Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-23@10:29:45 GMT

بازگشت جهان به مدار زندگی عادی

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۵۹۸۲

بازگشت جهان به مدار زندگی عادی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری؛ کرونا، ‌همچنان میهمان ناخوانده دنیاست اما کشورها، ناچار به بازگشت به زندگی عادی هستند. از بازگشایی مدارس در انگلیس گرفته تا دعوت از توریست‌ها برای سفر به اسپانیا و یونان، و از لغو حالت فوق‌العاده در ژاپن گرفته تا برقراری پروازهای داخلی در هند، کشورها خود را برای زندگی عادی در تنگنای کرونا آماده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورها در حالی محدودیت‌های سفت و سخت برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا را کاهش می‌دهند که در نقاطی مانند برزیل و روسیه، آمار مبتلایان همچنان در حال افزایش است. آمار جهانی مبتلایان هم از 5.5میلیون نفر عبور کرده و به 5میلیون و 522هزار و 675هزار نفر رسیده و بیش از 435هزار نفر جان خود را به‌خاطر بیماری کووید-19 از دست داده‌اند. با این حال کشورهایی که از اوج همه‌گیری عبور کرده‌اند، ناچار از نجات اقتصاد ملی‌شان، ذره‌ذره محدودیت‌ها را کمتر کرده‌اند و در حال لغو مقررات محدودکننده بیشتر هستند. در این میان، اسپانیا که یکی از بدترین بحران‌های کرونا در سراسر جهان را داشت، اعلام کرده که از ابتدای ‌ماه جولای (11خرداد) دوباره از توریست‌های خارجی میزبانی خواهد کرد. به این معنا که پرواز‌های خارجی به مقصد اسپانیا از سر گرفته خواهند شد. بحران کرونا، ضربه سنگینی به بخش گردشگری اسپانیا زده و این تصمیم، با هدف نجات گردشگری در این کشور گرفته شده است. اسپانیا یکی از کانون‌های بحران در اروپا بود و تمام این کشور، برای مدتی طولانی در قرنطینه بود. با کاهش محدودیت‌ها، خیابان‌ها دوباره در این کشور شلوغ شده و برخی مدارس در شمال این کشور بازگشایی شده‌اند.

در یونان هم دولت همزمان با اجازه فعالیت مجدد به کافه‌ها و رستوران‌ها، جزایر و بنادر این کشور را به روی گردشگران باز کرده است. در ایتالیا، نخستین کانون بحران در اروپا، باشگاه‌ها و استخرها بازگشایی شده‌اند. در جمهوری چک هم، همزمان با ورود به مرحله آخر گشایش‌ها، علاوه بر رستوران‌ها و کافه‌ها و باغ‌وحش‌ها، درهای مدارس ابتدایی به روی دانش‌آموزان باز شد.

در هند نیز دیروز همزمان با ثبت آمار بی‌سابقه 7هزار مبتلای جدید، پروازهای داخلی با اصرار دولت از سر گرفته شد. به گزارش گاردین، این تصمیم دولت با وجود انتقادهای دولت‌های ایالتی گرفته شده است. 2‌ماه تعطیلی پروازهای داخلی، صنعت هوانوردی داخلی هند را در آستانه فروپاشی کامل قرار داده بود و این تصمیم برای نجات این بخش از اقتصاد هند گرفته شده است.

دیروز همچنین دولت ژاپن رسما اعلام کرد که شرایط اضطراری ملی را لغو می‌کند. گشایش‌ها در این کشور از 2هفته پیش شروع شده بود اما همچنان در برخی مقررات محدودیت‌ها به‌شدت اعمال می‌شد. دیروز شینزو آبه اعلام کرد که با برداشتن شرایط فوق‌العاده، زندگی در توکیو به حالت عادی بازخواهد گشت.

در آن‌سوی دنیا، آمریکا همزمان با کاهش محدودیت‌های داخلی، ورود هواپیماها از مبدأ برزیل به این کشور را ممنوع کرده است. به گزارش نیویورک‌تایمز، دولت آمریکا این تصمیم را در پی شدت‌گرفتن بحران ابتلا به کرونا در برزیل گرفته است. کرونا، در بزرگ‌ترین اقتصاد آمریکای لاتین بیداد می‌کند و این کشور با بیش از 365هزار مبتلا و نزدیک به 23هزار قربانی، بعد از آمریکا بدترین شرایط را در سراسر دنیا دارد. بیمارستان‌ها در این کشور از شدت بستری بیماران کووید-19 در حال انفجار هستند و شهرداران و دولت‌های محلی، درخواست کمک فوری دارند.

آمریکا هم تا چندهفته پیش شرایط بسیار بدی داشت با این حال ایالت‌ها در این کشور برخی گشایش‌ها را اعمال کرده‌اند. دولت فدرال دستورالعملی 60صفحه‌ای به ایالت‌ها داده که بر اساس آن، رستوران‌ها، ‌آرایشگاه‌ها، مکان‌های ورزشی روباز، ساحل‌ها، استخرها و محیط‌های کاری بازگشایی شده‌اند. حتی نیویورک هم که بدترین بحران را در آمریکا داشت، ممنوعیت تجمع‌های 10نفره را برداشته است. با این حال، مسئله مهم در این کشور، بازگشایی مدارس است. ترامپ، اصرار دارد که مدارس هرچه زودتر باز شوند اما کارشناسان هشدار داده‌اند که شرایط برای بازگشایی مدارس مهیا نیست.

