Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه سطح ایمنی دریانوردی در آبراه‌های تحت حاکمیت کشور و ناوگان تحت پرچم در سال ۹۹ ارتقاء پیدا می‌کند، گفت: تهیه روش نوین آنالیز سوانح دریایی کشور در دستور کار قرار دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، «جلیل اسلامی» در مورد مهم‌ترین اهداف و برنامه‌های عملیاتی حوزه دریایی در سال ۹۹، اظهار داشت: در حوزه ارتقاء سطح ایمنی دریانوردی در آبراه‌های تحت حاکمیت کشور و ناوگان تحت پرچم با الحاق و اجرای موثر کنوانسیون‌های بین‌المللی به ۲۰ درصد، بازنگری دستورالعمل های مرتبط با نحوه آموزش، آزمون و صدور اسناد دریانوردان، پایش اجرای اسناد لازم ‌الاجرای بین‌المللی و ممیزی دولت عضو آیمو، انجام ممیزی از بنادر تابع در خصوص اجرای الزامات کنوانسیون کار دریایی و شناسایی و پیشنهاد خلاء های قانونی داخلی به منظور اجرای الزامات MLC و نیز تهیه روش نوین آنالیز سوانح دریایی کشور در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الکترونیکی کردن استعلام سوء پیشینه

وی ادامه داد: الکترونیکی کردن استعلام سوء پیشینه موثر بر قاچاق کالا و ارز دریانوردان در بخش رشد و توسعه سامانه‌های الکترونیکی خدمات به متقاضیان دریانوردی سازمان به میزان ۲۰ درصد و نیز ایجاد بانک داده های مصوبات بین‌المللی دریایی در بخش توسعه سامانه‌های الکترونیکی خدمات امور تخصصی بین‌المللی دریایی به میزان ۲۰ درصد به عنوان دیگر اهداف تببین شده در حوزه دریانوردان ، سازمانهای تخصصی و بین‌المللی طی سال ۹۹ است.

رشد بهره‌وری در مدیریت امور تخصصی بین المللی با توسعه فرهنگ دریایی

به گفته معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، در حوزه رشد بهره‌وری کل عوامل تولید، رشد بهره‌وری در مدیریت امور تخصصی بین المللی با توسعه فرهنگ دریایی به میزان ۲,۱ درصد، برگزاری مراسم روز جهانی دریانورد و روز جهانی دریانوردی و نیز برگزاری همایش هماهنگی ارگان‌های دریایی کشور تعریف شده است.

اهداف تعریف شده در حوزه ایمنی و حفاظت دریایی

جلیل اسلامی در ادامه به برنامه های تببین شده در حوزه ایمنی و حفاظت دریایی اشاره کرد و گفت: در بخش ارتقاء سطح ایمنی دریانوردی در آبراه‌های تحت حاکمیت کشور و ناوگان تحت پرچم برنامه‌های متعددی طی سال ۹۹ مدنظر قرار خواهد کرد که شامل برنامه ریزی، هدایت و نظارت بر فرآیند لایروبی بنادر بازرگانی کشور، ثبت الکترونیکی ورود و خروج شناورهای مسافری، به روز رسانی زیر سیستم ارتباطات، جستجو و نجات دریایی در سامانه IMAS، تسهیل امور اجرایی و پایش عملکرد ناشی از راهبری، تعمیر و نگهداری علائم دریانوردی، مدیریت موضوعات و الزامات ایمنی دریانوردی تعیین شده توسط مجامع بین المللی، نظارت و ارزیابی مراکز رادیوئی و جستجو نجات دریایی، تدوین طرح جامع ناوبری الکترونیکی و صحه گذاری پوشش رادیویی شمال و جنوب کشور است.

ارتقاء سطح پیشگیری و مقابله با آلودگی محیط زیست دریایی

وی ادامه داد: در حوزه ارتقاء سطح پیشگیری و مقابله با آلودگی محیط زیست دریایی ناشی از شناورها و تاسیسات بندری به ۹ درصد باید اهداف تعریف شده از جمله نظارت و مدیریت بر عملیات مقابله با آلودگی های نفتی و غیرنفتی، مدیریت ایجاد و اجرای تسهیلات دریافت و پردازش مواد زائد کشتی‌ها در بنادر شمالی و جنوبی و نیز نظارت و اجرای الزامات کنوانسیون مدیریت آب توازن کشتی‌ها در بنادر کشور اشاره کرد.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سطح ایمنی دریانوردی تحت حاکمیت ارتقاء سطح بین المللی سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۲۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان‌های شهر قم ملزم به دریافت پروانه ایمنی هستند

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم از لزوم دریافت پروانه ایمنی توسط مراکز خدماتی و عمومی مانند بیمارستان‌ها خبر داد.

مهدی اصفهانیان مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم، اظهار کرد: با محوریت اداره کل مدیریت بحران استانداری قم و بر اساس دستورالعمل‌هایی که تنظیم شده است، برخی از مراکز خدماتی-عمومی ملزم به دریافت پروانه ایمنی شدند که از جمله این‌ها بیمارستان‌ها هستند.

وی افزود: جلسات با نظام پزشکی و اداره کل بحران به این نتیجه رسید که اکثر مراکز درمانی قبل از هر اقدامی پروانه ایمنی بگیرند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم اضافه کرد: در حال حاضر بیمارستان شهید بهشتی، کامکار و آیت‌الله گلپایگانی درخواست پروانه ایمنی کردند و برای گرفتن این پروانه باید سیستم‌های اطفا حریق، سیستم‌های ایمنی و تجهیزات امداد و نجات مورد بررسی قرار می‌گیرد و همین موجب افزایش ضریب ایمنی آن مجموعه می‌شود.

اصفهانیان مقدم ادامه داد: همین نگاه در حال دنبال شدن در بخش اصناف و صنایع است که با همکاری متولیان امر مثل پاساژها و مراکز خرید خودشان اقدام به کسب پروانه ایمنی کنند تا شاهد کاهش حوادث باشیم؛ همچنین بررسی وضعیت ایمنی مناطق هشتگانه نیز با محوریت ستاد مدیریت بحران در سال گذشته دنبال شد.

وی با بیان اینکه در رابطه با انجام فاز اول شناسایی مشاغل و اماکن پر خطر و خطرزا در شهر قم با محوریت سازمان مدیریت بحران و آتش‌نشانی انجام حدود ۸۳۱ مکان در فاز شناسایی قرار گرفتند، گفت: برای این منظور ۱۴ جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری در سطح مناطق هشتگانه در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به تکمیل بیمه‌نامه حوادث باری ۲۳ ساختمان شهرداری قم اضافه کرد: مسئله تأمین سیستم برق اضطراری نیز موضوع دیگری بود که برای ساختمان‌های شهرداری قم در دستور کار قرار گرفت.

کد خبر 745543

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف کالا‌های متروکه باقی‌مانده در بنادر استان بوشهر
  • ۴ درصد باقیمانده کالا‌های متروکه در بنادر بوشهر تعیین تکلیف می‌شوند
  • تعیین تکلیف کالاهای متروکه باقی‌مانده در بنادر استان بوشهر
  • ایران، زن هندی را تحویل داد!
  • روز دوم هجدهمین دوره مسابقات روبوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد
  • ابلاغ منشور اهداف و برنامه های عملیاتی HSE سازمان بنادر و دریانوردی
  • بیمارستان‌های شهر قم ملزم به دریافت پروانه ایمنی هستند
  • نجات ۲۱ خدمه شناور خارجی در جاسک
  • نجات ۲۱ خدمه نفتکش سریلانکایی ‌در دریای عمان ‌‌
  • تلاش ارتش در حوزه خودکفایی و ارتقا امنیت کشور ستودنی است