Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا که شبکه اجتماعی توئیتر را به پایگاه انتشار عقاید و نظرات خود تبدیل کرده، در پی برچسب خوردن بر روی دو پیامی توئیت خود از سوی توئیتر مبنی بر گمراه کننده بودن اطلاعات مندرج در آن، به این تصمیم مسئولان این شبکه اجتماعی واکنش نشان داد و توئیتر را به «خفه کردن» آزادی بیان و مداخله در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا متهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  
به گزارش خرداد به نقل از مهر،شبکه خبری سی‌ان‌ان روز چهارشنبه گزارش داد: برای نخستین بار شبکه اجتماعی توئیتر یکی از توئیت‌های ترامپ را «به شدت گمراه کننده» خواند، تصمیمی که باعث شد تا دونالد ترامپ این شبکه اجتماعی را بعنوان سکویی برای مداخله در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا متهم کند.  بنابراین گزارش ترامپ در توئیت خود با حمله به شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: توئیتر اکنون در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا مداخله می‌کند، آن‌ها می‌گویند اظهارات من در خصوص «رای گیری پستی» که منجر به یک فساد و تقلب گسترده در آمریکا منجر خواهد شد، نادرست است، بنابر ادعای رسانه‌های خبری جعلی مانند سی ان ان، واشنگتن پست.  


ترامپ در توئیت خود که از سوی توئیتر برچسب «واقعیت را درمورد رای گیری پستی بیابید» به آن ضمیمه شده است، نوشته بود: هیچ راهی نیست! رای گیری پستی چیزی جز یک تقلب گسترده نخواهد بود، صندوق‌های پست ربوده خواهند شد، برگه‌های رای جعل شده و حتی بطور غیرقانونی چاپ و به دروغ امضا می‌شوند، فرماندار کالیفرنیا برگه‌های رای را به میلیون‌ها نفر از شهروندان این ایالت فرستاده است.  
دو پیام توئیت با برچست حقیقت یابی توئیتر ضمیمه شده‌اند مخاطب را به صفحه‌ای منتقل می‌کنند که در آن نوشته شده که بنابر گفته سی ان ان، واشنگتن پست و دیگر (رسانه‌های آمریکایی) روز سه شنبه (روز گذشته) دونالد ترامپ یک سری ادعا درمورد رای گیری پستی و اینکه فرماندار کالیفرنیا به خاطر همه گیری کووید-۱۹ برگه‌های رای را به شهروندان ارسال داشته که منجر به یک تقلب گسترده خواهد شد، فاقد تایید است.  


ترامپ در توئیتی دیگر علیه شبکه اجتماعی توئیتر نوشت: توئیتر بطور کامل آزادی بیان را خفه کرده است، و من بعنوان رئیس جمهوری آمریکا اجازه این امر را نخواهم داد.  

منبع: خرداد

کلیدواژه: شبکه اجتماعی توئیتر رای گیری پستی ۲۰۲۰ آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۶۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک

آفتاب‌‌نیوز :

پاتل در گفتگو با خبرنگاران گفت که هیات ایرانی فقط می‌تواند در شعاع دو خیابان از مقر سازمان ملل، مسیر میان سازمان ملل متحد و نمایندگی و اقامتگاه ایران، و مسیر سازمان ملل متحد و فرودگاه جان اف کندی حرکت کند.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، چهار روز پس از عملیات نظامی تنبیهی «وعده صادق» در پاسخ به حمله رژیم اسرائیل به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق سوریه، برای شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین وارد نیویورک شد.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران عصر چهارشنبه به وقت محلی با استقبال امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد؛ این نخستین سفر وزیر خارجه ایران در سال جدید شمسی به نیویورک، مقر اصلی سازمان ملل متحد و سومین سفر پس از آغاز جنگ اسرائیل در غزه است.

قبل از تشدید محدودیت‌های تردد دیپلمات‌های ایرانی در دولت ترامپ، دولت‌های پیشین آمریکا رفت و آمد نمایندگان ایران را به حدود ۲۵ مایل از مرکز منهتن محدود کرده بودند. این محدودیت تردد همان چیزی است که دولت بایدن آن را حفظ خواهد کرد.

دولت پیشین آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» تیرماه سال ۱۳۹۸ محدودیت‌هایی را علیه تردد دیپلمات‌های ایران در نیویورک اعمال کرده و از آن‌ها خواست رفت‌وآمد‌های خودشان را به مسیر سازمان ملل، دفتر نمایندگی ایران، محل اقامت سفیر و فرودگاه جان اف‌کندی محدود کنند.

اعمال این محدودیت‌ها بخشی از سیاست موسوم به «فشار حداکثری» بود که دولت ترامپ آن را بعد از خروج از برجام با هدف آوردن ایران پای میز مذاکره بر سر آنچه به زعم او «توافق بهتر» خوانده می‌شد آغاز کرد.

دونالد ترامپ در حالی ۲۰ ژانویه سال جاری میلادی کاخ سفید را ترک کرد که در تحقق این هدف ناکام ماند و به دلیل سیاست‌هایش در قبال ایران شدیداً مورد انتقاد گروه‌های مختلف قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مداخله آمریکا در خاورمیانه؛ دغدغه جدید رأی دهندگان آمریکایی برای انتخابات ۲۰۲۴
  • یک پیامرسان مهم و یک شبکه اجتماعی از اپ استور چین حذف شدند
  • محدودیت‌های آمریکا برای حضور مقامات ایرانی در نیویورک
  • آمریکا معافیت ونزوئلا از تحریم‌های نفت و گاز را تمدید نخواهد کرد
  • توهین جدید ترامپ به بایدن؛ او بدترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا است
  • گاف جدید و خنده‌دار بایدن درباره اسرائیل | تمسخر رئیس‌جمهور آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • حساسیت کاربران اینترنتی به موضوع حجاب و گشت ارشاد بیش از تنش میان ایران و اسرائیل! + نمودار
  • اعتراف ترامپ درباره هزینه‌های آمریکا برای جنگ در خاورمیانه (فیلم)
  • حرکت جدید و عجیب ترامپ برای بردن در انتخابات آمریکا
  • پیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده ۶ ژانویه برای ترامپ