در انگلیس هم بازگشایی مدارس یکی از مسائل پرچالشی است که دولت بوریس جانسون با آن مواجه است. به گزارش بی‌بی‌سی، اتحادیه‌های معلمان با تصمیم دولت مخالف هستند اما بوریس جانسون دیروز اعلام کرد بازگشایی مدارس طبق برنامه از اول ژوئن (هفته آینده) شروع خواهد شد. بر اساس طرح دولت، قرار است مدارس در چند فاز بازگشایی شوند و در ابتدا، مدارس ابتدایی باز خواهند شد. انگلیس طرحی 3مرحله‌ای برای کاهش کلی محدودیت‌ها در این کشور دارد که بازگشایی مدارس، فاز دوم آن است.

پیش از بریتانیا، این استرالیا بود که دیروز مدارس را بازگشایی کرد. براساس تصمیم دولت استرالیا، بیش از یک‌میلیون دانش‌آموز به مدارس دولتی و خصوصی بازگشتند. استرالیا از هفته‌ها پیش با بازگشایی ساحل‌ها در این کشور محدودیت‌ها را کاهش داد. والدین در این کشور، همچنان این فرصت را دارند تا دورکاری کنند.

کشورها در حالی برای بازگشایی برنامه‌ریزی می‌کنند که انتشار خبر ابتلای بیش از 100مورد جدید به کرونا در پی برگزاری مراسم در یک کلیسا در فرانکفورت، تردیدها درباره لغو محدودیت‌ها را بیشتر کرده است. به گزارش وال‌استریت، مراسم مذهبی در این کلیسا بعد از کاهش محدودیت‌ها برگزار شده اما وجود یک مورد آلوده، باعث شده که 107نفر دیگر هم به ویروس کووید-19 مبتلا شوند.

     اسپانیا اعلام کرده که از ابتدای ‌ماه جولای (11خرداد) دوباره از توریست‌های خارجی میزبانی خواهد کرد. در یونان هم دولت همزمان با اجازه فعالیت مجدد به کافه‌ها و رستوران‌ها، جزایر و بنادر این کشور را به روی گردشگران باز کرده است. در ایتالیا، کانون بحران در اروپا، باشگاه ها و استخرها بازگشایی شده‌اند. در جمهوری چک هم، همزمان با ورود به مرحله آخر گشایش‌ها، علاوه بر رستوران‌ها و کافه‌ها و باغ‌وحش‌ها، درهای مدارس ابتدایی به روی دانش‌آموزان باز شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: جهان قرنطینه ویروس کرونا کرونا بازگشایی شده اند بازگشایی مدارس محدودیت ها رستوران ها کافه ها گشایش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۵۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه حداد عادل به ایجاد کنندگان مدارس غیردولتی: حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی امروز در جمع مدیران مدارس غیردولتی و هیئت امنایی با اشاره به اینکه برخی مدارس غیردولتی را مفید و برخی مضر می‌دانند، اظهار کرد: اگر مؤسس مدرسه غیردولتی مدرسه ایجاد کند و به دنبال ایجاد بنگاه اقتصادی و فروش کالا باشد و به فکر کشور نباشد، این مسئله با عدالت آموزشی هماهنگ نیست.

بنابر روایت تسنیم، وی افزود: اگر هدف از تاسیس مدرسه غیردولتی، آموزش فرزندان کشور مستقل از سطح اقتصادی و طبقاتی آن‌ها باشد در آن صورت مدارس غیردولتی می‌توانند در پیشرفت کشور و عدالت آموزشی مؤثر باشند.

رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی بیان کرد: برخی خانواده‌ها امکانات مالی دارند و می‌خواهند هزینه تحصیل فرزندشان را تامین کنند؛ این به معنای صرفه‌جویی است و آموزش وپرورش می‌تواند هزینه آن را صرف دانش‌آموزان دیگر کند.

حداد عادل بیان کرد: افرادی که مدرسه غیردولتی ایجاد می‌کنند حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانند و برای این نظام نیرو تربیت کنیم، جاده‌صاف کن عده‌ای نباشیم که با پول و مالیات این کشور درس می‌خوانند، اما به خارج رفته و در خدمت سایرین هستند.

وی افزود: در تهران چندین مدرسه غیردولتی دارم و ۲۴ مدرسه در محروم‌ترین مناطق بلوچستان با ۳ هزار دانش‌آموز دارم، آبان ماه یک هفته با این دانش‌آموزان و والدین در ارتباط بودم و از استعداد دانش‌آموزان حیرت زده شدم.

‌وی مطرح کرد: اگر توانستیم در مدارس غیردولتی بیشتر خدمت کنیم بیشتر خوشحال باشیم که توانستیم نیروی کارآمدتر تربیت کنیم.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897884

دیگر خبرها

  • محیط زیست روی مدار "رهاورد"
  • شادترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۴؛ رتبه ایران و افغانستان چند است؟
  • روند عادی توزیع شیر در استان چهارمحال و بختیاری در حال انجام است
  • بازگشت واحد‌های بخار نیروگاه طرشت به مدار تولید
  • اجرای نهضت ملی سواد سلامت آموزی در مدارس ۱۰ استان کشور
  • توصیه حداد عادل به ایجاد کنندگان مدارس غیردولتی: حساب خود را از نظام و دولت جدا ندانید
  • بازگشت به زندگی خانم ۶۸ ساله در شهرکرد
  • انگلیس در مدار استاندارد‌های دوگانه
  • افشاگری علیرضابیگی درباره علت بازگشت گشت ارشاد /احمدی نژاد مخالف بود، احمدی مقدم اصرار می کرد /پای رئیسی در میان است؟
  • توضیح رئیس شورای اطلاع‌رسانی درباره بازگشت گشت ارشاد