Web Analytics Made Easy - Statcounter

پالایشگاه‌های نفت فیلیپین به دلیل از بین رفتن تقاضا در دوران قرنطینه مقابله با شیوع ویروس کرونا موقتا فعالیت نمی‌کنند.

به گزارش ایسنا، شرکت پترون که بزرگترین شرکت نفت فیلیپین است، اعلام کرد پالایشگاه نفتش به ظرفیت ۱۸۰ هزار بشکه در روز از پنجم ماه مه برای تعمیرات تعطیل شده است. شرکت رویال داچ شل هم اعلام کرد تنها پالایشگاه این شرکت که اوایل ماه میلادی جاری در پی کاهش مصرف، تعطیل شده بود، موقتا تعطیل مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات هر دو پالایشگاه اعلام کرده‌اند که قادر خواهند بود نیاز به فرآورده‌های نفتی را از ذخایر یا از طریق واردات تامین کنند. فیلیپین نخستین کشور آسیای جنوب شرقی بود که بخشهای وسیعی از اقتصادش را در اواسط مارس برای مقابله با شیوع ویروس سکرونا تعطیل کرد و اکنون اقتصاد این کشور با شدیدترین رکود خود در بیش از سه دهه گذشته روبرو شده است.

رامون آنگ، رییس شرکت پترون در این باره به بلومبرگ گفت: کسب و کار به چالش کشیده شده است. بهبود تقاضا به رفع محدودیت‌های قرنطینه و یافتن واکسن بیماری کووید ۱۹ برای احیای کامل رفت و آمد بستگی خواهد داشت.

پترون در سه ماهه نخست امسال ۴.۹ میلیارد پزو معادل ۹۷ میلیون دلار ضرر در مقایسه با ۱.۳ میلیارد پزو سود در مدت مشابه سال گذشته گزارش کرد. واحد شرکت شل در فیلیپین در همین مدت ۵.۵ میلیارد پزو ضرر در مقایسه با ۲.۴ میلیارد پزو سود در مدت مشابه سال ۲۰۱۹ داشت.

بر اساس گزارش بلومبرگ، رودریگو دوئرته، رییس جمهور فیلیپین اوایل ماه میلادی جاری بازگشایی اقتصاد این کشور را آغاز کرد و به فروشگاه‌های بزرگ و برخی از کسب و کارها در مانیل، پایتخت این کشور اجازه داد از ۱۶ ماه مه فعالیتشان را ازسربگیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فلیپین کرونا در جهان میلیارد پزو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۴۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۹۶ داروی جدید در سال ۱۴۰۲ به بازار

 به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد پیکان پور  اظهار کرد: با رفع عوامل بروکراتیک و تسهیل و سرعت بخشی به امورات تولیدکنندگان داخلی، ۴۴ خط جدید تولیدی و ۹۶ داروی جدید نظیر تراستوزومب امتانسین، سیستئامین، الترومبوپگ، اپرمیلاست، تیوتروپیوم استنشاقی، گوسلکومب، اتوپوزاید تزریقی، ایمیکیمود، ویگاباترین، ایربزارتان، تاکرولیموس تزریقی، لارونیداز، تراستوزومب دروکستکان، روپی واکائین، وینورلبین خوراکی، نیولومب، فولوسترانت، بوپی واکائین، پاپاورین تزریقی، رانیبیزومب و سیتارابین به بازار دارویی کشور عرضه شد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از ۲۰۰ میلیون دلار از منابع ارزی برای خرید داروهای جدید تولید شده صرفه جویی شده است، گفت: به منظور احصا مشکلات صنعت، طی مدت کوتاهی از حدود دو سوم از شرکت‌های داروسازی اصلی بازدید میدانی شد و اقدامات لازم جهت رفع چالش ها در سطح اختیارات سازمان صورت پذیرفت. 

به گفته مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو ۵۶ مولکول جدید نیز طی ۱.۵ سال گذشته و پس از تایید شورای بررسی فهرست رسمی داروهای ایران وارد فهرست شده‌اند که به عنوان نمونه می‌توان به داروهایی نظیر کلادریبین، سیلودوسین، اتزولیزومب، سفتازیدیم-آوی باکتام، ودولیزومب، دورناز آلفا، انسولین رایزودگ و سولیکوا، توپوتکان، انزالوتاماید، پالیویزومب، رگورافینیب، اوزانیمود، فوسکارنت، ایبروتینیب، الاپاریب و اسیمرتینیب اشاره کرد و این در حالیست که در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ داروی جدیدی وارد فهرست داروهای رسمی کشور نشده بود.

 پیکانپور بیان: با توسعه برون سپاری در برخی از اجراییات سازمان، تسریع قابل ملاحظه ای در روند اقدامات شرکت های دارویی صورت گرفته است که با ایجاد مسیر موازی «بررسی پرونده های ثبت» در خصوص پرونده های مشمول مسیربندی چهار و پنج، زمان انتظار ارزیابی و تایید این پرونده ها به کمتر از یک چهارم مدت قبل، کاهش پیدا کرده و شرکت های دارویی می‌توانند بنا به درخواست خود، از مسیر موازی استفاده کنند.     

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی با مدل جدید چه مزیتی برای اقتصاد ایران دارد؟
  • قیمت جدید مرغ اعلام شد/ ابراهیمی: مرغداران با ضرر می‌فروشند
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • اپل جایگاه جهانی خود را به رقیب آسیایی واگذار کرد
  • تحریم‌ناپذیری در فروش نفت‌خام و تجارت انرژی کشور با اجرای سیاست پالایشگاه‌داری فراسرزمینی
  • نعمت‌پور: کاویانی‌نژاد و مُهمدی آماده شرکت در گزینشی‌ هستند
  • ورود ۹۶ داروی جدید در سال ۱۴۰۲ به بازار
  • ساخت دومین پالایشگاه تولید پلاسما با ظرفیت ۴۰۰ هزار لیتر