Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت کریتیو داینستیکس طیف وسیعی از نانوذرات پلی‌اسید لاکتیک گلیکولیک‌اسید (PLGA) را برای استفاده در حوزه‌های زیستی و پزشکی تولید و به بازار عرضه کرده است. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، بعد از سال‌های تجربه در حوزه داروسازی و علوم ‌زیستی، شرکت کریتیو داینستیکس (Creative Diagnostics) نانوذرات PLGA را در ابعاد مختلف از ۱۰۰ تا ۵۰۰ نانومتر تولید و به بازار عرضه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نانوذرات از ابعاد کاملا یکنواختی برخوردار بوده و نسبت L/G در آن‌ها ۵۰/۵۰ و در برخی نمونه‌ها ۷۵/۷۵ است. بنابراین، این نانوذرات برای استفاده در زیست‌پزشکی، ادوات پزشکی، رهایش دارو و آرایه‌های ایمنی مناسب هستند.

با توجه به کاربرد‌های نانوذرات در بخش زیست‌شناسی و پزشکی، شرکت کریتیو تلاش دارد تا جامع‌ترین لیست محصولات نانوذره‌ای را با ابعاد و خواص سطحی مختلف به بازار عرضه کند تا پاسخ‌گوی نیاز دانشمندان هم در بخش تحقیقات دانشگاهی و تحقیق و توسعه صنعتی باشد. نانوذرات PLGA یکی از این موارد است.

ذرات پلی‌اسید لاکتیک گلیکولیک‌اسید توانایی منحصر به فردی برای دستیابی به ترشح کنترل شده دارو دارد و همچنین می‌توان از آن‌ها به‌عنوان مدل‌های عالی برای اندازه‌گیری میزان تخریب کنترل شده استفاده کرد.

در حال حاضر، این شرکت نانوذرات PLGA جدیدی را برای محققان به‌منظور استفاده در حوزه‌هایی نظیر برچسب‌زنی سلولی، مواد پوشش‌دهنده داروها، حاملین دارویی و رهایش دارو تولید می‌کند. محصولات جدیدی نظیر DiagPoly که در واقع نانوذرات PLGA فلورسانس است، توسط شرکت کریتیو داینستیکس به بازار عرضه شده‌اند.

جسیکا والدورف، مدیر ارشد علمی گروه تحقیق و توسعه این شرکت می‌گوید: «کریتیو داینستیکس روی محصولات نانوذره‌ای متمرکز است که کاربرد‌های تحقیقاتی دارد. ما خوشحالیم که نانوذراتی را به بازار عرضه می‌کنیم که برای جامعه علمی قابل استفاده است.»

وی می‌افزاید: «ما از گسترش دامنه محصولات بسیار خرسند هستیم چرا که کریتیو داینستیکس همواره متعهد است محصولات و خدمات بسیار موفقی را به مشتریان خود تحویل دهد. به‌عنوان یک ابزار تحقیقاتی، این نانوذرات بسیار ساده مورد استفاده قرار می‌گیرند. مشتریان ما نتایج موفقیت‌آمیزی را با این نانوذرات به‌دست آورده‌اند و این محصولات به تحقیقات علمی کمک شایانی کرده است.»

کریتیو داینستیکس از بزرگترین تولیدکنندگان ذرات و محصولات مرتبط با پزشکی است. این شرکت لیست بلندی از محصولات مغناطیسی مبتنی بر سیستم ایمنی بدن دارد که برای تأمین نیاز محققان در ابعاد مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو داروسازی علوم زیستی نانوذرات بازار عرضه نانوذرات PLGA

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۶۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره مصرف محصولات عرضه شده در فضای مجازی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، رئیس اداره فرآورده‌های طبیعی اداره کل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه فرآورده‌های طبیعی و مکمل عرضه شده در خارج از زنجیره رسمی دارو غیر مجاز هستند، نسبت به خرید این فرآورده‌ها از صفحات فضای اجتماعی و شبکه‌های ماهواره‌ای هشدار داد.


دکتر آرزو روستائی با تأکید بر اینکه بر اساس قانون؛ محل عرضه فرآورده‌های سلامت محور اعم از دارو‌های طبیعی و مکمل صرفاً داروخانه است، گفت: عرضه و فروش این فرآورده‌ها خارج از زنجیره رسمی تأمین دارو مجاز نیست.

وی افزود: برخی از سودجویان از اقبال عمومی به دارو‌های گیاهی، طبیعی و مکمل سوء استفاده کرده و به تولید و عرضه فرآورده‌های غیر مجاز و فاقد هر گونه مجوز با اجزا و منشأ نامعلوم می‌پردازند.

روستائی ادامه داد: این فرآورده‌ها نه تنها ممکن است برخلاف ادعای تبلیغاتی فاقد گیاه دارویی باشند، بلکه بعضاً دارای ترکیباتی غیر مجاز و به مراتب خطرناک و تهدید کننده سلامتی هستند.

رئیس اداره فرآورده‌های طبیعی سازمان غذا و دارو با اشاره به عرضه دارو‌های گیاهی و مکمل‌ها در صفحات شبکه‌های اجتماعی و ماهواره‌ای اظهار کرد: با توجه به بازار غیر رسمی و غیر قانونی ایجاد شده در این فضا، عمده فرآورده‌هایی که از این طریق عرضه می‌شوند، فرآورده‌های مرتبط با کاهش یا افزایش وزن، رویش مو، مشکلات جنسی و اعتیاد هستند که بر اساس گزارش‌ها به دلیل وجود ترکیبات خطرناک، عوارضی بسیار جدی و پایدار مانند نقص عضو یا بدترشدن شرایط بیماری را موجب شده‌اند.

وی یادآور شد: مصرف کلیه دارو‌ها اعم از داروی شیمیایی یا طبیعی و گیاهی باید زیر نظر و مشورت تخصصی افراد ذی‌صلاح، اعم از پزشک و داروساز صورت گیرد و بر همین اساس فضای مجازی و کلیپ‌های تبلیغاتی بستر مناسبی برای صحت سنجی ادعا‌ها و اظهارات، توصیه‌های ارائه شده، تشخیص فرآورده مجاز از تقلبی نیستند.

دکتر روستائی همچنین در مورد مصرف خودسرانه فرآورده‌های طبیعی و گیاهی مجاز نیز هشدار داد و گفت: با توجه به اینکه مکمل‌ها یا دارو‌های گیاهی نیز ممکن است دارای تداخلاتی در مصرف همزمان با یکدیگر یا با دارو‌های شیمیایی، احتیاط مصرف در برخی شرایط باشند، لازم است پیش از مصرف، با پزشک معالج یا داروساز مشورت لازم صورت بگیرد.

دیگر خبرها

  • شهروندان مصرف آب را مدیریت کنند
  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • بوشهر ظرفیت ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان را دارد
  • بوشهر برای ایجاد انبار لجستیکی تاجیکستان دارد
  • حجم مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان به ۲۷۰ میلیون دلار رسید
  • هدفگذاری تجارت ۷۰۰ میلیون دلاری بین ایران و تاجیکستان
  • هشدار درباره مصرف محصولات عرضه شده در فضای مجازی
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد