Web Analytics Made Easy - Statcounter

هشت کشور اروپایی از اتحادیه اروپا درخواست کردند گاز طبیعی را در برنامه‌های تامین مالی آتی قرار دهد.

کمیسیون اروپا آماده رونمایی طرح خود برای احیای اقتصادی سبز از پاندمی ویروس کرونا می‌شود و قرار است روز چهارشنبه، پیشنهاد 1000 میلیارد یورویی خود برای بودجه آینده این بلوک را به همراه بودجه احیا به منظور استفاده از سرمایه گذاری‌ها در راستای اهداف جوی ارایه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهای بلغارستان، جمهوری چک، یونان، مجارستان، لیتوانی، لهستان، رومانی و اسلواکی از بروکسل درخواست کرده‌اند پروژه‌های گاز طبیعی را از برنامه‌های تامین مالی آینده خود کنار نگذارد. این کشورها اعلام کردند که حفظ مساعدت مالی اتحادیه اروپا برای توسعه زیرساخت گاز طبیعی از اهمیت بالایی برخوردار است.

اتحادیه اروپا برای محدود کردن تامین مالی سوخت فسیلی و کربن‌زدایی اقتصادش تا سال ۲۰۵۰ تحت فشار است.

لایحه احیای سبز کمیسیون اروپا تنها برای پروژه‌های گاز طبیعی اعتبار اختصاص می‌دهد که آلایندگی کربن کمتری دارند. بانک سرمایه گذاری اروپا متعهد شده است تامین اعتبار برای اکثر پروژه‌های گاز طبیعی را پس از سال ۲۰۲۱ متوقف کند.

گاز طبیعی نصف زغال سنگ در نیروگاه‌های تولید برق دی اکسید کربن منتشر می‌کند.

گاز به همراه نیروی خورشیدی و بادی کمک کرده است اروپا با کاهش مصرف زغال سنگ، انتشار آلایندگی را کاهش دهد. اما این سوخت آلایندگی صفر ندارد مگر این که نیروگاه‌های تولید نیرو از فناوری گرانی استفاده کنند که مانع انتشار دی اکسید کربن می‌شود.

یک مقام اتحادیه اروپا به رویترز گفت: بدون استفاده از گاز طبیعی، دستیابی به اهداف جوی مدت طولانی‌تری زمان خواهد بود و برای کشورهایی که وابستگی بیشتری به زغال سنگ دارند، هزینه بیشتری خواهد داشت.

بر اساس گزارش رویترز، مدافعان محیط زیست می‌گویند زیرساخت گازی که امروزه ساخته شده است، به مدت چند دهه پایدار خواهد بود و به انتشار دی اکسید کربن ادامه خواهد داد و کشورها باید به سرمایه‌گذاری در تجدیدپذیرها، ذخیره سازی انرژی و شبکه‌های هوشمند بپردازند.

برچسب هااتحادیه اروپا (EU) اروپا اسلواکی (کشور اسلواکی) بلغارستان چک (کشور جمهوری چک) خبرگزاری بین‌المللی رویترز (Reuters) رومانی لهستان مجارستان یونان (کشور یونان)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: اتحادیه اروپا EU اروپا اسلواکی کشور اسلواکی بلغارستان چک کشور جمهوری چک رومانی لهستان مجارستان یونان کشور یونان آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو اتحادیه اروپا گاز طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۴۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: به همکاری با آنروا ادامه می دهیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اذعان کرد که رژیم صهیونیستی قطعنامه شورای امنیت در خصوص کمک رسانی به نوار غزه را زیر پا گذاشته است.

«جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه شنبه اعلام کرد: اسرائیلی ها به قطعنامه شورای امنیت برای تسهیل ارسال کمک ها به غزه عمل نکردند. هیچ مدرکی دال بر اتهامات وارده به آنروا وجود ندارد.

بورل تاکید کرد: پس از اینکه گزارش کمیته حقیقت یاب سازمان ملل ثابت کرد هیچ مدرکی دال بر اتهامات آنروا در خصوص حمله ۷ اکتبر وجود ندارد، از همکاری با آنروا استقبال می کنیم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا افزود که این اتحادیه باید تلاش های خود را با کشورهای حوزه خلیج فارس برای یافتن راه حل سیاسی در خاورمیانه متحد کند.

بورل ابراز امیدواری کرد که این همکاری ها به توقف دائمی جنگ در غزه منجر شود.

این مقام ارشد اروپا افزود که باید بر روی راه حل سیاسی بحران غزه، بر اساس اصل راه حل دو کشوری کار کرد.

کد خبر 6086834

دیگر خبرها

  • بورل: به همکاری با آنروا ادامه می دهیم
  • آخرین تحولات اوکراین | درخواست کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • تحولات اوکراین|توقع کی‌یف از اتحادیه اروپا بعد از کمک آمریکا
  • بی‌میلی اروپایی‌ها برای کمک بیشتر به اوکراین
  • درخواست سوئد برای تحریم جدید علیه انرژی روسیه
  • ‌درخواست «بورل»برای کاهش تنش در منطقه
  • ‌درخواست «بورل»برای کاهش تنش در منطقه وجلوگیری ازفاجعه بشری درغزه
  • درخواست خصمانه بروکسل علیه تهران
  • درخواست خصمانه بروکسل علیه تهران در آستانه اجلاس اتحادیه اروپا
  • درخواست ۸۷۰ دانشگاه اروپایی برای افزایش بودجه تحقیق و توسعه