کشور از سوی بنیان گذار انقلاب اسلامی به عنوان یکی از اصلی ترین برنامه‌ها مطرح شد.

به دنبال تأکید حضرت امام خمینی(ره) ، موضوع سازندگی در جنبه‌های گوناگون سرلوحه امور قرار گرفت. دیری نپایید که کینه ورزی دشمنان انقلاب و اسلام، این تحول را نشانه رفت و آثار کارشکنی، ابتدا با درگیری‌های داخلی و سپس با تحمیل جنگ و صدها توطئه خرد و کلان دیگر بر انقلاب اسلامی شدت گرفت.پس از فراغت از جنگ، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در راه مأموریت دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و توسعه همه جانبه کشور، وارد عرصه سازندگی شد.

این مرکز با اجرای طرح‌های بزرگ ملی و محلی در زمینه های گوناگون، مانند سد سازی، جاده سازی، زه کشی و احداث کانال، ساخت تصفیه خانه، احداث خطوط انتقال آب و گاز و نفت، ساخت سازه های شناور، بندر، اسکله و موج شکن، ساخت پالایشگاه، احداث تونل، سازه های زیرزمینی، مخازن نفت و آب، حمل و نقل، معدن، کشاورزی، خدمات مشاوره‌ای و... کمک به دولت و خدمت به مردم را هدف خود قرار داد.

سربلندی سپاه در آزمون مقابله با کرونا

در شرایطی که کشور با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می کرد و در روزهایی که بیمارستان ها پر بود از مبتلایان به کرونا، سپاه پاسداران در آزمون بزرگ خدمت‌رسانی در مبارزه با بیماری کرونا و کمک مومنانه به مردم و آسیب‌دیدگان با سربلندی بیرون آمد و در کنار سایر نهادها، جلوه دیگری از مسئولیت پذیری در برهه‌های حساس را به نمایش گذاشته است.

ساخت بیمارستان های موقت، تولید و توزیع انبوه انواع تجهیزات بهداشتی همچون ماسک، موادضدعفونی کننده، خدمات رسانی به محرومان در کرونا، حضور گسترده در رزمایش کمک مومنانه و..... بخشی از اقداماتی است که سپاه در دوران کرونا برای مقابله با این ویروس داشت.

حضور سپاه در شرایط بحرانی در کنار مردم

با وقوع سیل، زلزله، رانش زمین، و این قبیل حوادث غیرمترقبه و طبیعی که عموماً مردم به دنبال دور شدن از نقاط حادثه زده و رساندن خود به مناطق امن هستند، نیروهای پاسدار و بسیجی در کنار عوامل امدادی و خدمات رسان داوطلبانه به سمت مناطق حادثه دیده شتافته تا به یاری مردم برسند.در سال‌های اخیر سپاه در همه حوادث حضور داشته و با کمک‌های مالی، امدادی، لجستیکی و ... به یاری حادثه دیدگان شتافته است.همچنین این سازمان مردمی و مقدس پس از این حوادث در جهت کاهش آلام مردم، اقدام به انجام خدمات پشتیبانی به ایشان نموده و با خدماتی همچون احداث و بازسازی خانه‌های ویران شده و زیرساخت‌ها درصدد برآمده زندگی مردم مناطق خسارت دیده را به روال عادی برگرداند.در زلزله بندر خمیر در استان هرمزگان نیروی دریایی سپاه اولین نیرویی بود که برای امداد به زلزله‌زدگان وارد میدان شد، فرمانده وقت منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه ساعتی پس از وقوع زلزله از اعلام آمادگی این نیرو برای امداد رسانی به مناطق زلزله زده بخش مهران از توابع بندر لنگه خبر داده بود.به گفته وی، امکانات و تجهیزات منطقه پنجم نیروی دریایی سپاه در بندرلنگه آماده خدمات رسانی به مردم مناطق زلزله زده بخش مهران این شهرستان شد. واحدهای مهندسی این نیرو نیز در آماده باش قرار گرفتند تا در صورت نیاز دستگاه‌های مرتبط به کمک نیروهای امدادی بروند.

