Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد سعید سیف در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره همکاری های میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سازمان حفاظت محیط زیست در سال های اخیر و خروجی آن توضیح داد و گفت: یکی از مهمترین همکاری ها میان وزارت علوم و سازمان محیط زیست، انعقاد تفاهم نامه فی مابین معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم و معاونت محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست بوده که محوریت اصلی این تفاهم نامه براساس طرح مپسا (مدیریت و پایش آلایندگی های سیستمی) بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همکاری صنایع و دانشگاه ها در مسیر کاهش آلایندگیها

وی افزود: هدف اصلی از این تفاهم نامه، بهره گیری از ظرفیت های دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور و همچنین تمامی زیرساخت های موجود علم و فناوری برای کاهش یا رفع آلایندگی های زیست محیطی بنگاه ها و صنایع آلاینده بوده است. خوشبختانه با تلاش مشترک صورت گرفته بین دو طرف در سال ۹۸ زیرساخت های مناسبی برای اجرایی سازی تفاهم نامه صورت پذیرفته است و تاکنون چندین همکاری مشترک میان صنایع آلاینده با دانشگاه های کشور برای مشاوره و همکاری در مسیر کاهش آلایندگی های زیست محیطی منعقد شده است.

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم ادامه داد: برای مثال دانشگاه صنعتی اصفهان با شرکت پالایش نفت اصفهان تفاهم نامه مشترکی را منعقد کرده است؛ همچنین یک شرکت صنایع خمیر کاغذ با دانشگاه صنعتی شریف وارد مذاکره و توافق شده است. دانشگاه اصفهان نیز با انجمن آجرسفال شهر اصفهان وارد مذاکره شده است.

وی با بیان این مطلب که در مسیر طرح مپسا، علاوه بر دانشگاه مجری، دانشگاه محور نیز بعنوان نماینده دبیرخانه مشترک مپسا وارد قرارداد سه جانبه به همراه دانشگاه مجری و صنعت آلاینده می شود، خاطرنشان کرد: دانشگاه محور، نقش نظارت، ارزیابی، کنترل و مدیریت دانش پروژه ها و مستندسازی درس آموخته های آن را به عهده دارد.

استقبال صنایع از طرح مپسا

سیف ادامه داد: در مسیر طرح مپسا همچنین صنایع بسیار دیگری نیز اعلام آمادگی و علاقمندی کرده اند که به دنبال شناسایی ظرفیتهای علم و فناوری برای کمک به کاهش آلایندگی ها هستند؛ همچنین دانشگاه ها و پژوهشگاه های بسیار نیز برای کمک و همکاری به صنایع آلاینده اعلام آمادگی کرده و تجارب و توانمندی های خود را به دبیرخانه مشترک مپسا ارسال کرده اند.

کمک به حذف جریمه صنایع آلاینده

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم افزود: طرح مپسا فرصت بسیار مناسبی را فراهم کرده است که بتوان براساس یک فرآیند شفاف و مشخص، صنایع و بنگاه هایی که به عنوان صنعت آلاینده شناخته می شوند و در لیست آلاینده ها جریمه پرداخت می کنند، بتوانند از ظرفیت های علمی موجود استفاده کنند تا از لیست آلاینده ها خارج شوند.

وی در ادامه تاکید کرد که لازم است صنایع آلاینده ضمن اعلام آمادگی به دبیرخانه مشترک مپسا، با کمک ظرفیت های موجود در وزارت علوم، دانشگاه و پژوهشگاه مجری را برای خود انتخاب کنند. پس از آن، دبیرخانه مشترک، دانشگاه محور  یا ناظر را برای انعقاد قرارداد سه جانبه به صنعت آلاینده مربوطه معرفی خواهد کرد.

