Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-23@07:58:41 GMT

اجرای استاندارد ۸۵ گانه خودروها تغییری نکرده است

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۵۷۸۲

اجرای استاندارد ۸۵ گانه خودروها تغییری نکرده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، نیره پیروزبخت گفت: براساس استانداردهای اعمال شده برای خودروها، تولید برخی خودروها متوقف شده و حدود دو ماه دیگر تولید سه مدل پراید و پژو ۴۰۵ نیز متوقف می‌شود.

وی اضافه کرد: این استانداردها در بازه زمانی پیش رو برای خودروهای دیگر اعمال می‌شود و تا وقتی که مصوبه شورای عالی استاندارد تغییر نکند در این استانداردها هم هیچ تغییری حاصل نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به این که شرکت‌های دانش بنیان مؤلفه‌های اصلی اقتصاد مقاومتی اند، گفت: طبق هماهنگی‌هایی که با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شده این شرکت‌ها باید به سمت استانداردسازی بروند و در سال ۹۸ سی مورد گواهی محصول دانش بنیان برای این شرکت‌ها صادر شده است.

پیروزبخت با اشاره به همکاری مجلس دهم در خصوص تدوین قوانین مربوطه به استاندارد افزود: ۱۱ قانون و مصوبه در سال ۹۸ در مورد استاندارد توسط مجلس به تصویب رسید که مسئولیت‌های مختلفی را به سازمان ملی استاندارد محول کرد و امیدواریم مجلس یازدهم نیز همین همکاری را با سازمان ملی استاندارد داشته باشد.

وی ادامه داد: تلاش دولت و مجلس برای اعتلای جایگاه استاندارد در کشور بی سابقه بوده و امیدواریم مجلس یازدهم هم همین حساسیت ویژه را نسبت به استاندارد داشته باشد همچنین توجه ویژه رئیس جمهور و معاون اول به استاندارد قابل تقدیر است.

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: در سال قبل، هزار و ۱۷۳ مورد مصوبه مربوط به استاندارد مورد تجدیدنظر قرار گرفته و ۳۳ هزار و ۹۰۰ مورد استاندارد نیز تدوین شده است.

پیروزبخت با اشاره به جایگاه ایران در حوزه استاندارد در عرصه بین المللی افزود: در حال حاضر ایران رتبه بیست و یکم خود در جهان را علی رغم همه تحریم‌ها حفظ کرده و هفت دبیرخانه بین المللی نیز در کشورمان فعال است.

وی اضافه کرد: استانداردهای مربوط به واحدهای خدماتی مختلف تشویقی اند، اما علی رغم این در سال ۹۸ پنج مورد مرکز پیش دبستانی، ۲۱۴ مورد مراکز ارائه مواد خوراکی، ۱۷ مورد سردخانه خوراکی، یک مورد شهربازی، چهار هتل و مراکز خدماتی دیگر استاندارد تشویقی دریافت کردند و در مجموع در سال گذشته تعداد استانداردهای تشویقی برای واحدهای خدماتی ۲۶۹ مورد است.

رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به این که تعداد وسایل تفریحی تحت پوشش سازمان استاندارد ۱۲ هزار و ۴۶۲ مورد است گفت: ۱۸ شرکت بازرسی رعایت استانداردهای مختلف از جانب این شهربازی‌ها را مورد بازرسی و بررسی قرار می‌دهند همچنین در سال گذشته چهار هزار و ۹۰۸ زمین بازی شناسایی شده که از این تعداد ۲۵۰ مورد جمع آوری شده است.

پیروزبخت ادامه داد: از مجموع هزار و ۴۱۲ مورد مرکز شهربازی هم ۳۷۴ مورد جمع آوری شده و ۴۲ واحد نیز به دلیل رعایت نکردن استانداردها پلمپ شده است.

وی با اشاره به رعایت استاندارد در صادرات و واردات محصولات گفت: سال گذشته در این حوزه ۵۴ هزار مورد اظهارنامه دریافت شده که در ۳۵ هزار مورد گواهی انطباق صادر شده است و ۱۲۸ محموله واردشده به کشور نیز نتوانستند گواهی انطباق بگیرند.

رئیس سازمان ملی استاندارد افزود: مدت زمان اعتبار گواهی انطباق نیز برای سهولت در واردات محصولات از یک ماه به سه ماه افزایش یافته است تا به این ترتیب محصولاتی که علی رغم دریافت گواهی انطباق بیش از یک ماه در گمرکات معطل می‌شوند اجازه ورود به کشور پیدا می‌کنند.

پیروزبخت ادامه داد: سازمان ملی استاندارد برای ۱۶ هزار و ۵۰۰ مورد محصولات مختلف نیز گواهی صادراتی برای صادرکنندگان داده است.

وی با تاکید بر این که تنها مرجع صدور گواهی حلال در کشور سازمان ملی استاندارد است، گفت: در برخی موارد دیده شده که بعضی مراکز اقدام به صدور گواهی‌هایی در خصوص غذای حلال می‌کنند که این گواهی‌ها قابل قبول نیستند.

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: برای صدور گواهی حلال زیرساخت علمی و فقهی نیز شکل گرفته و سیاستگذاری‌ها در حال انجام است تا به این ترتیب سهم ایران در بازار حلال جهانی گسترش یابد.

پیروزبخت تاکید کرد: همچنین تقویت و توسعه گردشگری حلال در دست هماهنگی است و از آنجا که صادرات غذای حلال ارزآوری قابل توجهی دارد باید راه صادرات این محصولات هموار شود که از مهمترین اقدامات صورت گرفته در این راستا شکل گیری زیرساخت‌های فقهی این موضوع از طریق تشکیل شورای فق‌ها در قم با هماهنگی شورای نگهبان است.

وی افزود: در برخی موارد دیده شده که از دماسنج‌های غیرپزشکی در این روزها برای سنجش دما استفاده می‌شود که این موضوع با استاندارد مغایرت دارد و باید از دماسنج‌های پزشکی برای این کار استفاده کرد.

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: ونتیلاتورهایی که برای افراد درگیر با بیماری کووید ۱۹ استفاده می‌شود نیز دارای استاندارد ملی است و آزمایشگاه‌ها قابلیت کنترل کیفی این محصولات را دارند.

پیروزبخت افزود: به طور کلی برای همه تجهیزات مرتبط با کرونا از دستگاه‌های حفاظتی تنفسی، پوشاک جراحی و … استانداردهای مختلف، تدوین شده و یا در حال تدوین است.

وی اضافه کرد: الکل ۹۶ درصد نیز مشمول استانداردهای اجباری است که از مجموع ۴۱ واحد شناسایی شده ۳۲ واحد استاندارد دریافت کردند و صدور استاندارد برای سایر واحدها نیز در دست اقدام است.

رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: سال گذشته، ۲۷۱ نمونه الکل مورد آزمایش قرار گرفته که ۳۵ مورد قبول و بقیه رد شد.

پیروزبخت تاکید کرد: استاندارد ماسک جراحی مشخص است، اما برای سایر ماسک‌ها باید استانداردهای لازم تدوین شود همچنین دستکش یکبار مصرف هم استاندارد تشویقی دارد و دو واحد تاکنون موفق به دریافت این استاندارد شدند.

وی با اشاره به تعیین تکلیف ذرت‌های آلوده که چندماهی است در گمرک مانده اند، گفت: در ستاد مقابله با کرونا مقرر شده این ذرت‌ها با نظارت وزارت بهداشت تبدیل به الکل صنعتی شوند.

رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به لزوم تدوین دستورالعمل‌های لازم برای تبدیل خودروی بنزینی به گازسوز افزود: تدوین این استانداردها به سادگی نیست و، چون در دنیا نمونه این عمل انجام نمی‌شود یک فرایند پیچیده برای تدوین استانداردهای لازم باید مورد توجه قرار گیرد.

در این نشست خبری احد محمدی لیواری، سرپرست واحد معاونت اندازه شناسی سازمان ملی استاندارد با اشاره به اینکه ۹۰ درصد در آمد ناخالص داخلی کشورهای تحت تأثیر زیر ساخت‌های استاندارد و اندازه گیری‌های قرار دارد، گفت: در حال حاضر آزمون باسکول‌های سنگین در ۱۵ هزاز و ۶۰۷ مورد انجام شده و در خصوص ترازوهای سبک هم ۲۴۹ هزار مورد واحد مورد آزمون قرار گرفتند همچنین ۱۰۹ هزار نازل سوخت و ۲ هزار و ۸۰۰ نازل سی ان جی تحت آزمون‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفتند.

وی افزود: در حوزه ترازوهای سبک بزرگترین مشکل مقاومت برخی کسبه است که اجازه نمی‌دهند ترازوهای مورد استفاده شأن تحت آزمون قرار گیرد و ما از مردم می‌خواهیم از مراکزی خرید کنند که ترازوهای آن‌ها علامت‌های آزمون‌های دوره‌ای داشته باشد.

کد خبر 4934498

منبع: مهر

کلیدواژه: نیره پیروزبخت سازمان ملی استاندارد ایران صنعت خودروسازی ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت بورس قیمت دلار سهام عدالت بانک مرکزی ایران قیمت نفت حسین مدرس خیابانی وزارت جهاد کشاورزی تولید نفت قیمت سکه بهار آزادی بازار خودرو قیمت خودرو مرکز مدیریت راه های کشور گواهی انطباق سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۵۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۷ فقره استاندارد ملی در سال ۱۴۰۲ تدوین، تجدید نظر و بازنگری شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،حیدریان با اشاره به اینکه سازمان ملی استاندارد ایران به عنوان تنها مرجع رسمی و متولی قانونی در کشور مسئولیت تدوین و نشر استانداردها را بر عهده دارد، بیان کرد: ۲۴۷ فقره استاندارد ملی درسال ۱۴۰۲توسط کارشناسان استاندارد تدوین، تجدید نظر و بازنگری شده و به عنوان سند ملی در پورتال اداره کل و پورتال سازمان ملی استاندارد ایران در دسترس عموم قرار گرفته است.

وی افزود: استانداردهای تدوین و تجدید نظر شده در زمینه‌های خدمات، فناوری اطلاعات، اندازه شناسی، اوزان و مقیاسها، مدیریت کیفیت انجام گرفته است.

حیدریان افزود: بررسی استانداردهایی که پنج سال از تدوین آن‌ها گذشته است از وظایف سازمان ملی استاندارد ایران است و بازنگری آن‌ها به طور مداوم انجام می‌گیرد و بر همین اساس و طبق برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۲، بازنگری ۲۰۰ استاندارد ملی در دستور کار این اداره کل قرار داشت که با تلاش کارشناسان در سال ۱۴۰۲ با انجام ۲۴۷ مورد بازنگری شاهد تحقق ۱۱۸ درصدی در این حوزه بودیم.

حیدریان با اشاره به اینکه هدف از تدوین و بازنگری استانداردهای ملی به‌روزرسانی و ارتقا کیفیت استانداردهای ملی مطابق با نیازهای جامعه می‌باشد خاطر نشان کرد: بازنگری‌های انجام شده در زمینه‌هایی همچون پوشاک و فرآورده های نساجی و الیاف، خوراک و فرآورده های کشاورزی، بیولوژی و میکروبیولوژی، صنایع شیمیایی، صنایع پلیمر و بسته بندی می‌باشد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898272

دیگر خبرها

  • ۲۴۷ فقره استاندارد ملی در سال ۱۴۰۲ تدوین، تجدید نظر و بازنگری شد
  • خبر مدیرعامل تامین‌اجتماعی درباره سن بازنشستگی/ متوسط سن بازنشستگی چه تغییری کرد؟
  • استانداردهای خودرویی کشور ۱۲۰ گانه شد
  • آغاز طرح جهادی خدمات رسانی در مناطق هشت گانه شهرداری
  • اجرای طرح نظارت و کنترل از بیش از هزار جایگاه عرضه سوخت
  • اجرای ۴۲۰ برنامه در هفته فرهنگی اصفهان
  • اجرای ۳۵۰ برنامه در هفته فرهنگی اصفهان
  • خبر مهم درباره قطع سهمیه‌ بنزین برخی خودروها
  • سهمیه بنزین این خودروها قطع شد/ جزییات تازه از حذف کارت سوخت رانندگان
  • تداوم اجرای طرح نور در اصفهان / این طرح در اماکن عمومی، واحدهای صنفی و خودروها اجرا می‌شود