نمونه این خدمات به سیل اخیر سیاستان و بلوچستان باز می‌گردد که امروزه شاهد خدمات نیروهای انقلابی به مردم سیل‌زده هستیم.

سردار سید حسن مرتضوی فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران با اشاره به سیل سیستان و بلوچستان گفته است: ۱۰۰۰ کیسه آرد، تعداد ۲ هزار مورد انواع کنسروجات، تعداد ۳ هزار بطری آب معدنی، ۱ هزار سری اسباب بازی، ۱۵۰ کارتن پوشک بچه، تعداد ۱۰ کارتن لوازم بهداشتی، تعداد ۳۰۰ بسته سبد کالا، ۲۰۰ عدد کیسه خواب، تعداد ۲۰۰ تخته پتو ، ۲۰۰ تخته روفرشی، ۱ هزار گالن آب، ۵۰۰ البسه ورزشی کودکان اهدا شد.وی گفته است: خدمت رسانی به مردم شریف و انقلابی استان سیستان و بلوچستان را یک وظیفه می دانیم و به آن افتخار می‌کنیم.

سردار علی خلیل‌آبادی معاون هماهنگ کننده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران نیز با اشاره به اقدامات این نیرو در سیل سیستان و بلوچستان به خبرنگار فارس گفته است: نیروی زمینی سپاه و به طور ویژه قرارگاه قدس و هوانیروز در طول مدت وقوع سیل در استان سیستان و بلوچستان اقدامات موثر و قابل توجهی را در کمک به سیل زدگان این استان انجام داده‌اند.وی بیان کرده است: از آن جمله می‌توان به انجام عملیات امداد و نجات با بالگرد در مناطق سیل زده انتقال ۶ تن محموله غذایی و دارویی از جمله کالاهای اساسی دارو، پتو و کنسرو و... جهت کمک به مردم در استان سیستان و بلوچستان کمک‌های تاکتیکی در زمان وقوع سیل و نقل و انتقال نیروها جهت کمک به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان و تسریع در بازدید مسئولان از مناطق سیل زده با انجام پروازهای عملیاتی اشاره کرد.

قرارگاه پیشرفت و آبادانی

اقدام دیگر سپاه برای رفع محرومیت از نقاط کمتر توسعه یافته در حوزه نقاط روستایی و بخش‌های بسیار محروم کشور، ایجاد قرارگاه پیشرفت و آبادانی بوده است. این قرارگاه با بهره گیری از ماشین آلات سنگین لودر، بولدزر و ... و کادر متخصص در بین پاسداران اقدام به انجام پروژه‌های عمرانی همچون احداث یا اصلاح شبکه آب شرب و شبکه آب کشاورزی، احداث یا بازسازی راه‌های روستایی و معابر روستایی در نقاط مذکور کرده است.قرارگاه پیشرفت و آبادانی در سراسر کشور از طریق نمایندگان خود در سپاه استان و نواحی مقاومت بسیج در شهرستان‌ها ابتدا نقاط محروم و نیازمند توجه و کار را احصا کرده و سپس بر اساس اولویت بندی بر مبنای شدت محرومیت و نیازمندی مردم، برای انجام امور عمرانی در این نقاط برنامه‌ریزی و اقدام می‌کنند.

وام‌های اشتغال آفرینی

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مورد امر اشتغال هم برنامه داشته و بر مبنای حمایت از کارگاه‌های کوچک زودبازده همانند پرورش دام و طیور، احداث گلخانه، ایجاد صنایع کوچک تبدیلی و از این قبیل، وام‌های قرض الحسنه اعطا کرده است.سپاه در این خدمت خود، بعد از دریافت درخواست از متقاضی، طرح وی را کارشناسی کرده و ضمن ارائه مشاوره‌های علمی لازم و بازدید از طرح و محل اجرای آن، ایشان را به بانک‌های طرف قرارداد به منظور وام کم بهره قرض الحسنه معرفی می‌کند.

خدمات ورزشی سپاه پاسداران

احداث سوله‌های ورزشی یا سوله‌های صالحین در مناطق روستایی به منظور تأمین فضایی برای پرداختن جوانان و نوجوانان این روستاها به ورزش و فعالیت‌های سالم و مفید یکی دیگر از خدمات سپاه در روستاها در حوزه ورزشی بوده است.علاوه بر این برگزاری مسابقات و لیگ‌های مختلف به مناسبت‌هایی نظیر هفته بسیج خدمت دیگر سپاه به جامعه ورزشی کشور و رشد این معروف بوده است.سپاه همچنین با تأسیس باشگاه‌های ورزشی مقاومت در سراسر کشور و نیز آموزش و معرفی استعدادهای ورزشی خدمت مهمی به ورزشکاران کرده است.

  خدمات علمی سپاه

روحیه جهادی پاسداران برای خدمت به مردم و پیشرفت کشور در حوزه‌های مختلف نظامی، عمرانی و ... سبب دستیابی ایشان به تخصص‌ها و علوم پیشرفته روز دنیا شده است.سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تلاش برای ساخت موشک‌های دوربرد به علوم فضایی دست پیدا کردند، با تلاش برای مقابله در برابر جنگ الکترونیک دشمن به علم روز دنیا در حوزه آی‌تی دست پیدا کردند، با تلاش برای احداث سدها و تونل‌های عظیم به جدیدترین علوم در حوزه مهندسی و عمرانی دست پیدا کردند.

پاسداران انقلاب اسلامی با تلاش برای استقلال کشور در حوزه استخراج، پالایش و توزیع نفت و گاز به پیشرفت‌های علمی در این حوزه دست پیدا کردند، با تلاش جهت ساخت پهپاد و اورهال هواپیماها و بالگردهای جنگی به داده‌های پیشرفته علمی در صنعت هواپیماسازی دست پیدا کردند، با تلاش برای احداث ناوشکن بومی به علوم پیشرفته در حوزه دریایی، الکترونیک و غیره دست پیدا کردند و به همین منوال در رشته‌های مختلف هم خود به علوم گوناگون دست پیدا کردند و هم متخصصان و رشته‌های علمی کشور را رشد دادند.

علاوه بر این بسیاری از یافته‌های علمی و تخصصی کشور ما، ماحصل اعتماد سپاه و نیروهای زیرمجموعه آن به متخصصان علمی و پشتیبانی از ایشان بوده است که موجب شکوفایی و رشد علمی ایشان شده است.

خدمات اجتماعی سپاه

همه موارد فوق تنها مهمترین عناوین خدمات اجتماعی سپاه بوده و حوزه خدمات اجتماعی این نهاد مقدس بسیار وسیع‌تر از این موارد است. خدماتی نظیر دستگیری از نیازمندان با توزیع بسته‌های معیشتی، ایجاد فرصت‌های شغلی برای ایشان و یا تأمین جهیزیه برای نوعروسان نیازمند، ایجاد صلح و سازش بین مردم و اقوام، یاری‌رسانی به دولت‌ها در تبیین مسائل در بین مردم و جلب مشارکت عمومی در تحقق اهداف دولت برای رشد کشور و ... از دیگر مواردی است که می‌توان در حوزه خدمات اجتماعی سپاه ذکر کرد.

باید گفت این موارد تنها بخشی از خدمات پاسداران انقلاب بوده و تفسیر و شرح هر یک از این موارد نیازمند چندین گزارش جامع است.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • قیمت دلار افزایشی شد / نرخ روز ارزهای مبادله‌ای
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان 
  • سیگنال جدید طلا به سکه؛ بازار از بلاتکلیفی خارج می‌شود؟
  • سندروم پس از کرونا چیست؟
  • سکه های حراجی با دلار چند هزار تومان فروخته شدند/ عمیدی: پیام دولت با فروش سکه ها با دلار افزایشی چیست! انتظار سه ماه پر بازده در بازار سرمایه وجود دارد/ دولت مشوق سرمایه گذاری در بازار بورس نیست؟
  • سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان