Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس دهم گفت: تحریم مجموعۀ نیروی انتظامی، فرماندهی و جمعی از پرسنل خدوم و زحمتکش آن و نیز وزیر کشور توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا نشان از استیصال و سردرگمی دولت ترامپ و حامیان آن دارد.

داوود محمدی رئیس کمیسیون اصل نود مجلس دهم در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوین گفت: تحریم مجموعۀ نیروی انتظامی، فرماندهی و جمعی از پرسنل خدوم و زحمتکش آن و نیز وزیر کشور توسط وزارت خزانه‌داری آمریکا نشان از استیصال و سردرگمی دولت ترامپ و حامیان آن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: امروز دولت آمریکا در شرایطی قرار گرفته است که هیچ‌کدام از برنامه‌های قبلی آن طی تمام سال‌های گذشته از جمله کودتا، جنگ افروزی، ترور و غیره علیه کشورمان به نتیجه نرسیده و از این رو دست به اقداماتی در راستای ایجاد ناامنی زده و وقایعی مانند آنچه در آبان ماه سال گذشته رخ داد را در دستور کار خود قرار داده است.

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس دهم با اشاره به اینکه مسائل و مشکلات اقتصادی طی سال‌های گذشته فشارهای مضاعفی را بر مردم ایجاد کرد و مردم مطالبات به حقی داشتند، عنوان کرد: دولت آمریکا به دنبال سوء استفاده از این شرایط در جهت ایجاد ناامنی در سطح کشور ما و بروز اغتشاشات بود.

وی افزود: اما دیدیم که مردم ما با بصیرت، هوشیاری و معرفت مثال زدنی خود به پیام مقام معظم رهبری توجه کرده و مسیر خود را از عوامل دشمن و اغتشاشگران جدا کردند و اقدامات وزارت کشور، نیروی انتظامی و شورای امنیت کشور در ایجاد امنیت موجب برهم خوردن نقشه شوم دشمنان و موجب عصبانیت و سردرگمی آنان شد و تحریم‌های جدید ناشی از این اتفاقات است.

داوود محمدی در پایان عنوان کرد: قبل از این نیز نهادهای مردمی همچون سپاه پاسداران، شورای نگهبان و مانند آن مورد تحریم قرار گرفتند اما ملت ایران این تهدیدها را به فرصت مبدل ساخته که امروز در اوج تحریم‌ها توانسته‌ایم در ابعاد مختلف به پیشرفت‌های مثال زدنی دست پیدا کنیم.

انتهای پیام/خ

منبع: فارس

کلیدواژه: نیروی انتظامی تحریم آمریکا وزیر کشور نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۵۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی

با بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا، این کشور آمریکای جنوبی در تلاش برای سرعت بخشیدن به روند فروش نفت خود به ارز دیجیتالی است.   به گزارش ایسنا، وزارت خزانه‌داری آمریکا هفته گذشته، به مشتریان و تامین کنندگان شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا تا ۳۱ مه فرصت داد تا مبادلات مالی خود تحت مجوز عمومی را که تمدید نکرده است، تکمیل کنند. این اقدام، تولید و صادرات نفت را برای ونزوئلا، دشوارتر خواهد کرد زیرا شرکت‌ها برای همکاری با ونزوئلا، باید دست نگه داشته و تک به تک، از دولت آمریکا مجوز دریافت کنند.   شرکت PDVSA از سال میلادی گذشته، به تدریج در حال جابجایی فروش نفت به ارز دیجیتالی یواس‌دی‌تی (USDT) بوده که به تتر هم معروف است و ارزشش به دلار آمریکا مرتبط است و برای حفظ ارزش ثابت، طراحی شده است.   رویترز به نقل از سه منبع آگاه نوشت: شرکت نفتی دولتی PDVSA ونزوئلا به دنبال تسریع استفاده از این ارز دیجیتالی است تا ریسک بلوکه شدن درآمد حاصل از فروش نفت در حساب‌های بانکی خارجی، کاهش پیدا کند.   پدرو تله‌چیا، وزیر نفت ونزوئلا هفته گذشته به رویترز گفته بود ما از ارزهای مختلفی استفاده می‌کنیم و در بعضی از قراردادها، ارزهای دیجیتالی ممکن است شیوه پرداخت مورد ترجیح باشد.   صادرات نفت ونزوئلا در دوران تعلیق موقتی تحریم‌های آمریکا افزایش یافت و در مارس، به حدود ۹۰۰ هزار بشکه در روز رسید که بالاترین میزان در چهار سال گذشته است.   تا پایان سه ماهه اول، شرکت نفتی PDVSA، بسیاری از قراردادهای نفتی نقدی را به مدلی تغییر داد که خواستار پیش پرداخت برای نیمی از ارزش محموله به تتر بود.   این شرکت همچنین از مشتریان جدیدی که به دنبال معاملات نفتی هستند، خواسته است رمزارز در کیف دیجیتالی داشته باشند. به گفته یکی از این منابع آگاه، این الزام حتی در بعضی از قراردادهای قدیمی قید شده که به طور خاص، به وضعیت استفاده از تتر اشاره نکرده بودند.   در اکتبر که واشنگتن، مجوز ۶ ماهه به شرکت‌های بازرگانی و مشتریان شرکت PDVSA برای همکاری با این شرکت نفتی صادر کرد، اکثر آنها برای عمل به الزام مبادلات دیجیتالی، به واسطه‌ها متوسل شدند.   شرکت PDVSA ونزوئلا از سال ۲۰۲۰ که آمریکا، تحریم‌های ثانویه را برای ونزوئلا اعمال کرد، برای فروش نفت خود به خصوص به چین، به واسطه‌ها متکی بوده است.   بر اساس گزارش رویترز، تحلیلگران نفت انتظار دارند حتی اگر واشنگتن، مجوزهای تکی به شرکت‌ها برای فعالیت در ونزوئلا اعطا کند، تولید، صادرات و درآمد نفتی این کشور به زودی، محدود خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • اصولگرایانِ منتقد «گشت ارشاد»، تغییر موضع داده اند؟ /دولت رئیسی همچنان مدافع رویکردهای تند و سلبی در موضوع حجاب
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • بازدارندگی ایران، استیصال غرب
  • بازدارندگی ایران استیصال غرب
  • استقرار 33 هزار نیروی نظامی ناتو در مرزهای روسیه
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی