Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از تجهیز 14 ساختمان اداری این شرکت به سامانه پایش آنلاین مصرف انرژی الکتریکی و همچنین بومی‎سازی مواد تعلیق شکن در آینده‎ای نزدیک خبر داد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، سعید کوتی اظهار کرد: این سامانه با هدف کاهش مصرف برق و مدیریت بار هم‌زمان و کاهش هزینه‌های پرداختی و شناسایی ظرفیت‌های بهبود عملکرد انرژی در این شرکت اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: بر این اساس معاونت بهینه‌سازی مصرف انرژی مدیریت تولید شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب پس از بررسی و مطالعه روش‌های گوناگون و دستگاه‌های اندازه‌گیری مختلف با توجه به ساختار شبکه توزیع، سامانه برق ساختمان‌ها و زیرساخت‌های ارتباطی موجود، پروژه نصب و راه‌اندازی سامانه مانیتورینگ آنلاین مصرف انرژی الکتریکی را اجرا کرده است.
کوتی گفت: این سامانه به همراه سامانه جمع‌آوری و گزارش‌گیری اطلاعات اندازه‌گیری‌شده، به‌صورت آزمایشی در ساختمان‌های منتخب اداری این شرکت در اهواز و امیدیه نصب شده است و پس از بررسی عملکرد و کسب نتایج مورد انتظار، در همه ساختمان‌ها راه‌اندازی خواهد شد.
وی ادامه داد: مطالعات اولیه درباره اثربخشی و کارایی سیستم مانیتورینگ انرژی، مطالعه در خصوص وضعیت تابلوهای برق ساختمان‌ها و سیستم شبکه برق، بررسی سوابق پروژه‌های مشابه انجام‌شده در ایران، تعیین ابعاد پروژه، پارامترها و طراحی نقشه اجرایی طرح، انتخاب کنتور مناسب برای اندازه‌گیری و انتخاب بستر ارتباطی مناسب با همکاری مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات از جمله اقدام‌های صورت‌گرفته در این پروژه بوده است.
مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب افزود: در این پروژه همچنین بررسی امنیتی نرم‌افزار و سخت‌افزارها با همکاری مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات، نصب کنتورها در فیدرهای مشخص‌شده، نصب نرم‌افزار روی سرور مرکزی برای قرائت و آنالیز و نمایش و نصب نرم‌افزار با مشخصات گردآوری پردازش و نمایش مصرف برق آنلاین روی سیستم کلاینت‌ها انجام شده است.
مواد تعلیق شکن به‌زودی بومی‌سازی می‌شود
مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از بومی‌سازی مواد تعلیق‌شکن هم در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: با بهینه‌سازی مصرف این نوع از مواد، بیش از 302 میلیارد ریال در هزینه‌های سال گذشته صرفه‌جویی شده است.
کوتی تصریح کرد: انجام اصلاحیه‌های فرآیندی، رفع اشکالات عملیاتی و پایش دقیق و منظم مصرف این نوع مواد، سبب شد سال گذشته نسبت به سال مبنای مقایسه (1396) حدود 4 هزار و 327 بشکه در مصرف مواد تعلیق‌شکن صرفه‌جویی شود که تأثیری قابل توجه در کاهش هزینه‌های جاری داشته است.
وی درباره کاربرد مواد تعلیق‌شکن در فرآیند تولید نفت خام گفت: تعلیق‌شکن‌ها عمده‌ترین مواد شیمیایی مصرفی در فرآیند تولید به شمار می‌روند که در واحدهای بهره‌برداری و نمک‌زدایی برای جداسازی آب و نمک از نفت خام استفاده می‌شوند.
کوتی افزود: با توجه به تعدد واحدهای بهره‌برداری و نمک‌زدایی در گستره مناطق نفت‌خیز جنوب، هرگونه ابتکار عمل در کاهش مصرف مواد شیمیایی صرفه‌جویی قابل توجهی در هزینه‌ها به همراه خواهد داشت.
مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب تصریح کرد: بومی‌سازی مواد تعلیق‌شکن مورد استفاده در این شرکت با همکاری مراکز علمی و پژوهشی کشور در حال انجام است و در آینده نزدیک، کشور به‌طور کامل از ورود این مواد بی‌نیاز خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مصرف انرژی ساختمان ها بومی سازی هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۷۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین الهی صبح پنج شنبه در قالب سفر هیأت دولت به استان سمنان و بازدید از طرح‌های بهداشت و درمان با بیان اینکه پنجاه درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است، ابراز داشت: با بهره‌گیری از شرکت‌های دانش بنیان و علوم و تکنولوژی‌های جدید به دنبال تولید مواد اولیه در داخل کشور هستیم.

وی ضمن بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی به لحاظ تولید دارو در کشور وجود دارد، افزود: نمونه بارز آن تولید چند دارو کمیاب و تخصصی در شهرک صنعتی سمنان است.

وزیر بهداشت ضمن بیان اینکه شرکت‌های فناوری و دانش بنیان بسیار در حوزه تولید دارو می‌توانند کمک کنند، ابراز داشت: هم اکنون ۹۹ درصد تولید دارو در داخل کشور کشور انجام می‌شود.

عین الهی ضمن بیان اینکه این شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند ضمن تولید دارو به حوزه تأمین مواد اولیه دارو در داخل کشور هم بپردازند، تصریح کرد: خوشبختانه استان سمنان به لحاظ معادن می‌تواند ظرفیت استفاده خوبی به این منظور باشد.

وی از افزایش فعالیت‌های پژوهشی حوزه پزشکی و دارویی در کشور خبر داد و افزود: امیدواریم با این‌گونه اقدامات بتوانیم در راستای تأمین نیازهای اساسی کشور گام‌های مؤثری برداریم.

کد خبر 6081724

دیگر خبرها

  • صنایع و سازمان‎ها قسمتی از برق مصرفی را خودشان تولید کنند
  • ۵۰ درصد مواد اولیه تولید دارو در کشور وارداتی است
  • قیمت جدید مرغ اعلام شد/ ابراهیمی: مرغداران با ضرر می‌فروشند
  • راه‌اندازی سامانه پایش درخواست‌های خرید کالا در شرکت نفت فلات قاره
  • افزایش ۳۵ درصدی بهره وری آب در سطح مزرعه با سامانه آبیاری قطره‌ای
  • هفت هزار و ۶۰۰ کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی در بوکان از چرخه مصرف خارج شد
  • ضرورت مدیریت تقاضا و اصلاح الگوی مصرف آب آشامیدنی
  • مصرف غذاهای سوخته یا گرم کردن مجدد موادغذایی سرطان‌زا است؟
  • تولید پاک کننده های فاقد مواد سمی، به همت دانشجویان قمی
  • فجر انرژی خلیج‌فارس، ضامن تولید پایدار شرکت‌های پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی