Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه فرهنگیان یا به عبارتی تربیت‌معلم جایگاهی والا دارد و یک دانشجو نباید به‌ غیر از مسائل درسی و مرتبط با معلمی‌اش دغدغه‌ای داشته باشد

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد در مراسمی جمعی از دانشجویان دغدغه‌ها و مطالبه گر دانشگاه فرهنگیان با محمدرضا دشتی اردکانی نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی دیدار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه علی خیراندیش با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر جدی گرفتن و در اولویت قرار گرفتن آموزش‌وپرورش و مسائل مربوط به آن خواستار توجه هرچه بیشتر به جایگاه اساسی و بنیادین آموزش‌وپرورش گردید.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان یزد، افزود: متأسفانه باکم کاری‌های صورت گرفته کمتر از ۱۰ درصد سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش که قلب تپندهٔ این وزارتخانهٔ انسان‌ساز است به مرحلهٔ اجرا درآمده است.

لزوم تحول در نظام آوپ با توجه به منسوخ بودن و وارداتی بودن نظام تربیتی کشور نیز ورود قاطع مجلس در راستای نظارت بر عملکرد مسئولین آموزش‌وپرورش از دیگر نکاتی بود که خیراندیش به توضیح آن‌ها پرداخت.

در ادامهٔ جلسه محمدامین پور قیومی اردکانی افزود: متأسفانه نگاه سرمایه‌ای و هزینه‌بر بودن دولت به آموزش‌وپرورش و دانشگاه فرهنگیان در امر خطیر تربیت‌معلم خلل وارد کرده است.

معاون گفتمان سازی و مطالبه گری بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان یزد گفت: ازجمله مسائلی که مجلس باید به‌طور قانع به حل‌وفصل آن بپرداز: عدم اعطای مجوز استخدام هیئت‌علمی کارآمد و متعهد، عدم تخصیص سرانهٔ غذایی و رفاهی مصوب وزارت علوم به دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان، کسر ناعادلانهٔ ۴۵ درصدی از حقوق نو معلمان، دست‌درازی دانشگاه پیام نور به دانشگاه فرهنگیان.

وی افزود: متأسفانه پردیس شهیدان پاک‌نژاد، به‌جامانده از رژیم شاهنشاهی دارای ساختمانی مستهلک و قدیمی بوده و از محدودیت فضای آموزشی نیز رنج می‌برد و نیاز به توجه جدی مسئولین امر داردومرکز حضرت فاطمه الزهرا یزد نیز در حاشیهٔ شهر یزد (منطقهٔ حسن‌آباد) و در یک مرکزی باقابلیت‌های مدرسه‌ای و نه دانشگاهی به حیات خود ادامه می‌دهد.

وی ادامه داد: علی‌رغم مصوبهٔ سال گذشتهٔ هیئت‌امنای دانشگاه فرهنگیان استان به ریاست استاندار، مبنی بر جابه‌جایی پردیس فوق به یک مرکز دانشگاهی مساعد، تغییری در موقعیت جغرافیایی پردیس حضرت فاطمه زهرا یزد به وجود نیامده است.

از دیگر مسائلی که در این جلسه توسط دانشجو معلمان مطرح شد، اهمیت جایگاه معلم در کلام امام و رهبری، در رأس نبودن آموزش‌وپرورش علی‌رغم تأکیدات رهبری، مسئلهٔ خرید خدمات آموزشی و معلمان خرید خدمات و نیز توضیح وضعیت پردیس حضرت فاطمه الزهرا و مشکلات و مسائل مربوط به آن بود همچنین گوشه‌ای از کم‌کاری‌های صورت گرفته‌شده در حق آموزش‌وپرورش و دانشگاه فرهنگیان را یادآور شده و خواستار رسیدگی به آن‌ها گردیدند.

در پایان این جلسه، محمدرضا دشتی اردکانی با اشاره به اهمیت جایگاه والای معلم و آموزش‌وپرورش، اظهار داشت:  معلم یعنی عشق ، فداکار، متعد و درست‌کار اگر بخواهیم مملکتمان درراه درست خود حرکت کند باید اهمیت آموزش و پروش را بپذیریم و آن را مدنظر داشته و بدان عمل کنیم.

