Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه نشریه "بیزینس استاندارد"، در بیانیه دولت هند آمده است: شرکت "اچ آی ال" در حال تولید و صادرات ۲۵ تن آفت کش از نوع"مالاتیون تکنیکال" است. صادرات این محصول بر اساس توافق میان دولتی هند و ایران انجام می‌شود.  
به گفته مقامات هندی وزارت امور خارجه هند از شرکت "اچ آی ال" خواسته است تا این آفت کش را تولید و آن را به ایران صادر کند و این شرکت اطمینان داده است که در زمان مقرر آفت کش تولید و به ایران صادر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
هفته گذشته بود که هند از پیشنهاد همکاری با ایران و پاکستان برای مقابله با آفت ملخ‌های صحرایی خبر داد. این پیشنهاد از سوی ایران مورد استقبال قرار گرفت.  

میلیون‌ها ملخ به مزارع هند حمله کردند
ارتش‌های میلیونی ملخ به یک تهدید جدی برای کشاورزی هند تبدیل شده‌اند. آفت ملخ‌ها می‌توانند محصولات زراعی را در مدت کوتاهی ویران کرده و امنیت غذایی و اقتصادی مناطق خشک و نیمه خشک هند را به خطر بیاندازند.  
هجوم ملخ‌ها به زمین‌های کشاورزی در چندین ایالت هند از جمله "گجرات، راجستان، پنجاب و اوتار پرادش" کشاورزان را بسیار نگران کرده است.  این معضل در حالی اتفاق می‌افتد که فصل برداشت محصولاتی چون برنج، ذرت، ارزن، پالس، سویا و بادم زمینی در این ایالت‌ها نزدیک می‌شود.  
دولت‌های ایالتی از نارندرا مودی نخست وزیر هند درخواست کرده‌اند تا حمله ملخ‌ها را "یک فاجعه ملی" اعلام کند. پاکستان نیز که قربانی حمله ملخ‌ها شده است،  در اوایل سال جاری، به دلیل هجوم ملخ‌ها،  یک حالت اضطراری ملی اعلام کرد.  
 از سوی دیگر سازمان کشاورزی ملل متحد (فائو) ، ایران را جزو کشورهایی قرار داده که محصولات کشاورزی آن‌ها در معرض هجوم آفت ملخ قرار دارند. در سال‌های اخیر پنج استان جنوبی بوشهر، هرمزگان، فارس، سیستان و بلوچستان و خوزستان شاهد بیشترین هجوم ملخ‌های صحرایی بوده‌اند.   
هند برای همکاری با پاکستان در زمینه مهار ملخ‌های صحرایی از جمله پیشنهاد برگزاری جلسه‌های مشترک بین افسران مرزی دو کشور را داده است.

منابع خبری پیش از این گزارش دادند: گروه‌های ملخ‌های صحرایی از مناطقی در بلوچستان و همچنین استان پنجاب پاکستان به هند مهاجرت می‌کنند. 

برچسب‌ها هند ملخ صحرایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند ملخ صحرایی هند ملخ صحرایی ملخ های صحرایی آفت کش ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۷۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت پاکستان: ما به گاز ایران نیاز داریم

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از اسلام آباد، «مصدق ملک» وزیر نفت پاکستان در یک برنامه تلویزیونی در شبکه خبری «جیو نیوز» در باره تحولات مربوط به پروژه خط انتقال گاز «آی پی» گفت: پاکستان نه تنها علاقه‌مند به این طرح است بلکه باید بگوییم که گاز ایران نیاز ماست.
وی درباره اقدام دولت این کشور برای دریافت معافیت تحریمی برای انجام این طرح اظهار داشت: همانگونه که عراق، هند و آذربایجان با بهره گیری از معافیت تحریمی نیاز‌های انرژی خود را تامین می‌کنند، پاکستان نیز می‌خواهد از این امتیاز برای تکمیل پروژه خط انتقال گاز «آی پی» و دریافت گاز از ایران استفاده کند.
وزیر نفت پاکستان افزود: برای تکمیل این طرح در زمینه مبادله ارز با ایران، اتصال زیرساخت‌های گازی ایران به پاکستان و چند مورد دیگر احتمال تحریم شدن پاکستان وجود دارد از این رو برای تکمیل این طرح بدون تاثیرپذیری از تحریم‌ها با طرف ایرانی در تماس هستیم.
وی با بیان اینکه دولت اسلام آباد با آمریکا نیز در این باره تماس برقرار کرده است، گفت: ما همچنان به این طرح و سرمایه گذاری برای واردات گاز از ایران متعهد بوده و علاقه مند هستیم.
گفتنی است درحالیکه دولت موقت پاکستان در بهمن ماه امسال پس از ۱۴ سال احداث خط لوله انتقال گاز «آی پی» از نقطه صفر مرزی با ایران تا شهر گوادر این کشور به طول ۸۱ کیلومتر را تصویب کرده است، دولت جدید این کشور به نخست وزیری «شهباز شریف» همچنان نگران تحریم‌های آمریکا در خصوص این طرح است.
این سخنان وزیر نفت پاکستان درحالی منتشر می‌شود که آمریکا در ادامه سنگ اندازی‌های خود در روابط ایران و پاکستان، شب گذشته طی اظهاراتی توسط سخنگوی وزارت امور خارجه خود اعلام کرد: همکاری دولت اسلام آباد با ایران در پروژه گازی می‌تواند این کشور را دچار تحریم کند.

 

 

دیگر خبرها

  • نمایشگاہ نسخ قرآنی در پاکستان
  • امضای قرار داد پنج ساله صادرات گاز به عراق
  • وزیر نفت پاکستان: ما به گاز ایران نیاز داریم
  • هجوم مورچه زرد؛ وحشت این شهر را فراگرفت
  • پاسداشت زبان فارسی در مقابل هجوم زبان‌های بیگانه لازم است
  • حمله انتحاری به مهندسان چینی در پاکستان/ پکن بیانیه صادر کرد
  • ماجرای هجوم دستفروش‌ها به مسجد سپهسالار و امامزاده زید(ع)
  • اقدامات ایران در سال گذشته برای مقابله با گرد و غبار
  • صحرایی: تنها راه جذب معلم، دانشگاه‌های تربیت معلم است
  • قانون می‌گوید تنها راه جذب معلم، دانشگاه‌های تربیت معلم است