کد خبر 4935044 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ها سازمان محیط زیست ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران سازمان سنجش امتحانات پایان ترم آموزش مجازی دانشگاه های ایران کنکور 99 دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت منصور غلامی دبیرخانه مشترک صنایع آلاینده آلایندگی ها وزارت علوم تفاهم نامه دانشگاه ها محیط زیست طرح مپسا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۳۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض مدیران استقلال به واگذاری پرسپولیس

به گزارش "ورزش سه"، حضور در لیگ قهرمانان آسیا، نیازمند دریافت مجوز حرفه‌ای برای دو تیم بزرگ پایتخت است. استقلال و پرسپولیس تنها در شرایطی می‌توانند به صورت همزمان در بزرگترین تورنمنت باشگاهی قاره شرکت کنند که سهام آن‌ها از مالکیت وزارت ورزش خارج شده و به بخش خصوصی واگذار گردد تا مسئله مالکیت مشترک حل شود.

برای حل این معضل طی ماه‌های گذشته جلسات فراوانی میان وزارت ورزش و جوانان، وزارت اقتصاد و دارایی و مدیران دو باشگاه برگزار گردیده است تا مسئله مربوط به مالکیت مشترک حل شود. در ابتدا از سازمان تامین اجتماعی به عنوان خریدار باشگاه پرسپولیس و هلدینگ خلیج فارس در مقام خریدار استقلال یاد شد که هیچ کدام از این دو اتفاق رخ نداد.

در ادامه نیز پای بانک‌ها به این مسئله باز شد. از بانک های ملت و تجارت به عنوان خریدار پرسپولیس و استقلال اخبار فراوانی در رسانه‌ها منتشر گردید. سپس عنوان شده بود که ابتدا باشگاه پرسپولیس به بانک ملت واگذار می‌شود تا مشکل مربوط به مالکیت مشترک دو باشگاه حل گردد و پس از آن نیز پروسه واگذاری استقلال انجام خواهد شد.

با این حال بحث واگذاری سرخابی‌ها به این دو بانک نیز بی‌نتیجه بود تا اینکه در جدیدترین اقدام در نظر گرفته شده، قرار است که یک کنسرسیوم متشکل از پنج بانک 85 درصد از سهام باشگاه پرسپولیس را خریداری کرده تا حداقل با واگذاری یکی از این دو باشگاه موضوع مربوط به مالکیت مشترک حل شود و دو تیم بتوانند مجوز حرفه‌ای حضور در لیگ قهرمانان آسیا را دریافت کنند.

هرچند که واگذاری پرسپولیس به این پنج بانک می‌تواند دو تیم را از خطر بزرگ حذف از لیگ قهرمانان آسیا نجات دهد اما با اعتراض مدیران استقلال همراه شده است. چرا که در تمامی اقدامات در نظر گرفته شده جهت واگذاری سهام دو باشگاه، این پرسپولیس بود که برای واگذاری در اولویت قرار گرفته بود.

هم در زمان مطرح شدن واگذاری دو تیم به بانک های ملت و تجارت و هم در آخرین راهکار در نظر گرفته شده برای واگذاری 85 درصدی سهام دو باشگاه، ابتدا قرار هست که پرسپولیس از مالکیت مشترک خارج شود و استقلال به مالکیت خود تحت نظر وزارت ورزش و جوانان ادامه دهد تا در ادامه برای آبی‌ها نیز راه چاره‌ای اندیشیده شود.

این مسئله ای است که با اعتراض مدیران استقلال همراه شده و آنها اعتقاد دارند می بایست پروسه واگذاری آبی ها نیز همزمان با سرخ ها پیش برود چرا که ممکن است این کار منجر به تأخیر فراوان در تعیین تکلیف استقلال و از دست رفتن پیش فصل لیگ آینده شود.

دیگر خبرها

  • کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری ایران و تاجیکستان تشکیل شد
  • سازمان ملل متحد با تحریم‌های یکطرفه علیه ایران در حوزه انرژی مخالف است
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • دانشجوی باکیفیت هرجا که باشد باید حمایت شود
  • انتصاب مدیرکل امور مشترک فدراسیون‌ها در وزارت ورزش
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می شود
  • سیزدهمین دوره جشنواره تیتر ۱۵ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود
  • اعتراض مدیران استقلال به واگذاری پرسپولیس
  • استفاده از کمکهای مشورتی والدین دانشجویان برای پیشبرد اهداف وزارت