Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌وپرورش گفت: تعداد زیادی از معلمانی که هنوز موفق به اتصال در شبکه شاد نشده‌اند، مربوط به استان‌های سیستان و بلوچستان، بوشهر، کهگیلویه و بویر احمد و سایر استان‌های محروم هستند.

«مهدی شرفی» سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌وپرورش در گفت‌وگو با ایلنا، درباره اینکه گفته می‌شود، برخی از معلمان هنوز موفق به اتصال در شبکه شاد نشده‌اند، گفت: تا این لحظه ۸۵ درصد از معلمان به اپلیکیشن شاد پیوسته‌اند و ۱۵ درصد آنها نیز هنوز به شاد متصل نشده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به علت متصل نشدن ۱۵ درصد معلمان به اپلیکشین شاد گفت: آن دسته از معلمانی که هنوز به شاد متصل نشده‌اند، عموما در مناطق محروم هستند که یا به اینترنت دسترسی ندارند و یا فاقد گوشی اندروید، لپ‌تاپ و سایر ابزارهای کاربردی برای آموزش هستند.

شرفی بیان کرد: از طرفی این آمار ۱۵ درصدی می‌تواند، متعلق به معلمان مدارس غیردولتی باشد که نیروهای آزاد هستند، از این رو به اپلیکشن شاد متصل نشده‌اند، اما تعداد زیادی از معلمانی که هنوز موفق به اتصال به شبکه شاد نشده‌اند، مربوط به استان‌های سیستان و بلوچستان، بوشهر، کهگیلویه و بویر احمد و سایر استان‌های محروم هستند که دسترسی اینترنت ضعیف‌تر است.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌وپرورش درباره روند کاری این معلمان گفت: کلاس‌های درس حضوری توسط این دسته از معلمان که در مناطق محروم هستند و به اپلکیشین شاد دسترسی ندارند، برگزار شد تا آنها کارهای آموزشی را انجام دهند و یا بعضا اقدام به تهیه بسته‌های خودآموز و آموزشی کرده و آنها را به دست دانش‌آموزان رساندند. در کنار اینها،‌ معلمان اغلب به درس دادن از طریق تلفن نیز پرداختند و سعی کردند، این روش‌‎ها را جایگزین آموزش مجازی کنند.

وی درباره مشکلات نرم‌افزار شاد گفت: ما مشکلات موجود در اپلکیشین شاد را بررسی و برای حل آن اقدام می‌کنیم.مشکلات این شبکه آموزشی تقریبا به حداقل رسیده و خوشبختانه اعلام شد که اینترنت آن رایگان شده است. البته به مشکلاتی جزئی بر می‌خوریم، ولی مشکلات فعلی به شکل کلان نیست که بگوییم کل کشور با آن درگیر هستند.

شرفی اضافه کرد: شاید در برخی مواقع به شکل موردی به مسائلی برخورد کنیم که مربوط به یک مدرسه یا منطقه‌ باشد و قطعا حل شدنی است. به طور کل مشکلات فعلی اپلکیشین شاد موردی و منطقه‌ای است که سریع برطرف می‌شود و تعداد آن هم خیلی محدود است.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌وپرورش کدام استان و مناطق به اپلکیشین شاد دسترسی کمتر و دشوارتری دارند؟ گفت: همه مناطق و استان‌هایی که به اینترنت دسترسی محدود داشتند با دشواری به این شبکه متصل شده و یا اصلا نشده‌اند، مانند سیستان و بلوچستان.

وی در پاسخ به این سوال که علاوه بر سیستان و بلوچستان و دیگر استان‌های محروم، در تهران نیز برخی خانواده‌ها هستند که توانایی خرید گوشی موبایل هوشمند را ندارند، برای این دسته از دانش‌آموزان چه اقدامی صورت خواهد گرفت؟ گفت: یک سری از مراکز خیریه شروع به فعالیت کرده‌اند و تبلت و گوشی همراه اندورید را تهیه می‌کنند تا دانش‌آموزان محروم نیز بتوانند به درس‌هایشان رسیدگی کنند.

شرفی در پاسخ به این سوال که آیا امکان تمدید زمان رایگان بودن اینترنت برای استفاده از اپلیکیشن شاد وجود دارد یا خیر؟ گفت: دوره اصلی آموزش تا ۲۷ خرداد است و تا آن زمان تدریس تمام می‌شود و مابقی آن اضافه بر سازمان است.

لینک کوتاه: asriran.com/0033yh

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شبکه شاد سیستان و بلوچستان محروم هستند شبکه شاد ۱۵ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۲۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از معلمان و مدیر مدرسه غیردولتی نمونه نیکان دانش

به گزارش جام جم/ تقدیر از معلمان و زهرا شناوری مدیر غیردولتی نمونه بندر تجاری بوالخیر
موحدی مدیرکل آموزش وپرورش استان بوشهر از مدیر مدرسه دخترانه نیکان دانش بندرتجاری بوالخیر و معلمان این مدرسه به لحاظ کیفیت آموزش خوب و اجرای برنامه های متعدد فرهنگی و ساختار خوبی که دارا بودند با اهدا لوح تقدیر از زحمات مستمرشان قدردانی نمود و به عنوان یکی از مدارس برتر در استان یاد نمود.
مدرسه غیرانتفاعی دخترانه نیکان دانش از منطقه دلوار بندرتجاری بوالخیر می باشد.

دیگر خبرها

  • ۹ هزار معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • تقدیر از معلمان و مدیر مدرسه غیردولتی نمونه نیکان دانش
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دستاوردی داشت؟
  • ۴۰ درصد معلمان امسال وارد نظام دوری می شوند |‌ جزئیات درباره این شیوه به کار گیری معلمان
  • معلمان در دایره فقر؛ حقوق ماهانه 5 میلیون تومان
  • اردوهای جهادی دانشجویان کردستان به مناطق محروم سروآباد آغاز شد
  • خدمت‌رسانی بیش از ۴۵۰ جهادگر به مناطق محروم آذربایجان غربی در ایام نوروز
  • توسعه کسب و کارهای خرد زنان سرپرست خانوار در مناطق محروم
  • فعالیت بیش از ۴۵۰ جهادگر در مناطق محروم آذربایجان غربی
  • خبر خوش آموزش و پرورش درباره حقوق معلمان