Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-16@15:52:51 GMT

خيال منتقدان را از توليدِ پرايد راحت كرديم

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۸۲۴۰

خيال منتقدان را از توليدِ پرايد راحت كرديم

سيدجواد سليمانی در ديدار با رئيس سازمان ملی كارآفرينی و نایب رئيس اتاق بازرگانی ايران اظهار كرد: صنعت خودرو ايران كل سال ۹۸ را با تحريم مواجه بود و حتی برخی از شركت‌هاي چينی نيز به همكاری خود با شرکت‌های ایرانی خاتمه دادند.

وی ادامه داد: در کنار تحریم به عنوان یک مانع بلندمدت، در هفته هاي پاياني سال نيز شيوع ويروس كرونا محدوديت‌های بيشتری را برای روند تولید ايجاد كرد، اما با برنامه‌ريزی دقيق و تلاش مضاعف موفق شديم علاوه بر تداوم خنثی‌کردن اثر تحريم‌ها و نیز مقابله با شیوع ویروس کرونا در سطح شرکت برای حفظ سلامت كاركنان، خطوط توليد را فعال نگه داريم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سليمانی با بيان اينكه اگر توليد در شرايط تحريمی و كرونائی ادامه پیدا نمی‌کرد، التهابات اخير بازار خودرو بسيار بيشتر می‌شد، افزود: خودروسازی، اجرای یک فرآیند برنامه‌ريزی برای رساندنِ میلیون‌ها قطعه متفاوت و متنوع از صدها قطعه‌ساز داخلي و خارجي در يك زمان مشخص به خطوط توليد است که اين امر در شرايط تحريم به شدت دشوار شده و اميدواريم مردم نيز اين دشواری را درك كنند.

مديرعامل گروه سايپا ادامه داد: برای هر خودرو چند هزار قطعه را از داخل و خارج كشور تامين كرده و آن را توليد كرده‌ايم اما به دليل کمبود كاتاليست در کشور، اين خودروها امکان تكميل و تجاری‌سازی ندارند.

وي اضافه كرد: تنها چند توليدكننده كاتاليست در كشور وجود دارد كه با تمام توان براي تامين نياز خطوط توليد خودروسازان تلاش می‌كنند اما در ساخت اين قطعه، نوعی مواد معدني استفاده می‌شود كه فقط در دو كشور آفريقای‌جنوبي و روسيه وجود دارد كه در شرایط تحریم و کرونا واردات آن حتی با واسطه‌ شرکت‌های چينی نيز بسيار دشوار شده است.

سلیمانی با بيان اينكه گاهي براي تامين يك قطعه، آن را در چند كشور دنيا می‌گردانيم تا وارد كشور شود، افزود: كاملا متوجه هستيم كه اين مشكلات و دشواری‌ها به مردم و مشتريان ارتباط مستقيم پيدا نمی‌كند اما امیدواریم در كنار عذرخواهی و پوزش، اين مشكلات را هم از ما بپذيرند.

وی افزود: البته در كنار پذيرش اين انتقادها و تلاش براي رفع آنها، هم از نخبگان و هم از افکار عمومی می‌خواهيم كه به محدودیت‌ها و واقعيت‌های اين صنعت نيز توجه کنند.

مدیرعامل سایپا در ادامه اظهار كرد: بحث خروج پرايد از خط توليد مدت‌ها بود كه مطرح می‌شد اما ما پس از حضور در سایپا در يكسال گذشته آن را عملياتی كرديم تا هم با پیگیری برنامه توسعه محصولات، خودروهایی با کیفیت و فناوری بالاتر توليد كنیم و هم خيال منتقدان را از مشكلات اين خودرو قديمي راحت كنيم، البته امیدواریم این عزیزان بعد از اتمام تولید آخرین پراید در تیرماه و پایان داستان آن در سایپا باز هم یک سوژه دیگر پیدا کنند تا هر روز در رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی و برنامه‌های تلویزیونی صحبت کنند و تیتر شوند و تمام مشکلات خیالی و واقعی صنعت خودرو را به آن منتسب کنند.

وي به بحث قيمت‌گذاری محصولات خودروسازان نيز اشاره كرد و گفت: مواد اوليه و نهاده‌هاي توليد خودرو مثل آهن، آلومینیوم، فولاد، مس و ... براساس نرخ‌هاي جهانی و دلار آزاد و نيمایی محاسبه می‌شود و ما نيز ناچار به خريد آنها هستيم، بنابراين وقتي كه ۶۵ تا ۷۰ درصد قيمت خودرو را مواد اوليه و قطعات تشكيل می‌دهد، طبيعي است كه با افزايش قيمت اين مواد، هزينه‌های تولید خودرو افزايش يابد.

سلیمانی در پایان تاکید کرد: ما بنابر وظیفه خود با تمام توان در حال تولید هستیم و رکوردهای تولید چندساله اخیر را در اردیبهشت‌ماه ۹۹ شکستیم تا در سال جهش تولید ضمن افزایش تولید، محصولات جدید‌ و به روز خود را به بازار عرضه کنیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ونزوئلا فطریه غیزانیه نفت ونزوئلا صدیقه کیانفر دریای کارائیب خودروسازی سایپا سازمان ملی کارآفرینی ویروس کرونا جهش تولید قیمت گذاری خودرو ونزوئلا فطریه غیزانیه نفت ونزوئلا صدیقه کیانفر دریای کارائیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۸۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماری از این خودروی نوستالژیک؛ چه تعداد پیکان در هر استان وجود دارد؟

پیکان که روزگاری بیشترین و محبوب‌ترین خودروی کشور بود، این روز‌ها کمتر در سطح کشور دیده می‌شود. تولید این خودرو در سال ۱۳۴۶ توسط شرکت ایران ناسیونال (ایران‌خودرو) شروع شد و سرانجام در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۴ پس از تولید ۲ میلیون و ۲۹۵ هزار دستگاه با خط تولید خداحافظی کرده و آخرین نسخه آن نیز راهی موزه شد.

به گزاش روزگار خودرو، امروزه بیشتر این خودرو به سرنوشت اسقاط دچار شده، اما همچنان هستند کسانی که سوار بر این خودروی دوست داشتنی در خیابان‌ها و جاده‌ها تردد می‌کنند.

بر اساس آماری از اس‌دیتا تعداد ۲۷۷.۰۷۸ خودروی پیکان در کشور وجود دارد که در جدول زیر به تفکیک آن در هر استان‌می‌پردازیم:

دیگر خبرها

  • کشف مواد افیونی در بهبهان
  • آماری از این خودروی نوستالژیک؛ چه تعداد پیکان در هر استان وجود دارد؟
  • رکورد تولید مرغ در کشور شکسته شد
  • تدوین استانداردهای ۱۲۰ گانه برای تولید خودرو
  • تولید مرغ بیشتر از تقاضا شد
  • تدوین استاندارد‌های ۱۲۰ گانه برای تولید خودرو
  • خیال راحت پی‌اس‌جی: خبری از نوکمپ نیست
  • ۵ کشته و زخمی در ۲ حادثه رانندگی امروز استان کرمانشاه
  • ۲ کشته و ۳ زخمی در حوادث رانندگی کرمانشاه
  • خیال میلاد عبادی‌پور و تیمش در ر‌وسیه راحت شد