Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون حمل و نقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر گفت: هر ساله قیمت بلیط اتوبوس و تاکسی افزایش می یابد، چراکه هم دستمزدها افزایش پیدا می کند و هم هزینه حمل و نقل افزایش می یابد پس باید قیمت بلیط افزایش یابد

به گزارش خبرگزاری برنا در اصفهان، عصر امروز (سه شنبه) امیراحمد زندآور رئیس کمیسیون حمل و نقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر در برنامه زنده رادیویی صدای شهر، اظهار داشت: در حال حاضر 1100 دستگاه اتوبوس شهری اصفهان آماده خدمت رسانی هستند، اما 600 دستگاه آن در سطح شهر فعال است و 500 دستگاه نیز نیمه فعال هستند همین امر باعث شده تا روزانه به جای درآمد 5 میلیارد و 500 میلیونی فقط عدد یک میلیارد و 800 میلیون ثبت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون حمل و نقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان، با بیان اینکه مردم به دلیل بیماری از اتوبوس استفاده نمی کنند، گفت: در حال حاضر برخی خطوط به دلیل تعطیلی مترو شلوغ هستند، اما تعدادی از خطوط نیز خلوت شده اند و استفاده آنها بسیار اندک شده است.

زندآور تصریح کرد: در زمینه وضعیت اتوبوس رانی ما با باید از آمار و ارقام استفاده کنیم، روزانه 110 هزار نفر از اتوبوس استفاده می کنند و این عدد از 550 هزار نفر که در پیش از کرونا استفاده می کرده کاهش قابل توجهی است. 

وی تاکید کرد: یکی از راهکارهایی که مدیریت شهری در دوره پنجم برای ناوگان حمل و نقل شهری در دستور کار قرار داده است، افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی است. پایان سال 98  یکصد دستگاه اتوبوس با قیمت یک میلیارد و 200 میلیون تومان خریداری شده است که 70 دستگاه آن وارد شهر اصفهان شده است.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: این اتوبوس‌ها از طریق اوراق مشارکت اسلامی خریداری شده است و در واقع دولت نیز در این زمینه سهمی دارد و شهرداری ضمانت 50 درصد سهم دولت و شهرداری را کرده است.

زندآور ادامه داد: 700 دستگاه اتوبوس نیز برای بازسازی در حال رایزنی است و شهرداری اصفهان با سازمان برنامه و بودجه در حال انعقاد قرار داد بوده که بابت هر دستگاه اتوبوس 280 میلیون تومان پرداخت می شود و به صورت اوراق  سه شهرداری اصفهان، مشهد و تهران از این قرار داد استفاده می کنند.

وی گفت: عمر ناوگان حمل و نقل عمومی اصفهان در بخش اتوبوسرانی 9 تا 10 سال است پس نیازمند بازسازی و نوسازی هستیم و انعقاد این قراردادها به شهر اصفهان کمک می کند.در حال حاضر عمر ناوگان اتوبوسرانی اصفهان 10 سال است به جز معدود اتوبوسهای نو که در شهر کاملا مشهود هستند مابقی فرسوده اند.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: شهرداری اصفهان تا جایی که مقدور باشد برای مردم خدمات ارائه می‌کند، اما روزهای جمعه ناوگان اتوبوسرانی جوابگو نیست. خطوط پر تقاضا فعال هستند، اما دیگر خطوط فعال نیستند چون نیاز نیست اتوبوسی فعال باشد چراکه واقعا هر اتوبوس اصطحلاک بالایی دارد. برای روزهای پنجشنبه و در خط باغ رضوان و فعال شدن اتوبوس در این خط نیازمند بررسی و بحث هستیم که حتما اقدام خواهیم کرد.

زند آورد تصریح کرد: هر ساله قیمت بلیط اتوبوس و تاکسی افزایش می یابد، چراکه هم دستمزدها افزایش پیدا می کند و هم هزینه حمل و نقل افزایش می یابد پس باید قیمت بلیط افزایش یابد، اما مردم بدانند که یک چهارم هزینه اتوبوس را پرداخت می کنند و مابقی هزینه ها را خود شهرداری پرداخت می کند. ماهانه 10 میلیارد تومان هزینه حقوق و دستمزد پرسنل اتوبوسرانی است.

وی ادامه داد: در سال 98 سه قرار داد تنظیم شد، ابتدا اینکه 100 دستگاه اتوبوس بازسازی شوند این اتفاق در شش ماهه ابتدایی سال جاری به پایان می‌رسد، دوم اینکه 50 دستگاه نیز بازسازی شده اند و تا نیمه اول سال 99، 200 دستگاه اتوبوس بازسازی شده وارد شهر اصفهان می شود و سوم قرار داد 100 اتوبوس جدید که 70 دستگاه آن وارد شهر اصفهان شده است.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان گفت:  AVL و AFC از جمله اقداماتی است که در سال 99 مردم آن را حس خواهند کرد و زمان دقیق رسیدن هر اتوبوس را در زیرساخت های فناوری خود خواهند داشت.

زندآور با اشاره به اینکه شهرداری مناطق را ملزم کرده ایم تا در ردیف های خود برای خرید اتوبوس بودجه داشته باشند، گفت: دولت برنامه ریزی کرده است که بخش خصوصی 70 درصد ناوگان حمل و نقل عمومی را در اختیار داشته باشد. اما شهرداری اصفهان به دلیل مشکلاتی که به بخش خصوصی وارد شده است نتوانسته اینکار را انجام دهد. بخش خصوصی مشکلات فراوانی دارند که امکان انتقال اتوبوس ها به این بخش وجود ندارد. بخش خصوصی و شرکت واحد اتوبوسرانی را از هم جدا ندانستیم.

وی تاکید کرد: قیمت بلیط مصوب شورای شهر را هم بخش خصوصی و هم شهرداری رعایت می‌کنند، اما در این زمینه شهرداری به بخش خصوصی کمک می کند، اما بار مسئولیت از دوش مدیریت شهری به دوش بخش خصوصی منتقل می شود.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: خدمات ارائه شده در اتوبوسرانی شایسته مردم و شهروندان نیست و باید بیش از پیش تلاش کرد، در عین حال نهایت سعی و تلاش این است که خدمات بهتری به مردم ارائه شود.

زندآور افزود: خطوط BRT به جهت سرعت کار و زیرساخت‌ها مورد استقبال بیشتری هستند و در سال 99 پیاده سازی و اجرا و خرید اتوبوس برای BRT نیز به شدت در دستور کار است.

وی اظهار کرد: کرونا 80 درصد مسافران اتوبوسرانی را کاهش داده است و 70 درصد درآمد اتوبوسرانی را کاهش داده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان شورا ناوگان حمل و نقل شهرداری اصفهان افزایش می یابد دستگاه اتوبوس قیمت بلیط بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۰۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رجالی ظهر چهارشنبه در نشست خبری در پاسخ به خبرنگار مهر درخصوص شناسایی و رسیدگی به تخلفات پزشکان اظهار داشت: در ۶ ماه اخیر حدود ۳۰ تخلف در رابطه با اخذ زیرمیزی توسط پزشکان به ما گزارش شد.

وی با بیان اینکه اثبات برخی از موارد اخذ زیرمیزی توسط پزشکان دشوار شده و لازم است افراد مستندات داشته باشند، افزود: علی رغم این شرایط طی ۶ ماه گذشته با ۶ پزشک که زیرمیزی می‌گرفتند برخورد شد؛ با چهار نفر از آنان برخورد اداری شده و قرارداد یکی از آنان لغو و پرونده دیگری به سازمان در تهران ارجاع شده تا درخصوص فعالیت وی تصمیم‌گیری شود.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه گزارش تخلفات را به دانشگاه علوم پزشکی ارائه می‌کنیم، تصریح کرد: مسؤول برخورد در این زمینه تعزیرات است و هر پزشکی را که احتمال می‌دهید از بیمار پول دریافت کرده با مستندات به دفتر بازرسی و حراست تأمین اجتماعی یا تعزیرات معرفی کنید.

اثبات زیرمیزی گرفتن دشوار است

رجالی با تاکید بر اینکه اثبات چنین تخلفاتی برای ما سخت شده است، اضافه کرد: با بخش رسیدگی به تخلفات اداری در تهران در تلاش هستیم که با تشکیل کمیته صیانت اداری درصورت نبود مستندات کافی به گونه‌ای دیگری برخورد کنیم و اگر مستندات داشته باشیم قرارداد پزشک لغو شود درحالی که در مواردی نیز پزشک متخلف نسبت به تصمیم سازمان در دیوان عدالت اداری شکایت کرده است.

وی پدیده زیرمیزی گرفتن پزشکان در اصفهان را نوعی بیماری توصیف کرد و افزود: حتی در مواردی علی‌رغم تذکر ما، تخلف ادامه پیدا کرده و این درحالی است که در برخی حوزه‌ها به دلیل کمبود متخصص به سختی می‌توان قرارداد پزشکی را در برخی بیمارستان‌های تأمین اجتماعی لغو کرد.

کاهش نیروی انسانی در مراکز و بیمارستان‌های تأمین اجتماعی

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه وضعیت نیروی انسانی در بیمارستان‌های ما بد شده است، ابراز داشت: با وجود حدود ۳۵ دانشگاه علوم پزشکی در کشور، نیروی انسانی و تربیت نیروی انسانی خوبی داشتیم در حالی که از دو سه سال پیش این شرایط افت کرده است به طوری که شمار نیروهای علاقه مند به دوره تخصص کم شده و دوم اینکه نیرو برای همکاری با بیمارستان‌های تأمین اجتماعی کم شده است.

رجالی علل کم شدن نیروی انسانی را مهاجرت و دلایل سیاسی، اجتماعی و مالی برشمرد و گفت: باید توجه داشت که میانگین افزایش هزینه‌ای که به پزشکان پرداخت می‌شود ۲.۵ برابر شده در حالی که نتوانستیم با توجه به میزان تورم و ارزش پول ملی هزینه‌ها را در نظر بگیریم.

وی با بیان اینکه هم اینک با ۴۰۰ پزشک متخصص در استان همکاری داریم، افزود: با توجه به شرایط موجود برخی از متخصصان ما به کشورهای حاشیه خلیج فارس نظیر عمان مهاجرت کردند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه در استخدام پرستار نیز مشکلاتی داریم، خاطرنشان کرد: امسال مجوز استخدام ۲۵۰ نفر پرستار را داریم درحالی که شمار شرکت کنندگان در آزمون طی سال‌های قبل ۱۰ برابر امسال بود.

نیمی از اتاق‌های زایمان LDR خالی ماند

رجالی در ادامه با بیان اینکه طی دو سال اخیر اقدامات عمرانی خوبی در حوزه درمان استان اتفاق افتاده است، گفت: در طرح جوانی جمعیت یکی از مواردی که بر عهده سازمان تأمین اجتماعی بود، ساخت اتاق‌های زایمان مجهز (LDR) است که در اصفهان زایشگاه‌های بیمارستان شریعتی و غرضی تکمیل شده است.

وی افزود: زایشگاه بیمارستان شریعتی هشت اتاق زایمان ال. دی. آر و بیمارستان غرضی پنج اتاق زایمان مجهز دارد که برای این امر ۳۵ میلیارد تومان هزینه شده اما ۵۰ درصد مراجعه کننده دارد.

زایمان در بیمارستان‌های شریعتی و غرضی رایگان است

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه ارائه خدمات در زایشگاه‌های بیمارستان‌های شریعتی و غرضی ۱۰۰ درصد رایگان است، ابراز داشت: به رغم آنکه پزشک متخصص زایمان به صورت ۲۴ ساعت در بخش ال. دی آر مستقر است اما ظرفیت زایمان این بیمارستان‌ها خالی مانده است.

رجالی افزود: در اتاق‌های ال.دی‌.آر این دو بیمارستان چهار بخش NICU یا مراقبت ویژه نوزادان نیز احداث شده است.

جراحی رایگان قلب و مغز در بیمارستان شریعتی

وی با اشاره به اینکه بخش جراحی قلب در بیمارستان شریعتی اصفهان سال ۱۴۰۱ راه‌انداری شد و تاکنون ۴۰۰ مورد جراحی قلب در این بیمارستان رایگان انجام شده است، گفت: همچنین بخش آنژیوگرافی در بیمارستان شریعتی راه‌اندازی شده که خدمات آن کاملاً رایگان است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: جراحی بیماری‌های مغزی از مواردی بود که پیش‌تر بیماران به تهران ارجاع می‌شدند در حالی که جراحی مغز دست‌کم ۱۵۰ میلیون تومان برای بیمار هزینه دارد اما طی سه سال اخیر بیمارستان شریعتی با هزینه ۲۰ میلیارد تومان به دستگاه نویگیشن جراحی مغز مجهز شده و هفت مورد جراحی موفقیت آمیز داشتیم.

رجالی در ادامه با بیان اینکه صفت برخوردار بودن برای اصفهان سبب شده که بسیاری از امکانات که حق این استان است به آن داده نشود، تصریح کرد: بر اساس شاخص تعداد بیمه شدگان تأمین اجتماعی و امکاناتی که به اصفهان داده شده این استان در رده پانزدهم است در حالی که دست‌کم به پنج بیمارستان و ۲۰ درمانگاه جدید نیاز دارد.

ساخت بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی اصفهان نیازمند ۹ هزار میلیارد اعتبار است

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا چند سال آینده این شاخص را از ۱۵ به ۱۰ برسانیم، افزود: ساخت و تجهیز بیمارستان ۵۰۰ تخت خوابی در شهرک شهید کشوری به اعتباری بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان نیاز دارد که با مجوز و اعتبار آن موافقت شده است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه پروژه ساخت این بیمارستان در مرحله طراحی و نقشه‌برداری است، گفت: سازمان تأمین اجتماعی کشور ساخت این پروژه را به شرکت بزرگ خانه سازی تأمین اجتماعی واگذار کرده است.

رجالی با بیان اینکه امید است تا یکسال آینده مطالعات اولیه پروژه را تمام کنیم، تصریح کرد: برای تسریع در آغاز عملیات اجرایی آن تلاش می‌کنیم زیرا این پروژه اکنون درگیر مسائل غیرمالی و مطالعاتی شده که کند پیش می‌رود در حالی که با ساخت این بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی ۵۰ درصد به ظرفیت بستری ما اضافه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اصفهان حدود ۲۰ سال به دنبال اخذ مجوز این بیمارستان بود، خاطرنشان کرد: نقشه کامل و جامعی برای ساختمان ۸۴ هزار مترمربعی بیمارستان در حال طراحی است و اگر کلنگ زنی شود فکر نمی‌کنم ساخت آن بیش از چهار سال طول بکشد.

نوسازی درمانگاه‌های اصفهان در دستور کار است

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه در استان ۲۸ درمانگاه وجود دارد، ادامه داد: نیاز استان حدود ۳۵ تا ۵۰ درمانگاه است که ظرفیت بیماران سرپایی را تکمیل کند که از ۱۴۰۱ ورود کردیم و مجوز ساخت درمانگاه در فولادشهر، پیربکران و هرند اخذ شده است و به دنبال اخذ مجوز برای درمانگاه بهارستان هستیم.

رجالی با بیان اینکه درمانگاه فریدونشهر یک خانه بهداشت بود، اضافه کرد: ساخت درمانگاه در محل کنونی این خانه بهداشت با مساحت ۳۵۰۰ متر با اعتباری ۱۴۰ میلیارد تومانی اردیبهشت یا خرداد امسال شروع می‌شود.

وی با بیان اینکه قدمت برخی از درمانگاه‌های شهر اصفهان به بالای ۵۰ سال می‌رسد، اظهار داشت: به دنبال نوسازی درمانگاه‌های قدیمی شهر هستیم.

شناسایی ۳۰۰ زن مبتلا به ایدز در اصفهان

به گفته مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان در این استان ۳۰۰ خانم مبتلا به ایدز وجود دارد که به دلیل ارائه خدمات بهداشتی مناسب زایمان ۵۰ درصد آنان سالم بوده است.

رجالی اضافه کرد: تاکنون ۴۰۰ کودک ناشنوا در استان شناسایی شدند که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تأمین اجتماعی برای آنان کاشت حلزون رایگان انجام شده است.

کد خبر 6087337

دیگر خبرها

  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • گردش مالی عجیب و غریب فیلترشکن‌ فروش‌ها | پول‌های مردم کجا می‌روند؟
  • هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان زیر ذره بین بازرسان
  • نظارت بر هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان
  • واریزی‌های مالیاتی به حساب شهرداری‌ها برای عمران شهری هزینه شود
  • شفافیت در هزینه‌کردها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • هرماه ۱۰ تا ۱۵ دستگاه اتوبوس جدید وارد چرخه خدمات‌رسانی می‌شود
  • شفافیت در هزینه کرد‌ها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • شفافیت در هزینه کردها مردم را به پرداخت مالیات ترغیب می‌کند
  • کمبود اتوبوس قم به اصفهان درددل مسافران شد