Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از اداره کل ویژه غله و خدمات بازرگانی دولتی چابهار، از آنجا که درج آمار عملیات تخلیه و حمل شهری و بین شهری، نمی‌تواند ابعاد مختلف این اتفاق مهم را تبیین نماید لذا با ذکر یک ملاحظه، از خبرگان صنعت حمل و نقل و لجستیک دعوت می‌نماید تا از نگاه کارشناسانه و فنی موارد بیشتری را به صورت شفاف بیان نمایند زیرا شاید غیر از متخصصین حمل و نقل، دیگر اشخاص کمتر بدانند که: در اغلب پایانه‌های بار و بنادر ایران آمار ورودی و فعالیت تریلی‌ها و کامیون‌های باربری تقریباً به نصف روزهای عادی کاهش می‌یابد همچنین ایام ماه مبارک رمضان آن هم در روزهای پایانی آن که به عید سعید فطر نزدیک می‌شد، کاهش آماری زیادتری در پایانه‌ها‌ دیده می‌شد زیرا رانندگان ترجیح می‌دهند مانند سایر مردم، لاأقل روز عید فطر را در کنار خانواده باشند و پذیرش بار برون استانی در یکی دو روز مانده به عید ، این توفیق را از ایشان سلب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌تر از همه موارد فوق ستاد مبارزه با شیوع ویروس کرونا پنجشنبه اول خرداد ۹۹ وضعیت شهرستان چابهار را قرمز اعلام نمود و تمامی ادارات دولتی و کلیه اماکن کسب و کار تجاری و خدماتی تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند. اعلام «وضعیت قرمز» و صدور دستور: «در خانه بمانید» برای دوم خرداد چابهار، می‌توانست به طور طبیعی میزان جذب ناوگان حمل گندم را به پایین‌ترین حد ممکن تقلیل دهد* در حالی که آمار عملکرد عملیات تخلیه کشتی«لاگاناسیکا» در روز جمعه دوم خرداد ۱۳۹۹ معادلات دو دهه حمل و نقل کالا از چابهار را برهم زد.

انجام ۷۲۲ سرویس حمل شهری و برون شهری با ۱۶۳۸۴تن گندم تخلیه شده از کشتی که ۳۵۷دستگاه تریلی از این تعداد به «حمل یکسره»  از چابهار به مقاصد استان‌های خراسان رضوی، کرمان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان با تناژ ۹۲۸۵ تن اختصاص داشت. این میزان عملکرد نشان داد که بندر چابهار علیرغم در شرف تکمیل بودن زیرساخت‌های حمل و نقلی و ترانزیتی خود و به رغم تنگناهایی که در این روزها با آن مواجه است، به برکت تغییر نگاه شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران و به ویژه مدیرعامل محترم این شرکت جناب آقای دکتر یزدان سیف و پیگیری استاندار محترم جناب آقای موهبتی گامی نوین و بنیادین در مسیر بلوغ فعالیت هایش برداشته است.

نماد این تغییر نگاه مثبت به ارتقای سطح تشکیلاتی غله و خدمات بازرگانی چابهار از «نمایندگی» به «اداره کل ویژه و مستقل»  در آستانه سال ۱۳۹۹ بود. از آنجا که اعتماد به پتانسیل و ظرفیت چابهار به صورت یکپارچه و همه‌جانبه، توسط تمامی دستگاه‌های اجرایی جدی گرفته نشده، اقدام جناب آقای یزدان سیف معاون محترم وزیر صنعت، معدن و تجارت در تمرکز زدایی و تفویض اختیارات به تشکیلات تازه تأسیس و نوپای اداره کل ویژه غله و خدمات بازرگانی دولتی چابهار برای ایفای نقش هماهنگی زنجیره تأمین بالغ بر ۸۰٪ کالاهای اساسی به ویژه کالای استراتژیک گندم برای استان‌های شرقی کشور به منزله پذیرش ریسک و خطر پذیری بالایی بود که بحمدالله و به مدد وتوفیق الهی با تلاش شبانه روزی سه ماه گذشته فرد فرد پرسنل اداره کل ویژه غله و پیمانکاران بخش خصوصی و تمامی دستگاه‌های اجرایی مرتبط تا امروز به انجام رسیده که می‌تواند اعتماد به نیروهای متخصص بومی و ارتقای سطح تشکیلاتی ادارات و تفویض اختیارات مدیران صف همچون: «گمرک»، «راهداری و حمل و نقل جاده‌ای»، «راه آهن» و...، تثبیت و تداوم این موفقیت‌ها را تضمین نماید.

در پایان از هدایت‌ها و اوامر کارگشای مدیرعامل محترم شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران و معاونین محترم و مدیران کل ستادی شرکت به ویژه جناب آقای حنان قائم مقام محترم مدیرعامل و همچنین آقایان فلاح نژاد و آزادگان، پیگیری های دلسوزانه و مستمر استاندار سخت‌کوش و تلاشگر استان و خدمات و همکاری صمیمانه و شبانه روزی ادارات کل گمرک چابهار و مدیرکل محترم آن جناب آقای قربان کریمی، اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان متشکل از مدیرکل محترم بندر جناب آقای آقایی، معاونین ایشان بالأخص گارد بندر و فرماندهی محترم گارد جناب آقای طیبی، مدیرکل محترم راهداری و پایانه‌های جاده‌ای جنوب استان جناب آقای جاوشیری، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی چابهار، پلیس راه، راهور و عزیزان نیروی انتظامی استان که با همدلی و هم افزایی در خلق این برگ زرین و سرعت بخشیدن به عملیات «نان رسانی» و رساندن گندم به سیلوها و کارخانه‌های آرد استان‌های شرق کشور، نقش «معین» اداره کل ویژه غله و خدمات بازرگانی دولتی چابهار را ایفا می‌نمایند کمال امتنان و سپاسگزاری را دارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارتقای سطح کالاهای اساسی کشتی چابهار گندم غله و خدمات بازرگانی بازرگانی دولتی جناب آقای حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۵۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار

 عبدالسلام جواد آخوندزاده، سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان امروز (دوشنبه، سوم اردیبهشت‌ماه) اظهار داشت: بندر چابهار جمهوری اسلامی ایران یکی از راه‌های مهم تجاری و ترانزیتی برای افغانستان است.

وی افزود: وزارت صنعت و تجارت طالبان با همکاری جمهوری اسلامی ایران تسهیلات ویژه‌ای را برای تاجران افغانستان فراهم کرده است.

آخوندزاده ادامه داد: با فراهم‌سازی زمین و منطقه آزاد برای تجارت، اموال تاجران افغانستان در بندر چابهار در امنیت است.

به گفته سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان، بیشترین صادرات و واردات افغانستان از بندر چابهار و بندر عباس صورت‌ می‌گیرد.

وی اضافه کرد: صادرات و واردات افغانستان با ایران از نظر ارزشی در طول سال ۱۴۰۲ به ۲ میلیارد و ۲۵ میلیون دلار رسید که از این رقم ۳۳ میلیون دلار ارزش صادرات افغانستان و یک میلیارد و ۹۲ میلیون دلار هم ارزش واردات این کشور از ایران بوده است.

به گفته این مقام مسئول افغانستان اقلام عمده صادراتی افغانستان در سال گذشته به جمهوری اسلامی ایران پنبه، شمش سرب، کنجد، نخ، کشمش و ماش بوده است.

سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان گفت: اقلام وارداتی افغانستان از ایران در سال ۱۴۰۲، سوخت دیزل، بنزین، گاز مایع، سیمان، برق، گوجه فرنگی و مواد خام فابریکات صنعتی بوده‌است.

پیش از این وزارت صنعت و تجارت طالبان اعلام کرده بود این وزارت بر استفاده بهتر از بندر چابهار به عنوان راه جدید تجارت افغانستان تاکید دارد.

کارشناسان امور اقتصادی به این باورند که بندر چابهار ایران نزدیک‌ترین و ارزان‌ترین مسیر برای واردات و صادرات کالاهای تجار افغانستانی است.

از سویی هم مسئولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان می‌گویند که بندر چابهار نسبت به بندر واگه کراچی از مزایای بیشتری برای انتقال کالاها برخوردار است.

به گفته آنان، در کنار فراهم‌ شدن امکانات از جانب ایران، انتقال کالا از این بندر تجارتی ارزان‌تر تمام شده و از امنیت بیشتری نیز برخوردار است.

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری می‌افزاید: در چابهار تاسیسات پیشرفته‌ای ساخته شده که این تاسیسات سهولت‌های زیادی را برای انتقال کالا فراهم کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • سفر هیات تجاری و‌ اقتصادی تاجیکستان به بندر چابهار
  • جای خالی بخش خصوصی در سفر رئیس جمهور به پاکستان
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار
  • ماجرای رقابت پشت‌پرده ایران و پاکستان در بندر چابهار و گوادر!
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار