Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، ویس کرمی، مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در بازدید از منطقه ارومیه در استان آذربایجان غربی اظهار کرد: انبار نفت شهید سپهبد قاسم سلیمانی در ارومیه به‌هاب صادراتی فرآورده‌های نفتی تبدیل می‌شود. 

وی ضمن بازدید از تاسیسات و عملیات هر دو انبار نفت ارومیه و ستاد، گفت: زیرساخت‌های مطلوبی از نظر فنی در پروژه احداث انبار نفت ۱۱۸ میلیون لیتری ارومیه ایجاد شده و با تکمیل نهایی این پروژه تا پایان سال جاری، انبار نفت شهید حاج قاسم سلیمانی به ‌هاب صادراتی سوخت در کشور تبدیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ارومیه اظهار کرد: یکی از اهداف راهبردی شرکت در شرایط کنونی افزایش میزان صادرات سوخت به کشورهای همسایه است. 

کرمی ادامه داد: منطقه ارومیه به برای هم مرز بودن با سه کشور ترکیه، عراق و جمهوری آذربایجان از موقعیت خاصی برخوردار بوده و می‌تواند به اقتصاد کشور و استان در درآمدزایی کمک شایانی کند. 

وی با ابراز رضایت از عملکرد و اقدامات انجام شده در منطقه، اعلام کرد: این مهم حاصل تلاش مدیریت و مجموعه کارکنان منطقه است. 

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: اقدامات مثبت و موثر انجام شده در منطقه حاصل همدلی و کار تیمی است. 

مدیر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ارومیه نیز ضمن ارایه گزارشی از میزان سوخت‌رسانی و عملکرد منطقه، اظهار کرد: دریافت، انبار و توزیع فرآورده‌های نفتی به مصرف کننده در حداقل زمان استاندارد انجام می‌شود. 

احمد مجرد افزود: منطقه ارومیه در مکانیزه کردن فرآیندها و ارائه خدمات الکترونیکی به مشتریان پیشتاز بوده و به الکترونیکی کردن کالا برگ نفت سفید و طراحی فرم الکترونیکی مصرف کنندگان در بین سازمان‌های متولی اشاره کرد که به صورت پایلوت توسط تیم نرم‌افزاری منطقه انجام و با تکمیل آن در حال حاضر بنام سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی در سطح کشور اجرایی شده است. 

کد خبر 515065 برچسب‌ها نفت استان آذربایجان غربی نفت - صادرات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نفت استان آذربایجان غربی نفت صادرات پخش فرآورده های نفتی منطقه ارومیه انبار نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۵۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) با ارسال درخواستی رسمی به وزیر نفت عراق از بغداد خواسته است که صادرات نفت اقلیم کردستان به ترکیه را به‌دلیل نگرانی‌های اقتصادی ازسر گیرد.

به گزارش پایگاه خبری کردستان ۲۴، یک منبع در وزارت نفت دولت مرکزی عراق به رسانه‌های عراقی اعلام کرده است که سازمان کشورهای صادرکننده (اوپک) به‌طور ویژه از حیان عبدالغنی، وزیر نفت عراق خواسته است که با هدف کاهش نگرانی‌های اقتصادی به روند ازسرگیری صادرات نفت میدان‌های نفتی منطقه کردنشین با خط لوله کرکوک-جیهان به ترکیه شتاب بخشد.

به گفته این منبع، اوپک به دولت عراق مجوز داده است که روزانه تا ۲۰۰ هزار بشکه نفت از منطقه کردنشین این کشور با خط لوله کرکوک-جیهان به ترکیه انتقال دهد و از طریق پایانه نفتی جیهان ترکیه روانه بازارهای جهانی کند.

بر اساس این گزارش، در پاسخ به درخواست اوپک، عبدالغنی این درخواست را به محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق ارسال کرده و منتظر پاسخ است.

ترکیه ۲۵ مارس (پنجم فروردین‌ ۱۴۰۲) پس از برنده شدن عراق در یک پرونده داوری، دریافت روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت خام میدان‌های استان کرکوک اقلیم کردستان عراق با خط لوله کرکوک - جیهان در منطقه مرزی «فیش خابور» را متوقف کرد.

دولت مرکزی عراق فروردین‌ پارسال مجبور به توقف حدود روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت خام صادراتی میدان‌های نفتی استان کرکوک در شمال این کشور با خط لوله کرکوک - جیهان به پایانه جیهان ترکیه شده بود.

عبدالغنی پیش‌تر اعلام کرده بود که  عراق با ترکیه درباره ازسرگیری صادرات نفت میدان‌های کرکوک با خط لوله کرکوک - جیهان به تفاهم رسیده است.

در حالی که وزارت انرژی ترکیه آمادگی عملیاتی شدن خط لوله صادراتی نفت کرکوک-جیهان را از چهارم اکتبر ۲۰۲۴ تأیید کرده، دولت مرکزی عراق در ازسرگیری صادرات نفت از میدان‌های نفتی منطقه کردنشین در استان کرکوک با خط لوله کرکوک-جیهان تردید دارد و مسائل پیش‌روی آن حل نشده است.

توقف طولانی مدت صادرات نفت اقلیم کردستان عراق زیان اقتصادی قابل‌توجهی را به عراق، اقلیم کردستان و شرکت‌های نفتی خارجی فعال در منطقه کردنشین وارد کرده است.

عراق در طول دوره توقف ۱۴ ماهه فعالیت خط لوله کرکوک -جیهان، زیان ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری و جریمه روزانه ۸۰۰ هزار دلاری به‌دلیل رعایت نکردن توافق‌های صادراتی را متحل شده است.

افزون بر این، سرمایه‌گذاری به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیون دلار متوقف و در پی آن درآمد سالانه شرکت‌های نفتی با کاهشی قابل‌توجه روبه‌رو شده و نرخ بیکاری افزایش یافته است.

کارشناسان حوزه انرژی بر این باورند که توقف صادرات نفت نه‌تنها باعث افزایش قیمت جهانی نفت شده، بلکه وجهه بین‌المللی عراق را هم خدشه دار کرده، اعتماد سرمایه‌گذاران هم کاهش یافته و تقاضای تجاری در داخل کشور را کاهش داده است.

دیگر خبرها

  • واریز ۷۰۰۰ میلیارد ریال به خزانه از محل فروش مرزی فرآورده‌های سوختی در خراسان جنوبی
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • ایران یک کشور صادراتی با محوریت دانش بنیان تبدیل خواهد شد
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • درخواست اوپک از عراق برای ازسرگیری صادرات نفت اقلیم کردستان
  • ثبت بالاترین رکورد صادرات فرآورده‌های نفتی در بندر خرمشهر
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی