Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا میر سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه سطح کل مبارزه با آفت ملخ صحرایی به ۳۰۰ هزار هکتار نزدیک شده است، اظهار کرد: بنابر آخرین آمار تا چند روز گذشته در سطحی معادل ۲۹۹ هزار و ۴۵۸ هکتار علیه آفت خطرناک ملخ صحرایی در ۷ استان جنوبی مبارزه صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه سیستان و بلوچستان با ۱۲۶ هزار و ۵۳۷ هکتار بالاترین سطح مبارزه را به خود اختصاص داده است، افزود: استان‌های هرمزگان با ۶۱ هزار و ۷۳۷ هکتار، بوشهر ۳۹ هزار و ۲۸۵ هکتار، جنوب کرمان ۲۵ هزار و ۹۴۷ هکتار، فارس ۲۵ هزار و ۸۴۰ هکتار، خراسان جنوبی ۱۴ هزار و ۹۵ هکتار و خوزستان ۶ هزار و ۱۷ هکتار در رده‌های بعدی مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی قرار گرفتند.

میر با اشاره به اینکه ورود دسته‌جات جدیدی از آفت ملخ صحرایی در منطقه هرمزگان شهرستان جاسک شاهد هستیم، بیان کرد: حجم‌های تراکمی از این آفت به صورت دسته جات پروازی وارد می‌شوند و در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب فارس نسبت به سایر استان‌ها درگیر مبارزه با آفت ملخ صحرایی هستیم.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: تاکنون خسارتی از آفت ملخ صحرایی به کشور نداشتیم و جای هیچ گونه نگرانی برای باغداران و کشاورزان در این خصوص وجود ندارد.

این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه ۸۵ میلیارد تومان اعتبار برای مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی در سطح یک میلیون هکتار اختصاص یافته است، تصریح کرد: تاکنون ۳۵ میلیارد تومان اعتبار برای مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی اختصاص یافته است که با توجه به مبارزه در سطح ۳۰۰ هزار هکتار روند تخصیص اعتبار مناسب است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آفت ملخ ملخ صحرایی مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۲۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرز خسروی فعال‌تر می‌شود

به گزارش قدس آنلاین، محمد طیب صحرایی، امروز(سوم اردیبهشت) در نشست با اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه، با بیان اینکه دانشگاه، حوزه علمیه و مجموعه‌های مهارتی و دانشی باید سهم بیشتر و اثرگذارتری در اداره استان داشته باشند، اظهارکرد: هرچه میزان ورود این مجموعه‌ها به حوزه مسائل استان بیشتر باشد، آثار بهتری روی زندگی مردم کرمانشاه خواهد داشت. 

وی افزود: ما در استان کرمانشاه با انباشتی از مشکلات همچون تورم، بیکاری، مشکلات فرهنگی، آسیب‌های اجتماعی و... مواجه هستیم که انتظار می‌رود جامعه دانشگاهی نیز در حل این مشکلات سهیم باشند. 

وی در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه ظرفیت های زیادی دارد که می توان با استفاده از آنها بر مشکلات غلبه کرد، گفت: یکی از ظرفیت‌های بزرگ استان در حوزه میراث فرهنگی و گردشگری است که برای استفاده از این ظرفیت باید زیرساخت‌های ارتباطی مناسبت در حوزه ریلی، هوایی و جاده‌ای داشته باشیم. 

صحرایی خاطرنشان کرد: حدود دو سال پیش زمانی که به استان آمدم، فرودگاه کرمانشاه به عنوان یک زیرساخت ارتباطی مهم از وضعیت نابسامانی رنج می‌برد و با وجود اینکه تا چند سال قبل می‌شد تنها با ۸۰ میلیارد تومان آن را بهسازی کرد، اما این اتفاق نیفتاده بود و شرایط آن بحدی بغرنج شده بود که مجبور شدیم آن را از اساس شخم بزنیم و دوباره احداث کنیم. 

