Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-24@06:55:53 GMT

متقاضیان مسکن اصلا نگران نباشند

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۸۷۲۴۳

‌به گزارش اکوفارس به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی‌ در حاشیه آیین رونمایی از سامانه ثبت نام متقاضیان نوسازی ناوگان حمل‌و‌نقل کالا اظهار داشت: هدفگذاری این طرح نوسازی ۵۳ هزار دستگاه ناوگان حمل و نقل در این مقطع است که شامل خودروهایی با سه سال کارکرد که در قانون پیش بینی شده و همچنین خودروهای تولید داخل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به همین منظور و برای این هدف چهار گروه می توانند در این سامانه اقدام کنند که یکی از آن‌ها سازندگان تولید داخل هستند و در این مرحله حداقل ۱۰۰۰ دستگاه برای هرکدام در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: دومین گروه شرکت‌های توانمند حمل‌و‌نقل هستند که هرکدام از آن‌ها از این ظرفیت می‌توانند برای ۱۰۰ دستگاه استفاده کنند، سومین گروه شرکت‌های واردکننده‌ای هستند که مجوز وزارت صمت را دارند، هرکدام از این شرکت‌ها اجازه وارد کردن ۵۰ دستگاه دارند و در گروه چهارم هم اشخاص حقیقی هستند که از یک تا ۱۰ دستگاه می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.

اسلامی تصریح کرد: بابت ‌مجموع اقداماتی که براساس این سامانه از امروز آغاز می‌شود، لازم است در ابتدا در سامانه ثبت‌نام کرده تا پس از گرفتن تاییدیه به مراحل بعدی آن بروند، موضوع مهم دیگر هم در این طرح برای خودروهای وارداتی این است که این کامیون‌ها حتما باید خدمات پس از فروش داشته باشند و منشأ ارز آن‌ها نیز مورد تایید بانک مرکزی باشد.

وی افزود: در همین خصوص در اقدامی فوری ۸۶۳ کامیون بالای ۵۰ سال که بالاترین پیمایش را داشتند، انتخاب شدند؛ طبق تدبیر رئیس‌جمهور کار از فرسوده‌ترین کامیون‌ها شروع شد‌ امیدواریم طی‌ ماه‌های اخیر این تعداد با توافق با ایران‌خودرو دیزل خیلی فوری کامیون‌های خود را دریافت کنند.

وزیر راه و شهرسازی درباره وجود تعدادی کامیون‌ با عمر سه سال در غرب کشور در پاسخ به این سوال که آیا این تعداد بابت این طرح وارد شده و آیا واردکنندگان از این مساله آگاه بوده‌اند، تصریح کرد: این طرح در اجرای قانون بوده که مصوبه دولت را دارد و مطابق آن باید مراحل مشخصی طی می‌شده است، برخی هماهنگی‌ها باید در کشور انجام می‌گرفت که این مساله کار را کمی زمان‌بر کرد و نتیجه آن امروز با شروع این طرح به ثمر رسید.

وی افزود: تعدادی تصویر دیده شد که کامیون وارد کشور شده اما نکته مهم این است که در این طرح دست دلال،‌ واسطه و سوداگر قطع شده و کار کاملا براساس دستورالعمل‌ها انجام می‌گیرد.

وی تصریح کرد: مردم و رانندگان همه باید طبق این دستورالعمل‌ کار کنند، به همین خاطر نه کسی مجوز واردات داشته و نه این‌که اجازه داشته از مردم برای آوردن خودروی تا سه سال کارکرد پولی بگیرد‌، همه چیز از طریق این سامانه بوده و شرکت، اشخاص، شرکت تولید کننده و وارد کننده و حتی شرکت‌های بزرگ حمل و نقل باید به یک شکل کار کنند، به همین خاطر این پروسه باید سپری شود و اگر افراد خودرویی را وارد کردند تا مورد تاییدسازمان راهداری قرار نگیرد، غیرقابل استفاده خواهد بود.

*جلوی سرقت ها از شبکه ریلی گرفته می شود

‌وزیر راه و شهرسازی در خصوص سانحه ریلی اخیر که به واسطه دزدی تجهیزات ریلی بوده با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته شده برای کاهش این اتفاقات اظهار داشت: خوشبختانه در این سانحه کسی آسیب ندید اما متاسفانه سرقت‌ از تجهیزات عمومی در ماه‌های اخیر افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: در این زمینه برای هر سانحه‌ای به غیر از این‌که در خود سازمان مربوطه یک هیات بررسی سانحه وجود دارد، در مجموعه وزارت راه و شهرسازی هم به موجب تکلیف یک کارگروه بررسی و ارزیابی در همه مدل‌های حمل و نقل تشکیل شده که به این موضوع ورود داشته تا اتفاق را بررسی و ارزیابی کند.

وی تصریح کرد: در این زمینه در مشاهدات اولیه مشخص شد که اتفاق به خاطر باز شدن پیچ‌ها از ریل بوده است، این‌ها جزو مواردی است که اخیرا مشاهده شده و تکرار می‌شوند،  پلیس بسیاری از این افراد را دستگیر کرده و بیشتر دستگیری‌ها در سال ۹۸ در اطراف تهران بوده است، در این خصوص سارقان کابل‌ چراغ‌ها در اتوبان نیز شناسایی و دستگیر شدند.

وی ادامه داد: امیدواریم سیستم نظارت متفاوتی ایجاد شود تا شرایطی به وجود آید که این تجهیزات قابل برداشتن و دست زدن نباشند، این کار یک اقدام پرهزینه اما ضروری است که تصمیم آن گرفته و در حال ابلاغ به شرکت راه‌آهن است تا تمهیدات ویژه‌ای را در نظر بگیرند.

*پالایش نهایی طرح اقدام ملی مسکن در خرداد

‌وزیر راه و شهرسازی درباره زمان‌بر شدن بررسی صلاحیت‌ها در طرح اقدام ملی مسکن و این مساله در برخی استان‌ها هنوز این اتفاق رخ نداده است، با اشاره به ثبت نام یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر برای دریافت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی اظهار داشت: در طرح اقدام ملی به صورت پیامکی و از طریق سامانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر ثبت‌نام کرده‌اند که در بخش اول به ۲۳۰ هزار نفر جواب داده شد و در بخش دوم هم کار در حال پالایش بوده و ثبت‌نام کنندگان پیامکی‌ باید اطلاعات خود را کامل کنند.

وی تصریح کرد: موضوع مهم در این طرح این است که ۴۰۰ هزار واحد، هدف وزارت راه و شهرسازی است و تفاهمنامه‌‌های جداگانه‌ای نیز با وزارتخانه‌های آموزش و پرورش،‌ رفاه و همچنین نیروهای مسلح برای ساخت ۴۸۰ هزار واحد منعقد شده و کار پیش می‌رود.

اسلامی گفت: در این زمینه برخی همپوشانی‌ها وجود دارد که تعدادی از افرادی که در لیست ما قرار دارند در لیست آموزش و پرورش، وزارت رفاه و نیروهای مسلح هم هستند که این تعداد پالایش و در همین خردادماه تعیین و تکلیف می‌شوند.

*افزایش قیمت خانه متاثر از بخش مسکن نیست

وی درخصوص انتشار خبری مبنی بر ۱۷ میلیون تومان میانگین قیمت هر متر مسکن در تهران اظهار داشت: هموطنانی که نیازمند خانه هستند و استطاعت خرید این خانه‌ها را ندارند، به هیچ عنوان نگران نباشند. در سامانه طرح اقدام ملی دست همه را باز گذاشتیم تا هرکسی خواست ثبت‌نام کند و هیچکس جا نماند،  تقریبا نیمی از کسانی که ثبت‌نام کردند مالک بودند و از امتیاز قبلا استفاده کرده‌اند.

وی افزود: نکته مهم در این خصوص این است که ما جامعه هدف خودمان را شناخته‌ایم و همه کار برای آن‌ها انجام می‌دهیم تا صاحب خانه شوند، بازار مسکن هم تابع عرضه و تقاضا نیست و اتفاقی که برای سایر کالاها می افتد متاثر از شرایط اقتصادی کشور است، این‌که برای نگرانی از افت ارزش پول ملی به دنبال این هستند که سرمایه خودشان را تبدیل به کالا کنند؛ به همین خاطر و به صورت خود به خود این تغییر قیمت‌ها توسط صاحبان کالا انجام گرفته و این افزایش قیمت متاثر از بخش مسکن نیست، مهم برای ما جامعه هدف است که شناسایی شده‌اند و برای آن‌ها برنامه اجرایی داریم.

*سامانه اسکان و املاک آماده گرفتن مالیات است

محمد اسلامی در پاسخ به سوال دیگری درخصوص آخرین شرایط نهایی شدن سامانه اسکان و املاک که قرار بود از طریق وزارت راه و شهرسازی تحویل سازمان امور مالیاتی کشور شود، گفت: این سامانه سال گذشته در بهمن‌ماه رونمایی و آماده بودن آن به سازمان امور مالیاتی هم اعلام شد که می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی افزود: در این خصوص سازمان امورمالیاتی اعلام کرد که به موجب قانون اجازه ندارند اطلاعات خود را در این سامانه وارد کنند، در حالی که قانون این مساله را به ما تکلیف کرد تا این سامانه را در اختیار آن‌ها قرار دهیم؛ به همین خاطر برای این مصوبه یک لایحه تنظیم کردیم که در کمیسیون اقتصادی دولت تصویب شد تا در دستور کار قرار گرفته و به سازمان امور مالیاتی اجازه دهد در این سامانه برای گرفتن مالیات اطلاعات بارگذاری کند.

به گزارش اکوفارس و براساس جدیدترین گزارش دفتر برنامه ریزی و اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، متوسط قیمت هر متر مربع واحد مسکونی در تهران در اردیبهشت ماه امسال با افزایشی 9.4 درصدی نسبت به ماه قبل، به ۱۷ میلیون و ۶۶ هزار تومان رسیده است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: وزارت راه و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی طرح اقدام ملی همین خاطر حمل و نقل شرکت ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۷۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متروی بهارستان نیازمند ۴هزار میلیارد تومان اعتبار است

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا رحیمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری با بیان اینکه نیاز اعتباری پروژه متروی بهارستان براساس نرخ ارز ۱۴۰۲ و دلار قبلی بالغ بر چهار هزار میلیارد بوده است، اظهار کرد: باید توجه داشت تجهیزات مترو اقلام وارداتی است که نرخ آن‌ها با نوسان دلار بسیار تغییر می‌کند و از این رو تغییر نرخ ارز به چهار همت نیاز اعتباری این پروژه باید لحاظ شود.

وی با اشاره به اینکه برای تأمین اعتبار پروژه مترو پیگیری ویژه‌ای از سوی مدیریت استان شده است، افزود: مترو یکی از سه پروژه مهم و در اولویت شهر بهارستان است.

اعتبار ۱۴۰۲ متروی بهارستان در آخرین روز سال تأمین شد

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ اعتبار ملی پروژه مترو بالغ بر یکصد میلیارد تومان بود، اضافه کرد: اوایل سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد تومان به ما تخصیص دادند که صرف پرداخت دیون قانونی و مطالبات پیمانکاران شد و ۹۰ میلیارد پرداخت نشده بود.

رحیمی خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های که شرکت مادر و مدیریت استان انجام دادند مابقی اعتبار دقایق پایانی سال گذشته در ۲۹ اسفند به صورت اوراق و اسناد به حساب شرکت مادر واریز شد و علی رغم دیونی که داریم با این اعتبار تحرکی را در پروژه مترو خواهیم داشتیم.

محل ساخت بیمارستان بهارستان تغییر کرد

وی با بیان اینکه با هماهنگی استانداری گشایش‌های اعتباری خواهیم داشت، ادامه داد: ساخت بیمارستان پروژه‌ای بوده که برای بخشی از منطقه حائز اهمیت است که تفاهم‌نامه‌های آن سال گذشته با وزارت بهداشت مبادله و قرار شد ۵۰ درصد اعتبار مورد نیاز این پروژه وزارت راه و شهرسازی و ۵۰ درصد را وزارت بهداشت و درمان تأمین کنند.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان با بیان اینکه به دنبال اخذ ماه ۲۳ برای پروژه بیمارستان هستیم زیرا باید ردیف بودجه پایدار پیدا کند، افزود: تلاش می‌کنیم که این مهم در بودجه ۱۴۰۴ انجام شود.

رحیمی با اشاره به اینکه زمین و محل جانمایی بیمارستان تغییراتی پیدا کرده است، ابراز داشت: این پروژه آغاز شده و عملیات اجرایی آن پس از تکمیل نقشه‌ها شروع خواهد شد.

وی در ادامه با بیان اینکه نهضت ملی مسکن و قانون جوانی جمعیت وظیفه اصلی شرکت عمران بهارستان بوده و در همین راستا پروژه‌های متعددی شروع شده است، گفت: بر اساس شرح وظایف تقریباً هر هفته تاپایان سال گذشته و امسال نیز در اولین جلسه شورای مسکن استان، اولویت اول استاندار، رسیدگی به طرح نهضت ملی و جوانی جمعیت شهر بهارستان بوده است.

الحاق ۳۰ هکتار زمین به بهارستان مصوب و ابلاغ شد

مدیرعامل شرکت عمران شهر بهارستان سرریز متقاضیان طرح جوانی جمعیت شهر اصفهان به شهر بهارستان منتقل شده است، افزود: متقاضیان زیادی برای این طرح داشتیم و به لحاظ قانونی نیز تا حد امکان اقدام کردیم.

رحیمی با بیان اینکه در طرح نهضت ملی مسکن ۱۹ هزار واحد در دستور کار است و براساس زمین موجود متقاضیانی که ثبت نام کردند بالای ۵۵ هزار نفر تأیید صلاحیت شدند، خاطرنشان کرد: الحاق ۳۰ هکتار زمین به شهر بهارستان مصوب و ابلاغ شده است؛ این اراضی ارتباطی به پارک ملی کلاه‌قاضی ندارد و به دلیل وجود قنوات مشکلات زیست‌محیطی داشت که رفع شده است.

وجود قنات‌ها در پروژه مترو بهارستان در حال بررسی است

وی در پاسخ به خبرنگار مهر درخصوص وجود چندین قنات در محل جانمایی و عبور متروی بهارستان، گفت: مطالعات درباره شناسایی قنات‌ها و فرونشست شهر بهارستان توسط یک مشاور در حال انجام است زیرا پیش‌تر نیز در مناطقی به دلیل وجود قنات‌ها مشکلاتی پیش آمده بود و لازم است که این‌ها کامل شناسایی شود.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان با اشاره به اینکه طرح‌هایی نیز در گذشته برای شناخت قنوات انجام شده بود، خاطرنشان کرد: تلاش‌می‌شود قبل از اجرای هر پروژه‌ای حریم قنات‌ها به طور دقیق رعایت شود تا اقدامات مورد نیاز از جمله مقاوم سازی و … صورت گیرد.

رحیمی با بیان اینکه متقاضیان مسکن دارای سه فرزند و بیشتر چهار هزار و ۲۷۰ نفر بوده و متقاضیان پالایش شده ۹۸۹ نفر است، گفت: برای تخصیص زمین به متقاضیان مسکن محل سکونت اولیه مهم است.

وی با بیان اینکه تاکنون تخصیص زمین برای متقاضیان دارای ۳ فرزند نداشتیم، اضافه کرد: یک هزار و ۱۷ نفر دارای چهار فرزند نیز ثبت نام کردند که از این تعداد تاکنون ۴۶۴ نفر پالایش شدند و ۲۳۲ پلاک زمین به متقاضیان واگذار شد.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان اضافه کرد: امسال پروژه‌های همگانی خوبی از جمله احداث چندین پارک، آسفالت معابر و نگهداری فضای سبز پیش‌بینی کردیم که این‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۵۶ میلیارد تومان در دست اجراست.

رحیمی افزود: همچنین قرارداد سه پروژه از جمله مدرسه ۶ کلاسه کودکان استثنایی، مدرسه ابتدایی ۱۲ کلاسه دخترانه دارای سالن ورزشی و نیز اجرای روشنایی بلوار فرهنگ با اعتبار ۷۶ میلیارد تومان بسته شده و طرح‌هایی نظیر روکش آسفالت معابر و احداث پنج مدرسه دیگر و ساخت مسجد در پروژه نهضت ملی با هزینه ۶۰ میلیارد تومانی به مناقصه گذاشته شده است.

وی با بیان اینکه اولویت ما طرح نهضت ملی و جوانی جمعیت است، تصریح کرد: باید توجه داشت که شرکت عمران متولی انجام خدمات همه دستگاه‌هاست اما خدمات زیربنایی باید توسط نهادهای خدمات رسان تقسیم شود که بر همین اساس یک سوم این پروژه‌ها مانند فرمول پروژه مسکن مهر بر عهده وزارت راه و شهرسازی، یک سوم وزارت نیرو و یک سوم سازمان مدیریت و برنامه ریزی است و خدمات زیربنایی از مباحثی است که در شورای مسکن مطرح می‌شود.

به گفته مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان، مطالعات شهر جدید شیخ بهایی انجام شده اما باید در کارگروه زیربنایی، شورای زیربنایی استان و شورای شهرسازی معماری بررسی شود که اگر به نتیجه برسد سرریز متقاضیان نهضت ملی مسکن بهارستان تعیین تکلیف خواهند شد که یا شهر جدید چهارم یا شهر دیگری مانند شاهین شهر خواهد بود.‌

رحیمی خاطرنشان کرد: در طرح جامع مصوب شهر جدید بهارستان جمعیتی بالغ بر ۲۵۰ هزار نفر پیش‌بینی شده و طبق برآوردها جمعیت این شهر ۱۲۰ هزار نفر تخمین زده شده که نشان می‌دهد تقریباً نصف افق جمعیتی طرح جامع را دارد.

بازپس‌گیری زمین‌های واگذار شده در بهارستان برای طرح نهضت ملی مسکن

وی با بیان اینکه بخشی از تأمین زمین در طرح نهضت ملی مسکن با استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها و زمین‌های اشخاص حقیقی و حقوقی در حال انجام است، توضیح داد: در دوره‌های قبل مثل پروژه مسکن مهر برای مثال زمین برای ساخت و ساز واگذار شده اما ساخته نشده که تعداد این زمین‌ها بسیار بالا است.

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید بهارستان افزود: این زمین‌های واگذار شده به صورت اوراق بوده است و قابل خرید و فروش نیست؛ بالغ بر ۲ هزار مورد زمین‌های کوچک و بزرگ داشتیم که ۱۰ -۲۰ سال قبل واگذار شده اما ساخته نشده است و اکنون قانون گذار ما را به بازپس‌گیری این زمین‌ها موظف کرده است.

کد خبر 6086524

دیگر خبرها

  • مدل جدید خرید و فروش مسکن از خرداد ماه
  • مراسم قرعه کشی متقاضیان مسکن ملی در اسدآباد برگزار شد
  • آغاز خرید و فروش مسکن از خرداد امسال در سامانه خودنویس
  • متروی بهارستان نیازمند ۴هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • ‌تأیید درخواست متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن ممسنی و رستم
  • پرداخت بیش از ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن در ایلام
  • اختصاص زمین به ۱۰۱ متقاضی حائز شرایط طرح نهضت ملی مسکن
  • تسهیلات ودیعه مسکن به بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی پرداخت شد
  • پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی
  • در دام دلالان خرید و فروش «امتیاز نهضت ملی مسکن» نیفتید