Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: براساس تفاهم‌نامه‌ای که بین شرکت شهرک‌های صنعتی و شرکت برق با سازمان مدیریت امضاشده مقرر شد در دو مرحله کوتاه مدت و میان مدت مشکل برق واحدهای تولیدی شهرک شکوهیه برطرف شود. ۰۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۷ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محمود سیجانی امروز در نهمین جلسهکارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سالن جلسات کرامت استانداری،اظهار داشت: طبق مصوبه دولت احداث واحدهای صنعتی در داخل شهر ممنوع است مگر اینکه استثنائاتی در این زمینه وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ابراز کرد: یکی از مهم‌ترین نیازمندی‌های استان پرداختن به زیرساخت‌های آب، برق،گاز و همچنین زمین در شهرک‌های صنعتی است که باید مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد.

وی از واگذاری زمین در شهرک شهاب به بنکداران خبر داد و گفت: البته پیش از این هم اراضی به بنکداران در این شهرک واگذارشده که باید این اراضی تعیین تکلیف شوند.

سیجانی افزود: به دنبال افزودن زون آی تی در شهرک شهاب هستیم که باید با مصوبه شورای برنامه‌ریزی واگذاری زمین به زون آی تی در این شهرک تعیین تکلیف شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم توسعه شهرک شکوهیه  را مورد تاکید قرار داد و ابراز کرد: زمین‌هایی که در اختیار ستاد اجرایی امام(ره) هست را باید شرکت شهرک‌ها گرفته و مطالعات لازم را انجام دهد و به شهرک شکوهیه اضافه کند تا برای تقاضاهایی که در شهرک هست آماده‌سازی انجام شود.

‌509 میلیارد تسهیلات به واحدهای تولیدی آسیب دیده ناشی از کرونا اختصاص یافت‌برخی واحدهای تولیدی و صنعتی قم رغبتی به تولید نشان نمی‌دهندتسهیلات به واحدهای تولیدی خسارت دیده از سیل لرستان پرداخت می‌شود

وی با بیان حل مشکل تلاقی بخشی از شهرک کفش و دمپایی با کمربندی جدید شهید سلیمانی عنوان کرد: مصوب شد برای توسعه شهرک کفش و دمپایی از زمین‌های دیگر استفاده کنیم.

سیجانی با اشاره به ایجاد زون تخصصی تولید کفش و دمپایی  در جنب شهرک شکوهیه مطرح کرد: 50 درصد از این زون آماده‌شده و مابقی نیز در صورت داشتن متقاضی از زمین‌های الحاقی به این واحدها اختصاص می‌یابد.

 رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با بیان اینکه شهرک شکوهیه یکی از شهرک‌های پر تقاضا است، تاکید کرد: واحدهای موجود برای توسعه و واحدهای در دست احداث کمبود برق‌دارند، بنابراین براساس تفاهم‌نامه‌ای که بین شرکت شهرک‌های صنعتی و شرکت برق با سازمان مدیریت امضاشده مقرر شد در دو مرحله کوتاه مدت و میان مدت به قدر سهمی که مشخص‌شده مشکل برق واحدهای تولیدی شهرک برطرف شود.

انتهای پیام/451/ ز

R7854/P41362/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معدن و تجارت استان قم رئیس سازمان صنعت واحدهای تولیدی شهرک شکوهیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۷۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ١۴ درصدی بارگیری ریلی در راه‌آهن اراک

سعید ترکی گفت: تناژ بارگیری این اداره‌کل در این مدت با تلاش‌ شبانه‌روزی و فعال‌سازی ایستگاه‌های دارای پتانسیل بارگیری در محور غرب، به ٩٣ میلیون تن_کیلومتر رسید.

وی خاطر نشان کرد: بارگیری در راه آهن منطقه اراک با شاخص تن کیلومتر مبدا _مقصد نیز با رشد ۶۰ درصدی همراه است.

مدیرکل راه‌آهن منطقه اراک، با توجه به موقعیت خاص راه‌آهن منطقه اراک و قرار گرفتن در مسیر کارخانجات و واحدهای تولیدی عنوان کرد: حمل و نقل ریلی جزو ارزان‌ترین و ایمن‌ترین روش‌های حمل و نقلی بار در کشور است و راه آهن با تمهیداتی که در راستای جذب بار اندیشیده، امکان حمل بار واحدهای تولیدی استان‌های قرار گرفته در حوزه استحفاظی راه آهن منطقه اراک را دارد.

ترکی تاکید کرد: یکی از مهمترین اولویت‌های راه آهن، حمایت از صنایع تولیدی است و راه‌آهن منطقه اراک نیز با تمام صاحبان و متقاضیان حمل بار در حوزه استحفاظی خود برای انتقال بار از جاده به روی ریل و ارسال آن به مقاصد مختلف آماده همکاری است.

وی یاد آور شد: صاحبان بار و واحدهای تولیدی می‌توانند با انتقال بار خود از جاده به ریل، سهم عمده‌ای در کاهش ترافیک جاده‌ای ایفا کنند و همچنین با توجه به کاهش چشمگیر مصرف سوخت نسبت به حمل و نقل جاده‌ای به کاهش آلودگی هوا کمک کنند.

محدوده راه‌آهن اراک شامل ۵۴۵ کیلومتر خطوط ریلی در پنج استان قم، مرکزی، لرستان، همدان و کرمانشاه است که ۲۱ ایستگاه را تحت پوشش دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات کارخانه روغن نباتی گلناز با حضور مسئولین قضایی استان کرمان/گوش شنوا برای حل مشكل واحدهای توليدی
  • واحدهای تولیدی جهادگران عرصه صنعت و استاندارد هستند
  • احیای واحدهای تولیدی راکد ۱۹۵ هزار فرصت شغلی ایجاد کرد
  • واگذاری واحدهای شهرک صنعتی چاراویماق به سرمایه گذاران
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و راه‌ها در سیستان وبلوچستان
  • بیشترین خسارت بلوچستان سیل به جاده‌ها وارد شده است
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها به ویژه راه‌ها درسیستان وبلوچستان
  • ثبت برنامه ماهانه واحدهای تولیدی الزامی شد
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند
  • رشد ١۴ درصدی بارگیری ریلی در راه‌آهن اراک