وی با بیان اینکه تاکنون حدود ۷۵۰ میلیارد تومان صرف بهسازی فرودگاه کرمانشاه شده، گفت: امیدواریم اوایل تابستان فرودگاه کرمانشاه دوباره زیر بار برود. 

استاندار کرمانشاه در ادامه به افتتاح نمایشی راه آهن کرمانشاه در سالهای گذشته اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه راه آهن کرمانشاه را به صورت ناقص افتتاح کرده‌اند، امکان افزایش سرعت آن وجود ندارد. به این معنا که ایمنی لازم را برای سرعت بالای ۶۰ کیلومتر ندارد. 

به گفته این مسئول، رفع نواقص راه آهن کرمانشاه هزار میلیارد تومان اعتبار می خواهد. 

صحرایی عنوان کرد: در بحث راه های جاده ای نیز سال گذشته به برکت اربعین توانستیم اعتبارات خوبی را برای این حوزه بگیریم و حدود ۲۸۰ کیلومتر از راه های استان را بهسازی کنیم. همچنین از همین محل از ۱۹ نقطه حادثه خیز جاده ای در استان ۱۰ نقطه رفع خطر شد و مقرر شده که ۹ نقطه حادثه خیز دیگر تا شهریور ماه رفع خطر شود. 

وی در ادامه در پاسخ به انتقاد دانشجویی مبنی بر برچیده شدن دانشکده فرهنگ و هنر در کرمانشاه، گفت: در این زمینه شخصا پیگیریهایی داشته و مقرر شده که دانشکده هنر در دانشگاه آزاد و رشته های میراث فرهنگی و گردشگری هم در دانشگاه رازی راه اندازی شود. 

استاندار کرمانشاه در پاسخ به سوال دانشجویی در مورد حواشی و اختلافات موجود در شورای شهر و شهرداری نیز گفت: باتوجه به مشکلاتی که شورای شهر داشت، نشستی را با اعضای شورا برگزار کرده و فرصت سه ماهه‌ای پیش رویشان قرار دادیم که در حال حاضر به روزهای پایانی این فرصت نزدیک شده‌ایم و احتمالا طی یکی دو هفته آینده نشست دیگری را با آنها خواهیم داشت و یک جمع بندی صورت می گیرد. 

وی تاکید کرد: متاسفانه این حواشی باعث شده تا بودجه شهرداری کرمانشاه هنوز تصویب نشود و این نارسایی‌ها در زندگی مردم تاثیرگذار خواهد بود. 

صحرایی با اشاره به آمار بالای ساخت و سازهای غیرقانونی و ناایمن در شهر کرمانشاه، عنوان کرد: این آمارها قابل قبول نیست و باید کاهش پیدا کند. 

وی در ادامه در پاسخ به مطالبه یکی از دانشجویان در خصوص چرایی عدم تردد کاروان های زیارتی از مرز خسروی، اظهار کرد: به این منظور با سازمان حج و زیارت رایزنی‌هایی را داشته‌ایم و در حال پیگیری هستیم تا مرز خسروی فعال‌تر شود و شرکت‌های حمل و نقل برای تردد کاروان‌های زیارتی پای کار بیایند. 

استاندار کرمانشاه با گلایه از کم کاری رسانه‌های استان در معرفی مرز خسروی، افزود: رسانه‌های استان برای معرفی زیبایی‌های مرز خسروی و مسیرهای منتهی به آن باید فعال‌تر عمل کنند. 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه زیبایی‌ها و جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه باید بیشتر معرفی شود، عنوان کرد: در تلاشیم تا در مسیر گردشگری استان موانع‌زدایی کنیم، اما این مسئله یک عزم عمومی می‌خواهد و همه بویژه دانشجویان با راه‌اندازی تشکل‌های گردشگری باید مشارکت کنند. 

صحرایی در ادامه به ظرفیت‌های کرمانشاه در حوزه توریسم سلامت هم اشاره داشت و افزود: در کرمانشاه بروزترین تجهیزات درمان ناباروری را در هر دو بخش دولتی و خصوصی در اختیار داریم که می‌تواند به زوجین نابارور زیادی که در صف درمان قرار گرفته‌اند، کمک کند. 

وی همچنین به انتقاد دانشجویی نسبت به رفتارهای هنجارشکنانه در برخی کافه‌های اطراف دانشگاه‌ها، گفت: محیط اطراف دانشگاه‌ها باید محیطی سالم باشد، لذا این مسئله را شخصا پیگیری خواهم کرد. 

استاندار کرمانشاه در ادامه با یادآوری نشست‌ها و دیدارهایی که طی دو سال گذشته با جامعه دانشگاهیان استان داشته، عنوان کرد: انتظار داریم دانشگاهیان از توان علمی خود برای نقش‌آفرینی در حل مشکلات استان استفاده کنند. 

وی خاطرنشان کرد: برای نمونه دانشگاه آزاد می‌تواند روی برخی مسائل استان متمرکز شود و گام به گام برای رفع آن قدم بردارد، روی آن پژوهش انجام دهد و در  نهایت راهکار اجرایی برای رفع آن به مجموعه مدیریت استانی ارائه دهد. 

صحرایی در بخش دیگری از سخنانش به پیشرفت‌های چهل ساله اخیر کشور اشاره کرد و گفت: هر چه زمان می‌گذرد، ما به برکت نفس پاک امام راحل، خون شهدا و ایثارگری‌هایی که در کشور صورت می‌گیرد، به ایرانی بودن خود بیشتر افتخار می‌کنیم و در جهان سرافرازتر خواهیم بود. 

وی با تاکید براینکه باید با جهاد تبیین گذشته و امروز کشور را برای نسل جوان بازگو کرد، افزود: اگر منصفانه به گذشته و حال کشور نگاه کنیم، جمله حکیمانه مقام معظم رهبری که در حال نزدیک شدن به قله هستیم را بهتر درک خواهیم کرد. 

استاندار کرمانشاه به پاسخ موشکی و پهبادی ایران به گستاخی رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران اشاره کرد و گفت: این اقدام به همگان نشان داد که جایگاه ما نسبت به پنج دهه قبل قابل قیاس نیست.

وی ادامه داد: در عملیات وعده صادق با وجود اینکه قدرت بزرگ جهان تلاش کردند که موشک‌های ایران به اهداف تعیین شده اصابت نکند، اما موشک‌های ما از ۱۰ لایه فناوری بزرگ عبور کردند و به هدف خوردند و این افتخاری بزرگ برای هر ایرانی است. 

در این نشست تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد کرمانشاه در خصوص موضوعاتی همچون به سرانجام نرسیدن کریدور گردشگری غرب کشور، وجود رانت در شهرداری و شورای شهر کرمانشاه، لزوم بها دادن به جوانان در عرصه های مدیریتی، عدم تردد کاروان های عتبات عالیات از مرز خسروی، تبلیغ کمرنگ مرز خسروی در صداو سیما، کمبود تفرجگاه و مکان های تفریحی در سطح شهر، سرو سامان دادن به شهرک‌های حاشیه‌ای، توجه به فرهنگ کار و تلاش، پوشش نامناسب برخی دانشجویان در محیط دانشگاه، تشکیل شورای دانشجویی، جهاد تببین دستاوردهای علمی انقلاب برای دانشجویان و... به بیان دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خود پرداختند. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • اردوغان: به مبارزه علیه تروریست‌ها ادامه می‌دهیم/ نتانیاهوی هیتلر نمی‌تواند فرار کند
  • مبارزه علیه آفت سن گندم در بهمن
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری
  • مرز خسروی فعال‌تر می شود
  • مرز خسروی فعال‌تر می‌شود
  • ۱۵۰۰ هکتار از اراضی داورزن زیر کشت محصولات جالیزی
  • مبارزه با آفت سِن گندم در مزارع جهرم
  • سمپاشی باغ‌های رودبار علیه ملخ مراکشی
  • آغاز عملیات مبارزه با افت سن غلات در نهاوند