Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: بخش پرستاری و داندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور بی‌نظیر است.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سیدعلی ابطحی در مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران که صبح امروز در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: حدود ۷ سال در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران خدمت کردم و تاکنون ۴۳ سال است که در حوزه علوم پزشکی فعالیت می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تمامی قراردادهای تامین اجتماعی را برای بیمارستان‌های دانشگاه آزاد اسلامی مهیا کردیم و در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در جایگاه خوبی در کشور قرار دارد.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بیان کرد: بخش پرستاری و دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور بی‌نظیر است. هم اکنون بهترین مراکز مهارتی پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد و باید به این افتخارات علمی و پزشکی ببالیم.

ابطحی گفت: ظرفیت بالای نیروی انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی یک امتیاز است و از آن به نحو احسن در این سال‌ها استفاده کردیم؛ درست است که واحدهای پزشکی دانشگاه آزاد ادغام و کوچک شد اما با همین تشکیلات فعلی کارهای خوب پزشکی در سطح کشور صورت گرفته است.

وی ادامه داد: وضعیت مالی دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران خوب است و امیدواریم کارهای علمی و تحقیقاتی دانشگاه با شتاب بیشتری ادامه پیدا کند. امیدواریم ساختمان جدید و خوبی توسط رئیس جدید دانشگاه تهیه و مراکز علمی این دانشگاه در یک مکان تجمیع شود.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران خاطرنشان کرد: وضعیت پرونده ارتقای اساتید و اعضای هیئت علمی خیلی خوب بوده و کارهای مربوط به آنان با نظم خوبی انجام شده است؛ باید قدر دانشجویان را بسیار دانست. دانشجویان نخبه قابل توجهی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران وجود دارند که باید از ظرفیت آنان استفاده کرد.

ابطحی ادامه داد: بیشترین نشست را با دانشجویان در این سال‌ها داشتیم و با روحیه بخشش و مهربانی با آنان رفتار می‌کردیم؛ فضای آرام و با نشاطی در دانشگاه وجود دارد؛ دانشگاهیان علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در سیل سال گذشته خوش درخشیدند و آمبولانس و نیرو و ... به مناطق سیل‌زده اعزام کردیم.

وی خاطرنشان کرد: بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در آزمون کرونا خوش درخشیدند و خدمات خوبی ارائه کردند. بیمارستان فرهیختگان نقش قابل توجهی در این عرصه ایفا کرد.

رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران گفت: متاع مسئولان دانشگاهی، علم است و باید در عرصه علم و فناوری تلاش کرد تا جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی روزبه‌روز در سطح بین‌المللی ارتقا یابد.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: بیمارستان فرهیختگان دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران بخش پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی پزشکی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۳۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای عمل به اقدامات و اهداف مندرج در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی برای ارتقای کیفیت و کارآمدی دوره‌های تحصیلی اقدام به برگزاری کلاس‌های دروس ریاضی ۲ و فیزیک ۲ در نیمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۳ به شیوه تعاملی و مداخله یادگیری عمیق در واحد تبریز و تعدادی از واحد‌های منتخب کشوری کرده است.

در این راستا از استادان دانشگاه آزاد اسلامی چند نفر انتخاب شدند که مینا اتفاق دانشیار گروه ریاضی و احد اصغری استادیار گروه فیزیک در دوره‌ها و کارگاه‌هایی که توسط معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد شرکت و پس از اخذ گواهی لازم برای تدریس دروس مذکور به روش مداخله یادگیری عمیق اقدام به برگزاری کلاس‌های مذکور به شیوه تعامل و رایج سنتی کرده است.

در این طرح برای هر درس ریاضی ۲ و فیزیک ۲، دو کلاس برای هر یک از استادان مذکور به شیوه تعاملی و شیوه سنتی و با تعداد ۳۵ نفر در هر کلاس در حال برگزاری است که در شیوه تعاملی نحوه تدریس استادان، نحوه برگزاری امتحانات دوره‌ای، ارزیابی دوره‌ای دانشجویان و سایر موارد دارای رویکردی نوین است.

در انتهای نیمسال تحصیلی نتیجه برگزاری این کلاس‌ها در دو حالت سنتی و تعاملی بررسی خواهد شد و برای سال تحصیلی آینده نیز تعداد کلاس‌های بیشتری با رویکرد نوین و مداخله یادگیری عمیق در واحد‌های دانشگاهی و واحد تبریز توسط معاونت علوم مهندسی و کشاورزی دانشگاه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • تشکیل کمیته اقتصادی با تمرکز بر درآمدزایی غیرشهریه‌ای استان تهران
  • ۸ سکانس از مزه شیرین کارآفرینی که «ترین» شد؛ از «خر زورو» و شراکت با دایی‌جان تا تعیین نقشه راه تحول دیجیتال
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی با کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تقویت همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی علوم پزشکی و کمیته تحقیقات دانشجویی
  • تجلیل از دانشجویان فعال در برگزاری انتخابات اسفندماه شیراز
  • رویکردی نوین در آموزش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی 
  • جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پردیس دانشگاه
  • ضرورت توجه به مطالبات پرستاران در مازندران