Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاضل عبیات روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: آب شرب غیزانیه چندین سال است که با مشکلات متعددی مواجه بود که در نهایت با پیگیری‌ها و اقدامات اساسی که انجام شد،با یک راه حل اساسی طی ۲۰ روز آینده به  صورتی پایدار ، برطرف خواهد شد.

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه از سال ۹۶ آغاز شد، اظهارداشت: بعد از اقدامات صورت گرفته، هم اکنون لوله گذاری از تاسیسات آب شیبان به صفیره به طول ۱۵ کیلومتر رو به اتمام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول در استانداری خوزستان تصریح کرد: از سال ۹۸ اجرای این پروژه پس از وقفه طولانی مجدد آغاز شد و هم اکنون در مراحل پایانی احداث فاز اول قرار دارد و به زودی به بهره‌برداری می‌رسد و مشکل اساسی تامین آب شرب منطقه را رفع خواهد کرد.

معاون عمرانی استانداری خوزستان تاکید کرد: بخش باقی مانده مربوط به آبرسانی به غیزانیه مربوط به لوله گذاری ۱۵۰ متر از این پروژه است که می‌توان گفت بعد از انجام فعالیت‌های فنی دیگر وارد مدار خواهد شد.

عبیات تصریح کرد: با اتمام این کار، ظرفیت پمپاژ آب به روستای نزهه حدود سه برابر می‌شود و این درحالی است که عوامل اجرایی پروژه، تلاش دارند که این کار طی مدت ۲ تا سه هفته آینده به اتمام برسد.

وی ادامه داد: در کنار انجام این پروژه و افزایش ظرفیت پمپاژ آب، پروژه دیگری نیز تعریف شده که تامین آب شرب آن منطقه را به پایداری کامل خواهد رساند.

معاون عمرانی استانداری خوزستان خاطرنشان کرد: این پروژه شامل ۶ کیلومتر لوله گذاری از صفیره به روستاهای غیزانیه است.

عبیات همچنین خاطرنشان کرد: در مدت  باقیمانده تا زمان اتمام پروژه اول و افزایش سه برابری حجم آب، تانکرهای آبرسانی به تعداد لازم وظیفه تامین آب شرب را بر عهده دارد.

بخش غیزانیه از توابع شهرستان اهواز دارای ۸۰ روستا با جمعیت ۲۵ هزار نفر است.

این بخش در شرق اهواز قرار دارد و  ۳۰۰ حلقه چاه نفت درآن واقع شده که روزانه ۷۰۰ هزار بشکه نفت از آنها تولید می‌شود اما اهالی از مشکلاتی همچون نبود آب پایدار رنج می‌برند. جمعی از اهالی این بخش به تازگی در اعتراض به وجود مشکل آب آشامیدنی در این بخش تجمع کرده بودند.

برچسب‌ها استانداری خوزستان اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری خوزستان اهواز استانداری خوزستان اهواز استانداری خوزستان آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۷۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی قرارگاه شعار سال در خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر محمد راضی جلالی در برنامه گفتگو ویژه خبری شبکه خوزستان افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال‌های اخیر در راهبرد اصلی و محوریت شعار‌های سال را بر موضوع اقتصاد قرار داده اند.

وی افزود: از سوی مقام معظم رهبری سال ۱۴۰۳ به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری کردند و در همین راستا قرارگاه تحقق شعار سال در استانداری خوزستان تشکیل شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان ادامه داد: در نشست این قرارگاه مصوب شد هر دستگاه اجرایی استان سه اولویت و کلان خود را در جهت تحقق شعار سال تدوین   و زمان بندی اجرای آنها را آن را به استانداری اعلام نمایند و این برنامه‌ها به رسانه‌ها نیز ارسال خواهد شد.

جهش تولید با مشارکت مردم 

دکتر راضی جلالی  اظهار کرد: استان خوزستان را یک  استان صنعتی و کشاورزی می‌شناسند و عمده صنایع استان مادر و دولت هستند و تعداد صنایع پایین دستی بسیار کم می‌باشد.

وی ادامه داد: باید با  توسعه صنایع پایین دستی در استان با ایجاد جهش تولید ضمن افزایش درآمدزایی و ارزآوری زمینه اشتغال در خوزستان فراهم شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: جهش تولید با مشارکت مردم تحقق می‌یابد و باید موانع سرمایه گذاری  در استان برداشته شود.

دکتر راضی جلالی گفت: یکی از مصوبات قرارگاه تحقق شعار سال تسهیل در فرآیند صدور مجوزهاست و یکی از عوامل تاخیر در پاسخ به استعلامات دستگاه‌های مختلف است و مقرر شد این پاسخ‌ها در یک محدوده زمانی داده شود.

تعاونی‌ها، تجلی اقتصاد مردمی 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: تجلی و مشارکت  مردم در اقتصاد و  مردمی سازی اقتصاد و تحقق شعارسال تعاونی‌ها می‌باشد.

دکتر راضی جلالی گفت: میزان تاثیرگذاری تعاونی‌ها باید ۲۵ درصد از اقتصاد کشور باشد ولی این میزان کمتر از ۵ درصد است و یکی از مشکلات تعاونی‌ها نبود بازار، تامین مالی و نداشتن مهارت‌های لازم است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ قرارگاه مهارت در استان با محوریت اداره کل فنی و حرفه‌ای شکل گرفت و براساس آن آموزش مشاغل مختلف در دستور کار قرار گرفت

بازگشت ۱۳۰ واحد راکد به چرخه تولید

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده در سال گذشته ۱۳۰ واحد صنعتی راکد در استان به چرخه تولید بازگشته اند.

دکتر راضی جلالی ادامه داد: یکی از علت‌های راکد شدن واحد‌های تولیدی مشکلات مالی می‌باشد که در سال‌های اخیر به دلایل تورم سرمایه در گردش کفاف مواد اولیه را نمی‌دهد.

وی بحث نقدینگی یکی دیگر از مشکلات واحد‌های راکد را بیان کرد و گفت: براساس میانگین کشوری میزان اعطای تسهیلات به منابع در بانک‌ها ۸۵ درصد است که این میزان در استان ۶۷ درصد است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان افزود: صنایع بزرگی که در استان حضور دارند بییشتر دفاتر آنها در تهران می‌باشد و بر این اساس منابع مالی آنها در بانک‌های این شهر قرار دارد و اگر این گردش مالی در استان باشد کمک خوبی برای بانک‌های خوزستان خواهد داشت.

دکتر راضی جلالی گفت: براساس مصوبه هیات دولت بانک‌ها که از هر استان منابع خود را جمع آوری می‌کنند باید  ۵۰ درصد منابع خود را در همان استان به صورت تسهیلات هزینه نمایند.

راه اندازی دو مرکز پرتوافشانی در خوزستان 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بیان کرد: بیشتر کشور‌های جهان استفاده از مواد شیمیایی برای ضدعفونی کردن محصولات را ممنوع کرده اند و از واردات آن جلوگیری می‌نماید.

دکتر راضی جلالی افزود: با پیگیری‌های انجام شده دو مرکز پرتوافشانی برای ضدعفونی کردن محصولات از سوی سازمان انرژی اتمی در اهواز و دزفول راه اندازی  می‌شود که زمین این مرکز در شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز مشخص و در حال نصب می‌باشد.

وی ادامه داد: فرودگاه دزفول نیز که مجوز حمل بار و مسافر را دارد محصولات صیفی جات را به مقصد کشور روسیه صادر می‌کند و در همین راستا مرکز پرتوافشانی نیز در این شهرستان نصب خواهد شد.

راه اندازی پالایشگاه خرما در خوزستان 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان  گندم و خرما را یکی از محصولات مهم کشاورزی استان که به عنوان قطب تولید در کشور می‌باشد دانست و گفت: محصول خرمای استان برای بسته بندی به سایر استان‌ها ارسال می‌شود که در این زمینه راه اندازی پالایشگاه خرما در خوزستان در دستور کار قرار گرفته است.

دکتر راضی جلالی افزود: یکی دیگر از محصولات مهم استان ماهیان گرم آبی است که برنامه ریزی‌ها برای راه اندازی زنجیره‌های این محصول فراهم شده است.

 

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین اردوی جهادی مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان کیار
  • اتمام تعمیر اسکله تاریخی بلوار بندرانزلی
  • ضروت تسریع در اجرای پروژه فیبرنوری در خوزستان
  • راه اندازی قرارگاه شعار سال در خوزستان
  • مردم پروژه‌های نهضت ملی مسکن را کامل می‌کنند؟
  • اتمام پروژه رینگ شرق تبریز تا پایان سال
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی زمینه ساز اتمام پروژ‌های نهضت ملی مسکن
  • بهره برداری از ۴ تقاطع غیر همسطح رشت تا شب عید ۱۴۰۴
  • آماده‌سازی شبکه برق خوزستان برای عبور از پیک مصرف تابستان
  • لزوم مدیریت علمی آب موجود در بستر دریاچه ارومیه