Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشکان ایتالیایی ادعا می‌کنند که اطلاعات سازمان بهداشت جهانی در خصوص ویروس کووید-19 دروغ است و این سازمان خیال کاهش جمعیت جهان را در سر می‌پروراند.

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم،فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سازمان بهداشت جهانی همواره توصیه‌ها و دستورالعمل‌هایی را در خصوص کرونا منتشر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از آنها اجتناب بیمارستان‌ها و کادر پزشکی از انجام کالبدشکافی روی افرادی است که به دلیل کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

با این حال پزشکان ایتالیایی بدون توجه به این دستورالعمل، افرادی را که به دلیل کرونا جان خود را از دست داده بودند، کالبدشکافی کردند. نتایج این بررسی اطلاعات جدیدی در خصوص این بیماری به ارمغان آورده است که با گفته‌های سازمان بهداشت جهانی همخوانی ندارد. حالا این پزشکان ادعا می‌کنند که این سازمان با ارائه اطلاعات اشتباه مردم جهان را گمراه کرده و هدفش از این کار کاهش جمعیت جهان است.

ویروس یا باکتری، مسئله این است!

بر اساس گزارش ایندیا تودی ؛ به گفته پزشکان ایتالیایی کرونا ویروس نیست و در حقیقت یک باکتری است که با آنتی‌بیوتیک درمان می‌شود. همچنین دلیل اصلی مرگ بیماران مبتلا به کرونا پنومی یا ذات‌الریه نیست بلکه ترومبوز یا لخته خون است که اکسیژن‌رسانی به اندام‌ها را مختل و در نهایت باعث مرگ بیمار می‌شوند. این پزشکان ادعا می‌کنند که برای درمان ویروس کووید-19 نیازی به ونتیلاتور یا بخش مراقبت‌های ویژه نیست.

ادعاهای اخیر در فضای مجازی سروصدای بسیاری کرده است، به همین دلیل برخی متخصصان و پزشکان دست به کار شدند تا صحت و سقم این اطلاعات را مشخص کنند. به گفته شاراد جاشی، متخصص ریه بیمارستان مکس، این ادعا که کرونا ویروس نیست و داروهای ضدالتهابی و آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توانند آن را درمان کنند، احمقانه است. انتشار این اطلاعات غلط در فضای مجازی برای گمراه کردن مردم است.

نقش آنتی‌بیوتیک در درمان کرونا

 سروش کومار، رئیس بیمارستان دهلی می‌گوید؛ از نظر علمی آنتی‌بیوتیک‌ها نقشی در درمان کرونا ندارند و مقاومت بدن در برابر عفونت‌های باکتریایی را بهبود می‌بخشند. مصرف آنتی‌بیوتیک در بیمارانی جوابگوست که در کنار کرونا، عفونت باکتریایی ثانویه داشته باشند.

جاشی، پزشک بیمارستان مکس نیز در این خصوص می‌گوید؛ کووید عفونت ویروسی است و آنتی‌بیوتیک‌ها تأثیری در درمان آن ندارند. بنابراین پروتکل‌های درمانی نباید براساس تحقیقات توخالی تغییر پیدا کند. مردم و کادر درمانی باید تنها به نتایج تحقیقات انجام شده توسط جوامع عملی توجه کنند.

بدین ترتیب مشخص شد که تجویز آنتی‌بیوتیک به بیماران کرونایی برای درمان کووید-19 نبوده بلکه برای درمان عفونت‌هایی استفاده شده که همزمان با کرونا در بدن فرد وجود داشته است.

لخته خون یا عفونت ریوی؟

پزشکان ایتالیایی ادعا می‌کنند که دلیل اصلی مرگ بیماران مبتلا به کرونا لخته خون در بدن و عدم اکسیژن‌رسانی درست به بافت‌ها و اندام‌هاست. این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی ذات‌الریه یا عفوت ریه را دلیل اصلی مرگ در بیماران مبتلا به کووید-19 اعلام کرده است.

تحقیقات قبلی حاکی از آن است که لخته خون، انعقاد سلول‌‌های خونی یا ترومبوز به صورت معمول در بیماران مبتلا به ویروس کووید-19 دیده می‌شود. براساس نتایج مطالعات فرانسه و هلند، لخته خونی در بدن 20 تا 30 درصد از بیماران کرونایی که در وضعیت بحرانی قرار دارند، وجود دارد.

به همین دلیل سازمان بهداشت جهانی به بیمارستان‌ها و کادر پزشکی توصیه کرده که در روند درمانی افراد مشکوک به کرونا از دوز پایین هپارین استفاده کنند تا از هرگونه پیچیدگی در خصوص لخته شدن خون اجتناب شود. نرخ مرگ‌ومیر ناشی از لخته خون در بیماران کرونایی کمتر از 20 درصد است که منجر به نارسایی اندام‌های حیاتی و درنهایت مرگ می‌شود.

