Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-مدیرکل مدیریت بحران استان تهران گفت: ‌تاکنون بیش از 2 هزار و 100 هکتار از اراضی استان تهران برای مقابله با ملخ‌ها سمپاشی شده است و سموم مصرف‌شده هیچ خطری برای مزارع و انسان ندارد.

منصور درجاتی مدیرکل مدیریت بحران استان تهران درباره هجوم ملخ‌ها در استان تهران اظهار داشت: با توجه به اینکه در تهران بارش باران زیادی داشته‌ایم، پوشش گیاهی و علف‌های هرز باعث آتش‌سوزی و تکثیر تخم ملخ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت:‌ از اسفندماه سال گذشته هماهنگی‌های لازم در خصوص جلوگیری از هجوم ملخ‌ها انجام شده است و در سال گذشته هم در فصل بهار و تابستان با این مشکل مواجه بودیم و میزان ملخ‌ها در فرودگاه بین‌المللی امام(ره) بسیار افزایش یافت که از آنجا سمپاشی را آغاز کردیم و پس از آن شهرستان‌های رباط‌کریم، ری، ورامین، قرچک، پیشوا، دماوند، پردیس و فیروزکوه در اولویت سمپاشی قرار گرفتند.

وی گفت: امسال نیز با همکاری جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات، سمپاشی‌ها آغاز شده است و تاکنون بیش از 2 هزار و 100 هکتار از اراضی تهران در راستای مقابله با ملخ‌ها سمپاشی شده است.

وی خاطرنشان کرد: 8 نوع ملخ بومی در کشور داریم که تعدادی از آنها در تهران شناسایی شده است و سمومی که برای ملخ‌ها درنظر گرفته شده، هیچ خطری برای مزارع و انسان‌ها ندارد.

فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: استان تهران ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۱۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با «سِن گندم» در ۱۲ هزار هکتار از اراضی استان

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: طرح مبارزه با سِن گندم در اراضی و مزارع استان با روش سم پاشی در شهرستان‌های گلپایگان، نطنز، آران و بیدگل، کاشان و دیگر مناطق اصفهان در دستور کار قرار گرفته و تا پایان اردیبهشت جاری ۸۵ هزار هکتار در استان اصفهان سم پاشی می‌شود.


منصور شیشه‌فروش افزود: سن غلات مهمترین آفت گندم و جو در ایران و جهان است و خسارت این حشره به‌صورت کمی (کاهش میزان محصول گندم و جو) و کیفی (کاهش کیفیت گندم برای آرد و نان) پدیدار می‌شود.


وی افزود: همچنین دیدبانی مشترک مبارزه با «ملخ مراکشی» با کمک بخش حفظ نباتات جهاد کشاورزی در استان اصفهان به خصوص در منطقه سادات‌آباد سمیرم و لردگان آغاز و آفت ملخ آن پایش و بررسی می‌شود.


مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اینکه سال گذشته مبارزه و سم‌پاشی با ملخ مراکشی در چهار هزار هکتار از مزارع استان انجام گرفت، افزود: امسال نیز پایش و ردیابی در ۱۰ هزار هکتار مزارع سمیرم، لنجان و تیران در برنامه قرار گرفته و از اردیبهشت جاری آغاز می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • تجهیز و نوسازی ۱۵۰ هکتار شالیزار آمل
  • اختصاص بیش از ۶۰۰ هزار هکتار از اراضی کردستان به کشت گندم
  • رفع تصرف اراضی ملی در شهرستان طارم
  • کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند
  • مبارزه با «سِن گندم» در ۱۲ هزار هکتار از اراضی استان
  • برداشت ۴ هزار تن گندم در بوشهر + فیلم
  • مبارزه با آفت سن گندم در بیش از ۱۵ هزار هکتار از مزارع مهاباد
  • کاهش گردوغبار در خوزستان با پراکنش اراضی کشاورزی
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • رفع تصرف ۳ هکتار از اراضی ملی در اشنویه