منتخب مردم اردکان در مجلس یازدهم شورای اسلامی گفت: دانشگاه فرهنگیان یا به عبارتی تربیت‌معلم جایگاهی والا دارد و یک دانشجو نباید به‌ غیر از مسائل درسی و مرتبط با معلمی‌اش دغدغه‌ای داشته باشد، تمام فکر و ذکرش باید تقویت خودش باشد تا بتواند در آینده‌ای نزدیک مسئولیت خطیر معلمی خود را به‌خوبی به مرحلهٔ اجرا درآورد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشجو معلمان یزد مقام معظم رهبری دانشگاه فرهنگیان آموزش وپرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۶۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش

شاهرخ فرهادی در اعتماد نوشت: در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی دو دانشگاه وابسته به آموزش و پرورش هستند که وظیفه تأمین، تربیت و توانمند‌سازی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش را به عهده دارند. دانشجویان این دانشگاه‌ها، جوانان با استعدادی هستند که با علاقه و شور و شوق پس از کسب رتبه علمی در کنکور سراسری و پذیرفته شدن در مصاحبه‌های عمومی و تخصصی با سپردن تعهد خدمت ۸ ساله به آموزش و پرورش در این دانشگاه‌ها مشغول به تحصیل شده و به استخدام آزمایشی وزارت آموزش و پرورش در آمده‌اند.

این روز‌ها آرامش روانی این دانشجویان به جهت کسر مقرری ماه اول از حقوق ناچیز آن‌ها به‌هم ریخته است. وزارت آموزش و پرورش در یک عمل نه چندان قانونی مبلغ ۱۰ میلیون تومان طی دو ماه تحت عنوان مقرری ماه از حقوق فروردین آن‌ها کسر کرده که این موضوع به استناد مواد ۷۲، ۱۰۰ و تبصره ۵ ماده ۱۳۷ قانون استخدام کشوری خلاف مقررات است، زیرا ماده ۷۲ و تبصره ۵ ماده ۱۳۷ به صراحت اعلام می‌کند دستگاه‌های مشمول این قانون مکلفند حقوق اولین ماه کسانی را که دوره آزمایشی را طی کرده و به استخدام رسمی پذیرفته می‌شوند را کسر نمایند، در حالی که این دانشجویان در استخدام آزمایشی بوده و هنوز رسمی نشده‌اند.

موضوع دیگر این است که دانشگاه فرهنگیان سال‌هاست در لوای بی‌تفاوتی دستگاه‌های نظارتی دست در جیب دانشجو معلمان کرده و با همکاری وزارت آموزش و پرورش ماهانه ۴۵ درصد از حقوق دانشجویان خوابگاهی و ۲۵ درصد از دانشجویان غیر خوابگاهی یا به اصطلاح ترددی در ازای هزینه خوابگاه و شبانه‌روزی به استناد مصوبه هیئت امنا برداشت می‌کند و این بدین معناست که در سال جاری یک دانشجوی ترددی مبلغ دو و نیم میلیون تومان بابت صرف چند وعده ناهار در طول یک ماه پرداخت می‌کند. حال کیفیت ناهار چگونه است یا دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها چه مبلغ اندکی پرداخت می‌کنند، بماند.

آموزش و پرورش پس از گذشت ۶ ماه از صدور رای وحدت رویه شماره ۹۱۲۶ مورخ ۲۵/۷/۱۴۰۲ دیوان عدالت اداری مبنی بر لغو کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان، با امضای وزیر اقدام به صدور بخشنامه‌ای در این خصوص به شماره ۱۴۰/۱۴۰ مورخ ۲۷/۱/۱۴۰۳ نموده که دانشگاه فرهنگیان با تحت فشار قرار دادن وزیر مانع ارسال بخشنامه به استان‌ها و دیگر دوایر ذی‌ربط شده است.

حال در اذهان عمومی این سؤال‌ها ایجاد شده، دانشگاه فرهنگیان که خود زیر‌مجموعه این وزارت است، چگونه بر سر وزارت آموزش و پرورش سایه افکنده و وزیر را در تصمیمات گرفته شده مردد کرده است. وزیر آموزش و پرورش چگونه پس از مطالعه و امضای بخشنامه راضی به عدم ارسال بخشنامه شده است؟ چه جریانی این وزارتخانه را راهبری می‌کند که بالاترین مقام آن پس از تصمیم، از حقوق قانونی ذی‌نفعان منصرف می‌شود. جا دارد دستگاه‌های نظارتی اعم از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و دیوان عدالت اداری موضوع را بررسی و از تضییع حقوق دانشجو معلمان ممانعت به عمل آورند.

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • راه جبران ناترازی نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش چیست؟
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند
  • امکان تغییر دانشگاه برای پذیرفته شدگان فرهنگیان وجود دارد؟ 
  • میزان افزایش حقوق فرهنگیان و استخدام معلم جدید در ۱۴۰۳
  • برنامه‌های گرامیداشت مقام معلم در شهرستان زارچ
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش
  • کسب جایگاه سوم آموزش وپرورش لرستان در اعزام فرهنگیان به راهیان نور درسال ۱۴۰۲