Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت:بازیکنان تیم هر روز به من می‌گویند چه کسی تضمین می‌دهد که ما دچار بیماری نشویم.

به گزارش مشرق، سعید رمضانی در خصوص مسائل مختلف پیرامون تمرینات استقلال و همچنین اظهارات شب گذشته محمدحسین میثاقی در برنامه فوتبال برتر صحبت‌های زیر را انجام داد:

*هیچ‌کس بدون تست کرونا نمی‌تواند وارد مجموعه انقلاب شود

وی در خصوص اینکه ظاهرا باشگاه استقلال هم به برگزاری بازی‌ها انتقاد دارد، اظهار داشت: بحث انتقاد نیست حرف ما این است که وقتی می‌خواهید کاری انجام دهید باید با برنامه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شب گذشته در برنامه فوتبال برتر اعلام کردند که اگر باشگاه استقلال مشکلی نداشت اجازه می‌داد دوربین برنامه ما به داخل برود.این صحبت بازی با افکار عمومی است. اگر قرار است دوربین برنامه‌ای به محل تمرین استقلال بیاید، باید نامه نگاری صورت بگیرد و کادر فنی و سرپرستی تیم آن را بررسی کرده و سپس مجوز صادر کند. ثانیا مجموعه انقلاب و زمینی که ما در آن تمرین می‌کنیم محلی کاملا ایزوله است و اصلا هیچ کسی بدون تست‌های کرونا اجازه ندارد وارد آن مجموعه شود.

* میثاقی چون دوربینش را به تمرین راه ندادیم آشوب کرده است

سرپرست تیم فوتبال استقلال تاکید کرد: متاسفانه در یک برنامه زنده هر چه دوست دارند می‌گویند. مثلا صحبتی شده که تیم‌هایی که به ضررشان است مخالف برگزاری لیگ هستند. محمدحسین میثاقی چون دوربین برنامه‌اش وارد محل تمرین استقلال نشده، آشوب به پا کرده، چرا؟ چون او منافع برنامه‌اش را دیده است. آنوقت چطور انتظار دارد من منافع باشگاه و تیم استقلال را نبینم؟ هر چیزی عرفی دارد و حضور در محل تمرین استقلال نیز قوانینی دارد که باید به آن احترام گذاشت. 

*اگر اتفاقی بیفتد چه کسی مسئولیت قبول می‌کند؟

رمضانی با انتقاد از روند برگزاری مسابقات گفت: من دفعه پیش هم گفتم که آقایان چه برنامه‌ای برای شروع تمرینات دارند ولی کسی توجهی نکرد. اگر اتفاقی بیفتد آیا مسئولیتی قبول می‌کنند؟ الان می‌گویند اگر 5 بازیکن از یک تیم کرونا گرفته باشند بازی‌های آنها لغو می‌شود اما سؤال من این است اگر بر فرض دو دروازه‌بان یک تیم با این مشکل مواجه شوند چه کار باید کرد؟ چه برنامه‌ای برای این مشکلات وجود دارد؟ اینکه صرفا یک پروتکل برای باشگاه‌ها بگذارند دوای درد تیم‌ها نیست. ما چگونه می‌توانیم از نظر امکانات به تیم‌های اروپایی برسیم؟

بیشتر بخوانید:

استقلال نمی‌تواند از 2 بازیکنش استفاده کند

* 2-3 روز است آشفته شده‌ایم

وی یادآور شد: مثلا مدعی شده‌اند برای هر بازیکن باید یک اتاق رزرو کنیم. شما به من بگویید در شهرستان‌ها کدام هتل 50 اتاق دارد؟ ما از کجا بدانیم کارمندان هتل‌ها که بازیکنان‌مان در آن مستقر می‌شوند تست کرونا داده‌اند؟ ما دو سه روز است درگیر تمرین شده‌ایم ولی انصافا آشفته هستیم. قبل از اینکه تیم به سالن وزنه برود باید چند نفر را به آنجا بفرستیم و تمام موارد را بررسی کنیم، اجازه ندهیم کسی داخل شود، به بازیکنان بگوییم با کسی عکس نگیرید و....اینها همه مشکلات ماست. کدام تیم می‌تواند این امکانات را داشته باشد؟ آیا تیم‌های لیگ دسته اول و دسته دوم شرایط رعایت پروتکل را دارند؟ 

* بازیکنان استقلال با ترس و لرز تمرین می‌کنند

سرپرست تیم فوتبال استقلال خاطرنشان کرد: قبل از گرفتن تصمیم باید کارشناسی صورت بگیرد نه اینکه در یک برنامه تلویزیونی بگویند تیم‌هایی که نمی‌خواهند مسابقات برگزار شود به خاطر منافع‌شان چنین حرف‌هایی می‌زنند. فرض کنید ما به خاطر منافع‌مان این حرف را زدیم مگر خلاف کردیم؟ کل فوتبال به خاطر منافعش است. در اروپا فوتبال به خاطر منافع اقتصادی برگزار می‌شود آیا این موضوعات را می‌توان کتمان کرد؟ اگر اتفاقی برای بازیکنی در اروپا رخ دهد تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد و کسی لطمه نمی‌خورد. با همه این امکانات اروپایی برخی تیم‌ها لیگ‌شان را تعطیل کرده‌اند. ما اصلا تکلیف‌مان را نمی‌دانیم و بازیکنان تیم هر روز به من می‌گویند آیا کسی تضمین می‌دهد ما دچار بیماری نشویم؟ بازیکنان استقلال هر روز با ترس و لرز تمرین می‌کنند. تازه اینها شرایط تمرینات است وای به حال اینکه وارد مسابقات، پروازها و .. شویم.

*مگر بازیکنان استقلال از سر راه آمده‌اند؟

رمضانی در پاسخ به این سؤال که نظر فرهاد مجیدی چیست؟ گفت: مجیدی هم نظر بازیکنان را دارد. مگر بچه‌های تیم استقلال از سر راه آمده‌اند؟ مجیدی هم می‌گوید یک نفر شجاعت داشته باشد و بیاید و مسئولیت قبول کند که اگر کسی کرونا گرفت، تبعات آن را بپذیرد.با این شرایط ما به چیزی نمی‌رسیم.

*مگر فوتبال 4 نفره است که 4 نفره تمرین کنیم؟

وی در خصوص اینکه محمدحسین کنعانی‌زادگان شب گذشته مدعی شد فوتبال شغل آنهاست و نباید تعطیل شود،‌گفت: فوتبال باید ادامه پیدا کند اما باید راهکارهایش را هم پیدا کنیم در همین برنامه فوتبال برتر که چند شب پیش پخش شد تا ساعت 11 و نیم شب کسی نمی‌دانست برنامه تمرینات و بازی تیم‌ها چیست.در این چند روز گفته‌اند قرار است ناظر ویژه در تمرینات حاضر شود، ناظر بیاید اما امکاناتش کجاست؟ من می‌گویم برنامه درست و اصولی با مشورت باید انجام شود و لیگ فصل آینده را با قدرت شروع کنند. قبل از اینکه تصمیم بگیرند تاریخ مسابقات را اعلام کنند آیا از باشگاه‌ها نظرسنجی کردند؟ کدام جلسه با پزشکان تیمها انجام شده است؟ می‌گویند 4 نفر 4 نفر تمرین کنید. مگر فوتبال 4 نفره است؟ به نظر شما با 4 نفر می‌توان تاکتیک اجرا کرد؟

*به دیاباته برای برگشت نامه زدیم

سرپرست تیم فوتبال استقلال در پاسخ به این سؤال که بازیکنان خارجی استقلال کی به تهران برمی‌گردند، عنوان کرد: میلیچ روز چهارشنبه به تهران می رسد و برای دیاباته هم نامه زدیم که اجازه خروج از کشورش را بگیرد و به تهران برگردد.

* اگر فوتبال فقط یک تیم است لیگ را با همان یک تیم برگزار کنند!

رمضانی در خصوص اینکه اگر این دو بازیکن به تهران برگردند قرنطینه می‌شوند یا خیر،‌گفت: اگر شما جواب این سؤال را می‌دانید من هم می‌دانم! اصلا نمی‌دانیم تیم‌هایی که بازیکن خارجی دارند چگونه می‌خواهند بازیکنانشان را به لیگ برگردانند. فقط یک تصمیم گرفته شده و به باشگاه‌ها اهمیتی داده نمی‌شود. 4 تیم نامه رسمی زده‌اند که در بازی‌ها شرکت نمی‌کنیم اما کو گوش شنوا. فقط یک تیم است که می‌گوید بازی‌ها برگزار شود، مگر فوتبال فقط یک تیم است؟ اگر اینگونه است، کاری کنند آن تیم با خودش بازی کند و لیگ را با همان یک تیم برگزار کند! لیگی که منافع باشگاه‌ها در آن لحاظ نمی‌شود به چه دردی می‌خورد؟

* با این شرایط مگر می‌شود اردو برگزار کرد؟

وی در پاسخ به این سؤال که آیا قرار است استقلال به اردو برود، گفت: کدام اردو؟ استخرها تعطیل است، سالن‌های وزنه همه بسته‌اند، می‌گویند بازیکنان ماساژ نگیرند و از ریکاوری سرد و گرم استفاده نکنید. آیا در فصل بدنسازی می‌شود این کارها را انجام نداد؟ به نظر شما در مورد برگزاری لیگ و سختی‌هایش اصلا فکری صورت گرفته است؟ نمی‌دانم چه بگویم فقط اینکه خدا کند اتفاقی برای کسی نیفتد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اخبار بورس سعید رمضانی استقلال لیگ برتر ویروس کرونا محمدحسین میثاقی سرپرست تیم فوتبال استقلال خاطر منافع باشگاه ها بازی ها یک تیم تیم ها فقط یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۳۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!

اصلاح طلبان ساختاری در حالی به دنبال بهره گیری از مجلس دوازدهم می باشند که انتخابات مجلس را تحریم کردند.

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه‌های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید

************

روزنامه‌های امروز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه در حالی چاپ و منتشر شد که استقبال گرم لاهور و کراچی از رئیس‌جمهور ایران، تتر به جای دلار در معاملات نفتی و بازی با آمار واردات خودرو در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

اصلاح طلبان راهبرد خود برای فضای داخل مجس شورای اسلامی را مشخص کرده اند، بر اساس اخبار دریافتی اصلاح طلبان ضمن تاکید بر شکل گیری فراکسیون اصلاح طلبان در مجلس شورای اسلامی و لزوم مدیریت بهینه آن، خارج از پارلمان تاکید کرده اند که هدف اصلی این جریان در مجلس باید تعمیق شکاف میان قالیباف و جبهه پایداری و حامیان دولت باشد.

روزنامه آرمان امروز درباره ترکیب مجلس آینده نوشته است:

با نزدیک شدن به روز برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی گویا فضای انتخاباتی در داخل مجلس هم در حال گرم شدن است و چنان که از خبرهای پشت پرده و البته جلوی پرده می‌توان فهمید باید بگوییم شاخه‌های تندروی اصولگرا در حال افزایش تحرکات خود برای کنار زدن «محمدباقر قالیباف» هستند. بعد از اینکه خبرهای جلسه «حمید رسایی» با برخی از نمایندگان در رسانه‌ها منتشر شد روز گذشته نوبت به «مجتبی ذالنوری» بود، نایب رییس کنونی مجلس که تلاش دارد خود را در جمع نامزدها حفظ کند رسید تا انتقادهای تندی از نوع مدیریت مجلس بکند، هرچند در نطق خود اعلام کرد که در مورد فرد خاصی صحبت نمی‌کند ولی به‌خوبی مشخص بود که مخطالبش چه کسانی بود.

این روزنامه اصلاح‌طلب در بخش دیگری از گزارش خود می‌نویسد:

او در این بین حتی مواردی در خصوص اصلاح روند فعالیت مجلس را هم مطرح کرد. که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد. باتوجه به تحرکات شاخه‌های تندروی اصولگرا مانند شریان، پایداری و صبح ایران باید بگوییم که آنها پروژه عبور از قالیباف را پیش از شروع رقابت‌های ۱۱ اسفند آغاز کرده بودند. در روزی که رائفی‌پور در میتینگ انتخاباتی خود هدف را رقابت با قالیباف عنوان کرده بود. باید به این موضوع هم اشاره کنیم که در بین ۵ گزینه مطرح شده تنها قالیباف است که از شاخه‌ غیر تندرو وارد میدان انتخابات ریاست مجلس خواهد شد.

