Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان شمالی اظهار کرد: اتصال خط انتقال ۱۶ اینچ تقویتی شهرستان جاجرم به استان سمنان به‌منظور پایداری در گازرسانی اجرا شد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، حسن‌رضا میربلوکی با بیان این مطلب گفت: با اجرای این خط، ضمن افزایش پایداری گاز در شهرستان‌های گرمه و جاجرم، گاز مورد نیاز طرح‌های توسعه آلومینای جاجرم نیز تأمین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این پروژه ۵۸ کیلومتر طول دارد و هدف از اجرای آن، پایداری فشار گاز شهرهای جاجرم و گرمه در فصول سرد سال و ایجاد زیرساخت به‌منظور توسعه فازهای مجتمع آلومینای جاجرم و نیز ارتباط خط لوله گاز خراسان شمالی به رینگ سراسری در سمنان است.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان شمالی تصریح کرد: زیرساخت ایجادشده افزون بر پایداری جریان گاز موجبات رونق تولید در صنایع را فراهم خواهد کرد و به این ترتیب زمینه مناسبی برای ایجاد اشتغال پایدار مردم منطقه و تحقق شعار جهش تولید است.

منبع: شانا

کلیدواژه: جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۵۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش تامین کودهای کشاورزی در خراسان شمالی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، محسن نظام دوست، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگار استانی ایسکانیوز در خراسان شمالی اظهار کرد: هر ساله سهمیه کودهای شیمیایی از سوی وزارت جهاد کشاورزی به شرکت های خدمات حمایتی کشاورزی استان ها ابلاغ می شود.

وی گفت: در سال گذشته، برای استان سهمیه کود اوره ۳۵ هزار تن، سهمیه کود فسفاته در حدود ۱۰ هزار تن همچنین سهمیه کود پتاسه سه هزار و ۳۰۰ تن به استان اعلام شد که این شرکت طی سال گذشته این سهمیه را جذب و میان کشاورزان توزیع کرد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان شمالی افزود: البته در سال گذشته در زمینه کود پتاسه، در حدود ۹۰۰ تن مازاد بر سهمیه که برای کشاورزی استان مورد نیاز شد به استان اختصاص یافت.

وی در ادامه درباره سهمیه کودهای شیمیایی استان در سال ۱۴۰۳ نیز اظهار کرد: فعلا برای استان سهمیه سال جاری همانند سهمیه سال گذشته تعریف و مشخص شده است.

نظام دوست گفت: در عین حال، در حال گفت و گو با وزارت جهاد کشاورزی هستیم تا وزارتخانه برای استان، سهمیه هر یک از کودهای شیمیایی اشاره شده در سال جاری را ۱۵ تا ۲۰ افزایش دهد.

وی افزود: پیش بینی می‌شود وزارتخانه با این تقاضای افزایش سهمیه موافقت کند.

با این وجود، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه از یکم تا بیستم فروردین ماه جاری از سوی پتروشیمی‌ های کشور سه هزار و ۵۰۰ تن کود اوره به استان اختصاص یافته، عنوان کرد: شرکت پتروشیمی خراسان از بیستم فروردین ماه جاری تحویل کود اوره به استان را متوقف کرده است.

وی افزود: این در حالی است که شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان باید در طول سال جاری ۳۵ هزار تن کود اوره را تامین و میان کشاورزان توزیع کند.

نظام دوست در ادامه با یادآوری این مطلب که پتروشیمی خراسان در سال گذشته طی دو مرتبه تحویل کود اوره به این شرکت را متوقف کرد که در استان کمبود تامین کود اوره رخ داد، خاطرنشان کرد: پتروشیمی خراسان از یکم تا بیستم فروردین ماه جاری فقط سهمیه کود اوره اسفند ماه ۱۴۰۲ را به این شرکت تحویل داد و تحویل سهمیه کود اوره فروردین ماه جاری را به این شرکت متوقف کرده است.

وی تصریح کرد: این مسئله باید حل شود تا در زمینه تامین کود اوره با کمبود مواجه نشویم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان شمالی در بخش دیگری از سخن خود درباره گلایه کشاورزان از افزایش قیمت سهمیه کودهای شیمیایی در سال ۱۴۰۳ نیز اعلام کرد: قیمت گذاری کودهای شیمیایی در ستاد تنظیم بازار کشور تصمیم گیری و به تایید هیات دولت می رسد.

وی گفت: قیمت کودهای شیمیایی در سال ۱۴۰۳ در مقایسه با قیمت آنها در سال ۱۴۰۲ در حدود ۲۵ تا ۲۸ درصد افزایش یافته است.

نظام دوست بیان کرد: در حال حاضر یک کیسه ۵۰ کیلویی کود اوره با قیمت ۱۹۵ هزار تومان، یک کیسه ۵۰ کیلویی کود فسفاته با قیمت ۱۷۵ هزار تومان و یک کیسه ۵۰ کیلویی کود سولفات پتاسیم نیز با قیمت ۸۱۲ هزار تومان به کشاورزان تحویل می شود.

وی افزود: این سهمیه کودهای شیمیایی با قیمت های اشاره شده به صورت قیمت های یارانه ای به کشاورزان تحویل می شود.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی خراسان شمالی تصریح کرد: در حال حاضر قیمت آزاد یک کیسه کود اوره در بورس بیش از ۸۰۰ هزار تومان و کودهای شیمیایی فسفاته و پتاسه نیز تا حدود دو میلیون تومان است که دولت مابه التفاوت این نرخ ها می پردازد.

خبرنگار: سمانه قهرمانی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227162 برچسب‌ها کشاورزی کود دامی

دیگر خبرها

  • شهروندان مصرف آب را مدیریت کنند
  • کسب مهارت ۲۰ هزار و ۷۲۰ نفر در خراسان شمالی
  • پایداری آب مصرفی ۴۵ روستا با عملیات جهادی صنعت نفت
  • اصلاح ۳۲۸ کیلومتر خطوط انتقال شبکه توزیع آب در خراسان شمالی
  • اجراي موفقیت‌آمیز ۲ هزار و ۲۰۰ كیلومتر توپكرانی در نفت و گاز گچساران
  • لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای اجرای بهتر راهپیمایی اربعین سال جاری
  • بازدید خبرنگاران از سد «بش قارداش» بجنورد + تصاویر
  • بارش‌ها در خراسان شمالی رشد حدود ۳۰ درصدی داشت
  • چالش تامین کودهای کشاورزی در خراسان شمالی
  • آغاز عملیات اجرایی فیبر نوری در شهر بیرجند