Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ گفت: وقتی باشگاهی قبل از رسیدن جواب به تمرین می‌رود، نتیجه‌اش آن می‌شود که شش نفر مبتلا دارند تاریخ انتشار: 12:36 - 06 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۳۸۳۷

خبرگزاری میزان - سهیل مهدی، سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال ایران در یک گفت‌وگوی رادیویی پاسخ اظهارات مالک باشگاه شهرخودرو مشهد را داد و صحبت‌های زیر را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*پروتکل‌های مدون‌شده از سوی مقام عالی بهداشت و وزارت بهداشت به باشگاه‌ها ابلاغ شده است.

*ما در بحث بوندسلیگا وارد نشده‌ایم، فقط گفتیم آن را خوانده‌ایم و مطابق با آنچه استاندارد باشد، بهره‌برداری می‌کنیم.

*دیده‌ایم مشاغل پرخطر، باشگاه‌ها، سالن‌های ماساژ و اماکن مذهبی بازگشایی شد؛ یعنی کشور به سمت شرایط عادی می‌رود.

*ما خواهش کردیم طبق فرایند طراحی شده تیم‌ها تست کرونا بدهند، بعد مجوز تمرین بگیرند و شروع کنند و قاعدتاً اگر کسی مبتلا شده است، قبل از این بوده و بعد از آن نباید سر تمرین می‌رفته است.

*باید تیم‌ها اول تست را می‌گرفتند، به ما ارسال می‌کردند و می‌دیدیم مرکز معتبری است یا نه.

*تست پی‌سی‌آر تست تشخیص داشتن کرونا است.

*ما به سمتی می‌رویم که ریسک را کاهش دهیم.

*وقتی باشگاهی قبل از رسیدن جواب به تمرین می‌رود، نتیجه‌اش آن می‌شود که شش نفر مبتلا دارند؛ یعنی آنها قبلاً با هم تماس داشته‌اند.

*باید پزشک‌های تیم‌ها در طول تمرینات علائم را چک کنند و بعد وارد تمرین شوند و حُسن این ماجرا این است که قبل از شروع تمرینات متوجه شدیم بعضی‌ها مبتلا هستند.

*نمی‌دانیم تست‌هایی که انجام شده است تست پی‌سی‌آر است یا تست‌های دیگر.

*اجازه دهید فدراسیون پزشکی ورزشی و ایفمارک نظرشان را بدهند که این تست‌ها مطابق پروتکل‌های بهداشتی است یا خیر.

*امیدواریم شرایط در دو سه ماه آینده بهتر شود و حتماً به همین صورت است.

بیشتر بخوانید: مهدی: اگر تیمی بیش از ۵ بازیکنش به کرونا مبتلا شود، بازی‌هایش معوق می‌شود

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا سهیل مهدی سازمان لیگ شهرخودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۴۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان/ یک نفر فوت شد

به گزارش خبرآنلاین، رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در سال گذشته ۷۷ مورد تب کریمه کنگو در کشور شناسایی شده است، گفت: در سال جاری نیز تاکنون ۶ مورد بیمار در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که متاسفانه یک نفر از این مبتلایان فوت شده است.

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ایلنا درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود. بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است.اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آن‌ها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898539

دیگر خبرها

  • امیر تتلو: پرسپولیس قهرمان نشود چه تیمی بشود؟
  • پائز در اولین تمرین تیم ملی والیبال چه گفت؟
  • وقتی ابتکار یک کارگر برای دریافت انگشتر از رهبر انقلاب جواب می‌دهد! | ویدئو
  • حسن یزدانی به تمرین تیم ملی نیامد | تکلیف کاپیتان و دو نفر با هم مشخص می‌شود
  • مقاومت ژاوی در تمرین: جواب هیچکس را نداد
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان/ یک نفر فوت شد
  • دانش آموزان روستای زلزله زده هرمزگان، میهمان تمرین استقلال (+فیلم)
  • دانش آموزان روستای زلزله زده هرمزگان، میهمان تمرین استقلال