Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@15:53:22 GMT

استخر و سینماها بسته است

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۱۷۹۸

استخر و سینماها بسته است

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت از عدم بازگشایی و فعالیت استخرها, سینماها و ورزش های تجمعی در محیط های بسته خبر داد.

سرهنگ نادر مرادی رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس در خصوص آخرین جزئیات طرح فاصله‌گذاری اجتماعی اعلام کرد: بر اساس آخرین مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا تعداد زیادی از اصناف فعالیت خود را از امروز آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت تصریح کرد: تعدادی از اصناف که پرخطر محسوب می شدند هنوز هم بسته بوده و اجازه فعالیت ندارند; استخرها, سینماها و مراکز ماساژ از این جمله اند.

سرهنگ مرادی در مورد بازگشایی اماکن ورزشی اعلام کرد: ورزش هایی که به صورت تجمعی در محیط بسته انجام می‌شوند اجازه فعالیت ندارند; مثل: بسکتبال, شنا و ...; همچنین تعدادی از ورزش هایی که به صورت رو در رو و دو نفره است نیز فعلا برگزار نمی شود مانند کشتی.

وی درباره چگونگی فعالیت باشگاه های بدنسازی گفت: این دسته از ورزش ها که به صورت انفرادی انجام می شودمنعی نداشته و فعالیت شان آغاز شده است.

سرهنگ مرادی به فعالیت قهوه خانه ها و کافی شاپ ها اشاره و خاطرنشان کرد: فعالیت این دسته از اصناف نیز با رعایت پروتکل های بهداشتی امکانپذیر بوده و سرو قلیان ممنوع است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پلیس ورزشی اماکن عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۱۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این ورزش‌ها از مرگ زودرس نجات پیدا می‌کنید

آفتاب‌‌نیوز :

به عنوان مثال، تحقیقات ارائه شده در جلسات علمی انجمن قلب آمریکا ۲۰۲۳ منبع معتبر نشان می‌دهد که هشت عادت سالم می‌تواند پیری بیولوژیکی را تا ۶ سال کاهش دهد.

این عادات مربوط به رژیم غذایی، حفظ وزن مناسب، پرهیز از دخانیات، رعایت بهداشت خواب، مدیریت کلسترول، قند خون و فشار خون، و مهمتر از همه، فعال ماندن از نظر بدنی است.

دکتر دل پوزو کروز محقق علوم بهداشتی کاربردی در دانشگاه کادیز در اسپانیا و استادیار گروه علوم ورزشی و بیومکانیک بالینی در دانشگاه جنوب دانمارک است.

دکتر دل پوزو کروز با همکاری سایر محققان، مطالعات مختلفی را انجام داده است که ارتباط بین اشکال مختلف ورزش و خطر مرگ ناشی از علل مختلف را بررسی کرده است.

چه نوع ورزش‌هایی خطر مرگ را کاهش می‌دهند؟

در مطالعه‌ای که در آگوست ۲۰۲۳ در JAMA Internal Medicine Source منتشر شد، دکتر دل پوزو کروز و همکارانش داده‌های حدودا ۵۰۰ هزار نفر شرکت‌کننده را تجزیه و تحلیل کردند تا ببینند که اشکال مختلف ورزش چگونه با خطر مرگ و میر افراد مرتبط است.

این مطالعه تأثیر فعالیت بدنی هوازی متوسط، مانند پیاده‌روی یا دوچرخه‌سواری ملایم، فعالیت بدنی هوازی شدید، مانند دویدن، و فعالیت‌های تقویت‌کننده عضلات، مانند وزنه‌برداری را مورد بررسی قرار داد.

یافته‌های آن نشان داد که ترکیبی متعادل از همه این اشکال ورزش برای کاهش خطر مرگ و میر بهترین کار را دارد.

به طور خاص، حدود ۷۵ دقیقه ورزش هوازی متوسط، به علاوه بیش از ۱۵۰ دقیقه ورزش شدید، در کنار حداقل دو جلسه تمرین قدرتی در هفته، با خطر کمتر مرگ و میر ناشی از همه علل مرتبط بود.

زمانی که نوبت به کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی به میان آمد، دکتر دل پوزو کروز و همکارانش پیشنهاد کردند حداقل ۱۵۰ تا ۲۲۵ دقیقه فعالیت بدنی متوسط را با حدود ۷۵ دقیقه ورزش شدید و دو یا چند تمرین قدرتی ترکیب کنند.

چقدر ورزش کافی است؟

حداقل «مقدار» ورزش که می‌تواند به دفع برخی از شرایطی که بیشترین تهدید را برای سلامتی به همراه دارند، چقدر است؟

این تحقیق نشان داد که انجام ورزش شدید تنها به مدت ۲ دقیقه در روز می‌تواند خطر مرگ ناشی از سرطان یا حوادث قلبی عروقی را کاهش دهد.

محققان دریافتند شرکت‌کنندگانی که هرگز ورزش شدید انجام ندادند، ۴ درصد در معرض خطر مرگ در طی ۵ سال بودند، اما انجام کمتر از ۱۰ دقیقه فعالیت شدید در هفته، این خطر را به نصف کاهش داد. علاوه بر این، خطر مرگ آن‌ها برای کسانی که حداقل ۶۰ دقیقه در هفته ورزش می‌کردند، دوباره به نصف کاهش یافت.

آیا هر گونه فعالیت بدنی خوب است؟

او همچنین هشدار داد که فعالیت بدنی مربوط به کار‌های خانه یا شغل فرد، در مقابل ورزش در یک زمینه اوقات فراغت، ممکن است گاهی اوقات بیشتر از اینکه مفید باشد، ضرر داشته باشد.

تأیید می‌شود که بین مشاغل سخت بدنی و خطر بالاتر اختلال شناختی ارتباط وجود دارد.

برخی از رایج‌ترین مشاغل مرتبط با فعالیت بدنی فشرده که در این تحقیق ذکر شد، در پرستاری و مراقبت، خرده‌فروشی و کشاورزی بود، جایی که افراد زیاد روی پا هستند و اغلب مجبورند با موقعیت‌های استرس‌زا دست و پنجه نرم کنند؛ بنابراین در حالی که همه اشکال ورزش می‌تواند برای سلامتی مفید باشد، فعالیت بدنی شدید یا شدید در یک محیط کار می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف را افزایش دهد و حتی ورزش برای اوقات فراغت می‌تواند بر جنبه‌های سلامت جسمانی - مانند یکپارچگی مفاصل - به ویژه در مراحل بعدی زندگی تأثیر بگذارد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • انهدام باند سارقان و کشف ۲۶ فقره سرقت در شهرستان خرم‌آباد
  • انهدام باند سارقان در خرم‌آباد
  • «مست عشق» به سینماها آمد + بازیگران، خلاصه و آهنگ فیلم مست عشق
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • یک کودک ارومیه‌ای با غرق شدن در استخر آب باغ جان خود را از دست داد
  • کشتار ورزشکاران، تخریب اماکن ورزشی و فدراسیون‌ها
  • همچنان ۱۰۱ راه روستایی جنوب سیستان و بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • دستبند پلیس بر دستان باند سارقان و مالخران اماکن خصوصی در اهواز
  • ادامه اجرای طرح «زیست شبانه» و نظارت بر فعالیت‌های اصناف در قم
  • با این ورزش‌ها از مرگ زودرس نجات پیدا می‌کنید