Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، بحث انتقال آب سد ماملو و تخصیص حقابه آن به دیار ۱۵ خرداد از جمله مسائل مهّم این منطقه به شمار می‌رود که پس از اقدامات مختلف، بحث احداث شبکه آبرسانی سد ماملو به پیشوا با حضور استاندار تهران در سال گذشته کلید خورد که به گفته مسئولان قرار بود حداکثر تا اواخر اردیبهشت‌ماه سال جاری این خواسته به‌حق مردم پیشوا به تحقق بپیوندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین عباسی افزود: بحث حقابه سد ماملو در گذشته به پیشوا در استان تهران اختصاص نیافته بود که با پیگیری‌ها و اقدامات لازم این کار انجام شد.

وی تصریح کرد: بحث انتقال آب سد ماملو به پیشوا و احداث شبکه انتقال آن در سال گذشته کلید خورد و  دست اجرا است.

فرماندار شهرستان پیشوا گفت: در آذرماه اعلام شد آب سدماملو تا اواخر اردیبهشت سال جاری به پیشوا می‌رسد در حالی که در آن زمان بحث ویروس کرونا در کشور مطرح نبود.

عباسی بیان کرد: شیوع بیماری و تعطیلی کارخانه‌ها باعث ایجاد وقفه در تحقق این خواسته مردم شهرستان پیشوا شد، اما کار در حال انجام است و امیدواریم به زودی این وعده محقق شود.

وی در خصوص زمان تحقق این خواسته مردم پیشوا مقدس خاطرنشان کرد: همه تلاش خود را انجام می‌دهیم و پیگیر هستیم تا قبل از تابستان این امر تحقق پیدا کند و امیدواریم با تکمیل شبکه انتقال آب، به‌زودی این خواسته مردم شهرستان پیشوا تحقق پیدا کند.

کد خبر 515111 برچسب‌ها كرونا در ايران تهران استان تهران سد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران تهران استان تهران سد انتقال آب سد ماملو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۶۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبرها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر

اکبر مهری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح ایستگاه‌های پمپاژ «جایدر» و «چم مهر» شهرستان پلدختر نیاز است.

وی تأکید کرد: تکمیل شبکه آبیاری «جایدر» و ایستگاه پمپاژ «چم مهر» از مصوبات سفر اول رئیس‌جمهور به استان لرستان بود.

مدیر منابع آب پلدختر، افزود: در این سفر به‌طورکلی مبلغ ۱۰۰ میلیارد به ترتیب ۵۰ میلیارد تومان توسط سازمان برنامه‌وبودجه کشور، ۲۰ میلیارد تومان توسط وزارت نفت و مبلغ ۳۰ میلیارد تومان وزارت نیرو و اعتبارات استانی به نسبت مساوی در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برای شبه آبیاری ایستگاه «جایدر» اختصاص یافت.

تشریح آخرین وضعیت ایستگاه پمپاژ «جایدر»

مهری، بیان داشت: پروژه ایستگاه پمپاژ «جایدر» با ۱۲۱.۱۳ میلیارد تومان از سازمان برنامه‌وبودجه و ۱۰ میلیارد تومان اعتبار استانی در مجموع با تخصیص ۱۳۱.۱ میلیارد تومان و با پیشرفت فیزیکی ۷۹.۵ در حال تکمیل و بهره‌برداری است.

وی ادامه داد: در حال حاضر از هزار ۹۰۰ هکتار شبکه ایستگاه پمپاژ «جایدر» مقدار هزار و ۵۰۰ هکتار شبکه با ۹۵ درصد پیشرفت ساختمانی و تجهیزاتی برقی و مکانیکی ایستگاه اصلی احداث شده است.

مدیر منابع آب پلدختر، عنوان کرد: ایستگاه فرعی یک این پمپاژ نیز ۱۰۰ درصد و ایستگاه فرعی پنج و چهار آن ۸۰ درصد پیشرفت دارند که در مجموع هزار و ۵۰۰ هکتار شبکه امکان بهره‌برداری موقت توسط زارعین را دارد.

مهری، گفت: عملیات باقیمانده پمپاژ «جایدر» شامل تکمیل شبکه‌ها و ایستگاه‌های فرعی است که تکمیل آن نیازمند ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار است.

آخرین خبرها از ایستگاه پمپاژ «چم مهر»

وی به شرح مصوبه ایستگاه پمپاژ «چم مهر» پلدختر اشاره کرد و افزود: مبلغ ۲۰ میلیارد تومان برای تکمیل این ایستگاه توسط سازمان برنامه‌وبودجه کشور در سال ۱۴۰۱ اختصاص یافت.

مدیر منابع آب پلدختر، بیان داشت: عملیات اجرایی ایستگاه پمپاژ «چم مهر» با تخصیص ۱۷.۸ میلیارد تومان از اعتبارات سفر اول رئیس‌جمهور به لرستان توسط سازمان برنامه‌وبودجه دارای ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی است که اتاق پمپاژ آن تکمیل و تجهیزات برقی و مکانیکی نیز در حال نصب است.

مهری، به اقدامات صورت‌گرفته پمپاژ «چم مهر» اشاره کرد و افزود: خط برق تا محل ایستگاه پمپاژ اصلی به طور کامل اجرا، خط پمپاژ و شبکه اصلی آبیاری و زهکشی به طول چهار کیلومتر برای ۶۵۰ هکتار نیز انجام شده است.

وی افزود: ساخت مجدد ایستگاه پمپاژ آسیب‌دیده از سیل «چم مهر» شامل ساختمان و خرید تجهیزات برقی و مکانیکی با پیشرفت ۷۵ درصد شامل عملیات قسمت بتن‌آرمه ساختمان، تهیه و نصب سوله ساختمانی، تهیه پمپ‌ها و ساخت تابلوهای برق به طور کامل و تهیه بخش عمده‌ای از کابل‌ها از اقدام‌های انجام شده برای راه‌اندازی این ایستگاه است.

مدیر منابع آب پلدختر، تصریح کرد: انجام بخشی از سازه آبگیر و فعالیت برای انجام کامل آن، تهیه شیرآلات و اتصالات موردنیاز، اجرای یک کیلومتر خط فولادی ابتدای خط پمپاژ نیز از دیگر اقدامات برای تکمیل و راه‌اندازی پمپاژ «چم مهر» است.

مهری، گفت: عملیات باقیمانده ایستگاه «چم مهر» شامل تکمیل خط انتقال به طول ۳۰۰ متر، نصب و راه‌اندازی الکتروپمپ‌ها و تکمیل حوضچه شیرآلات شبکه اصلی است که در این راستا مبلغ ۷۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

کد خبر 6086529

دیگر خبرها

  • دنبال تحقق خواسته هواداران تراکتور هستیم
  • MEC چیست و از کی در ایران است؟
  • آخرین خبر‌ها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر
  • پیگیری مهم‌ترین خواسته تهرانی ها | آن ۷۹۲ واگن چینی کی به متروی تهران می رسد؟
  • خبرگزاری مهر خلاء رسانه ای در شهرستان های تهران را پر کرده است
  • پیاده روی به مناسبت هفته سلامت در پیشوا
  • آخرین خبرها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر
  • افزایش ده برابری هوشمند سازی شبکه برق شیراز
  • قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است
  • تحقق شعار سال در گروی نقش آفرینی کارگران و کارفرمایان