Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا زارعی، رئیس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی از رکود کوهنوردی در جهان با شرایط فعلی خبر داد. ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۷ ورزشی رشته های ورزشی نظرات - اخبار ورزشی -

رضا زارعی درخصوص وضعیت ملی‌پوشان سنگنوردی به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: ملی‌پوشان در این مدت تمرینات خود را به‌صورت اختصاصی و زیر نظر مربیان تیم ملی انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی از زمان ابلاغ ستاد مبارزه با کرونا و مشخص شدن وضعیت سازمان‌ها، بیشترین مشکل ما در ماده سرعت و لید بود. ورزشکاران در ماده بولدرینگ می‌توانستند تمرین کنند و اکنون تمرکز خود را روی این مواد قرار می‌دهند.

وی افزود: سالن‌های ورزشی به‌صورت پروتکل های بهداشتی وزارت ورزش و فدراسیون کوهنوردی راه‌اندازی شده و اکنون بزرگترین معضل ما، برگزاری مسابقات زیر نظر فدراسیون جهانی است. چون این فدراسیون، تقویمی را در اختیار ما قرار داده که امیدواریم رقابت‌ها در آن تاریخ برگزار شود. مسابقات در ماه نوامبر و دسامبر در کشور چین در نظر گرفته شده است، اما همه چیز در شک و ابهام است و موارد زیادی مبنی بر برگزار شدن و یا نشدن مسابقات وجود دارد که امیدواریم این اتفاق رخ دهد.

رئیس فدراسیون کوهنوردی: ایران 62 هزار کوهنورد بیمه‌شده ‌دارد

رئیس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی از کمک و پشتیبانی کمیته ملی المپیک به ورزشکاران شانس کسب سهمیه المپیک خبر داد و اظهار داشت: کمیته ملی المپیک از کسانی که برای کسب سهمیه المپیک شانس دارند، پشتیبانی نسبتاً مناسبی داشته و برای یکی دو نفر از این ورزشکاران، پرداختی‌هایی داشته است.

زارعی درباره برگزاری رقابت‌های داخلی تصریح کرد: اگر شرایط بهبود پیدا کند، مسابقات داخلی را مرداد یا شهریورماه برگزار می‌کنیم تا محکی برای ورزشکاران باشد. امیدواریم شرایط تثبیت شود و بتوانیم به ایده‌آل‌مان برسیم.

وی از افزایش تعداد سنگنوردان برای کسب سهمیه بازی‌های المپیک خبر داد و خاطرنشان کرد: مجوز دو خانم و دو آقا برای حضور در انتخابی المپیک داریم که تلاش می‌کنیم در کنار افرادی که شانس کسب سهمیه المپیک دارند، از چند ورزشکار جوان‌تر استفاده کنیم. چون مسابقات در سه ماده و به شکل ترکیبی برگزار می‌شود و برای این ورزشکاران به پشتوانه‌سازی نیاز داریم. تلاش می‌کنیم بخشی از تیم ما جوان‌تر باشد و از کسانی که در مسابقات جوانان آسیا توانسته‌اند خوش بدرخشند نیز استفاده کنیم.

رئیس فدراسیون کوهنوردی خاطرنشان کرد: ورزش سه ماه فعال نبوده است. ما هم مسابقات انتخابی را برگزار می‌کنیم تا انگیزه نفرات از بین نرفته و هیچکس نباید خود را صاحب سهمیه المپیک بداند. در مسابقاتی که برگزار خواهد شد هم شاید تغییراتی ایجاد شود.

رئیس هیئت کوهنوردی اصفهان: حال ورزش استان خوب نیست

زارعی درخصوص شرایط کوهنوردان بیان کرد: اغلب کشورهایی که صعودهای ورزشی در آن صورت می‌گیرد، ممنوعیت ورود گردشگر و کوهنورد قائل شده‌اند؛ از جمله نپال و تبت که در فصل بهار ممنوعیت ورود داشتند. اکنون پاکستان هنوز وضعیت عادی اعلام نکرده است تا کوهنوردان بتوانند به این مناطق بروند. فکر می‌کنم امسال در فصل پاییز در تبت و نپال، وضعیت مناسب برای صعود را اعلام کنند. چون در این فصل فعالیت بسیار کم است. همچنین اصلاً مشخص نیست نپال چنین کاری کند. به عبارتی ممکن است امسال دنیا در کوهنوردی برون‌مرزی با رکود مواجه شود.

انتهای پیام/

R1015135/P/S3,33/CT1 واژه های کاربردی مرتبط المپیک فدراسیون کوهنوردی کوهنوردی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس رئیس فدراسیون کوهنوردی سهمیه المپیک کسب سهمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۰۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید

کارشناس و پیشکسوت تیراندازی گفت: آخرین مسابقه دیگر موقع گرفتن سهمیه المپیک نیست چون شانس کسب سهمیه ۵۰ – ۵۰ خواهد بود.

به گزارش مشرق، ابراهیم برخورداری در مورد عملکرد تیم ملی تیراندازی در مسابقات جهانی برزیل و عدم کسب سهمیه المپیک اظهار کرد: مسابقات کسب سهمیه المپیک به پله آخر رسید و در این شرایط روی ورزشکار و مربی فشار وجود دارد. این فشار روی عملکرد تاثیر می‌گذارد. سطح مسابقات برزیل هم خیلی بالا بود و رکوردهای خیلی خوبی ثبت شد. آخرین مسابقه، دیگر موقع گرفتن سهمیه نیست چون شانس کسب سهمیه ۵۰ – ۵۰ خواهد بود. فردی که می‌خواهد سهمیه بگیرد باید همانند هانیه رستمیان به موقع و همان ابتدای کار سهمیه خود را قطعی کند و در مسابقات بعدی برای موفقیت و درخشش در المپیک تلاش کند.

وی در خصوص عملکرد تیم ملی تپانچه و تفنگ گفت: در بخش تپانچه گلخندان خوب عمل کرد. او هر چند بازی‌های آسیایی را از دست داد اما در این مسابقات رکورد خوبی زد. البته سطح مسابقات برزیل بالا بود و متاسفانه با بدشانسی نتوانست به نتیجه لازم برسد. در میکس تپانچه انتظار بیشتر بود اما نتایج بدی کسب شد و رکوردهای ثبت شده خیلی پایین بود. ملی‌پوشان تفنگ هم خیلی خوب کار کردند. خدمتی و نوروزیان رکوردهای خوبی زدند. آنها تلاش و رشد خوبی داشتند اما ای کاش این تلاش ها ماه‌های قبل می‌شد تا به نتیجه لازم و کسب سهمیه بیشتر منجر می‌شد.

وی در خصوص نتایج ورزشکار المپیکی نیز گفت: رستمیان در ۲۵ متر خوب کار کرد. او در چندین مسابقه اخیر فینالیست شده و این یک نقطه امید است که رستمیان را در فینال المپیک هم ببینیم. البته هر چه قسمتش باشد چون حضور در فینال المپیک به موارد مختلفی بستگی دارد. لازم است که در این سه ماه باقی مانده تا المپیک، مهمات فراوان برای او پیدا شود تا او بتواند با فشنگ خوب تمرین کند و فینالیست شود.

کارشناس تیراندازی در مورد عملکرد جواد فروغی نیز افزود: جواد ورزشکار خوب و توانمندی است. او طلای المپیک گرفته اما تیراندازی بالا و پایین زیاد دارد. هر چقدر علم فرد در این رشته بیشتر شود سخت‌تر می‌تواند نتیجه بگیرد. نمی‌گویم فروغی قبل از المپیک علم لازم را نداشت اما هر چه درک از کسب مدال و سختی‌های رشته بیشتر شود نتیجه گرفتن سخت‌تر می‌شود. چینی‌ها همانند یک ماشین در خط آتش قرار می‌گیرند و هر آنچه که به آنها دیکته شده را انجام می‌دهند و به مدال می‌رسند.

برخورداری افزود: آوردگاه المپیک خیلی بزرگ است، سهمیه گرفتن، فینالیست شدن و مدال گرفتن در آن کار آسانی نیست. بنابراین سخت است که ورزشکاری در تیراندازی بتواند از جایگاه خود دفاع کند. خیلی از مدال‌آوران دور قبل المپیک این رشته هنوز نتوانسته‌اند سهمیه بگیرند. امیدوارم فروغی برای المپیک بعدی تلاش کند و بتواند مدال بگیرد.

پیشکسوت تیراندازی افزود: کمیته بین‌المللی المپیک ورزشکاران مستعد را بورسیه کرد و مبلغ ۵۰۰ دلار در ماه به عنوان کمک هزینه به آنها پرداخت شد. کم پولی نیست اما باید دید در تیراندازی به چه افرادی تعلق گرفت؟ مثلا به رسول عفتی یا سجاد پورحسینی تعلق نگرفت تا آنها وضعیت بهتری داشته باشند و بتوانند کسب سهمیه کنند. پوریا نوروزیان در چند مسابقه اخیر عملکرد خیلی خوبی داشت اما در شرایطی که تازه متاهل شده و کار هم ندارد شامل این بورسیه نشد. این کمک‌ها می توانست در روحیه ورزشکاران تاثیرگذار باشد. به نظر من این کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می‌رسید نرسید.

برخورداری در خصوص کاهش تعداد سهمیه های المپیک تیراندازی گفت: خیلی از رشته‌های دیگر هم تعداد سهمیه هایشان کمتر شده، مثلا تیروکمان در المپیک توکیو سهمیه داشت اما در این دوره تاکنون نگرفته است. کلی هم برای مربی کره‌ای هزینه کردند. وزارت ورزش که شلاقی عمل نمی‌کند و نمی‌گوید چرا فلان فدراسیون دوره قبل ۶ سهمیه گرفته و در این دوره تعداد سهمیه‌اش کمتر شده است. این اتفاقات به مدیریت برمی‌گردد.

او در پایان در مورد پشتوانه سازی تیم ملی گفت: باید پشتوانه‌سازی می‌شد. اکنون این اتفاق رخ داده و تیم‌های ملی جوانان و نوجوانان آغاز به کار کرده‌اند. امیدواریم اتفاقات خوبی برای رده‌های پایه رقم بخورد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • حسین رسولی: در رنکینگ المپیک از سهمیه دور می‌شوم
  • حسین رسولی: در رنکینگ المپیک از سهمیه دور می‌شوم 
  • نقش اینچه درگاهی در موفقیت تاریخی ژیمناستیک ایران
  • کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۴ اردیبهشت
  • خیرخواه:اینچه درگاهی برای ژیمناستیک ایران کم نگذاشت
  • کسی فکر نمی‌کرد به سهمیه المپیک برسیم/ ژیمناستیک به خودباوری رسید
  • تاریخ‌سازی بزرگ در ژیمناستیک ایران؛ کسب سهمیه المپیک پاریس توسط مهدی الفتی
  • الفتی: ژیمناستیک ورزش لحظه‌هاست/ جایگاه اول کسب سهمیه المپیک را داشتم