Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-19@04:08:12 GMT

افزایش تدریجی سفرهای هوایی داخلی

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۷۸۲۴۷

از اوایل اسفند ماه که ویروس کرونا در کشور شیوع و گسترش پیدا کرد بسیاری از مشاغل و صنایع با تعطیلی مواجه شدند و برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی و شکستن زنجیره انتقال این ویروس مجبور به تحمل ضرر و زیان هنگفتی شدند که البته حوزه حمل و نقل هوایی هم بی نصیب از این محدودیت ها نبود اما به نظر می‌رسد اوضاع و احوال سفرهای هوایی و ایرلاین‌های داخلی بهتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا جعفرزاده در این باره به ایسنا گفت: از آن جایی که ستاد مقابله با کرونا برخی از کسب و کارها مانند رستوران‌ها و برخی خدمات را داخل کشور برای بسیاری از استان‌ها مجاز دانسته و آن‌ها فعالیت‌شان را از سر گرفتند، تقاضا برای سفر به آن مناطق افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: این مسائل سبب شده که سفرهای هوایی و فعالیت ایرلاین‌های داخلی و فرودگاه‌ها به مرور افزایش یابد که البته همه این‌ها با رعایت تمامی پروتکل ها و دستورالعمل‌های بهداشتی ابلاغ شده است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: یکی از اصلی ترین دلایل برای افزایش تدریجی سفرهای هوایی و فعالیت شرکت‌های هواپیمایی برداشته شدن محدودیت‌ها البته با رعایت همه پروتکل های بهداشتی در استان‌های مختلف است اما در کنار آن نباید تمام شدن ماه رمضان  را هم نادیده گرفت چرا که هر ساله در ماه رمضان سفرهای هوایی کمتر از ماه‌های دیگر می‌شود.

جعفرزاده اعلام کرد: برای بهبود کامل وضعیت صنعت حمل‌ونقل هوایی و و بازگشتن سفرهای هوایی به حالت طبیعی قبل از کرونا باید منتظر ماند و صبر کرد تا بسیاری دیگر از عوامل موثر در این زمینه بهبود پیدا کند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ویروس حمل و نقل سازمان هواپیمایی کشوری ماه رمضان صنعت حمل و نقل سازمان هواپیمایی کشوری صنعت ماه رمضان ویروس سفرهای هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۸۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی پنجشنبه نوعی تحریم داخلی است

تعطیلی پنجشنبه به جای شنبه، فاصله ایران را با جهان بیشتر می‌کند، همین مسأله باعث اعتراض اتاق بازرگانی به تصمیم مجلس شده است. فعالان بخش خصوصی معتقدند که تعطیلات در ایران کم است و برای افزایش آن نیز باید به شکلی برنامه‌ریزی شود که موجب افزایش بهره وری و نزدیک شدن به جهان شود.

عباس آرگون، عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی تهران، درباره لزوم تعطیلی شنبه به جای پنجشنبه به «انتخاب» گفت: در خصوص تعطیلات پایان هفته مستحضر هستید که تعطیلات ما نسبت به سایر کشور‌ها کمتر است. کشور‌های دیگر 2 روز در هفته و ما 1 روز تعطیل هستیم. میانگین تعطیلات در دنیا 119 روز است که تا 129 روز هم هست. ما 79 روز تعطیل هستیم. بحثی که الان هست افزایش تعطیلات به دو روز است. اینکه تعطیلات پنجشنبه یا شنبه باشد مسأله است. 90 درصد کشور‌های دنیا تعطیلاتشان شنبه و یکشنبه است. دیگر کشور‌ها جمعه و شنبه است. تنها کشوری که تعطیلات‌اش پنجشنبه است ما هستیم.

وی درباره نتایج تعطیلی دو روز در هفته بیان کرد: تعطیلات آخر هفته به تقویت گردشگری بین‌المللی کمک می‌کند، امکان افزایش سفر را در کشور فراهم می‌کند و موجب رونق اقتصاد رفاهی می‌شود. بنیان خانواده و همبستگی نیز تقویت می‌شود. روحیه نشاط و پویایی اجتماعی و رفاه اجتماعی افزایش می‌یابد و در هزینه‌های دولت و ترافیک و آلودگی هوا صرفه‌جویی می‌شود و مصرف انرژی نیز کاهش می‌یابد. اکثر کشور‌ها به علت کاهش مصرف انرژی ساعت کار را کاهش می‌دهند.

او افزود: سال گذشته ناچار شدیم به علت کمبود برق ساعت کاری را کم کنیم. در محیط کار مهم مدت حضور نیست، بلکه باید کیفیت انجام کار را بالا برد. مزیت تعطیلی جمعه و شنبه این است که امکان رقابت با جهان بیشتر می‌شود و با بازار‌های جهانی همگام می‌شویم و دسترسی بیشتری به آن‌ها خواهیم داشت. بین‌المللی شدن بازار‌ها را به دنبال دارد. موجب رونق تبادلات تجاری و ترانزیتی می‌شود. توسعه رفاه اجتماعی، تقویت حضور کشور در عرصه اقتصادی و منطقه‌ای، فراهم‌سازی ارتباط با جهان و همراهی با تغییر و تحولات جهان و... را به دنبال دارد.

عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی تهران، درباره کم کردن فاصله زمانی با جهان اشاره کرد: ما عضو شانگ‌های هستیم، اگر بخواهیم پنجشنبه را تعطیل کنیم چگونه با آن‌ها کار کنیم؟ وقتی ما تعطیل هستیم آن‌ها سر کارند وقتی ما سر کار هستیم آن‌ها تعطیل‌اند. بهترین حالت این است که تعطیلات ما جمعه و شنبه بشود و یک روز به جهان نزدیک شویم و چهار روز با جهان در تعامل باشیم. اگر ما پنجشنبه را تعطیل کنیم، عملاً 3 روز با جهان ارتباط داریم.

آرگون درباره درخواست فعالان بخش خصوصی از مسئولین نسبت به تعطیل کردن روز شنبه گفت: درخواست اتاق این است که از این فرصت استفاده کنیم و تمامی فعالان بخش خصوصی خواهان تعطیلی شنبه هستند. اگر پنجشنبه را تعطیل کنیم، خودمان، را محدود کردیم و نوعی تحریم داخلی است. نامه‌هایی به ریاست محترم مجلس و مقام معظم رهبری درباره این مسأله ارسال شده است.

 

دیگر خبرها

  • تعطیلی پنجشنبه نوعی تحریم داخلی است
  • افزایش تدریجی دما در آذربایجان غربی در روزهای آتی
  • گرمای بهاری در مازندران
  • ثبت رکورد جدید برای سفرهای هوایی چین
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ مؤسسه داخلی و خارجی در افغانستان
  • آسمان مازندران صاف همراه با افزایش تدریجی دما
  • افزایش تدریجی دمای هوا آذربایجان‌غربی
  • اخطار سازمان هواپیمایی کشوری به تمامی شرکت های هواپیمایی داخلی و خارجی و دفاتر خدمات مسافرت هوایی
  • افزایش تدریجی دما درآذربایجان غربی
  • افزایش سفرهای اتوبوس‌های درون‌شهری یزد