Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از یونیسف نوشت: با رعایت هشت نکته در یک گفت‌وگوی باز و حمایتی با کودکان می‌توانید به آن‌ها کمک کنید تا این مسئله را درک کنند و خود را با آن تطبیق دهند.

۱. سؤالات باز بپرسید و گوش دهید

کار را با دعوت از کودکتان برای گفت‌وگو درباره مسئله شروع کنید. بررسی کنید که از قبل چقدر درباره موضوع می‌دانند و بگذارید آن‌ها بحث را هدایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر کودکان در سنین پایین بوده و هنوز درباره همه‌گیری نشنیده‌اند، شاید نیاز نباشد که موضوع را مطرح کنید فقط به آن‌ها رعایت مناسب اصول بهداشت شخصی را بدون ایجاد ترس جدید یادآوری کنید.

مطمئن شوید که در محیطی ایمن هستید و به کودکتان اجازه دهید آزادانه سخن بگوید. نقاشی، داستان و دیگر فعالیت‌ها برای باز کردن بحث می‌تواند مفید باشد.

مهم‌ترین نکته این است که از نگرانی‌های آن‌ها اجتناب نکرده و یا این نگرانی‌ها را کوچک نشمرید. مطمئن شوید که احساسات کودکتان را قبول و تأیید کنید و به آن‌ها اطمینان دهید که احساس ترس درباره چنین موضوعاتی طبیعی است. نشان دهید با توجه کامل به آن‌ها گوش می‌دهید و مطمئن شوید که می‌توانند با شما یا معلمشان در هر زمانی گفت‌وگو کنند.

۲. صادق باشید؛ واقعیت را به روش قابل فهم برای کودک توضیح دهید

کودکان حق دارند درباره آنچه در جهان رخ می‌دهد اطلاعات واقعی داشته باشند، اما افراد بالغ نیز وظیفه دارند آن‌ها را از استرس دور نگه دارند. برای هر سنی از زبان مناسب آن‌ها استفاده کنید، واکنش‌های آن‌ها را زیر نظر بگیرید و در برابر سطح اضطراب آن‌ها حساس باشید.

اگر پاسخ سؤالات را نمی‌دانید، حدس و گمان نزنید. از این امر به عنوان فرصتی برای همکاری و یافتن جواب استفاده کنید. وب‌سایت‌های سازمان‌های بین‌المللی مانند یونیسف و سازمان جهانی بهداشت منابع بسیار خوب اطلاعات هستند. به کودکان توضیح دهید که برخی اطلاعات آنلاین دقیق نیستند و این‌که بهترین کار اطمینان به متخصصان است.

۳. به کودکان نشان دهید چگونه می‌توانند از خود و دوستانشان محافظت کنند
یکی از بهترین راه‌ها برای سالم نگه داشتن کودکان از ویروس کرونا و دیگر بیماری‌ها تشویق به شست‌وشوی مداوم دست‌هاست. قرار نیست که یک مکالمه ترسناک داشته باشید. همچنین می‌توانید به کودکان نشان دهید چگونه سرفه یا عطسه را با آرنج بپوشانند. توضیح دهید که بهترین کار نزدیک نشدن به افرادی است که این نشانه‌ها را دارند و از آن‌ها بخواهید اگر احساس تب، سرفه یا سختی در تنفس داشتند به شما بگویند.

۴. به کودکان حس اطمینان بدهید
زمانی که تصاویر ناخوشایند بسیاری در تلویزیون یا شبکه‌های اجتماعی اینترنتی می‌بینیم، برخی اوقات ممکن است احساس کنیم که بحران ما را احاطه کرده است. کودکان ممکن است نتوانند بین تصاویر روی صفحه و زندگی شخصی واقعی‌شان تمایز قائل شوند و این امر باعث می‌شود باور کنند که در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارند. می‌توانید در صورت امکان با پدید آوردن فرصت‌های بازی و استراحت برای کودکانتان به آن‌ها کمک کنید با استرس مقابله کنند. تا جایی که ممکن است برنامه‌های روزانه و معمول را بالاخص قبل از خوابیدن کودکان اجرا کنید یا به آن‌ها کمک کنید در محیط تازه برنامه‌های روزانه جدیدی برای خود ایجاد کنند.

اگر درباره یک همه‌گیری در منطقه خودتان توضیح می‌دهید، به کودکان یادآوری کنید که ابتلای آن‌ها به بیماری نامحتمل است، اغلب افرادی که به ویروس مبتلا می‌شوند دچار بیماری شدید نخواهند شد و این‌که بزرگسالان در تلاش‌اند خانواده را ایمن و سالم نگه دارند.

اگر کودک شما احساس ناخوشی دارد، به او توضیح دهید که باید در خانه یا در بیمارستان بماند، زیرا برای خود و دوستانشان ایمن‌تر است. به آن‌ها اطمینان دهید که می‌دانید تبعیت از قوانین برخی اوقات سخت باشد، اما کمک خواهد کرد که همه سالم بمانند.

۵. بررسی کنید آیا کودکانتان در معرض انگ هستند یا این‌که خود به کسی انگ می‌زنند

بیماری کرونا توأم با گزارش‌های متعددی درباره تبعیض نژادی در اطراف جهان است، بنابراین باید مطمئن شوید که کودکانتان نه زورگویی را تجربه و نه آن را اعمال می‌کنند.

توضیح دهید ویروس کرونا با ظاهر افراد، مکانی که از آن می‌آیند یا زبانی که سخن می‌گویند ارتباطی ندارد. اگر به آن‌ها برچسب زده شده یا در مدرسه مورد زورگویی واقع شده‌اند، باید بتوانند به راحتی این مسئله را با فرد بالغ مورد اعتمادشان مطرح کنند.

به کودکانتان یادآوری کنید که در مدرسه همه باید ایمن باشند. زورگویی همیشه کاری اشتباه است و ما باید سهم خودمان را در اشاعه مهربانی و حمایت از یکدیگر انجام دهیم.

۶. درباره افرادی که کمک می‌کنند صحبت کنید

مهم است که کودکان بدانند مردم با مهربانی و سخاوتمندی به همدیگر کمک می‌کنند.

داستان‌های کارکنان سلامت، دانشمندان و افراد جوان را که در تلاش برای توقف همه‌گیری و ایمن نگه داشتن جامعه هستند بازگو کنید. دانستن این نکته که افراد دلسوز و مهربان دست به کار شده‌اند حس اطمینان خاطر بسیاری می‌دهد.

۷. مواظب خودتان باشید

اگر خودتان را هم با وضعیت تطبیق دهید، می‌توانید به کودکانتان بهتر کمک کنید. کودکان از واکنش شما به اخبار الگوبرداری خواهند کرد، بنابراین دانستن این‌که شما نیز خونسرد بوده و کنترل وضعیت را در اختیار دارید به آن‌ها کمک خواهد کرد.

۸. گفت‌وگو را با حمایت و توجه پایان دهید

دانستن این‌که کودکان را در وضعیت اضطراب رها نمی‌کنیم مهم است. زمانی که گفت‌وگو را پایان می‌دهید، سعی کنید با بررسی زبان بدن و نیز ملاحظه این‌که آیا از لحن صدای همیشگی‌شان استفاده می‌کنند و نیز بررسی تنفس آن‌ها سطح نگرانی‌شان را تشخیص دهید.

کد خبر 515053 برچسب‌ها كروناويروس کودکان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس کودکان مطمئن شوید آن ها کمک توضیح دهید کمک کنید گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرست: ایران ثابت کرد اسرائیل قدرت محافظت از خودش را ندارد

یک نویسنده مشهور انگلیسی با اشاره به پیروزی راهبردی ایران در عملیات «وعده صادق» تاکید کرد این عملیات ایران حامل پیام‌های زیادی برای تل‌آویو و واشنگتن بود و ثابت کرد اسرائیل بدون کمک دیگران قادر به محافظت از خودش نیست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «دیوید هرست» نویسنده مطرح انگلیسی و سردبیر وبسایت میدل ایست آی، در یادداشتی به بررسی پیام‌های راهبردی عملیات «وعده صادق» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران ضد صهیونیست‌ها پرداخته و اعلام کرد که این عملیات حامل پیام‌هایی قوی برای اسرائیل و آمریکا و همه متحدانش در منطقه بود.

حمله موشکی و پهپادی ایران ضعف اسرائیل را برملا کرد

دیوید هرست مقاله خود را با این عنوان آغاز کرد که حمله موشکی و پهپادی ایران ضعف اسرائیل را برملا و ثابت کرد که این رژیم بدون حمایت آمریکا و سایر حامیانش قادر به محافظت از خود نیست و همه دیدند اسرائیل برای مقابله با موشک‌ها و پهپادهایی که ایران شلیک کرده بود مجبور شد از چند کشور کمک بگیرد. درواقع امروز اسرائیل در انتخاب گزینه جهت مقابله با حملات، آزاد نیست؛ به ویژه بعد از افتادن در باتلاق غزه و ناکامی در برابر مقاومتی که هرروز قوی‌تر می‌شود.

هرست در این تحلیل خود نوشت، حملات اخیر ایران ضد اسرائیل ثابت کرد که این رژیم برای محافظت از خود به دیگران نیاز دارد و همچنین در انتخاب گزینه برای مقابله با حملات هم آزاد نیست. بعد از گذشت بیش از 6 ماه، جنگ اسرائیل در غزه اصلا خوب پیش نمی‌رود و نیروی زمینی آن در غزه با مقاومت سرسخت فلسطینی‌ها مواجه شده‌؛ مقاومتی که با وجود درد و رنج زیاد و ویرانی شدیدی که اسرائیل درغزه به وجود آورده، هیچ نشانه‌ای از تسلیم در آن دیده نمی‌شود.

وی افزود، از طرف دیگر روحیه نیروهای حماس هم بسیار بیشتر شده و آنها می‌بینند که از بدترین شرایط هم توانسته‌اند نجات پیدا کنند و همچنین چیزی برای از دست دادن ندارند. مردم غزه هم از نیروهای حماس حمایت می‌کنند و ارزیابی‌های ارتش اسرائیل درباره قدرت حماس از نظر تعداد تیپ‌ها و گردان‌ها را به تمسخر می گیرند. علاوه بر آن فلسطینی‌ها امروز منابعی تمام نشدنی از تجهیزات و نیروی انسانی دارند.

ترس آمریکایی‌ها از عملیات ایران

دیوید هرست در ادامه به وضعیت آشفته صهیونیست‌ها در شرایط کنونی اشاره و اعلام کرد که هم‌زمان با شکست حمله اسرائیل به غزه، مخالفت‌ها با رهبری بنیامین نتانیاهو در میان اسرائیلی‌ها هم به شدت بیشتر شده و او در معرض فشارهای زیادی جهت رسیدن به توافق تبادل اسرا با حماس و بازگرداندن اسرای اسرائیلی از غزه وجود دارد. همچنین اختلافات نتانیاهو با حامی اول خود یعنی «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده هم علنی شده و فشار فزاینده‌ای از جانب افکار عمومی جهان ضد نتانیاهو وجود دارد و اسرائیل تحت رهبری او به یک موجودیت منفور در دنیا تبدیل شده است.

این نویسنده انگلیسی ادامه داد، امروز اسرائیل نیاز دارد تا بار دیگر با بازی کردن نقش قربانی، این دروغ را که «در حال دفاع از موجودیت خود است» حفظ کند. نتانیاهو از قماری که با حمله به کنسولگری ایران در دمشق می‌کرد آگاه بود و آمریکا هم نیت او را می‌دانست و متوجه بود که هدف نتانیاهو کشاندن آمریکا به جنگ با ایران است. به همین دلیل آمریکا مستقیما به ایرانی‌ها پیام داد که در حمله اسرائیل به کنسولگری ایران هیچ نقشی نداشته و بعد از پرواز جنگنده‌های اسرائیلی از این حمله آگاه شده است.

سردبیر میدل ایست آی تصریح کرد، بنابراین ایران منتظر اقدام شورای امنیت در واکنش به این تجاوز اسرائیل ماند اما آمریکا و انگلیس و فرانسه بیانیه‌ای که روسیه در محکومیت حمله اسرائیل به کنسولگری ایران ارائه داده بود را وتو کردند. بعد از آن کشورهای غربی یکی پس از دیگری از ایران خواستند که به حمله اسرائیل پاسخ ندهد و بایدن هم به ایرانی‌ها توصیه کرد: «نکنید».

پیام‌های قاطع عملیات ایران برای آمریکا و اسرائیل

اما با همه این وجود ایران ضربه خود را به اسرائیل زد که حامل پیام‌های متعددی برای آمریکا و اسرائیل و حامیان آن بود.

کارشناسان اسرائیلی درباره عملیات تاریخی ایران چه می‌گویند؟رسانه عبری: ایران عدم بازدارندگی آمریکا و اسرائیل را فاش کردعملیات «وعده صادق» مهمترین گام ضد اسرائیل بعد از انقلاب بود

به نوشته دیوید هرست، تهران می‌خواست در وهله نخست این پیام را مخابره کند که قدرت ضربه مستقیم به اسرائیل را دارد؛ بدون اینکه کار به جنگ همه جانبه بکشد. همچنین تهران این پیام را به آمریکا داد که ایران قدرت بزرگ منطقه خلیج فارس بوده و باقی خواهد ماند و همچنین ایران طرفی است که تنگه هرمز را کنترل می‌کند. موشک‌هایی که ایران به اسرائیل شلیک کرد و به هدف اصابت کردند، پیام‌های خود را رساندند و این حمله یک موفقیت راهبردی برای ایران و یک ضربه بزرگ به وجهه اسرائیل بود که خودش را «قدرت اصلی» توصیف می‌کرد.

وی در ادامه به توقیف کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز توسط ایران چند ساعت قبل از عملیات تلافی جویانه ضد این رژیم در داخل فلسطین اشغالی اشاره و اعلام کرد که این پیام‌ها با توقیف کشتی مرتبط با یک شرکت متعلق به یک میلیاردر اسرائیلی، مخابره شد. بعد از آن ایران انبوهی از پهپادهای خود را به سمت اسرائیل فرستاد و درحالی که از پهپادهای ارزان قیمت برای این حمله استفاده کرده بود اسرائیل برای مقابله با آنها هزینه زیادی داد و به گفته رسانه‌های اسرائیلی بیش از یک میلیارد دلار تنها برای فعال سازی سامانه‌های پدافندی اسرائیل صرف شد.

آبروریزی اسرائیل برای مقابله با پهپادها و موشک‌های ایرانی

دیوید هرست تصریح کرد که برای مقابله با حمله ایران کشورهای زیادی به اسرائیل کمک کردند که کمک 4 کشور یعنی آمریکا و انگلیس و فرانسه و اردن کاملا علنی بود و یک تلاش پدافندی عظیم برای مقابله با موشک‌ها و پهپادهای ایران انجام شد. ارتش اسرائیل سعی دارد بگوید خسارت‌های وارد شده به آن در اثر حمله ایران کم و خفیف است اما نکته مسلمی که همه می‌دانند این است که ایران پیام خود را به اسرائیل رساند با این مضمون که می‌تواند بدون استفاده از متحدان خود از جمله حزب‌الله در لبنان یا انصارالله یمن و یا سایر متحدانش در عراق، از فاصله دور و مستقیما از خاک خود به اسرائیل ضربه بزند.

در ادامه این مقاله تاکید شده است، سلاح هایی که ایران برای حمله به اسرائیل استفاده کرد نمونه رایگان و بسیار کوچکی از قدرت آتش این کشور بود و بنابراین بعد از این حمله، ایران ابتکار عمل را به دست گرفت و درباره عواقب هر اقدام جدید از سوی اسرائیل، به بایدن هشدار داد. در این میان پیام ایران به آمریکا به اندازه همان پیامی که برای اسرائیل فرستاد، قوی است و هشدار داد که ایران هر زمان آماده هدف قرار دادن اسرائیل بوده و می‌تواند منافع آمریکا در منطقه خلیج فارس را به همین شکل هدف قرار دهد.

نویسنده مطرح مذکور انگلیسی در ادامه مقاله خود تصریح کرد که درواقع ایران با این عملیات خود به آمریکا پیام داد که به دنبال جنگ نیست اما قدرت پاسخ به هر تجاوزی را دارد. همچنین پیام دیگری که ایران به آمریکا داد این بود که آمریکا باید کودک لوس و سرکش و لجباز و فاسد خود (اسرائیل) را مهار کند تا فکر نکند هرکاری که بخواهد می‌تواند در منطقه انجام دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری مطالبات جامعه آزمایشگاهیان کشور
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • ارتش ۸ شهید مدافع حرم را تقدیم انقلاب کرده‌ است
  • هرست: ایران ثابت کرد اسرائیل قدرت محافظت از خودش را ندارد
  • رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند
  • محافظت شجاعانه گورخر از فرزندش در برابر حمله شیر (فیلم)
  • محافظت شجاعانه گورخر از فرزندش در برابر حمله شیر + فیلم
  • محافظت از شهرها در برابر تغییرات آب‌وهوا با معماری اقلیمی
  • نمایشگاهی که سکوت در برابر شهادت کودکان غزه را محکوم می‌کند