Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی بهی پیش از ظهر سه شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی استان بیان کرد: تأمین تلفن ثابت، تأمین پوشش همراه و تأمین اینترنت پر سرعت از جمله وظایف وزارت‌های تابعه اداره کل اطلاعات و ارتباطات است.

وی با بیان اینکه ضریب نفوذ تلفن ثابت در خراسان جنوبی ۳۵ درصد است، افزود: ظرفیت بهره برداری از تلفن ثابت در بیش از ۹۵ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهی بیان کرد: تنها ۴۰ خانوار بالای ۲۰ خانوار در استان وجود دارد که پوشش تلفن ثابت آن‌ها از برنامه‌های سال جاری است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی اظهار کرد: از مجموع هزار و ۷۸۰ روستا در خراسان جنوبی هزار و ۲۷۰ روستای ظرفیت بهره برداری از تلفن ثابت را دارند.

وی از فعالیت سه اپراتور در حوزه تلفن همراه در استان خبر داد و افزود: ضریب نفوذ اپراتور همراه اول در استان ۷۷ درصد اپراتور ایرانسل ۴۰ درصد است.

بهی بیان کرد: در مجموع از ابتدای دولت تاکنون تعداد سایت‌های تلفن همراه در حوزه شهری و روستایی خراسان جنوبی دو برابر شده است.

وی با بیان اینکه ۹۴ درصد جاده‌های اصلی خراسان جنوبی تحت پوشش تلفن همراه قرار دارند، گفت: زمینه دسترسی به شبکه اطلاعات ملی در ۳۰ شهر و ۶۱۶ روستای بالای ۲۰ خانوار خراسان جنوبی تأمین شده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی بیان کرد: تا پایان شش ماهه نخست سال جاری قریب به ۷۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند.

وی با بیان اینکه قریب به ۶۸۰ هزار نفر مشترکین اینترنت پهن باند ثابت و سیار هستند، گفت: ۱۷۴ روستای استان دارای اینترنت پرسرعت ADSL هستند.

بنا به گفته بهی تا پایان شش ماهه نخست سال جاری ۱۳۳ روستای استان به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای بهره‌مندی شهروندان از فضای مجازی و کاهش شیوع ویروس کرونا بیان کرد: میزان همکاری اپراتورها در این زمینه قریب به ۵۰ میلیارد تومان است.

بهی با بیان اینکه ترافیک شبکه شاد برای دانش آموزان رایگان شد، افزود: هفت فروشگاه مجازی در استان معرفی شد تا مردم در خانه بمانند.

وی با بیان اینکه طی ماه مبارک رمضان دو سایت محافل و هیئت آنلاین به صورت ملی ایجاد شد، گفت: قریب به سه میلیون نفر در سراسر کشور از این فضا بهره مند شدند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی ادامه داد: از ابتدای دولت تا پایان سال ۹۸ قریب به ۲۴۰ میلیارد تومان در راستای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی توسط بخش خصوصی و دولتی سرمایه گذاری شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های پیش رو بیان کرد: ایجاد ۸۸ سایت جدید برای توسعه پوشش تلفن همراه در روستاها و توسعه فیبر نوری در روستاها از جمله برنامه‌های مهم سال جاری است.

کد خبر 4934666

منبع: مهر

کلیدواژه: شبکه ملی اطلاعات بیرجند شرکت مخابرات خراسان جنوبی ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شهرکرد عید سعید فطر گرگان شیوع کرونا روز جهانی قدس قزوین نماز عید سعید فطر روابط عمومی بیرجند راهپیمایی روز قدس بالای ۲۰ خانوار خراسان جنوبی تلفن همراه تلفن ثابت سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۸۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های کشور در سال گذشته چطور بود؟/ پاسخ احد وظیفه

به گزارش خبرآنلاین، رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور ضمن بیان اینکه از ابتدای سال جاری، کشور به‌طور متوسط ۱۶ درصد بارش بیشتری دریافت کرده است، گفت: با این وجود استان‌های دامنه جنوبی البرز مانند تهران، سمنان و قزوین با کم‌بارشی شدیدی مواجه بوده‌اند.

احد وظیفه در گفت وگو با ایسنا افزود: کشور از ابتدای بهار تا ۲ اردیبهشت‌ماه به‌طور متوسط ۴۳ میلی‌متر بارش دریافت کرد. با توجه به اینکه میانگین بلندمدت بارش طی این بازه زمانی ۳۷ میلیمتر است، بارندگی در سال جاری نسبت به وضعیت نرمال بیشتر بوده و ۱۶ درصد فراتر از میانگین بلندمدت ثبت شده است.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال آبی (ابتدای مهر ۱۴۰۱) تا ۲ اردیبهشت‌ماه به‌طور متوسط ۱۶۷ میلیمتر بارندگی در کشور ثبت شده که مقدار نرمال به طور میانگین ۱۹۸ میلیمتر است بنابراین حدود ۱۶ درصد بارندگی کشور نسبت به میانگین بلند مدت کاهش یافته است.

رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور با اشاره به کم‌بارش‌ترین استان‌ها گفت: استان‌های سمنان ۴۴ درصد، تهران ۴۰ درصد، قزوین ۳۹ درصد و خراسان رضوی ۳۷ درصد کم‌بارشی نسبت به شرایط نرمال داشته‌اند بنابراین دامنه‌های جنوبی البرز بارش کمتری نسبت به سایر مناطق کشور دریافت کرده‌اند.

وظیفه ادامه داد: مرکز تا جنوب و جنوب شرق کشور نیز کم‌بارشی‌ قابل ملاحظه‌ای داشته‌اند. فارس۳۰ درصد، هرمزگان با ۲۸ درصد و کرمان ۲۵ درصد بارش کمتر از نرمال داشته‌اند.

خنکی هوای کشور تا ۲ درجه سلسیوس

وی با اشاره به وضعیت دمای کشور طی یک هفته گذشته اظهار کرد: از نظر دما شرایط تقریباً مناسبی داشته‌ایم البته در روزهای اخیر شمال غرب کشور سردتر از وضعیت نرمال و نیمه شرقی و جنوبی دما زیر نرمال بوده است.

وظیفه افزود: میانگین کشوری دما ۱.۵ تا ۲ درجه خنک‌تر از شرایط نرمال بوده است البته استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل بین ۴ تا ۵ درجه سلسیوس دما بیش از حد نرمال اما هوا در استان‌های کرمان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و یزد حدود ۴ تا ۷ درجه سلسیوس سردتر از میانگین بلندمدت و میانگین کشوری ۱.۸- درجه ثبت شده است.

وی اضافه کرد: از ابتدای فروردین تا ۲ اردیبهشت تقریبا عرض‌های شمالی کشور با بی‌هنجاری (آنومالی) دمایی ۰.۵ تا ۲.۵ درجه سلسیوس مواجه بودند. شرایط دمایی در استان‌های تهران، قزوین، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، غرب و شمال غرب نرمال و بیش از نرمال بوده است. در عرض‌های جنوبی تقرییا شرایط نرمال دمایی را تجربه کردیم.

رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور تاکید کرد: به‌طور کلی طی اردیبهشت ماه میزان بارندگی به‌طور نسبی نسبت به فروردین حدود ۵۰ درصد در بازه بلندمدت کمتر است. توقع داریم میزان بارش در اردیبهشت ماه نرمال با گرایش به بیش از نرمال باشد اما در استان‌هایی مانند قزوین و تهران بارش‌ها به گونه‌ای نیست که کمبود بارش سال آبی جاری ( ۷ ماهه اخیر) را جبران کند بنابراین استان‌هایی مانند تهران، قزوین، سمنان، خراسان رضوی با تابستانی مواجه می‌شوند که هوا یک تا دو درجه سلیسیوس بالاتر از حد نرمال خواهد بود.

وظیفه در پایان گفت: از سوی دیگر به‌طور نسبی با کم‌آبی شدیدی مواجه می‌شویم چرا که این استان‌ها در حال گذراندن چهارمین سال پی در پی خشکسالی هستند. وقتی آورده آب‌های سطحی کاهش می‌یابد، فشار بر منابع آب زیرزمینی به‌ویژه در استان‌هایی مانند تهران و خراسان رضوی برای تامین آب شرب افزایش می‌یابد. در این شرایط همکاری مردم برای مدیریت مصرف آب از اهمیت زیادی برخوردار است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898535

دیگر خبرها

  • تخلیه برخی از روستاهای شهرستان زیرکوه به علت سیلاب
  • امدادرسانی هلال‌احمر خراسان‌جنوبی به ۴ شهرستان گرفتار در سیلاب
  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی
  • تلفن ثابت سازمانی
  • آب‌رسانی به بیش از ۵۰۰ روستای خراسان رضوی با همت خیرین
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • افزایش ۱۶ درصدی بارش‌ها در کشور
  • ۴۰ شهر استان بوشهر تا پایان سال به شبکه فیبرنوری متصل می‌شود
  • صادرات تعاونی های خراسان جنوبی ۴۹ درصد افزایش یافت
  • بارش‌های کشور در سال گذشته چطور بود؟/ پاسخ احد وظیفه