Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر علیزاده رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مهاباد در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: امسال سطح زیر کشت جو در مهاباد به ۷۵۹ هکتار رسیده که ۳ هزار و ۸۰۰ هکتار به صورت دیم و ۷۵۵ هکتار به صورت آبی کشت شده است.

علیزاده اظهار داشت: پیش بینی می‌شود در مجموع حدود ۸ هزار و ۵۰۰ تُن محصول برداشت شود که در مزارع آبی چهار تن و ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار و در مزارع دیم بیش از ۲ تن در هکتار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در خصوص ارقام جو نیز گفت: کشاورزان این شهرستان در مزارع آبی از ارقام «بهمن»، «ماکویی»، «مهتاب» و «گوهران» و در مزارع دیم از ارقام «آبیدر»، «سهند» و ارقام بومی استفاده کرده‌اند.

رئیس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مهاباد با اشاره به اینکه امسال هم سطح زیرکشت و هم میانگین برداشت محصول در مقایسه با سال قبل افزایش یافته است، افزود: قیمت تضمینی خرید جو به ازای هر کیلوگرم، مبلغ ۲ هزار تومان تعیین و با اختصاص تسهیلات برای خرید تضمینی از کشاورزان در سال ۹۹ موافقت شد.

علیزاده اذعان کرد: در سال زراعی گذشته، ۶۳ هزار هکتار از مزارع مهاباد به کشت محصولات مختلف اختصاص یافته بود که ۵۲ هزار هکتار آن به صورت دیم و مابقی به صورت آبی کشت شده بود.

انتهای پیام / س خ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی برداشت جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۵۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰۰ هکتار از اراضی داورزن زیر کشت محصولات جالیزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: این بازدید‌ها به همراه کارشناسان با محوریت بررسی سطح سبز مزارع، بررسی آفت تریپس و ارائه توصیه‌های فنی‌های لازم در خصوص آبیاری و راه‌های پیشگیری از بیماری‌های قارچی انجام شده است.

سعید خسروجردی افزود: در سال زراعی جاری ۱۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت محصولات جالیزی است که کشت مالچ در مزارع جالیز با هدف ذخیره‌سازی آب و کاهش آبیاری و کاهش علف‌های هرز مورد توجه بهره‌برداران این منطقه است.

 مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: بیش از ۹۹ درصد مزارع کشت جالیز از روش کشت مالچ تبعیت می‌کند و با این روش کاشت یک ماه زودتر محصول وارد بازار می‌شود.

وی همچنین در خصوص مزارع غلات روستای صدخرو گفت: در بازدید از مزارع غلات عوامل خسارت زا و تأثیر سموم شته‌کش و سن غلات و پایش مزارع غلات برای ردیابی بیماری زنگ بررسی شد.

خسروجردی با اشاره به اینکه خوشبختانه گندم و جو در مرحله رشدی خوشه مشاهده شد و به دلیل مبارزه با شته در بیشتر مزارع تراکم سن بسیار پایین است، افزود: مبارزه به صورت همزمان علیه سن و شته صورت می‌گیرد و در مبارزه با سن از سموم میکروکپسول استفاده می‌شود.

وی گفت: امسال ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت زیره است که با میانگین عملکرد ۷۰۰ کیلو در هکتار پیش بینی می‌شود ۵۶۰ تن زیره برداشت شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس اواخر خرداد در اشنویه
  • برداشت گندم از مزارع شهرستان دشتی
  • جشنواره گیلاس اشنویه به ایستگاه هفتم رسید
  • ۲۴۵ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی سم‌پاشی شد
  • هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس در اشنویه برگزار می‌شود
  • کشت‌کلزا در مهاباد ۵ برابر افزایش یافت
  • ۱۵۰۰ هکتار از اراضی داورزن زیر کشت محصولات جالیزی
  • آغاز برداشت محصول باقلا از ۱۰۰ هکتار از مزارع سرپل ذهاب