روزنامه آرمان‌ملی دیگر روزنامه اصلاح‌طلب است که علاقه خاصی به مدیریت مجلس آتی داشته و نیم‌نگاهی نیز به انتخاب رئیس بعدی دارد، این روزنامه می‌نویسد:

هر چه به روزهای پایانی عمر مجلس یازدهم نزدیک‌تر می‌شویم انتظارات برای تشکیل و آغاز به کار مجلس دوازدهم بیشتر می‌شود و گعده‌نشینی‌ها و دورهمی‌های منتخبان مجلس دوازدهم برای تاثیرگذاری بیشتر در مجلس آینده افزایش می‌یابد. البته در دور نخست که شاهد رقابت درون گروهی اصولگرایان با یکدیگر بودیم و قابل پیش‌بینی هم بود لیست امناء دست بالا را پیدا کرد و اکثریت نفرات راه یافته از تهران به مجلس از این لیست بودند. حال اینکه در دور دوم مجددا همه چیز طبق روال دور اول انجام خواهد شد و تمام کسانی‌که در دور اول حدنصاب ممکن آرا را به‌دست نیاورده بودند باهم به رقابت خواهند پرداخت. اما اینکه در دور دوم انتخابات چه میزان از واجدان شرایط بخواهند در انتخابات شرکت کنند خود محل سوال است.

اصلاح طلبان تاکید دارند تقویت موضع قالیباف در مجلس از اهداف اصلی این جریان می باشد اما نه به دلیل حمایت از شخص قالیباف بلکه بر اساس این راهبرد که قالیباف ضعیف شده نمی تواند نزاع و اختلاف در میان جبهه اصولگرایی را در داخل و خارج مجلس تامین کند.

به باور اصلاح طلبان تاکید بر حضور قالیباف در راس مجلس گرچه در فرایند مذاکره برای تامین سهم برای فراکسیون اصلاح طلبان و بازی در این مجلس موثر است اما به طور کلی ۲ راهبرد اصلی را هدف قرار می دهد؛ یکی تولید نزاع میان اصولگرایان و تعمیم آن به شکست یکدست سازیدومی مشغول سازی قالیباف، تولید مساله برای وی!

گفتنی است اصلاح طلبان به ویژه اصلاح طلبان ساختاری در حالی به دنبال بهره گیری از مجلس دوازدهم می باشند که مشارکت در انتخابات آن را تحریم و عملا مبارزه با حاکمیت را تجویز کرده بودند و حال با برنامه ریزی برای مجلس آینده علاوه بر به نمایش گذاشتن دورویی خود، از سوی دیگر اعتیاد این جریان به قدرت را نیز عیان می سازند.

اعتراف تلویحی یک روزنامه اصلاح‌طلب!

روزنامه هم‌میهن به مدیرمسئولی غلامحسین کرباسچی، در سرمقاله‌ای بدون نام نویسنده، به موضوع توقیف نشریات زنجیره‌ای در ۲۴ سال پیش پرداخته است. در این یادداشت که مطابق ادبیات اصلاح‌طلبان، از آن اتفاق در اردیبهشت ۷۹ با عنوان توقیف فله‌ای نام برده شده، فضای رسانه‌ای کشور را دارای اختلال دانسته و دلیل آن را توقیف رسانه‌های زنجیره‌ای در سال ۷۹ دانسته است. در واقع به نظر می‌رسد هم‌میهن خواسته یک مشکل بزرگ را ناشی از آن توقیف بداند و گران فروشی کند!

