Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علی بهلولی، دبیرکارگروه اینترنت اشیاء دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان و عضو کمیته علمی چهارمین کنفرانس اینترنت اشیا و کاربرد‌ها در همین خصوص اظهار کرد:دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان از پیشگامان فعالیت علمی در زمینه اینترنت اشیاء در کشور به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت‌های جدی در حوزه اینترنت اشیا در دانشگاه اصفهان از سال ۹۳ با برگزاری یک پنل کارگاهی از مؤسسه "کانسیل IOT" اروپا آغاز و پس از آن روند برگزاری دوره‌های آموزشی و کارگاه‌ها ادامه داشته است. در ادامه فعالیت‌های دانشکده در این حوزه، در سال ۱۳۹۶ نخستین بار در ایران کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء، کاربرد‌ها و زیرساخت را برگزار کرده است.

او با اشاره به اینکه دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد نیز فعالیت‌های مشابهی همچون برگزاری کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء و شهر هوشمند در سال ۱۳۹۷ را در کارنامه خود دارد بیان کرد: این دو دانشکده اقدام به تجمیع دو کنفرانس مذکور و برگزاری کنفرانس بین المللی مشترک با نام «اینترنت اشیاء و کاربردها نموده اند. دانشگاه اصفهان میزبان سومین دوره این کنفرانس سالانه در بهار ۱۳۹۸ بود و چهارمین دوره کنفرانس در پاییز ۹۹ به صورت مشترک توسط دانشگاه اصفهان و دانشگاه فردوسی در مشهد برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: شرایط اخذ دروس معرفی به استاد در دانشگاه‌های کشور

بهلولی با اشاره به اینکه «اینترنت اشیاء» فناوری مدرنی است که در آن برای هر شیئی قابلیت ارسال داده و یا دریافت فرامین ازطریق شبکه‌های ارتباطی فراهم می‌گردد گفت: اینترنت اشیاء یک فناوری نو ظهور و در حال گسترش است که این ظهور و گسترش هر دو حوزه‌ی تحقیقات، و کاربرد را شامل می‌شود. برآورد‌ها نشان می‌دهد، در سال ۲۰۲۰ بازار IoT به بالاتر از ۳۰۰ میلیارد دلار در سال خواهد رسید. در آینده نزدیک، حضور اینترنت اشیا در زندگی روزمره بسیار محسوس خواهد بود؛ بنابراین و با توجه به نوپایی این حوزه، سرمایه گذاری علمی و فنی در آن می‌تواند باعث ایجاد مشاغل نو گردد. تحقیقات علمی در این حوزه در ایران و جهان به سرعت در حال رشد است.

گفتنی است که در دانشکده مهندسی کامپیوتر پنج آزمایشگاه تحقیقاتی شامل پردازش سیگنال و اینترنت اشیا، رایانش فراگیر، سیستم‌های رایانشی- فیزیکی، فناوری‌های سلولی نسل ۵ و کلان داده‌ها در حوزه اینترنت اشیاء فعالیت دارند. کلیه فعالیت‌های دانشکده مهندسی کامپیوتر در این حوزه به صورت تجمیع شده در سایت آزمایشگاه اینترنت اشیا، به نشانی iotlab.ui.ac.ir قابل مشاهده است.

همچنین مقالات فارسی توسط ISC و RICeST ایندکس و مقالات انگلیسی توسط IEEE ایندکس خواهند شد. مهلت ارسال مقالات تا ۲۰ خرداد ۹۹ تمدید شده و زمان برگزاری این کنفرانس بین المللی نیز ۲۶ و ۲۷ شهریور ۹۹ خواهد بود. برای ارسال مقالات می‌توانید به آدرس: http://sciot ۲۰۲۰.um.ac.ir/ مراجعه کنید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اینترنت اشیا دانشکده مهندسی کامپیوتر کنفرانس بین المللی دانشگاه اصفهان اینترنت اشیاء اینترنت اشیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۸۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم

به همت میراث فرهنگی استان اردبیل، اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیل برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، نخستین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها عصر چهارشنبه در دانشگاه محقق اردبیل برگزار شد که در این کنفراس فعالان حوزه موزه‌ها از مناطق مختلف کشور حضور داشتند‌.

استان اردبیل به خاطر پیشینه تاریخی غنی دارای موزه‌های متعددی همچون موزه سنگ، کتابخانه تخصصی بقعه شیخ ‌صفی، مفاخر دینی، مردم‌شناسی و تاریخ طبیعی در شهر اردبیل و موزه صارم‌السلطنه شهر نمین، موزه باستان‌شناسی نیر، موزه باستان‌شناسی خلخال و موزه باستان‌شناسی مشگین‌شهر است.

در این کنفرانس  فعالان و پژوهشگران  در مورد موزه‌ها به بحث پرداخته و راهکارهای لازم را برای توسعه موزه‌ها ارائه دادند.

 

.

 

به دبیرخانه این کنفرانس حدود 120 مقاله ارسال شده که در بخش‌های مختلف بود.

حسن محمدی ادیب مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل در این کنفرانس اظهار داشت: موزه چینی‌خانه بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی از قدیم محل نمایش هدایای امپراطوران چین بوده و آن را به عنوان موزه فرهنگی، هنری و قدیمی‌ترین موزه ایران معرفی می‌کنیم.

کاظم دبیر معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار اردبیل نیز در این کنفرانس تصریح کرد: موزه‌ها نقش اساسی در معرفی تمدن، تاریخ و فرهنگ دارد و استان اردبیل با موزه‌های خود نقش اساسی در جذب گردشگر داشته است.

احمد محیط طباطبایی رییس کمیته ملی موزه‌های ایران با اشاره به ظرفیت‌های موزه‌های استان اردبیل گفت: اردبیل با این موزه‌ها می‌تواند نقش اساسی در جذب گردشگران داخلی و خارجی داشته باشد.

انتهای پیام/131

  

دیگر خبرها

  • دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد+فیلم
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران به‌میزبانی رفسنجان برگزار می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود