Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-25@03:50:28 GMT

فیلم «دیوید فینچر» تبدیل به سریال می‌شود

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۸۴۹۳۴

فیلم «دیوید فینچر» تبدیل به سریال می‌شود

آمازون یکی از رمان‌های معروف سوئدی را به سریال تبدیل می‌کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از هالیوودی ریپوتر، آمازون دنبال این است که «دختری با تتوی اژدها» را زنده کند.

این پروژه درباره کاراکتر «لیسبت سالاندر» که در رمان‌های سه‌گانه میلینیوم، نوشته نویسنده سوئدی، استیگ لارسن حضور دارد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار است تا این کاراکتر در این سریال در دنیا و زمان امروز حضور داشته باشد. این سریال در همکاری مشترک میان آمازون، لفت بانک پیکچرز و سونی صورت می‌پذیرد؛ سونی در سال 2011 فیلم سینمایی «دختری با تتوی اژدها» را با محوریت کاراکتر لیسبت ساخته دیوید فینچر تولید کرد.

اندی هریس و باب بولاک تهیه‌کننده‌های اجرایی این فیلم‌اند اما هنوز نویسنده این کار مشخص نشده است.

تمام آثار لارسن بعد از مرگ او در سال 2004 منتشر شد و توانست 60 میلیون نسخه از آن در سرتاسر جهان فروش برسد. هر سه رمان اصلی او در سوئد با بازی نومی راپاس اقتباس و ساخته شدند.

داستان این مجموعه آثار بعد از مرگ وی توسط دیوید لاگرکرانتس ادامه پیدا کردند که در آنها کاراکتر لیسبت سالاندر و میکائیل بلومکویست روزنامه‌نگار ( که نقش آن را دنیل کریگ در فیلم بازی کرده بود) حضور دارند.

«دختری با تتوی اژدها» آخرین سریالی است که آمازون آن را بر اساس کتاب‌های مطرح خوب می‌سازد همان‌طور که دیگر سریال‌هایی مانند ارباب حلقه‌ها بر اساس کتاب‌های مطرح و مهم ساخته و اقتباس کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۴۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آکی واتسکه تبدیل به اولی هونس دورتموند خواهد شد / تحلیل بوندسلیگا با لوتار ماتئوس

لوتار ماتئوس در ستون هفتگی خود درباره شرایط تغییرات اساسی ساختار مدیریتی بروسیا دورتموند صحبت کرده است

طرفداری | از این پس با منتشر کردن صحبت‌های لوتار ماتئوس به عنوان کارشناس که هر هفته در ستونش در سایت اسکای آلمان درباره اتفاقات پیرامون فوتبال آلمان تحلیل‌های خود را ارائه می‌دهد، اتفاقات و حواشی جالب بوندسلیگا آلمان را بررسی خواهیم کرد. 

لارس ریکن فردی مناسب برای جایگزینی با هانس یواخیم واتسکه انتخاب لارس ریکن کمی غافلگیرکننده بود زیرا بسیاری تصور نمی‌کردند او مدیر عامل شود. با این حال از یک سو، این تصمیم چندان هم تعجب‌آور نیست زیرا او 30 سال است در باشگاه حضور دارد، او فرزند دورتموند است و همه چیز را تجربه کرده است.

ریکن از محبوبیت بالایی در بروسیا دورتموند برخوردار است، او شخصیتی است که تاریخ دورتموند را رقم زده است. بنابراین نسبت به او اعتماد وجود دارد و من معتقدم او با کار خود در سال‌های اخیر این جایگاه را به دست آورده است. او به عنوان هماهنگ‌کننده بین رده‌های پایه و تیم اصلی مسئولیتی جدی داشته، من او را به این صورت می‌شناسم و مطمئنم که ماتیاس زامر نیز نظر مثبتی درباره ریکن دارد.

بیش‌تر بخوانید: سرانجام جانشین هانس یواخیم واتسکه در دورتموند مشخص شد؛ لارس ریکن

پایبندی دورتموند به سنت‌ها و اصول باشگاه 

 انتخاب ریکن با رویکردی که بروسیا دورتموند در گذشته داشته، هم‌خوانی دارد. میشائیل تسورک سابقه حضور در باشگاه را داشت، سباستین کل کاپیتان بود، ادین ترزیچ به عنوان هوادار روی سکوها حضور داشت و همچنین به تازگی دو بازیکن سابق یعنی نوری شاهین و اسون بندر به باشگاه بازگشتند. همۀ آن‌ها باشگاه را می‌شناسند و در تاریخ دورتموند با پیروزی‌ها و جشن‌های بزرگش نقش داشته‌اند. به همین دلیل دورتموند این مسیر را دنبال می‌کند و قاطعیت بیش‌تری نیز از خود در این مسیر نشان می‌دهد

 اسون میسلینتات نیز در اولین دوره حضور خود به عنوان «چشم الماس» بازیکنان بسیار خوبی را به دورتموند آورد. او در کسب موفقیت‌های ورزشی و سودآوری اقتصادی نقش مهمی داشت.

دورتموند به بلای بایرن مونیخ دچار خواهد شد

افراد با تجربه و با سابقه زیادی در دورتموند حضور دارند و ضرری هم نداری که افراد با سابقه در باشگاه کنار هم جمع شوند اما این ساختار مدیریتی همچنین می‌تواند مشکل‌ساز نیز باشد. میسلینتات و کل افراد مقتدری هستند و همیشه لازم نیست که نظر یکسانی داشته باشند، اما باید بتوانند مسائل را با هم حل کنند و با یکدیگر رفتار معقولانه‌ای داشته باشند. مهم است که هر کس نخواهد نظرش را هر طور شده به کرسی بنشاند و همه باید با هم در یک مسیر حرکت کنند.

هر چه یک باشگاه بزرگ‌تر باشد، افراد مهم بیش‌تری هستند که می‌خواهند در مورد آن نظر بدهند. این موضوع درباره بایرن مونیخ صدق می کند و در آینده درباره دورتموند نیز صدق خواهد کرد. 

همچنین بخوانید: در ظاهر بی‌قدرت اما همه کاره؛ هونس و رومنیگه چه جایگاهی در بایرن مونیخ دارند؟

آکی واتسکه در نقش اولی هونس 

ساختار مدیریتی بایرلورکوزن یا اونیون برلین که تنها سه نفر تصمیم‌گیرنده هستند، چیزی نیست که بتوانیم دوباره در بایرن و دورتموند آن را ببینیم. آکی واتسکه در آینده نقش اولی هونس را بازی خواهد کرد و همچنان در پشت پرده نقش اصلی را خواهد داشت. زامر مرد واتزکه است، ترزیچ هم همین‌طور، سبا کل شاید کم‌تر. در باشگاه‌های بزرگ، همیشه این داستان‌ها وجود خواهد داشت.

 

از دست ندهید ????????????????????????

سرمربی پرسپولیس: من کاشف آلیسون بودم جنگ در دربی میلان؛ 3 اخراجی در 3 دقیقه! آشنایی با مالکان لیگ برتر و میزان ثروت آن‌ها مورینیو: به من می‌گفتند اتوبوس، حالا با همین سبک شده‌اند جادوگر!

دیگر خبرها

  • واکنش متفاوت حسن یزدانی به حذف تیلور از المپیک
  • واکنش ناباورانه حسن یزدانی به حذف دیوید تیلور از المپیک
  • سپاه پاسداران به سرمایه ملی و جهان اسلام تبدیل شد
  • واکنش احساسی حسن یزدانی به حذف دیوید تیلور
  • واکنش حسن یزدانی به حذف تیلور از المپیک
  • واکنش غیرمنتظره حسن یزدانی به حذف تیلور | اعتبار کشتی در المپیک کم شد
  • واکنش حسن یزدانی به حذف دیوید تیلور از المپیک
  • انقلاب آمازون در حوزه بسته‌بندی به کمک هوش مصنوعی
  • آکی واتسکه تبدیل به اولی هونس دورتموند خواهد شد / تحلیل بوندسلیگا با لوتار ماتئوس
  • (عکس) استوری متفاوت دیوید تیلور در واکنش به حذف از المپیک