Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به متفاوت بودن دوران پساکرونا، گفت: درنگاه آینده پژوهان باید برای دوران بعد از کرونا برنامه داشته باشیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در نشستی که با استادان علوم ارتباطات با موضوع برسی مسائل مختلف در دوران پساکرونا برگزار شد، گفت: درنگاه آینده پژوهان درباره آنچه در دوران پساکرونا رخ خواهد داد اتفاق نظری وجود ندارد و دیدگاه‌های متفاوتی در این باره وجود دارد، اما در یک موضوعی که اتفاق نظر وجود دارد این است که دوران بعد از کرونا متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه افزود: این متفاوت بودن این ضرورت را ایجاد می‌کند که ما فضای پساکرونا را بشناسیم و بدانیم چگونه باید با آن برخورد کنیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: در ماه‌های اخیر چند مسئله اساسی در بحث اطلاع‌رسانی داشتیم که کشور را درگیر خودش کرد. ما باید بررسی کنیم که این روند را چگونه باید ارزیابی کرد و چه سیاست‌هایی را برای مواجه با این فضا داریم.

وی در ادامه افزود: اطلاع رسانی و رسانه با مفهوم اعتماد عجین شده است، ما باید ببینیم برای افزایش مفهوم اعتماد و ایجاد سرمایه در این بخش چه راهکار‌هایی وجود دارد و برای الگوی تاثیرگذاری رسانه چه پیشنهادی وجود دارد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به همراهی مردم برای مقابله با کرونا، گفت: گاهی گلایه می‌شود چرا به مردم که در بحث کرونا همراهی کردند تا بار نظام سلامت بیش از آنچه هست سنگین‌تر نشود آنچنان که باید در این حوزه توجه نمی‌شود، ما باید ببینیم آیا الگوی مناسبی برای این مسائل می‌توانیم داشته باشیم، با توجه به اینکه رفتار اجتماعی تسهیل گر و اثربخش برای حوزه‌های مختلف است.

حجت‌الاسلام مصطفی رستمی گفت: اکنون سوالی که وجود دارد این است که آیا اصلا در تغییر رفتار مردم در بحران و دوران کرونا موفق بوده‌ایم؟ آیا تغییر رفتار مردم ناشی از ترس بوده که از کرونا ایجاد شده یا حوزه رسانه موفق به تغییر رفتار مردم شده است.

وی در خاتمه با اشاره به استفاده بیشتر مردم از فضای مجازی در دوران شیوع کرونا گفت: ما باید ببینیم ورود اقشار مختلف جامعه به فضای مجازی چه تاثیری خواهد داشت. باید بببنیم به ابعاد مختلف اینکه الان همه را به حضور در فضای مجازی سوق داده‌ایم توجه شده، آیا به آورده و تهدیداتی که در این حوزه هست، توجه شده است؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پساکرونا اساتید ارتباطات حجت الاسلام رستمی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها دوران پساکرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۶۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزامات و برنامه زمانبندی تشکیل مرکز ملی داده‌های زیارت بررسی شد

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، سه‌شنبه ۴ اردیبهشت با حضور حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد، جلسه بررسی و تحلیل تشکیل مرکز داده‌های زیارت در محل سالن شهید باهنر استانداری برگزار شد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: با توجه به اهمیت مسئله زائر و زیارت و ضرورت سیاست‌گذاری‌ و راهبری دقیق و هوشمندانه، لازم است که در زمینه حکمرانی توجه و اهتمام بیشتری به مسئله زیارت داشته باشیم.

وی بیان کرد: در دولت سیزدهم، ۵ جلسه از کارگروه ملی زیارت برگزار شده است که یکی از مصوبات، تشکیل مرکز ملی داده‌ها توسط پژوهشکده زیارت دانشگاه فردوسی بود.

گنابادی‌نژاد افزود: مصوبات کارگروه ملی زیارت به منزله مصوبات هیات وزیران است و این فرصت خوبی است تا بتوانیم جریان خدمت‌رسانی به زائران را به صورت کمی و کیفی ارتقا بدهیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: جمع‌آوری اطلاعات آماری، بخشی از هدف راه‌اندازی مرکز داده‌های‌ زیارت است، ما به دنبال جمع‌آوری و ثبت همه اطلاعات و تحلیل‌های آماری مربوط به زیارت هستیم تا بتوانیم گزارش، تحلیل و طراحی متناسبی برای مسائل مختلف زیارت داشته باشیم.

وی متذکر شد: همکاری تمامی دستگاه‌های مرتبط توام با نگاه فعالانه و مبتکرانه و مدیریت و پیگیری جدی با یک برنامه زمانبندی توسط پژوهشکده زیارت از اولویت‌های فعال شدن مرکز داده‌های زیارت است.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • همه تاریخ خوان باشیم و تاریخ را بدانیم
  • مسئولان قضائی عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستند
  • توضیحات اژه‌ای درباره معاون اول قوه قضاییه
  • تک‌صدایی در لرستان نباید داشته باشیم/ هدف‌گذاری برای سفر دوم دولت
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • الزامات و برنامه زمانبندی تشکیل مرکز ملی داده‌های زیارت بررسی شد
  • نظر دولت درباره تعطیلات آخر هفته؛ پنجشنبه یا شنبه‌ها؟
  • آخرین تصمیمات درباره افزایش تعطیلات آخر هفته