هم‌میهن در سرمقاله خود آورده که «توقیف فله‌ای مطبوعات، نشان داد که زیان کوتاه مدت آن اقدام، در ابتدا متوجه اصلاح‌طلبان شد، ولی در میان‌مدت و بلندمدت نظام رسانه‌ای کشور که یکی از مهم‌ترین ارکان امنیت آن است، دچار چنان اختلالی شد که دیگر بعید است بتواند آن را جبران کند. وضعیت امروز رسانه‌های کشور در مقایسه باسال ۱۳۷۹ چگونه است؟ با قاطعیت می‌توان گفت که در سال ۱۳۷۹، مرجعیت رسانه‌ای کشور به‌طور کامل و بالای ۹۵ درصد در داخل کشور بود. مهمترین رسانه کشور صداوسیما بود، در کنار آن خبرگزاری‌های دارای مجوز، فعالیت گسترده‌ای می‌کردند. در مرحله سوم مطبوعات، به‌ویژه روزنامه‌ها حضور جدی داشتند که فضای اصلی آن در اختیار مطبوعات اصلاح‌طلب بود.»

در ادامه این مطلب آمده است که:

اکنون در چه وضعی قرار داریم؟ اثرگذاری صداوسیما در مقایسه با ماهواره‌های فارسی‌زبان بسیار ضعیف و در حاشیه قرار دارد. صداوسیما از حیث میزان بینندگان به‌شدت افت کرده و مهم‌تر از افت کمی، افت کیفی بهره‌مندان از این رسانه هستند که بیشتر شامل افراد سالمند، با تحصیلات پایین و افراد غیرشهرهای بزرگ و روستایی، که کم‌ترین اثرگذاری را در فضای عمومی و اجتماعی دارند!

سال ۷۹ تلویزیون بی‌بی‌سی فارسی نبود؛ منوتو هم نبود؛ اینترنشنال هم نبود. سال ۷۹ شبکه‌های اجتماعی نبود؛ پیام‌رسان‌های مجازی نبود؛ کانال تلگرامی و صفحات اینستا و توییتر نبود. چه مقایسه غلطی است که یک رسانه اتفاق ۲۴ سال قبل را بی‌توجه به رسانه‌های نوین و پیشرفت عجیب و غریب رسانه‌ای به فضای کنونی رسانه‌ای ربط بدهد؟

یک نکته قابل تأمل هم این میان وجود دارد. این ادعا که سال ۷۸، ۹۵ درصد مرجعیت رسانه در داخل بود یک معنای نهفته هم دارد و آن اینکه آشوب‌های تیر ۷۸ در اثر تحریک رسانه‌های داخلی و در واقع روزنامه‌های زنجیره‌ای آن زمان بود. چه آنکه به قول هم‌میهن کسی توجهی به رسانه‌های خارج از ایران نداشت؛ و این امر تأیید ادعای نظام است که «بعضی از این مطبوعاتی که امروز هستند، پایگاه‌های دشمن‌اند؛ همان کاری را می‌کنند که رادیو و تلویزیون‌های بی‌بی‌سی و امریکا و رژیم صهیونیستی می‌خواهند بکنند.» آیا اصلاح‌طلبان مسئولیت این تشویش اذهان عمومی را می‌پذیرند؟

دیگر خبرها

  • ماجرای عجیب طراح سوالات کنکور | اجازه خروج به او ندادیم تا اینکه چهلم همسرش رسید + فیلم
  • استوری جالب اوسمار برای میثاقی
  • مسئله‌گی حجاب؛ از بحران داخلی تا بشارت تمدنی
  • (عکس) استوری اینستاگرامی اوسمار برای محمدحسین میثاقی
  • راهبرد اصلاح طلبان برای مدیریت فضای داخلی مجلس دوازدهم/اعتراف تلویحی هم میهن: آشوب‌های ۷۸ کار دوستان ما بود!
  • گزارش تمرین پرسپولیس؛ اجرای برنامه‌های ویرا بعد از جلسه فنی
  • حیدری: پیشنهاد مدیریت آکادمی استقلال را قبول نکردم
  • جوان استقلالی به آرزویش رسید
  • گروه بندی و زمان مسابقات فوتبال مناطق رده سنی امید
  • آشوب و آتش در فوتبال اروپا؛ آتش نشان ها ناجی تماشاگران (+عکس)