Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از خوزستان و به نقل از روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، سعید کوتی اظهار کرد: انجام اصلاحیه های فرآیندی، رفع اشکالات عملیاتی و پایش دقیق و منظم مصرف این نوع مواد، موجب شد در سال گذشته نسبت به سال مبنای مقایسه(۱۳۹۶) حدود ۴۳۲۷ بشکه در مصرف مواد تعلیق شکن صرفه‌جویی حاصل شود که تأثیری قابل توجه در کاهش هزینه‌های جاری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی درباره کاربرد مواد تعلیق شکن در فرآیند تولید نفت خام گفت: تعلیق شکن ها عمده ترین مواد شیمیایی مورد مصرف در فرآیند تولید به شمار می روند که در واحدهای بهره برداری و نمک زدایی برای جداسازی آب و نمک از نفت خام استفاده می‌شوند.

کوتی ادامه داد: با توجه به تعدد واحدهای بهره برداری و نمک زدایی در گستره مناطق نفت خیز جنوب، هرگونه ابتکار عمل در کاهش مصرف مواد شیمیایی صرفه جویی قابل توجهی در هزینه ها به همراه خواهد داشت.

 مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب خاطرنشان کرد: بومی سازی مواد تعلیق شکن مورد استفاده در این شرکت با همکاری مراکز علمی و پژوهشی کشور در حال انجام است و در آینده نزدیک، کشور به طور کامل از ورود این مواد، بی نیاز خواهد شد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب مناطق نفت خیز جنوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۶۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به مصرف کنندگان | هوای برق را داشته باش

به گزارش همشهری آنلاین، از حالا به بعد توربین‌ها بیشتر کار می‌کنند تا برق بیشتری تولید شود و کولرها زمان طولانی‌تری روشن بماند. اما خودمانیم، در این کم آبی و بی‌ابری آسمان، زور توربین‌ها آنقدر نیست که بتواند کولرهایمان را ۲۴ساعته روشن نگه دارد. یک جایی برق کم می‌آید و آن وقت است که خاموشی‌ها شروع می‌شود، برق می‌رود و ما می‌مانیم و هرم گرما. برای همین است که مسئولان، همین اول بهار توصیه‌هایشان را آغاز می‌کنند که حواستان به میزان مصرف برق باشد.

ضمن اینکه در طرح جدیدی، مسئولان شرکت توانیر قصد دارند برای ۸۰۰هزار مشترک بدمصرف که ۹۰۰هزار کیلووات‌ساعت و حتی بالاتر برق مصرف می‌کنند، کنتور هوشمند نصب کنند. نصب کنتورهای هوشمند باعث خواهد شد که این مشترکان از میزان مصرف خود به‌صورت برخط مطلع شوند و برای کاهش آن برنامه‌ریزی کنند. در همین راستا طرح تشویقی مشترکان تجاری نیز اجرا می‌شود که این گروه درصورتی‌که مصارف خود را نسبت به دوره مشابه سال گذشته کاهش دهند، مورد تشویق قرار گرفته و جوایز ارزنده به آنان داده شود.

این توصیه‌ها را هم برای صرفه‌جویی در مصرف برق بخوانید بد نیست، با عمل به این توصیه‌ها می‌توانید جزو مشترکان کم‌مصرفی شوید که مورد تشویق شرکت توانیر قرار می‌گیرند:

۱- یکی از راهکارهای اصلی و کلیدی صرفه‌جویی در مصرف برق استفاده از لامپ‌های ال‌ای‌دی و کم‌مصرف است. این لامپ‌ها علاوه بر میزان روشنایی مناسب، مصرف برق بسیار کمی دارند به همین دلیل تا حد زیادی در مصرف برق صرفه‌جویی می‌شود. علاوه بر این از روشن کردن بی‌مورد لامپ کم‌مصرف خودداری و لامپ‌های اضافی را خاموش کنید. شاید این کار کمی ساده به‌نظر برسد، اما در طولانی مدت و رعایت همگانی موجب صرفه‌جویی بهینه در مصرف برق می‌شود.

۲- یکی دیگر از اصول مهم برای صرفه‌جویی در مصرف برق، خاموش کردن به‌موقع وسایل برقی است. علاوه بر این بعضی از وسایل برقی میزان مصرف انرژی بیشتری نسبت به سایر تجهیزات برقی دارند. به همین دلیل نباید از آنها در ساعات اوج مصرف و افزایش بار برق استفاده کرد. به‌عنوان مثال از اتو، ماشین لباسشویی و ظرفشویی، سشوار و... در ساعات پایانی شبانه‌روز استفاده نکنید. از این وسایل می‌بایست در طول روز یعنی از اوایل صبح تا ظهر و عصرها استفاده کرد. پس از انجام کار با وسایل برقی نظیر تلویزیون، کولر و... حتما آنها را خاموش کنید و از برق بکشید.

بیشتر بخوانید: با کولرهای آبی مهربان باشیم

۳- این روزها در تمامی ادارات، بیمارستان‌ها، محیط‌های فرهنگی، تجاری و به‌خصوص منازل کامپیوتر وجود دارد. این وسیله برقی به لحاظ استفاده از مانیتور ال‌ای دی میزان مصرف برق پایینی دارد اما در کل بی‌مصرف نیست و تا میزان مشخصی برق مصرف می‌کند. درصورتی که کارتان با کامپیوتر تمام شده، حتما آن را خاموش کنید.

۴- هر یک از وسایل برقی و لوازم خانگی موجود در بازار رده مصرف انرژی متفاوتی دارند. به‌عنوان مثال چندین مدل از یک برند خاص کولر در فروشگاه‌ها وجود دارد. دلیل این امر میزان مصرف انرژی متفاوت آنهاست. این موضوع برای دیگر وسایل و تجهیزات برقی نیز صدق می‌کند. بنابراین برای خرید یک محصول باکیفیت و درپی آن صرفه‌جویی و کاهش مصرف برق به رده مصرف انرژی آن دقت کنید.

۵- با تنظیم درجه کولرهای گازی بین ۲۳ تا ۲۵ درجه سانتی‌گراد، میزان مصرف برق و هزینه‌های خانواده خود را کاهش دهید. دمای آسایش بدن انسان بین ۲۳ تا ۲۵درجه سانتی‌گراد است، در نتیجه با تنظیم صحیح ترموستات کولرهای گازی، هم سرما نمی‌خورید و هم برق کمتری مصرف می‌شود.

۶- زمانی که از وسایل سرمایشی استفاده می‌کنید، درها و پنجره‌ها را عایق کنید تا انرژی هدر نرود. از همه مهم‌تر از تردد نابجا و بی‌مورد به داخل و خارج از محیط خودداری کنید؛ چراکه این امر موجب هدر رفتن انرژی و افزایش مصرف برق می‌شود.

کد خبر 844715 برچسب‌ها قطعی برق برق قیمت - برق

دیگر خبرها

  • صرفه جویی بیش از ۴۷ میلیون لیتر بنزین در ایلام
  • مدیریت مصرف آب و صرفه جویی در فصل گرم سال
  • صرفه‌جویی بیش از ۴۷ میلیون لیتری مصرف بنزین در منطقه ایلام
  • هشدار به مصرف کنندگان | هوای برق را داشته باش
  • صرفه جویی سه میلیون متر مکعبی در مصرف آب‌های زیرزمینی اردبیل
  • سه میلیون متر مکعب در مصرف آب‌های زیرزمینی استان اردبیل صرفه‌جویی شد
  • تصویب ۲ طرح بزرگ بهینه‌سازی انرژی و محیط زیست در حوزه گاز
  • مشترکان آب در آذربایجان‌غربی ۴۶۰ هزار مترمکعب صرفه‌جویی کردند
  • اعطای ۴۱۲ میلبون تومان پاداش صرفه جویی به مشترکین آب در آذربایجان غربی
  • صرفه جویی ۱۰۷ میلیون لیتر بنزین با مصرف سی ان جی در خراسان شمالی