Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌‌الاسلام علیخانی گفت: کانون‌های فرهنگی هنری در دوره پساکرونا باید دامنه فعالیت‌های خود در حوزه خدمات اجتماعی را گسترش دهند، همانطور که تاکنون به ویژه در دوره شیوع ویروس کرونا در این زمینه بسیار موفق عمل کرده‌اند.

حجت ‌الاسلام والمسلمین «محمود علیخانی» در گفت‌ و‌ گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه تجربه دوره کرونا نشان داد نهادهای دینی و مذهبی از جمله حوزه های علمیه، مساجد، هیأت های مذهبی باید در پساکرونا توجه بیشتری به خدمات اجتماعی داشته باشند، اظهار کرد: کانون های فرهنگی هنری که جزو نهادهای مسجدی، انقلابی و مردمی هستند و در سراسر کشور فعالیت دارند نیز باید دامنه فعالیت های خود در حوزه خدمات اجتماعی را گسترش دهند، البته تاکنون در این زمینه بسیار موفق عمل کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مازندران افزود: هرچند در گذشته نیز خدمات اجتماعی در مساجد شکل می گرفت ولی با حداقل ظرفیت بود و عمدتا به کمک به محرومان و جمع آوری کمک های مردمی پس از وقوع حوادث غیرمترقبه محدود می شد اما دوره کرونا نشان داد که مساجد دارای ظرفیت بسیار عظیمی هستند که باید بیش از گذشته احیا شوند.

 

وی اضافه کرد: چشم امید حاکمیت، دولت و ملت در زمان گرفتاری های مختلف به خدمات مسجد و مسجدی ها است بنابراین در غیر زمان های بحرانی هم اگر از ظرفیت های مسجد درست استفاده شود گام بسیار بلندی به سوی شکوفایی برمی داریم و قطعا یکی از مهمترین شاخص های تمدن نوین اسلامی استفاده کامل از توان و ظرفیت مساجد در تمام ایام سال و نه صرفا در هنگام بروز مشکلات و بحران ها است.

 

علی خانی تاکید کرد: تجربه دوره کرونا یک بار دیگر به اقشار مذهبی ثابت کرد که دست اندرکاران مساجد به ویژه ائمه جماعات، سخنرانان، مداحان و تئوری پردازان باید از بالای منبر و پشت میکروفون و تریبون به وسط میدان و جامعه بیایند همان کاری که رسول خدا (ص) و حضرت امیرالمؤمنین (ع) انجام می دادند، دقیقا همان کاری که این دسته از افراد در دوره شیوع ویروس کرونا انجام دادند و پناهگاه مدافعان سلامت و خانواده های نیازمند شده اند.

 

وی ادامه داد: تجربه دوره شیوع ویروس کرونا با تمام تلخی ها و ناراحتی هایی که به همراه داشت یک بار دیگر برای مسئولان کشورمان روشن کرد که تا چه اندازه از ظرفیت و توانمندی مساجد غافل بوده اند، بنابراین باید در برنامه ریزی های آینده، بیش از گذشته از توان مساجد و نیروهای مسجدی استفاده کنند و مسجد در محاسبات آنها باید حساب ویژه ای داشته باشد، همانطور که بسیاری از مسئولان کشورمان در دوره شیوع ویروس کرونا بارها بر نقش مهم و کم نظیر مساجد و هیئت های مذهبی در مقابله با ویروس کرونا و مشکلات ناشی از آن تاکید کردند.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مازندران اظهار کرد: اتفاقات دوره شیوع ویروس کرونا درس بزرگ دیگری نیز به همراه داشت که مربوط به به کسانی است که به هر دلیلی با مساجد و مسجدی ها زاویه دارند؛ خدمات مساجد در این دوره به این گروه اثبات کرد که اگر به فکر دین و مذهب هم نیستند به صلاح دنیای آنها است که مساجد کشورمان همیشه آباد و نیروهای مسجدی همیشه بانشاط و پرتوان باشند تا بتوانند به همنوعان خود خدمت کنند.

 

وی ادامه داد: همه ما اعم از حاکمیت، دولت و ملت در پیشگاه خداوند بابت کوتاهی که در گذشته در حق مساجد داشتیم باید عذرخواهی و توبه کنیم و عهد ببندیم در آینده مساجد را صرفا برای افراد مسن و سالخورده ندانیم بلکه مساجد جای نیروهای پرتوان، پرانرژی و جوانان است، که ان شاءالله مساجد شاکی ما نباشند بلکه شفیع ما در روز قیامت باشند.

 

علیخانی در پایان با بیان اینکه کانون‌ های فرهنگی هنری مساجد مازندران، گام‌ های بلندی در مقابله با ویروس کرونا برداشته اند، خاطرنشان کرد: این کانون ها فعالیت های خوبی در زمینه تولید و توزیع دستکش، ماسک و گان، ضدعفونی اماکن و معابر عمومی و جمع آوری مبالغ به منظور تهیه لباس برای جهادگران در زمینه تغسیل و تدفین درگذشتگان مبتلا به ویروس کرونا داشته اند.

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران طرح ملی راهکار پساکرونا حجت الاسلام علیخانی کانون های فرهنگی هنری فرهنگی هنری مساجد دوره شیوع ویروس کرونا خدمات اجتماعی کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۵۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها

با این حال تا به امروز هیچ گونه انتقال H۵N۱ از انسان به انسان ثبت نشده است.

این متخصص سازمان جهانی بهداشت گفت: H۵N۱ یک عفونت آنفلوآنزا است که عمدتا در طیور شروع شده و طی یکی دو سال اخیر گسترش یافته و به یک بیماری همه گیر جهانی مشترک بین انسان و دام تبدیل شده است.

وی افزود: البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس علاوه بر آلوده کردن طیور، در بین پستانداران هم گزارش شده و ممکن است بتواند انسان ها را نیز آلوده کند و در نهایت انتقال انسان به انسان نیز رخ دهد.

به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان ملل، این مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت با اشاره به شیوع مداوم ویروس H۵N۱ در بین گاوهای شیرده در ایالات متحده، از مقامات این کشور خواست تا نظارت دقیقی بر روند گسترش این ویروس داشته باشند.

ویروس آنفلوآنزای پرندگان که اکنون توجه‌ها را به خود جلب کرده است، نخستین بار در سال ۱۹۵۹ شناسایی شد. از سال ۲۰۲۰، این ویروس در میان گونه‌های حیوانی بیشتری گسترش یافته است؛ از جمله سگ‌ها و گربه‌ها در چندین کشور.

علائم آنفلوآنزای پرندگان مانند هر آنفلوآنزای دیگر از جمله سرفه، بدن درد و تب است. با این حال، برخی از افراد حتی ممکن است به ذات‌الریه شدید مبتلا شوند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • دانشجویان رسالت بزرگی در احیای حرکت‌های فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها دارند
  • مهم‌ترین رسالت هیئت امنای مساجد چیست؟
  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • پیوند مسجد و جوانان نقطه مثبتی در احیای کارکردهای مسجد است
  • برگزاری نشست‌های «گفتگوی بین نسلی» در کانون های مساجد مرکزی
  • پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد
  • دغدغه حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجد محور است
  • شبکه گسترده رسانه‌ای توسط نوجوانان در محلات اردبیل ایجاد می‌شود
  • نقش ویژه مساجد در تحقق آرمان‌های فرهنگی در جامعه