Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت اجرایی فراکسیون انقلاب گفت: تعداد نامزدهای ریاست مجلس شورای اسلامی به دو گزینه اصلی محدود شده و با توجه به تعهد هیئت اجرایی فراکسیون انقلاب، مجلس یازدهم متفاوت از سایر دوره‌ها شکل خواهد گرفت. ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

عباس مقتدایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، با اشاره به جزئیات جلسه فراکسیون انقلاب اظهار داشت: فراکسیون مردمی انقلاب اسلامی در مجلس شورای اسلامی به‌عنوان بزرگترین فراکسیون سیاسی در مجلس فعالیت خواهد کرد و تاکنون حدود 240 نفر از نمایندگان عضو آن هستند و امور این فراکسیون با رأی نمایندگان شهرستان‌های مختلف کشور توسط شورای 11 نفره تحت عنوان هیئت اجرایی در حال پیشرفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هفته گذشته جلسه‌ای با حضور اعضای شورای موقت فراکسیون و هیئت اجرایی متشکل از 62 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در محل مجموعه سرچشمه تهران برگزار شد و کاندیداهای ریاست مجلس ضمن حضور در این جلسه دیدگاه‌های خود را ارائه کردند.

عضو هیئت اجرایی فراکسیون انقلاب با اشاره به جلسه بعدی فراکسیون گفت: جلسه آینده فراکسیون در روز 7 خردادماه سال جاری تشکیل می‌شود و برای تعیین رئیس و نواب رئیس رأی‌گیری و با آمادگی و هماهنگی حداکثری موضوع تعیین رئیس در مجلس شورای اسلامی توسط این فراکسیون پیگیری خواهد شد.

میرتاج الدینی:تکلیف نامزد نهایی ریاست مجلس در مجمع عمومی فراکسیون انقلاب اسلامی مشخص می شودزاکانی: صدایی جز وحدت و هم افزایی از دل فراکسیون انقلاب اسلامی بیرون نمی آیدمنتخب مردم کلیبر دبیر فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس یازدهم شد

وی خاطرنشان کرد: هیئت اجرایی این فراکسیون متعهد شده تا در مورد رئیس و اعضای هیئت رئیسه در درجه اول کاندیدا نشوند و در ثانی به دور از هر گونه جانبداری موضوع را پیگیری کنند، بنابراین به نظر می‌رسد مجلس یازدهم مجلسی متفاوت از سایر دوره‌ها و با نظم درونی بیشتری کار خود را آغاز می‌کند.

مقتدایی در خصوص تعداد انصرافی‌ها و گزینه‌های نهایی تصریح کرد: با توجه به اینکه 5 نفر در هفته گذشته به عنوان نامزدهای ریاست در جلسه موقت فراکسیون انقلاب صحبت و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند پس از آن برخی از افراد برای دستیابی به وحدت بیشتر از نامزدی خود صرفه نظر کردند و تعداد نامزدهای ریاست به دو گزینه اصلی محدود شد.

وی یادآور شد: البته ممکن است گزینه‌های فرعی بنا به دلایلی در صحن علنی مجلس اعلام کاندیداتوری کنند اما آنچه که مسلم است رقابت بین دو نفر خلاصه می‌شود و یا حتی یک نفر به عنوان گزینه ریاست از سوی فراکسیون معرفی می‌شود اما این موضوعی است که در روزهای آینده ابعاد آن مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/169/ح

R41346/P/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: هیئت اجرایی فراکسیون انقلاب مجلس شورای اسلامی انقلاب اسلامی هیئت اجرایی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۲۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیئت‌علمی واحد علوم و تحقیقات، نشان ملی قانون را دریافت کرد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رساله دکتری مهشید طالبی صومعه‌سرایی عضو هیئت علمی گروه جامعه شناسی این واحد با عنوان بررسی جامعه‌شناختی ۵۰ سال حکمرانی آب در ایران و تأثیرات اجتماعی و سیاسی آن بر جامعه، با تمرکز بر طرح انتقال بین حوضه‌ای آب از سرشاخه کارون به فلات مرکز، حائز رتبه برتر در نخستین جایزه ملی قانون شد.

نخستین جایزه ملی قانون با هدف توجه و تقویت شأن قانون‌گذاری مجلس همراه با مشارکت فراگیر دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، موسسات علمی، پژوهشی و پژوهشگران، پژوهشگاه قوه قضاییه، پژوهشکده شورای نگهبان و کانون وکلای دادگستری، در ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ با حضور محمدباقر قالیباف در تالار مدرس مجلس شورای اسلامی، برگزار شد.

براساس این گزارش، مهشید طالبی صومعه‌سرایی در این رویداد «نشان ملی قانون» را از قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دریافت کرد. همچنین این رساله پیش از این نیز حائز رتبه دوم بخش بزرگسال جشنواره بین‌المللی فارابی شده و کتاب تالیفی از آن نیز به عنوان کتاب برتر در هفتمین جشنواره مهندسی و مدیریت آب ایران مورد تقدیر قرار گرفت.

گفتنی است؛ در نخستین دوره آئین جایزه ملی قانون، بیش از یک هزار و ۱۰۰ اثر در سه بخش پژوهش، آموزش و نظارت از سوی مجلس شورای اسلامی دریافت شد. پس از دریافت آثار، داوری تخصصی از سوی استادان شاخص و صاحب‌نظر در ۳ محور تخصصی شامل محور حکمرانی، سیاسی و حقوقی، محور زیربنایی، امور تولیدی و اقتصادی و محور اجتماعی، فرهنگی و مدیریت در چهار قالب کتاب، مقاله، پایان نامه و گزارش، صورت پذیرفت. همچنین در چهار محور اجرایی و حاکمیتی شامل تصویب، اجرا، نظارت و تبعیت از قانون، در دستور کار قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • تغییر روزهای برگزاری نشست علنی مجلس
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • خیز نبویان برای لیدری فراکسیون انقلاب در مجلس آینده
  • عضو هیئت‌علمی واحد علوم و تحقیقات، نشان ملی قانون را دریافت کرد
  • جهانی شدن تنها از طریق قرآن ممکن خواهد بود
  • تشکیل اولین فراکسیون مجلس دوازدهم کلید خورد
  • عوامل برنامه‌های قرآنی با حضور «حجت‌الاسلام قمی» قدردانی شدند
  • دفاع بازرس جبهه پایداری از ریاست 4 ساله قالیباف بر مجلس /رئیس مجلس را متهم به تک روی می کنند / اعضای هیات رئیسه با تعارف کار می کردند
  • آغاز جلسه علنی مجلس به ریاست محمدباقر قالیباف / بررسی جزییات طرح تشکیل «سپند» وزارت دفاع