Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا به همراه ۱۹ نماینده جمهوریخواه دیگر این مجلس شکایتی را با هدف جلوگیری از اجرای سیستم رای دادن نیابتی موقتی که قرار است در مجلس نمایندگان به اجرا در آید، مطرح کرده‌اند.

مجوز اجرای این طرح که هدف از آن قادر ساختن نمایندگان برای رای دادن از راه دور است بعد از یک رای گیری در تاریخ ۱۵ مه در مجلس نمایندگان صادر شد و در این رای گیری ۲۱۷ تن به این سیستم رای مثبت و ۱۸۹ تن به آن رای منفی دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک دستیار جمهوریخواه کنگره به خبرنگاران اظهار کرد: ما معتقدیم حکم اکثریت مغایر با قانون اساسی است و در اینجا چاره کار برای ما رفتن به دادگاه و درخواست برای تایید قرائتمان از قانون اساسی است و این امر کمی زمان خواهد برد.

بر اساس سیستم جدید، قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا موقتا اجازه می‌یابند از طریق تعیین نایب و به شرطی که این نایب دستورالعملهای دقیق را دریافت کرده باشد، از راه دور در رای گیری‌ها شرکت کنند. همچنین بر طبق این طرح یک نماینده این مجلس می‌تواند حداکثر برای ۱۰ قانونگذار به عنوان نایب خدمت کند. قرار است که این سیستم جدید رای گیری از امروز چهارشنبه و در طول اجرای وضعیت اضطراری ملی مربوط به شیوع کروناویروس در آمریکا به کار گرفته شود.

از سوی دیگر نانسی پلوسی،رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به این شکایت واکنش نشان داده و آن را محکوم کرد. پلوسی در بیانیه ای این شکایت را یک "نمایش غم انگیز" به هدف منحرف ساختن توجهات از لایحه جدید کمک مالی از بابت آسیب‌های شیوع کرونا دانست.رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیه خود نوشت: مجلس نمایندگان دو هفته پیش عزم و اراده خود را با دادن رای مثبت به طرح رای دادن نیباتی از راه دور و دیگر تدابیر لازم برای تضمین تداوم تلاش کنگره برای حمایت از جان و معیشت مردم نشان داد.

پلوسی ادامه داد: موضع مجلس نمایندگان آمریکا این است که رای دادن از راه دور از طریق نایبان در طول همه‌گیری کروناویروس کاملا منطبق با قانون اساسی و مورد حمایت کارشناسان حقوقی تحلیلگر است. علاوه بر آن دادگاه عالی آمریکا بالغ بر یک قرن پیش تصریح کرده که قانون اساسی هر نماینده کنگره را قادر به تعیین قوانین فرآیندی خودش می‌سازد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: نانسي پلوسي مجلس نمایندگان آمریکا قانون اساسی راه دور رای دادن رای گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۶۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطعنامه‌ ضد ایرانی مجلس نمایندگان آمریکا

به گزارش همشهری آنلاین، مجلس نمایندگان آمریکا در پی پاسخ مشروع ایران به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و در حمایت از این رژیم، چند لایحه را علیه ایران به تصویب رساند.

نشریه آمریکایی پولیتیکو در این باره گزارش داد که این لوایح شامل قطعنامه‌ای است که شعار " از نهر تا بحر فلسطین آزاد می‌گردد" را "آشکارا یهودی‌ستیزانه" اعلام کرده و خواستار محکومیت آن است.

قانون "پاسخگو کردن مقامات ارشد ایران" نیز از جمله لوایح تصویب‌شده است که خواستار ارائه گزارشی درباره دارایی‌های مقامات ارشد ایرانی است.

لایحه دیگر "قانون پاسخگویی درباره تحریم‌های ایران" است که هدف جلوگیری از دور زدن تحریم‌ها علیه ایران را دنبال می‌کند.

"قانون تقویت ابزارها برای مقابله با استفاده از سپر انسانی" که امکان اعمال تحریم علیه نهادهایی را فراهم می‌سازد که از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند.

"قانون منع قاچاق کاپتاگون" نیز از دیگر موارد تصویب‌شده توسط مجلس نمایندگان آمریکا است که به موجب آن، علیه نهادهای تولیدکننده یا تسهیل‌کننده توضیع محرکی ترکیبی به نام کاپتاگون تحریم اعمال می‌شود.

افزون بر این، صادرات فناوری‌های ساخت آمریکا به ایران، به طور دائمی با تصویب "قانون عرضه نکردن تکنولوژی برای اقدامات تروریستی" ممنوع می‌شود.

"قانون پاداش ندادن به گروگان‌گیرها" نیز آمریکا را از پذیرفتن مقامات تحریم‌شده در نشست‌های سازمان ملل متحد منع می‌سازد.

"قانون تحکیم تحریم‌های ایران" نیز تصویب شد که برخی تحریم‌ها علیه ایران را دائمی می‌کند.

قطعنامه‌ای نیز تصویب شده است که از اتحادیه اروپا می‌خواهد "سریعا" سپاه پاسداران ایران را سازمانی تروریستی اعلام کند.

هنوز نشانه‌ای مبنی بر قصد سنا برای اقدامی در راستای عملی کردن هر یک از این تدابیر وجود ندارد.

اقدام ضد ایرانی مجلس نمایندگان آمریکا در پی این انجام شده است که ایران، شامگاه شنبه، عملیات «وعده صادق» را علیه رژیم صهیونیستی و در پاسخ به اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق اجرا کرد. ایران این حمله را حق مشروع خود برای پاسخ به اقدامات متجاوزانه علیه منافع خود و در چارچوب منشور ۵۱ سازمان ملل دانسته است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، قبل از ساعت ۳ بامداد یکشنبه، سیل پهپادهای شاهد ۱۳۶ و موشک‌های بالستیک ایران را به آسمان سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد که گنبد آهنین را درگیر کردند. بسیاری از موشک‌ها از این سپر دفاعی عبور کرده و به اهداف مورد نظر برخورد کردند. هدف موشک‌های سپاه، پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی در نقب در جنوب سرزمین‌های اشغالی بود.

کد خبر 845107 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و آمریکا خبر ویژه تحریم

دیگر خبرها

  • ناسا در مورد برنامه فضایی چین به عنوان «پوششی برای پنهان‌ کردن اهداف نظامی» هشدار داد
  • واکنش عجیب آمریکا به حادثه اصفهان؛ به مجازات ایران پایبند هستیم!
  • اختلافات جمهوریخواهان بر سر کمک‌های خارجی برای اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان
  • کوتاه آمدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای ارسال سلاح به اوکراین
  • رأی‌گیری مجلس نمایندگان آمریکا در مورد کمک‌های جدید به اوکراین و رژیم صهیونیستی
  • تلاش نمایندگان مجلس آمریکا برای لغو معافیت 10 میلیارد دلاری ایران
  • تصویب چند لایحه ضد ایرانی در مجلس نمایندگان آمریکا
  • اعلام از سرگیری فعالیت بازرسان آژانس در ایران/ تصویب اقدامات ضد ایرانی بیشتر از سوی مجلس نمایندگان آمریکا/ تشدید تنش میان فرانسه و جمهوری آذربایجان با فراخوان سفیر
  • قطعنامه‌ ضد ایرانی مجلس نمایندگان آمریکا
  • تصویب چند لایحه علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا