Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: متاسفانه طی شبانه‌روز گذشته با ثبت 4 مورد فوت، جمع جان‌باختگان کرونا در استان از ابتدای شیوع کرونا به 111 مورد رسید.

مهدی محمدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه با بیان اینکه تعداد بیماران مبتلا به کرونا در استان افزایش یافته است، اظهار داشت: طی 24 ساعت گذشته با شناسایی 159 مورد جدید بیماران مبتلا به کرونا که 11 مورد مربوط به بیماران بستری و 148 مورد هم مربوط به بیماران سرپایی است، تعداد مبتلایان به این بیماری در استان کرمانشاه به 3 هزار و 981 نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متاسفانه طی شبانه‌روز گذشته با ثبت 4 مورد فوت جمع جان‌باختگان کرونا در استان از ابتدای شیوع کرونا به 111 مورد رسید.

رئیس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: از مجموع تعداد مبتلایان استان 812 نفر جزء بیماران بستری و 3 هزار و 169 مورد هم از بیماریابی و از بیماران سرپایی هستند.

محمدی با اشاره به افزایش آمار مبتلایان در استان، گفت: هم‌اکنون 190 نفر در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

وی قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا را تنها در رعایت نکات بهداشتی دانست و افزود: این روزها رعایت پروتکل‌های بهداشتی به خصوص در اماکن شلوغ الزامی است.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: مهدی محمدی کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی مدیریت آمار مبتلایان فوتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۸۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماریابی در بوشهر افزایش یافت/ تقویت مراکز مراقبت سلامت در استان

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم برجویی‌فرد عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به منظور توسعه و تقویت خدمات بهداشتی و درمانی در استان بوشهر تلاش‌های گسترده‌ای از سوی مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صورت گرفته است.

وی با اشاره به اجرای برنامه سلامت خانواده در شهرهای برازجان، خورموج، کنگان و گناوه، بیان کرد: برنامه‌ریزی برای ایجاد ۱۱۰ پایگاه در این چهار شهر صورت گرفته که تاکنون ۷۳ پایگاه راه‌اندازی شده و به پیشرفت حدود ۵۵ درصدی رسیده‌ایم.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افتتاح و تجهیز ۱۰ خانه بهداشت، چهار پایگاه سلامت و یک مرکز خدمات جامع سلامت را از اقدامات مهم در این زمینه عنوان کرد و ادامه داد: جذب نیرو برای برنامه سلامت خانواده و بهبود وضعیت تجهیزات و جذب اعتبارات از دیگر اقدامات بوده است.

مقابله با بیماری‌های غیرواگیر

وی با اشاره به تلاش برای مقابله با بیماری‌های غیرواگیر در استان از انجام غربالگری تیروئید نوزادان برای ۲۲ هزار و ۷۰۰ مورد خبر داد و افزود: ۸۰ نوزاد مبتلا به کم‌کاری تیروئید و یک نوزاد مبتلا به فتیل کتونوری شناسایی شده است.

برجویی فرد همچنین از مشارکت ۷۱۱ هزار نفر در برنامه پویش ملی سلامت و انجام غربالگری دیابت و پرفشاری خون در بین جمعیت بالای ۱۸ سال استان خبر داد و گفت: ۲ هزار و ۳۸۴ بیمار جدید مبتلا به دیابت و سه هزار و ۲۶۲ بیمار جدید مبتلا به فشار خون بالا در این استان شناسایی شد.

وی انجام غربالگری ۱۴ هزار و ۸۵۴ نوزاد را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: ۳۴ نوزاد مبتلا به کم‌شنوایی شناسایی شده و غربالگری تنبلی چشم کودکان نز برای ۶۶ هزار و ۶۲۰ نفر انجام شده است.

غربالگری سرطان در شهر بوشهر

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از آغاز غربالگری سرطان در شهر بوشهر با تست ۵۸۷ نفر خبر داد و افزود: برای ۶ هزار و ۸۸۰ داوطلب ازدواج مشاوره ارائه شد که ۸۳ زوج ناقل و پرخطر تالاسمی شناسایی شد.

وی از شناسایی و کنترل طغیان ۸۵ مورد بیماری‌های منتقله از آب و غذا خبر داد و افزود: هشت هزار و ۷۱۵ مورد بیمار مبتلا به پدیکلوزیس و گال شناسایی و درمان شد.

انجام ۱۳ هزار نمونه برداری مالاریا

برجویی‌فرد با اشاره به تزریق ۲۸۲ هزار و ۸۵۳ مورد واکسن روتین به گروه‌های هدف خبر داد و بیان کرد: تقویت برنامه ریشه‌کنی فلج اطفال با ۱۹ هزار دوز انجام شد.

وی با اشاره به انجام ۱۳ هزار نمونه برداری مالاریا خاطرنشان کرد: ۱۳۱ مورد شناسایی بیمار مبتلا به مالاریا و درمان کامل آنها انجام شده است.

شناسایی ۲۲ مورد اچ‌آی‌وی

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از انجام ۲۵ هزار مورد نمونه گیری تشخیص اچ‌آی وی در استان خبر داد و افزود: ۲۲ مورد شناسایی شده است.

وی از انجام بیش از هزار و ۱۲ مورد نمونه برداری تشخیص سل خبر داد و اضافه کرد: ۶۳ مورد بیمار مبتلا به سل و ۴۲ مورد بیمار مبتلا به سالک شناسایی شده است.

برجویی‌فرد با اشاره به انجام ۱۳۳ هزار مورد بازرسی از مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی خبر داد و گفت: در این زمینه ۲۰ هزار اخطاریه صادر شده و ۱۷۳ مرکز پلمب شده است.

کاهش تعداد مرگ مادران باردار

وی از کاهش تعداد مرگ مادران باردار خبر داد و اضافه کرد: اجرای برنامه جامع مهار، پایش و پیشگیری از سقط جنین، اجرای منشور کرامت مادری، ادغام طب ایرانی در نظام مراقبت سلامت و برنامه‌های آموزشی برای سالمندان از دیگر اقدامات است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اینکه شعار امسال هفته سلامت، سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت است، اظهار داشت: سلامت خانواده با مشارکت مردم امکان‌پذیر است.

برنامه‌های هفته سلامت

وی با اشاره به آغاز برنامه هفته سلامت در استان بوشهر گفت: در هفته ضمن نواخته شدن زنگ سلامت در مدارس طرح‌های مهم این حوزه شامل پایگاه سلامت، خانه بهداشت و پانسیون پزشکان افتتاح می‌شود.

برجویی‌فرد با اشاره به حمایت تغذیه‌ای از هزار نفر مادر باردار و شیرده سوءتغذیه نیازمند اضافه کرد: تعداد کودک زیر ۵ سال نیازمند دچار سوءتغذیه ۵۳۱ نفر است که حمایت مالی می‌شوند.

حمایت تغذیه‌ای از کودکان

وی با بیان اینکه ۹۲۰ نفر مورد حمایت تغذیه‌ای کودک سوءتغذیه شدید هستند، اضافه کرد: اهدای سبد غذایی به ۱۷۶ مادر باردار نیازمند از دیگر موارد است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از اجرایی شدن طرح واکسیناسیون پنوموکوک کودکان زیر یکسال در استان خبر داد و گفت: با اجرای این طرح کودکان زیر یک‌سال علیه عفونت تنفسی و گوش واکسینه می‌شوند.

برجویی‌فرد ادامه داد: این طرح از دهم اردیبهشت امسال کودکان ۲ ماهه، ۴ ماهه، ۶ ماهه و ۱۲ ماهه در سطح استان بوشهر اجرایی می‌شود.

کد خبر 6084817

دیگر خبرها

  • تأثیر عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • بیماریابی در بوشهر افزایش یافت/ تقویت مراکز مراقبت سلامت در استان
  • بیش از ۳ هزار خدمت در بیمارستان سوانح و سوختگی گناوه ارائه شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار در ایران
  • درمان رایگان بیماران هپاتیت C؟
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • روزنه امید برای بیماران مبتلا به سرطان خون