Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیویورک تایمز در گزارشی با عنوان «ونزوئلا ورود نفتکش‌های ایران را جشن گرفت» نوشت که رسیدن این کشتی‌ها نشان دهنده تعمیق روابط بین دو دولتی است که هر دو تحت تحریم‌های آمریکا قرار دارند. ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، در این گزارش با ارشاره به رسیدن کشتی فورچون به سواحل ونزوئلا خاطر نشان شده که دولت کاراکاس از آن به عنوان «پیروزی» یاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، این اقدام نشان دهنده تعمیق روابط اقتصادی بین ایران و ونزوئلا است که تحت تحریم های آمریکا قرار دارند و نمایندگان هر دو ملت آن را به عنوان نشانه قدرت توصیف کردند.

نیویورک تایمز در ادامه به توئیت نیکلاس مادورو  اشاره کرده که در آن رئیس جمهور ونزوئلا از «ایران قدردانی می کند» و با اشاره به مخالفت آمریکا تاکید کرده است: «تنها برادری مردمان آزاد می تواند ما را حفظ کند.»

در این گزارش به محکومیت این اقدام از سوی «مورگان اورتاگاس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اشاره اما تاکید شده که  وی جزئیات بیشتری نداد که آیا آمریکا تلاش خواهد کرد تا جلوی کشتی ها را بگیرد یا تحریم های بیشتری برای این دو کشور در نظر خواهد گرفت.

«ریسا گاریس تارگو» تحلیلگر ونزوئلایی در شرکت مشاوره ای «گروه اورسیا» به نیویورک تایمز گفته است که انتقال نفت اهداف فزاینده سیاسی و اقتصادی بین دو ملت را برجسته می کند و همچنین محدودیت فزاینده گزینه های آمریکا برای اخلال در روابط آنها را نشان می دهد.

تارگو در ادامه تاکید کرده است: «این قابل توجه هست که ایرانیان به اندازه کافی اطمینان دارند که دولت ترامپ نمی تواند مانعی بر سر راه آنها شود و علاقه مند هستند خطر کنند و وارد منطقه ای شوند که به صورت سنتی منطقه نفوذ آمریکا تصور می شود.»

نیویورک تایمز در ادامه به نقل از کارشناسان حوزه نفتی در دانشگاه «رایس» آورده است، درمجموع بنزینی که پنج نفکتش با خود حمل می‌کنند حدود یک میلیون و 500 هزار بشکه سوخت تخمین زده می‌شود که این میزان می‌تواند نیاز سه هفته تا یکماه سوخت ونزوئلا را برطرف کند.

سفیر ایران در ونزوئلا: آمریکا تعهدات بین‌المللی‌ خود را رعایت و اجرا کندتوئیت سفیر سابق ایران در کاراکاس همزمان با رسیدن نفتکش‌های ایرانی به ونزوئلافقدان پیوست رسانه‌ای در اعزام مقتدرانه نفتکش‌های ایرانی به ونزوئلاکاراکاس: نفتکش «فورچون» نماد برادری و همبستگی بین ایران و ونزوئلا استبرنامه ورو‌د نفتکش‌های ایرانی به ونزوئلاسفر پرماجرای نفتکش‌های ایرانی به ونزوئلا از زبان کاپیتان نفتکش فورچونرئیس مجلس ونزوئلا: تهران و کاراکاس در جهت عزت گام برداشته‌اند

انتهای پیام/

 

 

R1016169/P/S8,90,95,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا" تحریم های ایران ونزوئلا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا تحریم های ایران ونزوئلا اخبار آمریکا تحریم های ایران ونزوئلا نفتکش های ایرانی به ونزوئلا نفتکش های ایران نیویورک تایمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۴۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم

یک مقام آمریکایی اعلام کرد که کشورش با ایران در موضوع برجام هیچ مذاکره مستقیمی ندارد.   به گزارش ایسنا، «ودانت پاتل»، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در یک نشست خبری در پاسخ به این که آیا ادعای روزنامه کویتی الجریده را تایید می‌کند که با نقل قول از یک منبع مطلع ایرانی مدعی شده بود، ایران نامه‌ای از آمریکا درباره ازسرگیری مذاکرات احیای توافق هسته‌ای پس از رسیدن به تفاهم‌های امنیتی دریافت کرده است، گفت: نظری درباره روش‌های ارتباط برقرار کردنمان با ایران نمی‌دهم، جز این که با ایران مذاکرات مستقیمی درباره برجام (توافق هسته‌ای) نداریم، نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر.   مذاکرات احیای توافق هسته‌ای در وین، در مارس ۲۰۲۱ با مشارکت اعضای اصلی توافق آغاز شد. اما چند ماه بعد، با وجود پیشرفت‌هایی که انجام شده بود، این مذاکرات به دلیل برخی مسائل فرابرجامی از سوی شرکای غربی توافق، از جمله ادعای حمایت نظامی ایران از مسکو در جنگ اوکراین، ادعایی که از سوی مسکو و تهران رد شده است، همچنین ادعای نقض حقوق بشر علیه ایران در زمینه امور داخلی آن، به بن‌بست رسید.   ایران ذیل این توافق متعهد شده بود که در ازای لغو کلیه تحریم‌های آن، برنامه هسته‌ای خود را محدود کند.   مقامات ایران تاکید کرده‌اند در صورتی که طرفین توافق اراده سیاسی لازم را نشان دهند، آماده نهایی کردن توافقی برای لغو کلیه تحریم‌ها در وین هستند.   در همین راستا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در نشست خبری دوشنبه گذشته خود گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای بی‌اثر کردن و رفع تحریم‌های ظالمانه علیه کشورمان استفاده کرده و از چارچوب‌های دیپلماتیک که تامین کننده منافع ملی ایران است کناره‌گیری نکرده است.   کنعانی با بیان اینکه طرفی که زیر میز دیپلماسی زد آمریکا بود نه ایران، خاطرنشان کرد:  شرکای آمریکا در حوزه برجام نیز نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند.   وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در این مدت در مسیر بی‌اثرسازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این زمینه نیز توفیق‌های زیادی داشته است، گفت: از طرف دیگر ما تلاش کرده‌ایم که از تمام ظرفیت‌های دیپلماتیک برای احقاق حقوق ملت ایران استفاده کنیم و طبیعتاً در نشست‌های بین‌المللی و دیدارها با  طرف‌هایی که در موضوع برجام می‌توانند ایفای نقش کنند یا اساساً نقش تعریف شده‌ای در این زمینه دارند این موضوع مطرح می‌شود.   کنعانی گفت: سازمان ملل و دیدارهایی که در جریان آن انجام می‌شود همواره فرصتی است که موضوع رفع تحریم‌ها نیز در آن مطرح شود.   پاتل در بخش دیگری از این نشست خبری، در پاسخ به سوالی درباره امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف، گفت: به طور کلی، ما به هر کسی که توافق‌های کاری ایران را در نظر دارد، توصیه می‌کنیم که مراقب خطر بالقوه تحریم‌ها باشد. اما در نهایت، دولت پاکستان، خود، می‌تواند درباره مقاصد سیاست خارجی‌اش اظهار نظر کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • نیویورک‌تایمز: جنگ اوکراین برای ارتش آمریکا حکم رگه طلا را دارد
  • مادورو: آمریکا به توافقنامه امضا شده احترام نمی‌گذارد
  • تأکید قاطع «مادورو» بر مخالفت با قیمومیت آمریکا و تحریم‌های جدید
  • نیویورک تایمز: نابودی حماس ممکن نیست
  • نیویورک تایمز: فعالیت حماس در بالا و زیر زمین ادامه دارد
  • افشای طرح لغو شده حمله اسرائیل به ایران از جمله تهران
  • طرح اولیه اسرائیل «حمله بزرگ به اهداف نظامی» از جمله نزدیک تهران بود
  •   همۀ دوستان و دشمنانِ خاورمیانه در روایت نیویورک تایمز
  • فایننشال‌تایمز: ۶۱ میلیارد آمریکا، جنگ اوکراین را متوقف نمی‌کند