Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-19@10:24:54 GMT

رویداد مجازی تعاون ایونت برگزار می شود

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۱۳۷۲

رویداد مجازی تعاون ایونت برگزار می شود

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان گفت: این اداره با همکاری جهاد دانشگاهی استان، رویداد مجازی "تعاون ایونت" رویدادی تخصصی جهت ایجاد و راه اندازی کسب و کارهای نوین در قالب شرکتهای تعاونی را در 13خرداد ماه سالجاری برگزار می کند.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان،هادی ابراهیمی افزود: کارآفرینان، شرکتهای تعاونی، صاحبان ایده های نو و تمامی علاقمندان بمنظور مشارکت در این رویداد مى توانند ایده هاى خود در زمینه تعاون را  تا 9 خرداد ماه به آدرس /https:/bit.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ly/roshd1399 ارسال کنند.

وی اظهارداشت: رویداد مجازی تعاون ایونت راهکاری جهت ایجاد کسب و کارهای نوین در قالب شرکت های تعاونی است و  می توان از این طریق پلی بین صاحبان ایده و سرمایه گذاران ایجاد کرد تا نیازهای خود و ایده های موجود را شناسایی کنند.

ابراهیمی اضافه کرد: در این نوع رویدادها، ایده ها از طریق کار تیمی به حداقل محصول یا خدمت قابل تولید تبدیل می شوند و سرمایه گذاران ایده هایی که قابلیت تولید را دارند، خریداری می کنند و افراد دارای ایده نیز از طریق فروش یا سهیم شدن در فرآیند تولید ایده ، صاحب درآمد می شوند.

ایونت به معنای رویداد و پیشامد است و برگزاری یک رویداد می تواند راهی برای تعامل با برندها، سایر کسب و کارها، شبکه سازی و جذب مشتریان جدید و ارتباط با آنها و همچنین معرفی و عرضه محصولات و کسب و کارهای نو و نوآوری باشد.

قابل ذکر است بیش از دو هزار و ۸۰۰ تعاونی فعال در ۱۴ رشته در بخش‌های مختلف اقتصادی ازجمله کشاورزی، صنعت، معدن، دریا، آبزی‌پروری و غیره توسط یک‌میلیون و ۴۱۳ هزار نفر عضو این تعاونی‌ها در استان هرمزگان اداره می‌شوند و این ظرفیت‌های بسیار خوبی که در ابعاد مختلف اقتصادی در استان هرمزگان وجود دارد نشان‌دهنده زمینه بسیار مناسبی است که تعاون می‌تواند در بخش‌های مختلف بعنوان پیشران توسعه استان فعال باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۱۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال

مختار احمدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تعاونی‌ها را مصداق بارز تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» دانست که یکی از ارکان مهم اقتصاد مقاومتی به شمار می‌روند.

وی از اهتمام ویژه دولت سیزدهم به توسعه تعاونی‌ها یاد کرد و با اشاره به تدوین سند توسعه تعاون، خاطرنشان کرد: این سند تکالیفی را جهت تقویت و توسعه تعاونی‌ها بر عهده دستگاه‌های مختلف قرار داده است، با هدف اینکه بخش تعاون سهم ۲۵ درصدی خود را در اقتصاد کشور بازیابد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه سند توسعه تعاون در استان کرمانشاه نیز با جدیت دنبال می‌شود، افزود: شورای توسعه تعاون نیز به ریاست استاندار در کرمانشاه تشکیل شده و امسال نیز برنامه‌های خود را در این زمینه ادامه خواهیم داد.

احمدی سپس اشاره‌ای به وضعیت تعاونی‌های کرمانشاه داشت و از فعالیت ۳۲۰۰ تعاونی در استان یاد کرد که بالغ بر یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت استان عضو این تعاونی‌ها هستند.

وی با بیان اینکه سال گذشته در استان کرمانشاه ۶۰ تعاونی جدید با اشتغالزایی حدود دو هزار نفر ایجاد شد، عنوان کرد: برای امسال نیز برنامه داریم تعاونی‌های استان را توسعه دهیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه برای امسال نیز ایجاد ۶۰ تعاونی جدید در استان با پیش‌بینی اشتغال ۱۶۰۰ نفر در دستور کار است، یادآور شد: تاکید جدی امسال بر تشکیل تعاونی‌های دانش‌بنیان در سطح استان است.

احمدی یکی دیگر از برنامه‌های امسال را تشکیل شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران در شهرستان‌های استان اعلام کرد و افزود: در حال حاضر این تعاونی در شش شهرستان سنقر، صحنه، کنگاور، سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی و گیلانغرب تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: امسال نیز برنامه داریم این شرکت‌های تعاونی را در سایر شهرستان‌های استان نیز تشکیل دهیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از مزایای تشکیل تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستان‌ها یاد کرد که باید حداقل نیم درصد جمعیت شهرستان عضو آن باشند و افزود: این تعاونی‌ها می‌توانند با جمع‌آوری سرمایه‌های خرد مردم در همه زمینه‌های اقتصادی، کشاورزی، خدمات، صنعت، عمرانی و... فعالیت داشته باشند و دستگاه‌های دولتی نیز مکلفند این شرکت‌های تعاونی را در مناقصات و مزایده‌ها در اولویت قرار دهند.

احمدی معتقد است، این تعاونی‌ها مصادیق واقعی افزایش مشارکت مردم و کاهش تصدی‌گری دولت هستند و باید نقش آنها در شهرستان‌ها پررنگ شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه یکی از رویکرد‌های مهم امسال استان تشکیل تعاونی‌ها با اتکا به فارغ التحصیلان دانشگاهی است، افزود: یکی از راهکار‌های کاهش بیکاری بین دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها، تشکیل شرکت‌های تعاونی است.

به گفته این مسئول، از آنجایی که عمده فارغ التحصیلان با مشکل تامین مالی و همچنین تضامین برای اخذ تسهیلات بانکی مواجهند، تشکیل تعاونی از یک سو به تجمیع سرمایه‌های خرد آنها کمک می‌کند و از سوی دیگر امکان استفاده از ظرفیت صندوق ضمانت بخش تعاون را نیز خواهند داشت.

وی تاکید کرد: به علاوه هر ساله خط اعتباری تسهیلاتی در کل کشور برای تعاونی‌ها از سوی بانک توسعه تعاون در نظر گرفته می‌شود که می‌تواند به حل مشکل تامین مالی تعاونی‌ها کمک کند.

احمدی از دستگاه‌هایی که صادر کننده مجوز سرمایه‌گذاری هستند نیز خواست از یکسو متقاضیان سرمایه‌گذاری را به تشکیل شرکت‌های تعاونی سوق دهند و از سوی دیگر فرآیند صدور مجوز‌های مختلف برای تعاونی‌ها خصوصا تعاونی‌هایی که با رویکرد فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند را تسهیل کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • راهکارهای توسعه کیفی بخش تعاون در اقتصاد ایران چیست؟
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • جهادگران اقتصادی را لَنگ تسهیلات نگذارید
  • مهلت ارسال ایده به ششمین دوره رویداد «از ایده تا بازار» تمدید شد
  • الگوی سنتی کسب و کار در دنیا منسوخ شده/ برای ایجاد جهش در تولید روشهای نوین استفاده شود
  • افزایش ۴۸ درصدی ایجاد اشتغال با راه اندازی تعاونی‌های جدید
  • واکاوی عوامل تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم
  • برنامه های هند برای توسعه تعاونی ها
  • هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال
  • آموزش تعاونی ها به فنی وحرفه ای سپرده می شود