بنابراین این ادعا که شواهد پزشکی نشان می‌دهد لخته خون دلیل اصلی مرگ در بیماران مبتلا به کروناست و می‌توان این بیماران را با استفاده از داروی انعقاد خون درمان کرد، کاملا اشتباه است. براساس شواهد تحقیقات دیگر، نارسایی ریه دلیل اصلی مرگ‌ومیر ناشی از ویروس کرونا گزارش شده است.

ونتیلاتور مفید یا مضر؟

این ادعا که برای درمان بیماران مبتلا به کرونا نیازی به ونیتلاتور یا مراقبت‌های ویژه پزشکی وجود ندارد، شاید شک‌برانگیزترین اطلاعات پزشکان ایتالیایی باشد. براساس گفته‌های کادر درمانی، افراد مبتلا به کرونا که از بیماری‌های حاد تنفسی یا نارسایی اندام‌های حیاتی رنج می‎برند، معمولا با استفاده از ونتیلاتور یا مراقبت‌های ویژه پزشکی درمان شده‌اند. با این حال همه مبتلایان به کرونا به ونیتلاتور یا بستری در ICU نیاز ندارند.

انتهای پیام/4021/

منبع: آنا

کلیدواژه: سازمان بهداشت جهانی کرونا آنتی بیوتیک کووید 19 نارسایی ریوی بیماران مبتلا به کرونا سازمان بهداشت جهانی پزشکان ایتالیایی ادعا می کنند دلیل اصلی مرگ آنتی بیوتیک برای درمان اندام ها لخته خون کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۸۹۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر سازمان بهداشت جهانی امروز (چهارشنبه) با انتشار مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس، اظهار داشت: ما با شرکای خود وضعیت بیمارستان‌های الشفاء و اندونزی در شمال غزه را ارزیابی کردیم.

وی تاکیدکرد که عملیات کشف اجساد در بیمارستان الشفاء همچنان ادامه دارد و کادر بهداشت اقدام به پاکسازی بخش اورژانس و از بین بردن تخت‌های سوخته می‌کنند.

گبریسوس با بیان این که بنای باقی مانده از این بمارستان نیازمند بازسازی کلی مهندسی است، گفت: بیمارستان اندونزی خالی است و عملیات بازسازی برای تجهیز مجدد آن ادامه دارد.

وی بار دیگر خواستار آتش‌بس شد و تاکید کرد که داروی اصلی که مردم در غزه به آن نیاز دارد، آرامش است.

از سوی دیگر آژانس امدادرسانی و کاریابی پناهندگان فلسطینی (آنروا) با صدور بیانیه‌ای تاکیدکرد که بعد از خروج نیروهای اشغالگر اسرائیلی از شهر خان‌یونس در جنوب این باریکه، در مدارس نوار غزه به بمب‌های 450 کیلوگرمی دست یافته است که منفجر نشده‌اند.

این آژانس افزود: آژانس‌های سازمان ملل مأموریت ارزیابی خان‌یونس بعد از خروج سربازان رژیم اشغالگر از این منطقه در هفتم آوریل را برعهده گرفتند و در این راه به دلیل وجود بمب‌های عمل نکرده به ویژه بمب‌های 450 کیلویی در مدارس و در مسیرها با موانع بزرگی برای انجام ماموریت خود در امنیت روبه‌رو هستند. 

در این بیانیه همچنین آمده است که هزاران آواره نیازمند حجم وسیعی از کمک‌های حیاتی به ویژه در زمینه بهداشت، آب پاکیزه، نظافت شخصی و غذا هستند.

سازمان ملل متحد پیش از این اعلام کرده بود که پاکسازی بمب‌های منفجر نشده در غزه نیازمند میلیون‌ها دلار و چندین سال زمان است.
 

دیگر خبرها

  • تعرفه های آندوسکوپی و کولونوسکوپی پاسخگوی هزینه‌ها نیست
  • معاون درمان وزیر بهداشت: پروانه ۱۰۰ بیمارستان دارای اخطار ایمنی تمدید نشد
  • ۲ خانه بهداشت روستایی در گرمسار افتتاح شد
  • بیماران سرطانی گروه هدف پویش ملی سرطان هستند
  • معاون وزیر ۲ خانه بهداشت روستایی را در گرمسار افتتاح کرد
  • انجام ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تست آزمایشگاهی در کردستان
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • نتیجه تلاش جامعه آزمایشگاهی تحقق خطوط درمان و شفای بیماران است
  • بیماران هموفیلی چشم انتظار توجه ویژه دولت و مجلس
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد