Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@04:03:50 GMT

مقابله با سرطان مغز با داروی مالاریا

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۸۲۴۲۹

مقابله با سرطان مغز با داروی مالاریا

نتایج یک بررسی جدید نشان می دهد یک داروی مورد تایید به منظور مقابله با بیماری مالاریا می تواند به درمان نوعی مرگبار از سرطان مغز کمک کند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از نیواطلس، اکثر موارد سرطان مغز منجر به مرگ و میر مبتلایان شده و تعداد کمی از افراد از این بیماری نجات می یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما محققان آمریکایی ابزار جدیدی برای مقابله با سرطان مغز ابداع کرده اند که نوعی داروی مالاریاست.

 

آزمایش این دارو بر روی موش ها نتایج مثبتی را در برداشته و ممکن است به کمک روش های درمانی همچون شیمی درمانی، رادیو درمانی و مصرف دارویی به نام temozolomide بیاید. گفتنی است که روش های قبلی درمانی در کمتر از شش درصد از موارد موجب درمان بیماران مبتلا به سرطان مغز می شد.

داروی تازه شناسایی شده که لومفانترین نام دارد، جلوی فعالیت مخرب پروتئینی به نام HSPB1 را می گیرد که به رشد تومورهای گلیوبلاستوما کمک می کند. لومفانترین تا حد زیادی پروتئین مخرب مذکور را خنثی می کند و محققان امیدوارند بعد از تکمیل بررسی های خود بر روی موش ها بتوانند آزمایش هایی را در این زمینه بر روی انسان ها نیز انجام دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سرطان مغز دارو مالاریا سرطان مغز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۲۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک مطالعه جدید کشف کرده است که متیل گلیوکسال، که هنگام تجزیه گلوکز در سلول‌ها تولید می‌شود، ممکن است به توضیح ارتباط بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان کمک کند.

تغذیه نامناسب با بسیاری از بیماری‌ها، از جمله چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع ۲ و سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، رحم و روده بزرگ مرتبط است. مصرف زیاد سدیم، چربی‌های اشباع شده و قندها می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را افزایش دهد، اما آنچه که رژیم غذایی و سرطان را به هم مرتبط می‌کند چندان مشخص نیست.

اکنون، محققان دانشگاه ملی سنگاپور مکانیسمی را کشف کرده اند که ممکن است به توضیح اینکه چرا رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد کمک کند.

در مطالعات سلولی، محققان دریافتند که متیل گلیوکسال، که زمانی تولید می‌شود که سلول‌ها گلوکز را برای آزاد کردن انرژی تجزیه می‌کنند، می‌تواند ژن‌هایی را که از سرطان محافظت می‌کنند، مهار کند. آنها عنوان می‌کنند که رژیم غذایی نامناسب منجر به سطوح بالاتر متیل گلیوکسال و افزایش احتمال ابتلا به سرطان می‌شود.

به گفته محققان، این مطالعه ارتباط بالقوه ای را بین سطوح بالای متیل گلیوکسال، یک محصول جانبی متابولیک، و الگوی جهش ژنتیکی که در برخی سرطان‌ها مشاهده می‌شود، نشان می‌دهد. این یک منطقه جالب برای بررسی بیشتر است، اما به تحقیقات آزمایشگاهی و آزمایش‌های بالینی بیشتری نیاز است تا به طور قطعی مشخص شود که آیا سطوح متیل گلیوکسال مستقیماً با خطر سرطان مرتبط است یا خیر.

کد خبر 6086941

دیگر خبرها

  • زهره حمیدی ازوضعیت پس از سرطان گفت/انسان دیگری شدم و حالم خوب است
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • فواید خوردن کره برای بدن
  • هموفیلی ها دارو ندارند؛ خطر معلولیت با درمانی غیر علمی‌