Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-24@18:30:15 GMT

ترامپ: تحریم قوی علیه چین در راه است

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۸۴۹۶۲

دونالد ترامپ عصر سه‌شنبه در نشست خبری که به مناسبت کاهش قیمت انسولین برای بیماران دیابتی برگزار کرد، این مطلب را در پاسخ به سوالی که آیا قصد تحریم چین به خاطر اقدامات آن کشور علیه هنگ کنگ دارید، مطرح کرد.

وی افزود: ما در حال انجام برخی کارها هستیم، اما نمی‌خواهم امروز درباره آن صحبت کنم بلکه در چند روز آینده اعلام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهوری آمریکا ادامه داد: پیش از پایان هفته، این اتفاق خواهد افتاد و آن بسیار قدرتمندانه خواهد بود.

وی درباره طرح اقدام علیه چین به خاطر مسلمانان ایغور در آن کشور و اینکه آیا امضا خواهد کرد، هم گفت: ما قویا به آن نظر داریم. آنها قصد دارند که بعدازظهر امروز در این باره گزارش دهند.

خروج از افغانستان و خاورمیانه

رئیس جمهوری آمریکا در پاسخ به سوالی نسبت به خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان هم اظهار کرد: فکر می‌کنم همه می‌دانند که ما کمتر از ۸ هزار نیرو در افغانستان داریم. ما می‌خواهیم پس از ۱۹ سال چنین تصمیمی بگیریم.

ترامپ با تکرار این سخن خود که «نمی‌خواهیم همچون سرباز عمل کنیم»، ادامه داد: ما در حال حاضر همچون پلیس عمل می‌کنیم. ما نیروهای خود را نفرستادیم تا نقش پلیس را ایفا کنند. ۱۹ سال! فکر می‌کنم دیگر کافی است.

وی اضافه کرد: ما گفت‌وگوی مثبتی داشته‌ایم. می‌خواهیم سربازانمان را به خانه بازگردانیم. ما همچنین درباره سایر کشورها هم صحبت می‌کنیم. ما اگر مجبور باشیم، می‌توانیم به خانه بازگردیم.

رئیس جمهوری آمریکا در پاسخ به این سوال که آیا برای «روز شکرگذاری» این کار را انجام خواهید داد، گفت: من روز مشخصی در نظر ندارم. هرچه زودتر که ممکن باشد. ما سربازانمان را به هفت هزار نفر کاهش داده‌ایم. در عراق ما این تعداد را به چهار هزار سرباز رسانده‌ایم. در سوریه همه به یاد دارید که می‌گفتند این کار مشکل‌آفرین است.

ترامپ افزود: مرز بدون ما زیبا بوده است. آنها برای ۲۰ سال مرزبان بوده‌اند. به طور اتفاقی، هزاران سرباز ما برای آنها کار می‌کنند، گارد مرزی سوریه و ترکیه برای مرز خیلی طولانی. ما می‌خواهیم نیروهایمان به خانه بازگردند. ما آنها را خارج کردیم.

وی با انتقاد از عملکرد دولت‌های پیشین برای اعزام این نیروها بدون آنکه به اعزام هزاران نیروی آمریکا به خلیج فارس در دوره خود اشاره کند، ادامه داد: من منتقد این مساله بودم. هیچ چیزی اتفاق نیفتاد. آنها به مرزهایشان نگاه می‌کنند. ما از نفت محافظت کردیم. در برخی نقاط، همراه با حفاظت از نفت، از کردها هم مراقبت خواهیم کرد.

دولت سوریه بارها اعلام کرده است حضور نظامی آمریکا در این کشور، اشغالگرانه و غیرقانونی است که به منظور غارت منابع نفتی شمال سوریه انجام می‌شود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: چین مسلمانان افغانستان عراق سوریه ترکیه خلیج فارس نفت چین خاورمیانه خلیج فارس دولت سوریه سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۴۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران

بلومبرگ در گزارشی نوشت در حالی که قانونگذاران آمریکایی در واکنش به پاسخ ایران به حمله رژیم صهیونیستی، در تلاش برای اقدامات جدیدی هستند، بازار انتظار ندارد هرگونه تحریم جدید، تاثیری روی صادرات نفت ایران داشته باشد.

به گزارش ایسنا، در حالی که مجلس نمایندگان آمریکا در تلاش برای تشدید محدودیت‌ها علیه صادرات نفت ایران است اما تحلیلگران بازار نفت می‌گویند جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، تمایلی به انجام اقدامی ندارد که قیمت نفت خام یا بنزین را برای شهروندان آمریکایی افزایش دهد. به گفته کارشناسان سیاست تحریم، رئیس جمهور آمریکا احتمالا از اختیارات خود در خصوص تحریم‌ها استفاده کرده و از اجرای سخت‌گیرانه آنها خودداری می‌کند.

این وضعیت، تا حدودی مشابه برخورد دولت بایدن در قبال روسیه و جنگ اوکراین است. اگرچه کاخ سفید، تحریم‌هایی را علیه روسیه وضع کرده، اما تلاش کرده است درآمدهای این کشور را محدود کند و در عین حال، اجازه دهد صادرات نفت روسیه ادامه پیدا کند تا از محدودتر شدن عرضه در بازار جهانی و برانگیختن تورم در سالی که انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌شود، اجتناب شود. دولت آمریکا همچنین با وجود تجدید تحریم‌های که نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا را هدف گرفته اند، هفته گذشته اجازه داد صادرات نفت ونزوئلا ادامه پیدا کند.

جیم لوسیر، مدیرکل شرکت تحقیقاتی «کپیتال آلفا پارتنرز» به بلومبرگ گفت:‌ معامله‌گران نفت، بی‌تفاوت هستند، زیرا می‌دانند که بایدن هر گونه معافیت‌هایی را لازم باشد، امضا خواهد کرد تا جریان نفت ایران به بازار ادامه پیدا کند، درست همان‌طور که اجازه داد بشکه‌های نفت روسیه همچنان در بازار عرضه شوند.

بازار نفت در حال حاضر حساسیت به خصوصی نسبت به محدودیت‌های بیشتر دارد. نفت برنت اوایل آوریل، در بحبوحه تقاضای جهانی قوی و ادامه محدودیت عرضه اوپک پلاس، از مرز ۹۲ دلار در هر بشکه عبور کرد که بالاترین حد در حدود ۶ ماه گذشته بود.

طبق گزارش شرکت «کلیر ویو انرژی پارتنرز» که در واشنگتن مستقر است، تحریم‌های جدید اگر اجرا و اعمال شوند ممکن است حداکثر ۸.۴۰ دلار به قیمت جهانی نفت اضافه کنند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، چنین اتفاقی، خبر بدی برای بایدن خواهد بود که پس از افزایش قیمت سوخت در سال ۲۰۲۲، حجم عظیمی نفت را از ذخایر استراتژیک برداشت کرد. هر چند قیمت بنزین از سطوح مشاهده شده در آن زمان، پایین‌تر است اما امسال افزایش داشته، در حالی که هنوز فصل اوج رانندگی تابستانی در آمریکا آغاز نشده است.

دیگر خبرها

  • عقب نشینی آمریکا از تحریم گردان «نتزاه یهودا »پس از فشار تل آویو
  • هیاهو برای هیچ؛ آمریکا گردان اسرائیلی را تحریم نمی‌کند
  • هیل: همه رؤسای جمهور آمریکا در تحریم ایران شکست خورده‌اند
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۴ شخص و ۲ شرکت تحریم شدند
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
  • اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه ایران
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند
  • واکنش آنکارا به خبر رهگیری موشک های ایران توسط ترکیه/ هدف قرار دادن ۲ پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه/  رایزنی شورای اروپا برای تشدید تحریم‌ ها علیه ایران‌/ افزایش بی‌سابقه هزینه‌های نظامی در جهان